Априлчета 2008 !

• 13 459
  • 301
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Здравейте момичета, аз вече съм мама.На 25.03.2008 се роди малката Рада -  48 см/2800 кг.
Честито на всички мами и успех на очакващите!

# 121
Петееее добре дошла при нас!  Hug Чакаме с нетърпение да разказваш!  Peace

По повод хормоните няма случай като моя- като бях бременна в 8-мия месец с дъщеря ми , се връщаме от гости с мъжа през нощта.Точно пред центр.гробища го спират полицаи, а той беше изпил 50 гр ракия , колкото да го заядат.Викат го да излезе от колата и да духа ( ха-ха как звучи ) на дрегера.Той се прави на луд и не духа хубаво.Аз стоя нервна в колата и решавам да изляза и да се разправям с полицаите.Отивам при тях , а те ми викат да се прибирам в колата.Аз им викам , че няма. И така-караница,мъжа ми се ядоса и той ми вика да се прибирам в колата.Аз обаче инат - връцвам се и си тръгвам пеша , но в другата посока. Съответно на мъжа ми му пишат акт и го пращат на кръвна проба.И сега е най-интересното.Мъжа ми се качва в колата , а тя не пали.И , познайте,полицаите почват да бутат мъжа ми да запали.Запалва най-накрая , догонва ме и ме кара да се кача.Да ама-не.Той вика отвътре да се качвам, а аз отвън, че няма да се качвам.Голям цирк пред полицаите.Няма да го забравя този случай никога.Но простено ни е.

Milenag ама мооооого яка история!  hahaha Как не сте се развели тогава не знам....  Joy Ама и тебе си те бива!  Wink То и аз съм инат, ама ти направо ми скри шапката!  Peace

Леле, голямо мъртвило във нашия форум тия дни, наистина ли вече е дошъл момента и всички раждат??!!   #Crazy newsm78

# 122
  • София
Здравейте момичета, аз вече съм мама.На 25.03.2008 се роди малката Рада -  48 см/2800 кг.
Честито на всички мами и успех на очакващите!

Galia_ilieva, честита дъщеричка! Понеже много не си писала във форума, "надникнах" в публикациите ти, за да си припомня нещо за теб. Направи ми впечатление, че преди време си повдигнала въпроса за съхранение на стволови клетки. Аз много се колебая по темата и точно тия дни обсъждаме с мъжа ми какво да правим...
Ти в крайна сметка какво реши ?

# 123
  • София
galia_ilieva ЧЕСТИТА ВИ РАДОСТ!   bouquet НЕКА МАЛКАТА РАДА РАСТИ МНОГО ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА Simple Smile

Аз днес си спестих следобедното спане и сега си пиинах една биричка и се надявам да спя тази нощ, защото вече не издържам и ще се взривя от притеснение и чакане и нервиииии  #Cussing out

Приятна и спокойна нощ на всички Simple Smile

# 124
galia_ilieva  Честито!Много хубаво българско име сте й дали на малката! newsm10

Петя привет отново!Мноооого целувки пращам на Стефчо  smile3504

Ами нека ви се похваля.......от 2 дни не излизам от wc-то Toilet вчера 5 пъти,днес.....незнам колко! Не се ли изчисти този моя организъм,че ми писна!Свърши ми тоалетната хартия за 2 дни newsm53 Айде до утре тумбачета!!!

# 125
  • Варна
Здравейте и ЧЕСТИТО на новите мами, да са им живи и здрави бебчетата!!!

Ний сме добре, засега никакви индикации за излизане, и дано е така, защото не искам да тръгва преди планираната дата за секцио. Утре сме на ЖК, и ще видим накъде се движим Praynig

Накупихме почти всичко за бебо, остана ми помпата за кърма, комплекта за кошара, к-та за изписване, козметиката на бебо и най-важното - количката, още я мъдрим каква да е newsm78 newsm78 newsm78

Хайде лека вечер от нас, дано утре имаме много нови мами Party. Ще дам отчет, като се върна.

Целувки на всички!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 126
galia_ilieva, честито бебче Hug Hug И на мен много ми харесва името й! Peace

ася20, честито ви креватче и в него - най-послушното бебоче съвсем скоро Wink

сисе, май отива на раждане работата...

Ох аз както се бях засилила, че ще раждам по-рано, сега съм се шашнала, че ще пренося Rolling Eyes Не за друго, ама да не стане много голямо и да ме режат ooooh! Нямам май контракции, ама имам едни странни усещания тук таме newsm78 Нямам търпение за прегледа ми утре.......

# 127
 smile3550 Toilet smile3550 Toilet smile3550 Toilet smile3550 Toilet smile3550
Малиииииии - и аз съм така вече 2-ри ден - побърквам се
Не се ли свърши вече - незнам    #Crazy #Crazy #Crazy
И стомаха ме боли - ниско долу
Срамната кост също
Еи тея последни дни ми се виждат цяла вечност направо!!!
 Laughing Laughing Laughing

# 128
Sisee, разчистих си кутията. Честно да си призная днес като се пробудих към 11h и влязох да проверя дали няма бебешки новини от теб! Направо ми стана мъчничко за теб след последното ни виждане как си те изцежда и изтормозва вече твоят малък мъж! Хайде, спокойна нощ на всички мами и бебоци!

# 129
  • Пловдив сега England( Farnham)
  Здравейте момичета, Blush

Честито на Galia_ilieva, Milienii i Koteto7975, много радост и много усмивки ви желая !!!! Hug

Аз вчера следобед се прибрах благополучно от болницата.Пратиха ме в къщи т. е аз се пратих, след като казаха че ми е паднала тапата , а не е от плацентата или нещо сериозно и сега стискам да не родя до сряда, че с толкова зор си уредих още един видеозон, че не мога да го пропусна Crossing Arms.

Aquariel имам много близка приятелка докторка в Бг и тя вчера ми вика:" ай де другия път като се чуем ще си родила" аз обаче нали съм инат, казах , че ще чакам най малко до Twisted Evil сряда, но тя имаше в предвид ,че ако падне тапата може да родиш от 24ч. до седмици на теория, но на практика никой не изкарвал повече от седмица или били редки случаи. Така че, стягай багажа. На мен първия път ми падна когато контракциите ми бяха на 15 мин. , но сега ще чакам и колкото мога и  няма да мърдам, че веднага почват контракциите.
 galivo  радвам се , че всичко е наред и се успокоила след като те панираха така.  bouquet

Що се отнася до клизмата, тук наистина не правят, но и не можеш да избираш -секцио или нормално да раждаш:xarms:.

Относно хормоните  или както казва мъжът ми "Бремена лудост" не знаете аз как съм ooooh!. По цял ден редувам крясъци и рев Embarassed, всички и всичко са ми виновни и само им се карам. Сама не се понасям #Cussing out, не знам те как ме понасят.

Лека вечер
   newsm51

# 130
Пете добре дошла и тук! Много ни липсваше  Kissing Heart Малкият Стефчо има най-страхотните бузки на света....иде ми да го нагушкаммм!Радвам се че сте си вече на спокоиствие у вас!  Hug
galia_ilieva честито!

Мдам! То се е видяло! newsm78 Досега си яхала метлата и нищо не е станало, значи е време да...яхваш мъжа ти!  Joy hahaha Joy Ей, много изпростях, извинявам се! Ама така, де, май само секс не си пробвала днес!
  hahaha Joy разсмя ме от сърце! ами бяга ми мъжо! То вярно аз ако го възседна то секс че няма да се получи ами най-много него да го карам до болницата  smile3503
След като преди малко измих и банята, вече тотално се трупясвам! Кръста и краката са ми схванати и доста ме болят яйчниците, чудя се дали не направих някоя беля!  newsm78 То ще се чуе де Wink
didalex когато иска да излиза Габи аз  съм готова вече! Само се притеснявам утре пред гостите да не взема да зараждам  Mr. Green
Ама аз давам преднина на Сисето защото термина и е преди моя!   bouquet

# 131
И сега да ви споделя нещо , че съм втрещтена.Мъжа ми снощи ме вика , за да ми каже , че ако бебето се роди на рождения ми ден ( 11 април ) да сме го кръстели на мен , т.е. Милен.Аз му отказах , разбира се , защото Милен не ми харесва.Пък вече сме му избрали име.Константин ми харесва много, пък ако иска да се ражда на рождения ми ден. луда работа.

Сега малко се поуспокоих ! Ми то значи не само моя мъж иска детето да бъде с моето име !
Не ,че има нещо лошо,ама все си мисля,че 2 Доротеи на едно място,ще сме малко в повече,но вече е наречена малката мома и връщане назад няма, Доротея ще е Simple Smile

# 132
ЧЕСТИТО НА ГАЛЯ ИЛИЕВА, МИЛЕНИ И КОТЕТО 7975! ДА СА ВИ ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ И МНОГО РАДОСТ ДА ВИ НОСЯТ!  bouquet
Doroty_d, и аз се подписах за българският език. Peace Срамно е,че изобщо трябва да правим подписки за нещо такова!!! ooooh!

Иначе при мен нищо ново. Желая лека нощ на всички! А на тези,които ще раждат тази нощ-леко и безпроблемно! Hug

# 133
  • В събота
Ох, изобщо не мога да спя, а утре съм на консултация..............
Стискам палци на всички, които вече са на път да гушнат рожбите си!!!

# 134
здравейте отново.пак съм будна от 3ч,ама няма как.пак някакви контракции на по 10-12 мин,ама нищо.вчера и аз бях доста време пред мивката и се изморих,и кръста ме боля..........ама си чакам.честита бебка на галя илиева!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт