Разкази и хрумки от арабски мами- сладкодумки~::~61

• 26 285
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
Деси ,честито,  ylinfant дано е момченце newsm32 newsm32
ох,закьснявам за работа ,като се вьрна ще пиша....

# 166
Ей, Деси, честито бе, душа   bouquet Така се накефих, все едно аз съм бременна  Heart Eyes Ха дано повее малко ветрец, да духне полени и насам  Laughing
Akhyal_katyq, само пея- сопранче съм  Blush
Кате, да не хабиш  нерви, мила- виж какъв подпис съм си сложила, аз все с тая мисъл се утешавам...
Моето диване със сигурност ще се опита да ме метне нещо днес...Въпросът е аз какво да измисля  newsm78
Лек ден на всички
/Леле, чак сега видях как ни класифицират вече- със самолети и изтребители... сигурно вдъхновени от снощния ни разговор  Laughing/

# 167
Десиииии, внимавай с първоаприлските, някой път господ и на шегата помага.
Аз ще изчакам да мине днескашния ден, преди да ти  честитя Абдулчо Praynig

Ей, ето какво мога да излъжа момчето, че съм бременна, но няма да повярва, добре знае, че неговото семейство, най-вече братовчеда-гнус ми действа противозачатъчно Thinking

Тони,хубаво си решила да го плашиш миналата година с кървава вода Mr. Green

Лили, добре, че се появи,а  то мебели размествало милото. И аз съм такава офръчна, все искам размествания. Една вечер докато се къпеше момчето, събрах 2те студентски легла, за да стане спалня, обаче нали ги влачех и изкъртих някакви контакти Laughing
Иначе за техните дето съм казала, няма да ми се обиди, знае ме, че на приказки съм много зла, ама нищо не привеждам в действия Party

Нафасима,да харесвам афганистанците, по мои наблюдения са по-честни и добросърдечни от останалите близкоизточни народи. И са много много горд народ

Хари,до 1.30 сме провертявали, настръхна ми мозъка от течението. Ти пък викаш да водя ЕнтЕлЕгЕнтни разговори с вуйчо, малко трудно ще стане, като го видях как се е разпльокал по боксерки #Cussing out 15 минити се карахме в коридора с момчето, защото не искам да влизам при това положение, баща ми не си е позволявал да се разхожда пред мен  така.Викам, нали съм мръсна българка и не му пука, ако беще при тях щеше ли да се разхожда по гащи  #Cussing out #2gunfire #2gunfire Момчето каза, че и него го е срам, но не може да направи забележка на вуйчо си #2gunfire През това време те ни слушат (защото се чува), разбраха, че съм смутена и ми е неприятно, но ..... абе нали съм българка, какво толкова се превземам...
  Е, накрая влезнах и забодох глава в компа, но през цялото време стисках зъби. Мислех да му предложа анцуг, уж  да не му е студено на краката, ама замълчах, да не излезне колко съм зла и заядлива #2gunfire
Е, как да уважавам, като очевадно, никой не си прави труда, поне привидно да ме уважава.  А после казали на момчето" Катя зашо не ни обърна внимание , а седна с гръб към нас и мълчеше" Ми затова , бе джанам,  защото не искам да ти гледам косматите крака

# 168
здравейте момичета!
леле проспах новините. ...Деси честито и дано да е момче. и аз искам ако имаме второ и да е момче, но ни е рано за второ бебе!
лека бременност и безпроблемно раждане! stork-boy smile3541 да те слушат децата, че трудничко е с толкова много и бебе да има.....
а сега съм в чуденка какво да метна мъжото за 1 април newsm78.....

# 169
Deska това беше най-хубавата новина в пърия ден на най-пролетния месец. Малееее, какво вълнение предизвикахте със Снежка. Аз тази сутрин ставам и отивам да си нахраня рибките и се кефя на едно оранжево бебче имаме там, някоя от рибките е хвърляла хайвер и то по чудо е оцеляло, и после тези новини във форума....дай боже тази година да е плодовита за всички (желаещи, де)
Деси, Снежка дано ви минат бременностите безпроблемно, пък иначе каквото дойде. Нали може да има и следващ път Simple Smile
Рали и Галя да се хванете двете за ръце и заедно в Египет, да си омаяте хабибитата и да се върнете поне сгодени, по-късно Иншааллах и забременени, докато е тръгнал вируса, че да не го изпуснете Simple Smile
Много настроение на всички мами и моми във форума. Ще закъснея малко с подаръците ама искам да направя добър избор Wink

# 170
Деси,хммм да не е шега бе мила, newsm78 newsm78сериозна ли си?????...ако е да леко бременеенее Hug Flutter

# 171
Добрутро момичета. bouquetПак нови неща около нас. Heart Eyes  bouquet

Дескааааааа, честито, истинска скрита лимонка си, как ни изненадА само. Дано е момченце, за радост и на тати и на мама.   stork-boy

Как разбра бе жена, почувства ли нещо или не? Освен по теста де. Ей, ама съм любопитна. Айде споделете какви са ви били симптомите на сегашните ни бремелинки.  Praynig

Снеже, Свеар, Ясминке, Светле - цяла група сте вече.

Айде, Свеар, много се забави с включването.
Пиши как си, мина ли ти лошото?

Елисина, много сладко е бебето. Като мама.     bouquet

Скай, от къде е мъжа ти точно? В см. от кой район. newsm78

За подпомгането на родата - мъжът ми каза, че сестра му се обадила да му иска пари - 500 $, ама той й отказал и майка му се навикала на сестра му задето му иска пари. А пък аз му се накарах защо не й е дал.  Crossing Arms Нямам против да им помага когато може. Все пак са му рода и все пак и ние можем да изпадне в трудно положение, нищо не се знае в живота. Вече даже съм направила едни списък с нужни за тях вещи, които ще им носим като подарък ако той се съгласи да ги купи Mr. Green - сателит на брат му, че само един канал гледат, блендери за сестра му и снахите му, козметика за племенниците и т.н.

Хареса ми това със самолетчетата, много оригинално.  Mr. Green Таман сега да видя аз от кои съм. То в повечето форуми си има рейтинги на потребителите.  Peace

Дуа, защо не се разписа? Пък и на мен не писа.... 

Нещо ми е тъпо тия дни....

# 172
4естит 1ви април-моми4ета нямате ли календари в къщи newsm78 hahaha
от старите не о4аквах да се хванат още пове4е 4е миналата година ,беше направен същия номер от друго моми4е
амал4е по4уствах голяма лиготия и реших да повторя номера
обещавам следващия път ако има нещо да си призная веднага
дано не съм засегнала никого-много сте мили Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
кате успя да ме разконспирираш Outta Joint
лек и успешен на вси4ки

# 173
Еееее, нищо де, важното е, че ни зарадва всички. Айде, да е хаирлия викат.  Mr. Green Ми какво да правиш като сме такива доверчиви душици.

# 174
Деси и мен ме усъмни доста (имайки в предвид деня) и си помислих, че може да е шега, ама мама Надя вика не е бе, не е шега Stop
Имам една приятелка, която от дълги години вече живее в Гърция, тя беше много коварна с първоаприлските шеги и аз от нея винаги си имам едно на ум ooooh!

# 175

Деси,аз не се хванах Praynig-дано не чакаш следващия 1 април,а да ни изненадаш по рано.
Амал,аз го почувствах още преди закъснението-бюста ми надмина този на покойната Памела #CrazyВторо започнах да се задъхвам и от най-малката работа и трето в вися в офиса(тоалетната) ден и нощ.Теста за бременност ми показа чак на 3 ден от закъснението.
Днес сутринта казах на децата,освен мъжо никой още не знае-беше ми достатъчно,че споделих с вас.
Благодаря на всички момичета за пожеланията.

# 176
ееее шегичка било! а аз не мога да измисля нищо нито за мъжо,нито за съседката. бре не ми идват идеи, а как ми е спящо че в това лошото мрачно време май само моето дете се е пръкнало и не ще да спи повече 1crib!!!!!!!!
хайде слизаме при съседката,а може и в асансъора да ме блъсне някоя идея, че Ивето не се търпи нещо-кривичка от скука...

# 177
Десиииииииииииииии, /дтти/, аз се хванах!!
Даже като писа "мъжо сега донесе теста", си го преставих ЦВЕТНО ... че е отишъл пръв в банята да види, а то........... какъв съм шаран!!
 smile3532 smile3532

Хайде, пожелавам ти следващия път да е наистина!

# 178
          Здравейте отново мили

...ехааа ,какви прелестни новини...  bouquet

Деси-ако е шега  ще те "прокълна" да забременееш наистина с тройка момчета-тризнаци-пък да видим тогава... newsm19 newsm77... Joy-ей така в комбинация с Даянка-не им завиждам на филипинките Joy.....обаче ако не е шега-тогава-Бог да те дари с прекрасно дете-без значене за пола и бройката Mr. Green-Бог знае най-добре   EFP stork-boy stork-boy stork-boy

Снежна,честито мила-Бог да ти даде още едно прекрасно дете като другите

Амал-благодаря ,че пита за мен Heart Eyes-ей сега ще ти пиша и ще се постарая да разнообразя деня ти-поне мъничко  bouquet

Катя -как са проектите  bouquet

Дала
-приключили сте с темата от предишната тема Mr. Green-дето ни каниха на раздумка с врага Twisted Evil-четох и твоя разказ за свекърва ти и твоята етърва вдовица-милате-Бог да и даде утеха...

Светла зх-пиши отново Heart Eyes

Свеар-хайде чакаме те  bouquet

Другарче-това от линка е сладкиш от бутер тесто и ашта(сметана,която се прави от каймак-както е показано на линка)сиропира се със сироп гъст от захар,вода и задължително май захр(розова или цветна вода)-това му дава съвършения вкус,а отгоре наръсиха шам фъстък и лъжица портокалово сладко пак с розова вода...и така-да ти е сладко Winkето ти още -но само ашта(каймак)с шам фъстък и сладко-и пак да ти е сладко

Кате-трябваше да дадеш анцунга на вуйчото наглец Close

# 179
 Добро утро и от мен по кафенце  Party  и да ви е весел и цветен деня  Hug  Снежна  честито , лека бременост   bouquet  Ей Деска  и аз се хванах, ах ти  Simple Smile  Heart Eyes  Ели  радвам се че се е харесала баничката на гостите, браво на теб   chef ,защо не почерпи и свеки , да види каква си майсторка   Party  Mr. Green , много е сладка Ивка  Heart Eyes и не съм те забравила,ще ти отговоря малко по-късничко  Hug  Миленка  една голяма  Hug  за теб и твойте слънца  Heart Eyes  Дуа  защо не пишеш ? Как сте  Thinking  Кате   Hug няколко дни не писах защото мъж ми не е добре  Tired от събота не мога да се наспя като хората , чакам майка да дойде и тръгвам с него на невролог и очен лекар  ooooh! по-късно ще ти пиша на лични .  Момичета благодаря ви за историите които сте разказали,прочетох всичко с голям интерес   bouquet  Раче  много хубава дъщеря имаш   bouquet  Мароканското  Кате как си  Hug   ох исках още да пиша,но малките не ме оставят,  а и този гаден вирус още не ни пуска  #Cussing out  сутринта се събудихме с едни страни гласове, дрезгави  Whistling а Йоанка се кефи на гласа си и вика- мамо днес говорим като злата мащеха от Снежанка  Simple Smile  ей докато си напиша  и 2 нови отговора , лек ден момичета  Hug

Общи условия

Активация на акаунт