Отговори
# 135
Здравейте маминки Hug
Добре дошли на новите ни бремелинки, лека и безпроблемна да е бременността им!
Аз за сега също съм на ФК, купила съм си Пре-Натал, но нещо вътрешно не го започвам, нямам обяснение, мисля си като спра ФК тогава, тези витамини стават и по време на кърмене - не е задължително да се изпият наведнъж. newsm78Все още имам много за и против вътрешно за себе си! Hug

# 136
  • София
ina.gg, благодаря ти за съвета!  Heart Eyes
Elichka_mama, не се тревожи, мила! Всичко ще е наред, само слушай доктора и не се притеснявай! Аз също съм с анемия и много се притеснявах преди да си видя резултатите от изследванията, моето желязо е малко над долната граница и за сега се крепя, но си имам едно на ум  Hug  Hug  Hug
Милички, разбира се, че ще разказвам как е минало при Марков. Искам да видя дали бебо се развива добре и дали си има всичко, пола не ме интересува изобщо, каквото и да е то си е моето дете и това е най - важното, нали така!
Severinka, пусни снимчица на роклята пола!  Praynig

# 137
Severinka, пусни снимчица на роклята пола!  Praynig

Довечера ще я снимам и ще пусна  Peace

# 138
Преди малко си проверих резултатите от чернодробните иследвания и не можах да повярвам на очите си. Направо са перфектни. Като си спомня, че преди 4 месеца хич не бяха добре сега съм много доволна. В сряда отивам да ми вземат и кръв за общите иследвания за бременни. Естествено и за това се притеснявам Wink

# 139
Мерси за успокоенията Simple Smile
Сев чакаме снимчица и дали има големи размери за слончета като мен?
trixy а ще си записваш ли на диск прегледа? таткото нашия е пощурял и иска да вземе диск Simple Smile ама то може би в 20 г.с. ще е по-интересно Simple Smile Всичко ще му е наред на бебо, споко Simple Smile
Браво Мими много се радвам.... абе не случайно казват, че жените по време на бременност грейват.... ми то всичко ни минава Simple Smile аз например съм много доволна как ми повлия на кожата на лицето (малко я поизсуши) и сега по ми прилича на кожата на тялото Simple Smile и се поизчисти Simple Smile Ноктите ми са странно здрави и колкото и да чистя и да ги кисна във вода са хубави Simple Smile...   bouquet Hug

# 140
  • София
здравейте сладурки Simple Smile
станала съм набързо само да закуся и минавам да ви нагледам.
в събота през нощта отново прокървих съвсем леко и сега имам пълна забрана да ставам от леглото до края на седмицата  Sad
та това е от мен,отивам да ви почета малко и пак в леглото  Hug

# 141
Еличка, те да ти кажа са си широки, а пък ласика е еластичен и ще стане за всеки мисля. Иначе в това магазинче имаше доста туники, блузки и ролкички от леки материи, които смятам, че ще бъдат много подходящи за нас. Магазинчето се намира в Студентски град, близо до 4-ката, казва се "Баровки"  Peace

sisilia
, пази се много и само си почивай, никакво натоварване  Hug

# 142
Хайде сега коментираме витамините и плодовете и зеленчуците... Кажете според вас какво количество от плодовете и зеленчуците е достатъчно за нашето положение.... Според мен всичко е много относително, разбира се, и едва ли зависи само от това приема или не на витамини за бременни, но все пак... Как можем да преценим ядем ли достатъчно или не? И на мен не ми се иска да пия допълнително химии, но как да знам дали не са ми нужни???

# 143
  • София
Здравейте майчета,

Аз също идвам от доки. Записах се най-накрая на ЖК и ми пуснаха кръв и урина. Гледахме и бебето - мърдаше много и даже ми показа дупето си. преди Великден ще го гледаме пак.

Утре мисля да ходя на БХС в МД. Искам да питам ходилите на ранния БХС там дали мога да си занеса днешната снимка от ехографа и как ще ме гледат ако ми правят нов ехограф-през корема или вагинално???

И аз ужким пия Пре-Натал, но нещо все го забравям.
Определено напоследък се чувствам по-добре, само да не бяха пристъпите на главоболие.

Хайде чао, после пак ще пиша, че трябва д аизлизам.

# 144
Мерси много Сев, като имам време ще отскоча Simple Smile
Megche аз говорих с доки че ям поне 2 ябълки на ден, и към тях бананче/грейпфрут/портокал/..., а задължително всяка вечер ям салата с дом. и краставици, печ. чушка, гъби.... ям доста други зеленчуци през деня и той ми каза да не пия допълнително  newsm78 не знам може би най-добре да се консултираш с твоя доки....
renni79 браво   bouquet , и нашето бебе ни се дупеше последния път  Laughing

# 145
Ина, пробвай с Витамин С, действа съдоразширяващо, изсмучи 3 наведнъж, дори да ти е кисело. За половин час Парацетамолът не може да ти подейства, трябва да изчакаш повече. Чувала съм за ниско кръвно и айрян с повече сол, но обиикновено в такава ситуация, ако е прекален ниско, можеш да получиш спазъм и да повърнеш дори водата. Освен това, направи си масаж на главата, в посока от периферията, към центъра, за да подобриш оросяването. Ако ти призлее - лед на тила, върши страхотна работа, случвало ми се е да спасявам припаднали и полуприпаднали и ледът, поставен там много бързо действа...
Дано съм ти била полезна, тези неща са ми изпробвани   bouquet

Еличка, обсъдете с доктора диета, все пак месото като източник на желязо, не е най-важно при анемия... Може би с напредване на бременността, ще можеш да хапваш по малко  Hug

За урочасването, на мен ми се случи с Дени, точно по това време на бременеенето ми. Мъжо водеше един купон на Нова година на Златни пясъци, там беше и неговата приятелка Нели Рангелова и през цялото време повтаряше как Митака ще си има бебе и т.н.... и уж с добро чувство, радваше ни се, а аз на другата сутрин не можах да си отлепя очите да стана от сън, главоболие - 1 седмица... Тогава за първи път отидох да ми баят без да вярвам в тези неща, ама ми мина веднага... още не мога да си обясня как става...

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.

Малееее!

# 146
  • София
Elichka_mama, че аз ако не взема дискове и от двете морфологии, кой друг  Grinning , разбира се, че ще взема да си го гледам у дома, да ми топли сърцето и душата мъничето.
Severinka, аз в събота също направих разходка по магазините и за пореден път се убедих, че модата в момента ни облагодетелство нас бремелинките, много се радвам  Grinning
sisilia, стискам палци всичко да е наруд, пази леглото и мисли положително  Hug
Мими, радвам се за теб!

# 147
  • София
Здравейте, майчета Simple Smile Аз продължавам да си кисна в леглото с оптимистичната мисъл, че скоро живот и здраве ще вляза в 4-тия месец и се надявам да се произнесат че вече съм съвсем добре и мога да ходя напред назад. Така ми се разхожда по слънчице.

Не помня дали ви се похвалих, че свеки ми е ушила бременен панталон Simple Smile Незнам какво се е вдъхновила, но панталона е супер. Черен с фино бяло райе с ръб отпред. Закопчаването го е измислила отстрани с две платки и ще има копчета които ще мога сама да си местя според нуждите на коремчето. За самото лято щяла да ми шие нещо по-тънко и светло Crazy Много интересно ми стана как в задника съм си увеличила размера с един номер а съм все още с 1кг. по-слаба от преди да забременея. Сигурно ханша се разширява и няма никаква връзка с кг.

Сисилия, защо стана пак така бе, миличка? Ти не лежеше ли постоянно? Сега никакво ставане и ще видиш, че всичко ще е наред. Hug Ако не са ти изписали вит.С си изпивай по една разтворима таблетка. Дръж ни в течение

# 148
Elichka _mama,чакахме близнаци,но вече не.в началото бяха 2 бебчета ,но едното както каза доки се е изчистило.Бече ме хванало шубето по едно време какво ще правя с три деца,но все пак това не го решаваме ние ,а някой от горе Peace
Виждам,че и други са повярвали в това с уроките,но при мен просто няма как да не го вярвам.Още повече ,че баба ми също баеше и са идвали хора и съм виждала,че наистина са били облекчени.на мен също ми е баела и е имало ефект.Но все пак има и хора ,които хич не се връзват на такива неща ,това е тяхно право. Peace newsm51 smile3525

# 149
  • София
Хайде сега коментираме витамините и плодовете и зеленчуците... Кажете според вас какво количество от плодовете и зеленчуците е достатъчно за нашето положение.... Според мен всичко е много относително, разбира се, и едва ли зависи само от това приема или не на витамини за бременни, но все пак... Как можем да преценим ядем ли достатъчно или не? И на мен не ми се иска да пия допълнително химии, но как да знам дали не са ми нужни???

Ето тук пише каква е дневната необходимост от всички хранителни групи.

Общи условия

Активация на акаунт