Чакаме СЕПТЕМВРИ вече да гушнем малкото човече

• 10 138
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
Merlinkata щях да пиша за кръвното ама забравих Confused
И мойто е такова ама на обратно Grinning
Ако съм закусила, яла пила и се чувствам мноого добре е 90/70, мойта доки ми каза, че като го сваля още малко и колабирам и наистина е така.
За айрана е вярно, също кафе (3в1) с мляко за да не е силно, количка (но не съм сигурна колко е подходяща за бременността аз си пийвам понякога) шоколад, редовно хапване на малки количества нещо соленичко, течен шоколад...
Когато стомаха ми е празен и кръвното ми пада дори и да нямам апетит, което е гадно защото се надявах да не кача този път много кила, но ... не виждам шанс.
Трябва да си следиш хемоглобина да не е  нисък. Peace
Mirkata_21 не си повредена, всичко ти е наред Peace
Аз при първото бременеене като се сетя колко бях информирана... направо съм за смешната тема.
Всеки различно, па и при всяко дете е различно, а в седмия месец аз си имам голям корем!
А ти не се шашкай, боядисвай си стаята ди дано ви се получи мноого добре та да се зарадваш на резултата!

# 151
БХС и аz няма да правя,тука не е практика,поне не преди 35г.(ако не се лъжа),ама може би ако си бях в БГ,до сега да съм се юрнала.Щото съм така,като чуя неЩо и се самонавивам,че трябва..
А сега zа пишките,тука вече съм категорична,ако е zалепена ТРЯБВА да се пипа и още как,по тоя въпрос друго мнение трудно бих приела.Само след раzкаzа на мъжа ми,който е воден на хирург и помни ясно,никога не бих оставила детето си да му се нареждат нещата от самосебе си,както каzвате.А общо вzето раzкаzите на всички майки,които стигат до хирирг са подобни с малки иzключения.Виж друго е,ако детето си се роди с почти неzаепнала кожичка,тогава може би може да се остави така.И иzобщо не е страшно,стига само да zнаеш какво правиш,съвсем леко и нежно,на 6мес.сина ми не беше раzбрал,че съм го "обработила",така да се каже..Тъй че моето мнение е,в никой случай не чакайте нещата сами да се оправят,ако има дори и малка въzможност да стигнете до хирург.Не друго,zа детето е кофти.
А иначе и аz понякога ще се пръсна от нерви,днеска примерно сина ми ме иzкара иzвън..Не zнам,ако е истина,zначи и бебата ще е ревлива по тая причина Confused
Айде,отивам да го вzимам zверчето от таекуон до...

# 152
  • София
Мирката, Мерлинката- благодаря за инфото!
А като си вземете резултатите, има ли с кого да ги коментирате там, или?

Мариам, така си е- усеща си се как напредва матката.  Simple Smile Аз моята я усетих например, когато се вдигна нагоре (това беше преди седмици, де Simple Smile).

Мирката, няма как да я усетиш така, както си седиш.  Laughing Усеща се с напипване, и то най-добре в определени ситуации- например след секс доста добре се напипва докъде е, също и когато ти се пишка.

# 153
Има трети кабинет/на същия 14ти етаж/ там можете да се консултирате с една докторица тя разчита резултата но е платено  Peace
аз като си лежа се мъча да я напипам-лягааам протягам сеее изпъвам сее и не напипвам нищо  Joy Joy Joyкакъв секс хехехехе малии това съм забравила какво е и то заради моя луд мъж!"Не могаааа нещо ше изпадне така ми се струва" newsm78 #Crazy hahaha hahahaи ми каза да забравя докато не родя и докато след това не разрешат  Cry Cry Cryнаправо съм в траур по тая причина

# 154
Аз моята най-лесно я напипвам, като се наведа леко назад. Тя изпъква и няма начин да не я усетиш Simple Smile Мъжът ми всяка вечер ме кара да му я показвам, цунка я и разправя: "ох, извънземното, на тате"  Joy Joy

# 155
mari_p, Mirkata_21, Mariam777 /газирано не пия от години - най-вредното нещо за стомаха и въобще/, благодаря ви!   bouquet
/Мирка, и аз нещо не знам къде ми е матката, е пък какво толкоз Confused/

Оле, аз домати обожавам и гледам да ге слагам навсякъде  Laughing

sweetkids_mama, моля, пак заповядай  Grinning Hug

# 156
Момичета, феталната морфология до коя седмица се прави, мисля че 22-ра беше?  newsm78 Трябваше утре да отида, но разбира се имам неотложни ангажименти в работата и се обадих да отменя часа. Ще отида другата седмица, тогава ще съм в началото на 21 седмица. Така ме е яд, бях се настроила за утре. Ама другата седмица камъни да падат няма да си отлагам час.

# 157
 neni78, опитах се да си запиша час за ФМ за 22 седмица, но лекарката ми вика идвай другата седмица и като се разтърсих се оказа, че ако направя сега м/у 21 и 22 с. пак е добре да направя защото се виждало по добре сърцето и дробчетата ли беше бъбреците ли да не се изложа Blush, та не се ядосвай може да е за добро, аз също реших да отложа въпреки желанието на тази доки да ме прекара за другата седмица Peace

# 158
unique_v, честити сини гащи.И честити резултати.Дай Боже всекиму.

Ама к`ви са тия супи бе.Побъркахте ме.
Асе 8 часа не ти ли е много рано, пиле.Ще ти звънна, като свърша в болницата.
Приятна вечер момичета. Hug

# 159
Стел, в 7.30 най-късно съм на крак - гладя мъжо и оправям щерката за ясла. А и в 6 да ми звъннеш най-вероятно ще ме хванеш в тоалетната Laughing Ниско, високо... където и да се е вдигнала матката аз пак си пишкам като за световно Laughing
Аз май реших, че ще ходя при Марковите, ама за последната ФМ. Нали към 28-ма седмица беше... че не ми се рови да търся. И аз да помързелувам малко да ми каже някой, който помни Hug

# 160
Geri, то има класове за бременни, но те много лесни ми се струват. Аз си стоя с нормалните и правя малки промени като ми трябва. Да, на йогата не мода да лежа на корем, но има алтернативни пози. Като порасне корема, няма да мога да хвърлям бара с тежестите, но ще мога да то правя с отделни тежести и т.н. Ти на какви класове ходиш?

Mirkata, легни на пода като ти е пълен пикочният мехур. Почни да опипваш под пъпа, би трябвало да е по твърдо (матката), след това почваш да пипаш нагоре докато не стане мекичко (край на матката). Като няма секс, ако си направиш оргазъм сама, матката ще стане съвсем твърда и няма как да не я напипаш Wink

# 161
Здравейте,
и аз ще съм септемврийска мама. Надявам се да ме приемете сред вас. Термина ми е на 25.09 и очаквам момиченце.

# 162
Ама какви са тия супи,какви са тези домати,ще ядете бой ,ей NaughtyСега кой ще седи с мен на котлона докато си правя супята топчета ,дето ми я вкарахте в главата,а? Mr. Green.
Мойта матка си я опипвам и се изумявам колко се е "вдигнала".Бебата днес бая ме посрита докато обядвах,чак се зачудих да не би нещо да не и харесва яденето ,та се бунтува Laughing
Шоколадче,леглото е страшно,ще го покажа и аз на мъжо,може да измисли кой да ми го направи.Радвам се ,че си добре и това че не пишеш се дължи само на настроенията ти Hug
Мириам,в 22 седмица се виждало най-добре сърчицето и бъбреците тогава се гледали Simple Smile
Мирката,разсмиваш ме с изказванията на мъж ти ,ама тва за секса направо ме уби hahaha
Аааа,тази "смешна тема за раждането"къде е ,че аз нещо май съм я пропуснала??? Thinking
Мерлинката,за кръвното -айрянче със сол ,ако положението е много зле и имаш възможност лягаш без възглавница под главата и вдигаш краката на високо.За високо кръвно пък е обратно ,на много възглавници с краката в топла вода ,за да се разширят кръвоносните съдове и кръвта да се "отвлече"от главата надолу.

# 163
:PATE:. welcome
Асе, ама за какво дай ти звъня, кано няма да може да се разхождаме, докато не свърша?Надявам се да не ни мотат много. Иначе мисля, че ще имам доста свободно време, защото мъж ми има работа извън София и послеа ще се върне да ме вземе. Hug
Sheila, абе ти не спиш ли бе слънце. И аз искам упражнения ,че съм се разплула ,като .....
ама не.Док не дава.Ни упражнения, ни секс.И така си се надуууууууууууууувам отвсякъде.

# 164
Хей сладуранки Simple Smile

Малее докато се запиша в темата и тя преполовила !  Crazy
Аз съм добре, но напоследък усещам едни стягания на матката, предимно следобед, когато вече съм уморена от работа. Може ли по-дългото стоене на крак да причини контракции?  Thinking   Гледам да си почивам и да седя повече седнала... още 2-3 дни и излизам в отпуска за 2 седмици и ще си почина хубаво Simple Smile  Сега по примера на Асето се тъпча с банани.
Бебо току-що ме ритна! Сигурно усети, че пиша за него  Mr. Green  Heart Eyes   Качих снимки на огроооомния ми корем и на бебо от феталната морфология, ако искате хвърлете им едно оче  Hug  Лека вечер!

Общи условия

Активация на акаунт