Отговори
# 135
Дейзи Hugи аз ще умра от любопитство  Crazy няма ли да издадеш нещичко  Wink
Стискам ти палци!!! Hug

Аззи Hugголяма сладурка е Бояна и много се е променила! Hug/май последно съм виждала снимки миналата година/ Simple Smile

desi1983 HugЧестито момиченце!  bouquet

# 136
Здравейте, момичета!
Вчера на партито си изкарахме много добре, макар и в изключително камерен състав. Ето и снимки, качила съм и снимките на Кали.
Zoui, надявам се всичко да е минало нормално с операцията на Дани и вече да се чувствате по-добре Praynig Hug
Гер4о, изключително неприятен инцидент. Надявам се да не е нещо сериозно.  Praynig
Ази, много ти е хубава Бояна, и ми прилича на теб Heart Eyes
Дейзи, стискам ти палци fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Лека и спокойна вечер! smile3524

# 137
Еее ама страхотни са снимките ,а за тортата нямам думи  Hug пак ми стана тъпо ,че неможахме да дойдеме  Tired

# 138
Добро утро,

много са хубави дечицата. и  мен ме е яд, че не можахме да дойдем.

Нямам търпение да се включи Зоуи, да каже какво е станало  Praynig

Мойта работа, дето ви молих да стискате палци се разпадна  Confusedще ви кажа като се видим, че нали знаете....с работата беше свързано.

# 139
  • София
Благодаря ви за комплиментите за малката, стоплихте майчиното ми сърце Simple Smile

# 140
Здравейте милички

Зоичка Heart Eyes пиши като се прибереш Praynig
Ази Heart Eyesмного пораснала Боянка,голяма сладурка.С Цецка ,като се чух ми каза,че още от лятото миналата година говори,представям си сега, какво ниво е стигнала умницата bouquet
Лили Heart Eyes ,Кали Heart Eyes отново много хубави снимки сте направили  bouquet  bouquet  bouquet
Герчо  Heart Eyesкак си,можеш да направиш първо консултация с невролог ако не ти се прави скенер а се притесняваш Hug
Дейзи Heart Eyesще има и други възможности за способен човек,като теб Hug

Мерси за поздравите за мъж ми,родителите ми и сестра ми дойдоха на вечеря,бях направила вкуснотии ,зяпахме Мюзик Айдъл,Б духна свещичката на тортата  Winkи си прекарахме уютно и домашно.

Днес в пясъчника се скарах на една лелка-ама направо откачих #Crazy.Племенника и провесил сополи до кръста седи на метър от Б(за мен здравите деца не са сополиви Peace,но това не го коментирам все пак е обществено място пясъчника)Но лелката извади един буркан от лютеница натъпкан с някакви плодове и почна да си тъпче племенника и изведнъж без да ме пита навря олизаната от сополанкото вилица на сантиметри от устата на Б в опит да му вкара парче ябълка в устата и аз как изревах #Cussing outоная почна да мънка,как дете бил да хапнел-ама бива ли така бе жено,как без да попиташ майката храниш чуждо дете ,на всичкото отгоре Б е алергичен именно към ябълки.Така ми е писнало от прости хора дето ми навлизат в личното пространство .
Бях зла.Също се дразня ,като някои твърде заети с това да пушат или говорят по телефона си майки забравят за децата си ,съответно те започват да тормозят другите деца,да ги замерят с пясък,да им развалят играчките,да им дърпат от ръцете-е съжалявам ,но такива не ги търпя .Ако някой изтръгне играчка на Б оставям Б да си я вземе ,карам се на пръскащите пясък по нас, не давам да  ровят в багажника на колелото(имам там шише вода,мокри кърпички ,солети и редовно някой прави опит да изсипе всичко на земята),оставям Б да пъди тия дето се опитват да му развалят пясъчните кули.Аз уважавам личното пространство и уча Б да е такъв,той на никой нищо не разваля,не взима чужди играчки ,не пръска никой и съответно му разрешавам да се защитава и оправя сам .Също не ми е приятно ако возя Б на дадена играчка без да ме питат да си пльоснат хлапето на другата седалка-ако попитат разбира се,но без newsm78
Вие как се разбирате с такива newsm78
Странно ми е,че има и хора, които принуждават детето си да търпи невъзпитанието на другите и подтискат естествената му реакция да се защити.

# 141
  • София
 Joy Ох, Мила разсмя ме Joy Я не си троши нервите. Тя простотията ходи по хората и оправия няма. Вместо да се ядосваш, си казвай" Нека Б поне да види, че има и невъзпитани и лоши хора" Той ще си намери начин да се справи с тях.
Това за ябълката ме втрещи Shocked
А за люлеещите играчки....има такива дето само чакат да минат гратис Wink Аз съм в много изгодна позиция с тия играчки, защото като му ги пусна на Денито и реве hahaha иска само да върти волана и да си седи. Ако е в заведение давам 1лв на персонала, но де я пускам само си седи  вътре Шумахер hahaha

Какво става с книжката, за какво се разказва Heart Eyes

# 142
Мила, аз лично опитвам да съм малко по-деликатна към хората, които прават групости наистина от добро чувство \в случая жената, което се е опитала да даде плод на Б\.... безпощадна съм към злонамерените, но към глупавите гледам да подходам с разбиране.
И също - аз съм от майките, които им се налага често да говорят по телефона по работа \пуша също\ и са ми неприятни подобни изказвания. Смятам, че вече са достатъчно големи да се оправят с дребни конфликти и никога не се опитвам да върна на иван отнета му от друго дете играчка, независимо, че на моменти това е коствало някоя и друга сълза на иван.  Иван досега не е вземал чужди играчки. Та може би и други разсъждават като мен - щом иска на пясъчника значи ще се оправя сам с проблемите там \разбира се няма да оставя две деца да се сбият, но иначе стоя отстрани и не се намесвам - иван си се оправя идеално\.
Не го приемай като критика или нещо подобно - просто така виждям нещата...
Да ви се похваля иначе - иван вчера ме разби - спираме на мак доналдс, а малкия се цепи от задната седалка - Дай тофки и сок, на мама бира \аз и баща му бира не пием, откъде е чул тая глупост - умрях от срам пред жената... Кво ли си помисли - при тез алкохолици горкото дете...

# 143
Нелче Heart Eyes книжката е за врабчета и други дребни животинчета

Герчо виждам,че не си прочела внимателно, какво съм написала.Аз не се опитвам да върна на Б отнетата играчка а го оставям той да си я вземе,дори с цената на сълза на другото дете,защото Б е понякога по груб отстоявайки си собствеността,крещи и блъска.Не го възпирам в това да си пази нещата.Оправя се идеално .Намесвам се когато се хвърля пясък по него.
Относно "неприятните изказвания"смятам,че всяка майка носи отговорност за детето си и за неговото поведение независимо пушачка ли е и "работеща ли е",колкото и да ти е неприятно аз не съм длъжна да се занимавам с нейните деца.
Също не приемам някой да пуши вътре в пясъчника и имам достатъчно самочувствие да го разкарам от там Wink
Нямам нищо против да пуши,но не и когато трови  сина ми на място определено за деца.

# 144
Мерси на всички,малката порасна и вече по-имам време да пиша.Имам малко проблеми с малкия утре ще го водя да му леят куршум дано се оправи че е много уплашен милия.Миналата седмица до нас хвърлиха две пиратки и така се уплаши,от тогава не е спал хубаво все се стяска.Иначе да са ми живи и здрави много са кротки и двамата.Аиде за сега това е пак ще пиша.

# 145
Ами това с децата си е сложна работа. Не можеш да кажеш, че това е бяло, а другото черно и това е. Сред децата се появяват всякакви случки и ситуации. Аз основно гледам да не се намесвам. Е, за хранене от чужди хора и аз не бих позволила  Naughty Но за това кой на кого взел играчката, кой с кого ще се сбута на стълбата за пързалката, оставям децата да се оправят сами. Магдалена попада и в двете ситуации - и тя взима чужди играчки, и на нея й взимат играчките от ръцете. И тя се бута напред по стълбите на пързалката, и нея са я бутали. Но това са съвсем елементарни ситуации, в които самите деца трябва да намерят изход. Вече са достатъчно голями за това. Единственото, за което внимавам е Маги да не удря децата или нещо такова. Тя от врме на време има разни изблици на радост. Но радостта й се изразява в това да щипе бузите  и да удря по лицето. Не знам защо го прави, но колкото й да и се карам, тя си продължава. Тя и към мен го прави, като й избият бесовете. Добре, че се случва рядко и поне, като й се скарам се кротва. Много й е "мечешка" радостта. А, тя каквато си е 10кила напикана, направо дай се чуди човек  Rolling Eyes

Дейзи, кофти, че не станаха нещта в службата. Но нищо, следващят път  Peace

Аз тези дни се занимавам с поредната простотия в нашата държава  ooooh! Но няма да ви занимавам с глупости  Tired

Мами, Маги продължава да ака често и слузесто  Rolling Eyes Вчера казах на педито, но според нея това нищо не било. Но аз вече й нямам много вяра и ще я сменям лятото. Тя на няколко пъти подцени нещата и се получиха усложнения. Та сега се чудя да търся ли мнението на друг педиатър или наистина й няма нищо и това ще си мине  newsm78

# 146
Мила, къде сега намеси работещите и то в кавички - просто да се чуди човек. Говорим за възпитание... После пак ще седиш и ще обясняваш как АЗ деля хората  newsm78 newsm78 newsm78. Просто си споделих позицията... Иначе ти прочетах постинга 2 пъти - писала си, за говорещите и пушещи, които оставят децата си да дърпат играчките на другите.... Аз от позицията на говореща и пушеща казвам защо си оставям детето само. няма нужда да нападаш...
Интересно ми е дали на мъж ти му казваш, че "работи"?

Последна редакция: вт, 08 апр 2008, 15:26 от Ger4o

# 147
Аз пък винаги гледам да дам нашите играчки ако някое детенце ги поиска дори и ако Алекс плаче .Първо защото той не е някакъв голям инат и обикновенно успявам да го забаламосам с нещо друго ,а това е целта ми докато започне да разбира тогава ще се мъча да му обясня ,че с въпросната играчка той може да си играе когато си пожелае а детенцето нама такава и много му се иска сега да и се пордва. Мисля си ,че по този начин ще успея да ги науча /и двамата/ да не са стиснати защото и играчките ,а в по късен етап и вещите са толкова преходни ,че не си заслужава да са тема на конфликт между хората.
Достатъчно е това ,че да взимаш за себе си ми се струва ,че е едва ли не инстинкт при хората и е доста лесно усвоимо  Wink трудно е да се научиш да даваш.
На всичкото отгоре при Симона съм забелязала ,че от време на време въпреки усилията ми минава през някъкви ,,стиснати,, периоди и много ме изнервя, даже в момента отшумява някакъв такъв етап и то пък към храна  ooooh! еийй полудявам ви казвам ,крие бонбони и кроасани от Алекс като за световно. Той естествено се светка и ги намира и настава голяма разправия та много се караме с нея по този повод. Скоро пак бях полудяла на тази тема и си мислех да взема да накупя 10-20 пакета кроасани и още толкова бонбони и да я оставя да ги изде всичките та да разбере ,че гладна няма да я оставя ама тука тези дни сме в затишие и още не ме е ударила съчмата да го направя  Crazy

А между другото не си спомням и да ми се е случвало или поне не в скоро време на Алекс някой да не му даде играчките си ,може би децата напоследък са толкова презадоволени и на всички площадки изобилства от какво ли не домъкнато от майките  Mr. Green че все се разпределят някак без много разправий .
Веси ,според мен е добре да потърсиш още едно мнение най вече заради спокойствието ти ,та дори и по телефона да е.

Последна редакция: вт, 08 апр 2008, 15:32 от miki3

# 148
Работещите е в кавички ,защото ти твърдиш ,че говориш по телефона по работа  Wink
Сиреч всички говорещи по телефона са много заети с работата си нали Wink
И още нещо-всички майки са работещи,включително тези, които не ходят на работа.

Мики Heart Eyes едно е да ги поискат,друго да ги издърпат.Ако поискат играчка и аз разбирасе ,забаламосвам Б и я давам,но ако дойде някой (докато майка му работи)и издърпа играчката на Б ,то тогава го оставям да се оправя сам и да си я вземе ако иска по начина ,по който иска.

# 149
не ми се е случвало до сега дете да дойде и да поиска играчка. обикновено се дърпа и настава суматоха.

Мила, имало ли е нещо, което те е накарало така да промениш рязко отношението и към по-"силовите" реакции на Б в подобни ситуаци? Извинявай, ако си споделяла, а аз съм пропуснала.
(това го казвам без какъвто и да е укор или пък одобрение. просто ми стана интересно)

Общи условия

Активация на акаунт