Чакаме СЕПТЕМВРИ вече да гушнем малкото човече

• 10 133
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
Благодаря ви,момичета HugТолкова треперих докато излезнат.... Crazy
На Иринкаи Стелка-успех утре Peace
иринче-на мейл ми ги изпратиха.Може и на факс,но незнаех номера на факса на мъжа ми,та затова до сега се зверих в компа Whistling

# 181
  • София
А ти май изобщо не го чакаше толкова рано?
Обадиха се да ти поискат факс или мейл ли днес?
BAE , миличка  Hug, какъв ужас си преживяла Cry Важното е, че в крайна сметка всичко е наред Hug

Последна редакция: чт, 10 апр 2008, 21:54 от irinaradeva

# 182
Уанде, най-важното е, че ти вече си спокойна и щастлива Hug
А покрай това и бебоната Heart Eyes
Пожелавам на всички ви, които чакате резултатите такава радост Hug

# 183
Минавам само да пожелая успех за утре на Иринка и Стелка    bouquet
Уанде, честити резултати  и розови гащи  Hug
Патеwelcome

# 184
Ася-Златоуста HugДано всички получат добри резултати,а тези,които не си тровите мозъците с такива неща-и на вас здрави и усмихнати бебешоци  bouquet
red_sonya-аз още от 12с,знам,че е момиче PartyСега не са ми казали от амниото Thinking
Сега ви остявям и отивам да се наспя,че имам чувството,че съм разтоварила един камион с тухли Joy

# 185
  • София
Сега ви остявям и отивам да се наспя,че имам чувството,че съм разтоварила един камион с тухли Joy
Те май съвсем през просото са го раздали Sad
Лека нощ, заслужила си си почивката Hug

# 186
  • София
Ирина и Стелка, благополучна процедура утре и да се похвалите скоро!   Hug
Поздравления на всички мами с хубави резултати!   bouquet

ВАЕ, ама много са те шашнали тия доктори! Бива ли тъй.... Naughty Добре че е било фалшива тревога! Отдъхвай си спокойно, а бебето хич не го мисли- то ако всяко наше вълнение им се отразяваше така лесно.... Wink

singing-girl, не се притеснявай чак толкова- гъбичките са доста често явление при бременните. Мисля, че имах тази "екстра" и при двете бремености. Опасни са занемарените гъбични инфекции, но когато се хващат своевременно и се лекуват, няма проблем.  Peace

# 187
Ох, момичета ... чета ви от 19,30 и не мога да смогна. Днес ми беше първия ден на работа а там във форума не мога да влизам, забранени са тези тип страници и излиза едно любезно съобщение за вътрешния правелник за ползване на интеренет на банката.  Laughing, но и нямам особено много време ако трябва да съм честна. Само незнам как ще ви следя ...

Честито Уанде   и unique_v bouquet

Забравих какво още щях да пиша ...

ах: Ирина, Стела - стискам палци утре  Praynig

и май усетих моя бебешок ... но може и просто нещо да си ме придърпва ... пак ... а така чакам да усетя нещо  Rolling Eyes

# 188
uanda, радвам се че всичко е оки  Hug
ВАЕ, мнооого гадно. добре че всичко е оки
Момичета, на мен така ми се причоплиха семки и досега, чоплих и чоплих. Лудница Simple Smile
Малко ми поолека гърба, сега ще си поискам още един масаж и лягам
Много прегръдки за лека нощ от нас
и успех на тези, които имат изследвания утре   bouquet

# 189
Момичета, благодаря на всички за подкрепата и хубавите думи Hug

Успех утре на Ирина и Стелла Peace и лека нощ на всички, само хубави сънища Heart Eyes

# 190
Благодаря на всички за добрите думи относно мойта одисея, споделих го с вас тай като знаех че ще ме разберете най добре. От половинката вече чух " ама нали ти казах че много се връзваш"...направо да го застреля човек #2gunfire . Момичета, гледам че всички, живо се вълнуваме от пола на малките същества. Задавам си въпросът дали някоя от нас е решила да запази полът  за изненада. Аз имам още 1 месец до следващият скан. От една страна ме изкушава полът да го оставя за изненада, от друга някак си ще ме улесни при подготовката.
Mary_p  не ми говори за семки че човек убивам.Утре ще посетя зоо магазина да видя дали нямат от онези черно-белите дето са за папагалчета. За сажаление други няма..
Пожелавам ви лека нощ и приятни таласъмища. Tired

# 191
Уанде,поzдрравления zа реzуитатите  bouquet
На другите утре,дано получат същите(хубави)...
БАЕ,важното е,че всичко е о.к.А zа семките и аz обожавам.Тука също има само от теzи гадните,ама какво да се прави..Аz от БГ си донесох сега 4 5пакетчета,ама почти ги иzядох.Може смешнода ви се стори семки да си носи човек,хората носят ракия и луканки,но... Laughing
Лека нощ

# 192
mari_p, леле, и аз вчера търсих семки, ама не намерих хубави. Все някакви с подправки. Сега ще поръчаме по интернета.

BAE, това хич не е било приятно преживяване, милата. Поне всичко е наред, но какъв страх е било, не ми се мисли.

Тези контракции са нормални. Не е рано. Някой почват около третия триместър, но някой (особенно последователните бремености) почват от вторият семестър. Те са нужни и съвсем нормални. Може да ги чувствате, но ако ви болят и идват редовно и зе засилват, тогава се обадете на доктора ви. Иначе спокойно.
Ето снимка на ехограф на Braxton Hicks цонтракция през 17 г.с. - http://www.nlm.nih.gov/medlineplus/ency/imagepages/2254.htm

Stelllla, спа де, спа. Самоче си лягам късно, около полунощ.

Успех Ирина и Стелката! Всичко ще е наред!

Отивам на концерт в училището на девойката и след това ваканция имат.

# 193
Привет от мен;)
Отдавна чета тук, но Sweet Didka все ми се кара защо не се представя;)
Аз съм Гери и много ще се радвам да бременеем заедно;)
Терминът ми беше с на Дидка, но го изместиха за 9 септември. И май ще съм мъжка мама;)
Хубав ден на всички!  bouquet
И успех на всички, които ще правят изследвания!

# 194
ДОБРО УТРО!!!На всички добри резултати на изследванията днес!Здражви и жизнени бебета!!! newsm44!!!приятен сланчев ден на всички мами и които може да разходи коремчетата на вън!
Макар че не пиша често ви чета редовно искам да споделя че и моите настроения се менят точно през 5 секунди newsm03 newsm45 newsm61 незнам вече как ме изттаиват !!!вчера дори трагнах да обикалям сама целия град  като лудите newsm68!
Шоколад това легалце е направо уникално(ако мъжа ти реши да ги продава по интернет да свиркаш)
А относно упражненията никога до сега не сам спортувала,малко ме е срам от този факт,но...сега само си разхождам от любопитство отидох да една гимнастика за бременни но не ме влече и маи ще оставя спорта след като родя!имаче сам качили 1.500кг!!!
аиде чао и се извинявам ако беше несвързано!!!не ме бива много в писанията!!!

Общи условия

Активация на акаунт