Отговори
# 150
feel_u лошото е че съм на работа и масажи и ледчета няма как да си набавя  #Crazy но не ми минава и не ми минава на талази е главоболието, ту отпред, ту отзад и тъпо и пулсиращо... ужасно е, но си взех аналгинче и ще изпия, само да се наобядвам да не е на празно стомахче.

Момичета, като имате прокървяване, лежете, не се претоварвайте изобщо!
Стискам палци да се оправите по най-бързият начин!!  bouquet Praynig

# 151
Здравейте сладурки  bouquet Затрупана съм от работа и нямам никакво време да се включа.При първа възможност ще ви изчета Hug

За срещата в Пловдив..кажете кой ден събота или неделя и предложете място, за да може да ни пуснат анкетка и на нас и да решим за този уикенд.Дават го страхотно времето Peace

# 152
Има ли мами от Варна ? Много сте ми далече тези, които сте от столицата Simple Smile И ми е скучно Sad Аз между другото не пия витамини, само тази фолиева киселина и си ям...всичко, което ми е сладко Simple Smile

# 153
  • Варна
Аз съм от Варна Валентина. Wink

# 154
ПуканкаZ, тъкмо си мислех, че съм единствена  Wink Още някоя мама ако се обади, ще се сформира групичка за купон ! Simple Smile

# 155
Здравейте майчета,

Аз също идвам от доки. Записах се най-накрая на ЖК и ми пуснаха кръв и урина. Гледахме и бебето - мърдаше много и даже ми показа дупето си. преди Великден ще го гледаме пак.

Утре мисля да ходя на БХС в МД. Искам да питам ходилите на ранния БХС там дали мога да си занеса днешната снимка от ехографа и как ще ме гледат ако ми правят нов ехограф-през корема или вагинално???

И аз ужким пия Пре-Натал, но нещо все го забравям.
Определено напоследък се чувствам по-добре, само да не бяха пристъпите на главоболие.

Хайде чао, после пак ще пиша, че трябва д аизлизам.

Първо добре дошли на новите мамчета и безпроблемно бременеене  newsm51

renni79 аз днес бях на БХС в МД. Направиха ми вагинална ехография. По принцип ехографската снимка трябва да е на не повече от 3 дена и да имаш данните, които ти искат - г.с. по ехография, НТ /гънка на врата/ и не се сещам за друго. Ако искаш качи се първо на 14 етаж в  МД (работят от 8:30 до 13 часа) и там ще ти кажат дали снимката ще свърши работа.

Аз в сряда следобед ще ходя при док, за да му занеса резултатите от БХС и да ми каже наред ли са предишните резултати.

# 156
  • Lovech
Здравейте и от мен днес. Добре дошли на новите мами! Бързо оправяне на всички, които имат проблеми и лежат! Хайде, стягайте се, идва хубаво време за разходки! Аз отивам да работя, желая ви лек ден! Grinning

# 157
  • ПЛОВДИВ
 Kpuccu: аз,съм свободна и двата дена само кажете,пък колкото се съберем,следващия път повече.Само не знам къде зависи колко мами ще дойдат.Мене ме бройте там

# 158
Има ли мами от Варна ? Много сте ми далече тези, които сте от столицата Simple Smile И ми е скучно Sad Аз между другото не пия витамини, само тази фолиева киселина и си ям...всичко, което ми е сладко Simple Smile

Аз съм от Варна Валентина. Wink

Ура!!! Ей това обаждане чаках  Mr. Green
И аз съм от Варна. Има още едно варненско момиче(Cappucino), но и тя като мен рядко пише.
Радвам се, че станахме повече  Grinning

# 159
  • Варна
Варненки, от кой квартал сте? Може да се окажем комшийка.Аз съм от В-вово.

# 160
За съжаление не сме съседки, Пуканке.
Аз в момента живея до Нептун, но скоро се надявам да се преместим в новото ни жилище в Цветния.

# 161
Йеее! Събрахме се! Simple Smile Най-после още варненки. Simple Smile 
Привет на всички и да минава това гадене вече! Sad

# 162
Ние бяхме на разходка в парка и като гледам колко сте изписали Shocked Едвам ви изчетох.Аз най накрая не устоях и си купих моя любим плод няма да казвам кой нищо че е малко скъп в момента ама не се сдържах.
Исках да ви питам някой писа че може ефералган да се пие и днес си взех но чакам някой да каже даки ги е пил Embarassed
За уроките и аз вярвам защото и аз и Дени хващаме очи има си нещо вярно хора със всякаква енергия има и дори и да не искат може да ти предадат негативизъм.
Аз днес съм малко по добре.Звънях в Шейново и ми казаха че изследванията са ми перфектни Grinning

# 163
Аз пак късно се усетих, но... искам да честитя празника на всички, които днес празнуват!
Няма да ги наричам "здравни работници", защото те не са работници. Не помня дали в темата имаше представители на този бранш, но ако има - честито! Желая ви преди всичко много здраве и работата ви да е по-доходна!

# 164
Nikozi, веднага да почерпи))))нали е лекар по дентална медицина.

Общи условия

Активация на акаунт