Отговори
# 165
А пък аз съм от кунг-фу-то Simple Smile Това е квартала под Цветния, barabina Simple Smile Ама мен тези разстояния в рамките на града не ме стряскат. Май се оформя вече групата на Шаро Simple Smile

# 166
  • София
Вчера, благодаря за отговора. май наистина ще се кача първо до 14 ет. да питам, защото май лекарката не ме е гледала за тази гънка и сигурно ще искат друга снимка.

Гери, аз съм пила ефералган доста пъти зарди главоболието. не се притеснявай.

# 167
Супер! Ето една почти съседка Wink
Аз също не се стряскам от разстояния, все пак живеем във Варна, където до всякъде можеш да стигнеш и пеша. Освен ако не си тръгнал от Кайсиева градина за Аспарухово. Примерно. Голям пример дадох  Crazy

# 168
Здравейте, сладурки  Hug
Много отдавна не съм се завъртала насам, но си имах доста работа и отрицателни емоции. Сега вече се чувствам по-добре, та реших да пиша.
Добре дошли на всички нови попълнения! Лека и щастлива бременност ви пожелавам  bouquet!
gery_roz, синът ми изобщо не искаше да пие вода първите 3 месеца и я карахме изключително на кърма. Октомврийско бебе беше. Моят принцип за хранене на детето е да му давам това, от което има нужда и това, което иска да яде. Нямам никакво намерение да го мъча с вода при положение, че е гладно. Когато синът ми поотрасна и започна да се храни по-разширено, му приложих една интересна терапия, която четох в една книга. Разходих го с количката по пазара и към каквото посегнеше - това купувах и му готвих. Пробвала съм да му готвя и друго, но явно децата имат инстинкт от какво има нужда организма им и много точно сочат "верния" продукт.
sisilia, пази се много. Стискам палци всичко да е наред  Praynig.
Ина, ако не помогнат съветите на момичетата, пробвай с лимонов сок. Все от нещо ще ти мине - важното е да разбереш от какво ти минава главоболието, за да го атакуваш още в зародиш.
feel_u, благодаря за изчерпателната информация   bouquet. Все ще ми се наложи да използвам нещо.
Съжалявам, че не можах да пиша на всички, но попрочетох от тук - от там по нещичко, за да съм в час и да знам, че сте добре. Обещавам като ми остане по-свободно време да се реванширам.
А сега ще споделя моите тревоги и лошото настроение, в което бях изпаднала. Освен многото работа в службата и нежеланието на главния ни технолог да ме пусне за повече от 1 ден в отпуск, а от там и хроничната умора, вкъщи си правим ремонт на кухнята и цялостното й ново обзавеждане - т.е. допълнително нерви. Но това ще е до време. Стресира ме посещението ми при докторката, при която ходя на консултация. Тъй като скоро ставам на 36 г., ми обясни, че съм длъжна да направя амниоцинтеза, за да съм сигурна, че бебето е наред. Мен обаче вътрешно нещо ме притеснява и място не мога да си намеря, защото имам лошо чувство за това изследване. След 2 дни терзания, се обадих на една приятелка, която е 2 месеца по-напред от мен да я попитам дали е правила това изследване. Оказа се, че в резултат от него е изгубила бебето преди седмица. Много се разстроих. На всичкото отгоре имам усещането, че нещо не е както трябва, че трябва да ми се правят повече изследвания, а не само да се радваме на бебчето и да си го снимаме на видеозона. На 22-ри отново съм на преглед и съм решила да си поговоря сериозно с докторката. В зависимост от разговора ни ще реша дали да я сменя, или да остана при нея. А хич не ми се иска да си сменям лекаря. От друга страна ми се иска да й вярвам, а някаква лампичка ми мига в червено. Кръвното ми се покачва в резултат от умората, недоспиването, напрежението и притесненията.
Вътрешното ми усещане е, че бебето е съвсем здраво, дори го усетих да мърда няколко пъти. На два пъти видяхме и нещо между крачетата, но още не сме сигурни, че е пишле - нека да мине още малко време.
Лично за себе си реших да не правя амниоцинтеза и съм сигурна, че това е правилно.
Надявам се в скоро време да се отърва от неприятните емоции и да се върна към нормалния си живот.
За срещата - бройте ме и мен  Peace
Чао за сега. Като ми остане време отново ще се включа.

# 169
  • Варна
Супер! Ето една почти съседка Wink
Аз също не се стряскам от разстояния, все пак живеем във Варна, където до всякъде можеш да стигнеш и пеша. Освен ако не си тръгнал от Кайсиева градина за Аспарухово. Примерно. Голям пример дадох  Crazy

Абе друго си е да можем заедно да си пием кафето по чехли. LaughingВале, писах ти ЛС,погледни го.

# 170
Andjy , мила благодаря за съвета. Ще трябва явно да си цедя лимон от вкъщи, че в работата няма откъде... но от аналгин най-ми минава... изпих одеве половин таблетка и сега ми попросветна малко. Знам, че трябва да избягвам лекарствата, но като ме заболи главата и направо се чувствам трупче.

# 171
Zdravejte i ot men!Az chakam vtoroto si dete koeto spored doktorite trqbva da se rodi na 1.10 Grinning

# 172
  • София
Анджи, много добре те разбирам относно притесненията за бебето. Аз изпитвам почти същото в резултат на един мой сън, който така ми се е загнездил в съзнанието, че...мира не ми дава. Мисля си, че това се дължи на хормоните, защото с времето се успокоих, че всичко с бебето е наред. Но и аз искам да си направя необходимите прегледи и затова искам ранния БХС. Иначе всеки път като видя бебето на ехографа ме обзема пълно спокойствие и знам вътрешно, че всичко е наред, но понякога в главата ми нахлуват други мисли. Дано всичко е плод на хормоналните промени и да носим здрави бебчета. Hug
И почивай повече!!! Нищо друго освен бебето не е важно сега.

# 173
Стресира ме посещението ми при докторката, при която ходя на консултация. Тъй като скоро ставам на 36 г., ми обясни, че съм длъжна да направя амниоцинтеза, за да съм сигурна, че бебето е наред. Мен обаче вътрешно нещо ме притеснява и място не мога да си намеря, защото имам лошо чувство за това изследване. След 2 дни терзания, се обадих на една приятелка, която е 2 месеца по-напред от мен да я попитам дали е правила това изследване. Оказа се, че в резултат от него е изгубила бебето преди седмица. Много се разстроих. На всичкото отгоре имам усещането, че нещо не е както трябва, че трябва да ми се правят повече изследвания, а не само да се радваме на бебчето и да си го снимаме на видеозона. На 22-ри отново съм на преглед и съм решила да си поговоря сериозно с докторката. В зависимост от разговора ни ще реша дали да я сменя, или да остана при нея. А хич не ми се иска да си сменям лекаря. От друга страна ми се иска да й вярвам, а някаква лампичка ми мига в червено. Кръвното ми се покачва в резултат от умората, недоспиването, напрежението и притесненията.
Вътрешното ми усещане е, че бебето е съвсем здраво, дори го усетих да мърда няколко пъти. На два пъти видяхме и нещо между крачетата, но още не сме сигурни, че е пишле - нека да мине още малко време.
Лично за себе си реших да не правя амниоцинтеза и съм сигурна, че това е правилно.
Надявам се в скоро време да се отърва от неприятните емоции и да се върна към нормалния си живот.
За срещата - бройте ме и мен  Peace
Чао за сега. Като ми остане време отново ще се включа.

И моя доктор много иска да ме прати на амниоцентеза, и аз като теб хич не горя от желание. Основния мотив на доктора е възрастта ми. Решила съм да видя резултатите от ФМ и БХС, ако са хубави ще откажа да ме дупчат. Виж ако нещата са съмнителни, тогава може и да се реша.

# 174
Ето снимка на полата-рокличка, която си си купих вчера

# 175
Severinka виждам че ти регистрираш новите мамчета,можеш да ме запишеш и мен за 1.10 съм в списъка на чакащите с голямо нетърпение малкото слънчице да се появи на бял свят!
 Прочетох нещо за това дали да даваме вода на бебето първите 6 месеца,аз първото ми дете го пробвах и то пиеше по малко,но имам приятелки чийто бебета изобщо не искаха вода,от което си правя извода че всяко мъниче си има различни нужди.А относно бебешките пюрета-ужасни саааа,такава гадост дето има една дума и на кучето не бих го дала да го яде.Колко му е да свариш един картоф,един морков,малко свежа коприва(ако я има де) или какъвто там зеленчук има и да го направиш на пюре.Моя син изяждаше препълнени купички,а това готовото много,много не го искаше.Аз мисля че първата им годинка е най-важна и затова много си го глезех,пък така и така си бях в къщи по цял ден,какво ми пречи.
 Сега чакам второто си бебче след цели 8 години,надявам се всичко да е наред и с него както ми беше наред с баткото Simple Smile!!!
Пожелавам лека бременност на всички и да имаме едни здрави и щастливи октомврийски бебчета!!!
  P.S.Аз също съм била октомврийско бебе Joy

# 176
Sev, много е готинааааааааааааааааааааааааааааа!
Искам и аз  Sad .

# 177
sunny_77, Добре дошла сред нас!  Hug Вече си в списъка  Peace

vanche_mamche, тъкмо мислех да ти предложа да ходим събота да поразгледаме и видях, че си в Германия  Sad А има много подходящи ( и хубави освен това) дрехи, които стават за бременни

# 178
Severinka, рокличката е страхооотна. Много ми харесва ! Изглежда ми да е от сатен, което е хубаво през летните дни, ще държи по-прохладно, а и е много нежен десен. Добър избор наистина !

# 179
  • София
Анджи, ама как ще те карат да правиш амнио само заради годините. Поправете ме ако греша, но такова изследване се прави само ако резултата от БХС е лош. И даже повторен. Аз лично бих се допитала поне до още 2-ма доктори. Не е шега работа. Не се тормозете излишно че вредите на бебчетата. Мисля си че майката наистина усеща, че всичко е наред или не.

Сев, полата е супер Crazy Искам и аз. Бързо да споделиш къде продават такива красоти. От магазин за бременни ли е?

Общи условия

Активация на акаунт