Отговори
# 180
Олее, не предполагах, че толкова ще ви хареса

BaleHTuHa, дейтвително е стаененка и е много приятна, лятото въобще няма да ми запарява коремчето.

mylili, не е от магазин за бременни, случайно ги открих в едно магазинче в Студентски град.

# 181
Sev, да супер щеше да е, ама няма как. Много ми е гадно тук няма с кой да ходя по магазините, все сама ходя.
Толкова ми е хубаво всеки ден да чета и пиша във форума, страхотно е чувството! Много се радвам че Ви има и че ставаме все повече.

П.С. Аз също съм октомврийско бебе (на 31).

# 182
  • София
Анджи, миличка, не се тормози за глупости. Аз съм на 34, като родя ще съм на 35 без 3 месеца! Аз ходих на скрининг за Даун - само ултразвуковото изследване за Даун и риска от 1 на 558 (само според годините), след това падна на 1 на 10566.
По-късно ще направя и кръвното изследване за още по-голяма сигурност, но определено няма да правя амнио.
Абе тая коза твоята докторка добре ли е??? Как така ще те задължава! Има риск от спонтанен аборт и са длъжни да те информират за това, а ти да се съгласиш или откажеш.
Я си свиркай и и тегли една наум!

# 183
  • София
Много ми е гадно тук няма с кой да ходя по магазините, все сама ходя.
Ох, Ванче, какво ли не бих дала да се вмъкна в бебешко-бременната секция на H&M, ама няма... Cry
Завиждам ти благородно, да знаеш  Wink

# 184
Ето снимка на полата-рокличка, която си си купих вчера

Наистина е страхотна,ама за мен е много шик,аз по цял ден седя в офиса и предпочитам нещо като леко спортно панталонче!

# 185
Аз ще си тръгвам сладурки(че ми свърши работното време)!После пак ще пиша,сега отивам да си прибера баткото от плуване,така се залисах във този супер интересен форум че не съм видяла кога е станало 18 часа Joy!!! Чао засега!!

# 186
Анджи мисля че не трябва да се притесняваш. Амниоцинтеза е много опасна и не се прави ей така, все пак трябва да са ти много зле другите изследвания. И както писах преди това в германия статистиката на предизвикан аборт след нея е 1 на 100, за България незнам как е но може и да е по зле. Не се притеснявай не се тревожи! Говори и с друг лекар, а и не могат да те задължават да я правиш, за предните да, но не и за нея!

# 187
Момичета за разнообразие искате ли да се пробвате на един тест за интелигиентност Wink
http://oncho.hit.bg/kafe/IQtest2.htm

# 188
Момичета за разнообразие искате ли да се пробвате на един тест за интелигиентност Wink
http://oncho.hit.bg/kafe/IQtest2.htm
брееееййййй не съм била чак толкова глупава  Joy

# 189
Момичета, благодаря ви за подкрепата  Hug. Добре, че ви има.
Тя докторката не ме задължава, но много настоява. Също така ме информира, че риска е 4-7%, което според мен е страшно много, а и случката с приятелката ми ме ужаси - това си е бебе на 6 месеца, а на 7 вече се раждат нормално и оживяват. Поразрових се и поразпитах и се оказа, че в България има около 3-4 специалиста, които се занимават изключително с амнио и те имат опит. Но те са в София, а там рискът бил 1:300.
Сев, полата-рокля е наистина страхотна. За жалост аз вече заприличвам на слон и изобщо няма да изглеждам добре в нея.

# 190
здравейте,искам да ви попитам изследването за синдрома на даун задължително ли е и какво представлява?аз съм на 26 г.

# 191
  • София
Severinka, тази рокля - пола е страхотна! Поздравления за успешното попълнение на бремелинския гардероб!
Andjy, не се тревожи, вярвай на чувството си че бебчо е добре. Аз само като си помисля за амниоцентеза и ме побиват тръпки!Стискам ти палци и пиши по - често, тук ще намериш подкрепа винаги Hug

# 192
Привет на всички.Днес за първи път видях нашия бебчо.Поуспокоих се, но лекаря ми назначи изследвания чак след 3 седмици  когато ще съм в 15 г.с, защо толкова късно се чудя.Днес ми се наложи да чакам 5 часа, защото доктора му е първи ден след отпуската и беше лудница от бремени мами.Гледа ме на коремен ехограф за установяване на бременоста и каза че сме близо 6 см.., но защо такива късни изследвания.Аз съм  за срещата в Пловдив.Пускайте ни анкета за този уикенд. Hug

# 193
  • Варна
Момичета, имам един въпрос към вас и моля ви за отговор.личат ли ви коремчетата вече? Аз  съм в 11та седмица,но корема ми и стомаха са надути като за 5ти,че и 6ти. Embarassed

# 194
виждала съм бременни в 4ти месец имат корем като за 8ми-всичко си е индивидуално-зависи и от коремните мускули-ако са стегнати не си личи чак толкова

Общи условия

Активация на акаунт