ЮЛСКИ БЕБЧЕТА '08 (тема 32)

• 13 567
  • 287
  •   1
Отговори
# 135
Перлена, права си, то ще си е обедено време, трябва да има за всички по нещо Mr. Green

Eй, мамчета ..... пак ли сте гладни  Crazy  Joy  Joy  Joy

# 136
Моля някой да ми разясни, че вече се омотах - тази събота 29/3/08 от 10.00 в Майчин Дом, гр. София, ще ходим ли на лекция за кърмене или не?? Ако да, къде се чакаме.... Нали за после е тази почерпка (брънч) Wink Айде помогнете...

# 137
В събота и неделя ще празнувам рожден ден на един приятел и няма да бъда в София и за съжаление няма да мога да дойда на лекцията в МД и след това на сладкарница, а толкова ми се искаше отново да ви видя момичета.  Hug
Въпреки че пълнея само на корем и на  bombs се чувствам доста натежала от 1 седмица. Коремът ми е нараснал значително preggo, а съм +6кила. Shocked
Страшно смешна съм, но не ми пука.
Днес както и всеки ден отивах на работа с рейс и отново беше блъсканица. Всички забелязаха, че съм бременна и че ми става лошо от задуха там, но уви - никой не благоволи да ми отстъпи място. И така клатушкайки се, пребледняла и ядосана се добрах до работата. Но какво очаквам от такива хора? #Cussing out
Оплаках се и аз.

# 138
Моля някой да ми разясни, че вече се омотах - тази събота 29/3/08 от 10.00 в Майчин Дом, гр. София, ще ходим ли на лекция за кърмене или не?? Ако да, къде се чакаме.... Нали за после е тази почерпка (брънч) Wink Айде помогнете...
Да, за тази лекция става въпрос, Джоли  Mr. Green
Аз ще ходя, струва ми се че ще е много полезна, че аз направо се обърках от различни съвети за кърменето. От едната ли да даваме да сучат при едно кърмене, от двете ли  newsm78
За почерпката съм ЗА с две ръце  Party Дали ще е солена или сладка, или комбинирана, идвам  Joy Дуци, ако искаш да минеш към МД по-късничко (не знаем колко дълга ще е лекцията, ама примерно 11 часа) и щом приключим да ти звъннем и да се срещнем някъде. Или да ти звъннем като решим къде да се ходи и докато стигнем, да дойдеш.  newsm78

Деси, такива са хората  #Cussing out И аз ужасно се дразня като се случи да пътувам с градски транспорт - не само не отстъпват място, ами и използват че не се бутаме да влезем първи   #2gunfire

Ох, на мен ужасно ми се гади  Sick Представям си ако съм така до края  Tired Cry

# 139
абе не си мълчете бе, хора, веднъж сте бременни, дето се вика, бъдете нахални и изисквайте място. Като се качите от първата врата, няма начин да не ви забележат.Освен това като сте бременни, имате право да сте недоволни  Laughing  Сарказмът /"има ли някой, който не е забелязал, че съм бременна?"/ винаги  успява да накара някого да се чувства виновен и да стане Simple Smile
Аз вече се пъча и жъна успехи, въпреки че нямам сблъсъци с градския транспорт.

в събота - на лекция за кърмене не ми се ходи, пък и съм намислила да си купувам ламинат точно тогава, явно ще пропусна сладкарницата Simple Smile

# 140
  • Варна
Джолити, благодаря   bouquet, това ми е термина.
inka, kris, не ме бройте за лекцията!  Embarassed Колежките ми ме изнудиха да се видя с тях! А не знам колко ще продължи лекцията.  Rolling Eyes Другия път ще дойда!  Hug
И сега какво стана май само аз останах  Cry? Питам последно:Има ли желаещи за лекцията за кърменето в окръжна, днес, предлагам ако не съм само аз да се чакаме на главния вход от 14.30?

# 141
абе не си мълчете бе, хора, веднъж сте бременни, дето се вика, бъдете нахални и изисквайте място. Като се качите от първата врата, няма начин да не ви забележат.Освен това като сте бременни, имате право да сте недоволни  Laughing  Сарказмът /"има ли някой, който не е забелязал, че съм бременна?"/ винаги  успява да накара някого да се чувства виновен и да стане Simple Smile
Аз вече се пъча и жъна успехи, въпреки че нямам сблъсъци с градския транспорт.

newsm10

# 142
  • София
Здравейте! Лекцията за кърменето в събота.. Някой знае ли къде точно и изобщо кой от вас ще дойде? Не може ли да се чакаме някъде  newsm78

# 143
  • София
Сакси аз ще отида. От 10 часа е, на 8 ет на МД се чакаме, имало някакви пейки. А ние с теб може заедно да се придвижим, нали живееш в Хаджи Димитър?

# 144
inka, kris, не ме бройте за лекцията!  Embarassed Колежките ми ме изнудиха да се видя с тях! А не знам колко ще продължи лекцията.  Rolling Eyes Другия път ще дойда!  Hug
И сега какво стана май само аз останах  Cry? Питам последно:Има ли желаещи за лекцията за кърменето в окръжна, днес, предлагам ако не съм само аз да се чакаме на главния вход от 14.30?
Инка аз съм на линия за лекцията Simple Smile на главния вход откъм "Цар Освободител" ли имаш предвид? Ако искаш ще ти пратя мобилния на лични да не би да не се намерим  Wink Крис май не се е отказала
Веси, Сисони и за съм на работа ама шефката днес е в София Wink

Последна редакция: чт, 27 мар 2008, 13:20 от Kisa05

# 145
Инка аз съм на линия за лекцията Simple Smile на главния вход откъм "Цар Освободител" ли имаш предвид? Ако искаш ще ти пратя мобилния на лични да не би да не се намерим  Wink Крис май не се е отказала
Веси, Сисони и за съм на работа ама шефката днес е в София Wink
На мен не ми се ходи на лекции.А и докато свърши ще трябва да прибирам госпожиците от училище.Даже и да ходите на почерпка пак ще я пропусна newsm61 newsm45.Ще чакам за инфо,че като гледам колко неща са се променили от последното ми раждане...

# 146

И аз май ще дойда, но 14.30 не е ли малко рано? Нали е от 3 лекцията? На входа откъм Генерал Колев или Цар Освободител ще се чакате?

# 147
И аз май ще дойда, но 14.30 не е ли малко рано? Нали е от 3 лекцията? На входа откъм Генерал Колев или Цар Освободител ще се чакате?
Laughing откъм Цар Освободител ако искате в 14.45

# 148
Здравейте момичета, аз влизам само да кажа, че имам 100%- ва девойка. А интуицията ми говореше, че ще е момче.Явно не познах. Rolling Eyes
Желая хубав ден на всички   bouquet

# 149
simpatiuh4e честита ви панделка Hug

Общи условия

Активация на акаунт