"Симеоновска" диета, за секси дупета! - 10

• 19 526
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
desika все си мился, да настоява повече, там няма ли частни клиники и кабинети, дето да звъннеш по спешност и да ти обърнат внимание.
Или ако е извънреден труд да  платиш двойно примерно за отделеното внимание  newsm78
Ам че работа бе, другия вариант е ако там продават този дуфастон (доколкото разбрах той се приема основно като кръвоспиращо средство  newsm78
да си вземе и да почне да пие на своя глава  Thinking

# 211
Djindj тя пробва и на държавно и на частно - резултата е един и същ. Ако стане по-зле тогава елате. Хапчета трябва ли да пия -ами не, то няма за какво да се пият.
Ами не знам за тоя дуфастон, леля ми, която е лекар също се чуди какво да правим. Тя ми казва, кажи как от 3000 км да поставя диагноза и да назнача лечение. Знае ли и тя какво е положението, за да и каже пии това и това.
Ами тя сега е решила, ако не се оправят нешата, просто да си хване самолета и да се прибере. Така май ще е най-добре. Тук поне ти обръщат внимание, ако трябва и в болница лежиш, но ти казват какво става.

# 212
Лоша работа наистина  Sad
Решение трябва да намерите - колкото се може по-скоро  десика и дай Боже всичко да е ОК  Praynig  , че лекинко взе да ми настъхва косъма  Thinking
Не е шега работата, а тия тамошни лекари тяхната кожа коженическа  #2gunfire

# 213
amora миличка, много е хубаво усещането да се събуждаш все по-слабичка  ... нали мила  Hug
Няма такъв кеф просто - ти с колко килца трябва да се пребориш горе-долу ???
И като си раздвижеш малко и гъзето и ти се увеличават минусчетата, еееееех бравост, метаболизма ти значи не е заспал (като моя  EmbarassedHug

# 214
Ами Джиндж, да кажем 30тина Blush, въпреки че Симеонов казва, че мога и повече. Истината е, че при мен от здравословен проблем така се получи, че за 2 години станах прасня... #Crazy И сега колко време се борим, ма не успявам бе, та сега и на мъничко съм доволна. Значи аз откакто почнах сама да се ограничавам (няколко дни преди да започна по "симеоновската" диета спрях хляб сладко, сол и всякакви тестени и други гадости) + режима (това са 17 дни) съм свалила общо 3,700, което си е мъничко като се има предвид колко имам да свалям. Мисля си, че в момента организма ми може да се бори със загубата на тегло, но въпреки всичко заега съм свалила 10% от това, което искам да сваля. Да ти кажа, имам си едни снимчици преди да се опрася, на които толкова се харесвам... Heart Eyes То аз никога не съм била кльощава, ама си бях маценце бе, а ся - отвратно newsm45

# 215
amora ще се справиш  Hug Ще видиш, само няма да се отчайваш -  Naughty в никакъв случай.
Знам какво ти е от опит , минала съм по този път и аз - скоро всичко ще е наред, зареди се с повечко инат и воля само  Hug
Оги ще ти помогне, гледай филмчетата за да се настроиш позитивно и ще ги стопиш за нула време гадните килца.
А най-хубавото тук е, че няма глад !!! Този глад на мен лично ми разказа играта  ooooh!

Ето от този форум и аз научих за Оги :
цък

Тук още в началото едно момиче се хвали как успяла да разкра 30 килца за 3 месеца  Peace Когато имаш време надникни и там ...

Къде е Хаяси, да ти каже и тя - да видиш, че няма да е трудно и ще успеееш ???
Хаясиииииииииииииии    Hug

# 216
Десика до сега четох разни мнения ... всичко противоречиво , тоа дуфастон уж бил кръвоспиращ, пък в последствие бил и изписван за предизвикване на мЦ  #Crazy наистина няма да стане така от разстояние  newsm78
Направо да си идва тук сестричката ти, че да иде на някой свестен лекар да й се обърне внимание , че много време стана  newsm78

# 217
Не съм влизала от 10 дни и вие сте изписали света! По принуда спрях режима, но съм свалила 5 кг за тея 10 дни - страшни неприятности и нерви! Моля се само да издържа и да не рухна, че цялото семейство разчита на мен и от това ми тежи още повече! И в един такъв момент си даваш сметка, как всичко е суета, ама пусто човек така е устроен! Няма да мога да взема награда и от тоя конкурс, щото не свалям по режима, а и не пожелавам на никой да сваля от това дето аз отслабвам! Момичета, помолете се за синчето ми и за мен, че страшни гадости ни сполетяха!

# 218
profi дано всичко е наред с теб и детенцето. Дръж се, ние сме с теб.

Djindj ще видим какво ще стане. Дано се оправи, защото колкото повече време минава, толкова по-гадно е.

# 219
Профи, ще изпращаме най-позитивните си мисли към твоето детенце и стискаме палци всичко да се оправи  Praynig

Относно Дуфастона мога да кажа, че на мен ми е предписван за предизвикване на цикъл, а на сестра ми (в началото на бременността си имаше проблеми) й го изписаха за задържане. За съжаление до скоро ми се мотаеше една листовка от Дуфастон обаче вчера при масовото разчистване литна в коша.

# 220
Привет на всички готини мацки... Profil стискам ти палци всичко да ти се нареди, гледай ако имаш възможност филма Тайната ще те зареди с положителни мисли.
Djindjari  направо ти завиждам (разбира се благородно че живеш на морето) да ти кажа тук  началото на май има салса фест ще посетя и разкажа... предполагам,че ще е супер.
Пожелавам на всички много минуси аз самата свалих нейде 11кг и два номера от дрехите супер ми е добре.. имам още но сега задържам, но ще стане за плажа ще съм мацка поне така си повтарям. Хубав weekend на всички...  bouquet

# 221
Леле  profil3   Hug
Какъв е тоя филм дето си влязла в него бе жена  Weary
Надявам се скоро да пишеш отново позитивно настроена тук и се моля за сина ти, каквото и да е , да отмине и да забравите бързо!!!
 Praynig Praynig Ох,  дано не е толкова страшно  Praynig Praynig

# 222
профи, Пожелавам ти всичко да се оправи много бързо!  Praynig Praynig
Деси, силно се надявам нещата да са си ок при сестричката ти! Няма да се тормозиш! Всичко ще мине и ще си имаш здраво и щастливо плмениче  Hug

# 223
Хей момичета и аз стигнах до компа днес.
Голямо търчане. Тежък ден  Confused
Гледам че Профи има проблеми на Десика сестричка още не се е оправила...
Една баба веднъж ми каза че всеки си яде лука в тоя живот .
Когато ви е много тежко си мислете за такива тежки моменти в миналото - минават и заминават - ама уроците си остават.
Не е лошо да е трудно понякога - и не е лошо да приемеш помощ,така че ако има нещо с което да се помага казвайте .
Профи ако е нещо за здраве, за контакти, за "връзки", друго каквото и да е, казвай, ако можем с нещо да помогнем Hug
Добре, че следват почивни дни - нещо витаеше във въздуха днес - някак, не беше хубаво !?!?!?
Както каза господин №1 в голфа - Аз никога не мисля за вчера . Всичко което има значение е днес!
Утре може би ще е по-добър ден за всички.
А много често големите трудности ни карат да правим големи промени и те да са големи крачки напред .
Много често големите трудности ни карат да избягаме от навика и да намерим чудесни, нови решения.
Никога нищо не е просто лошо .
Надявам се горещо само проблема да не е здравословен !
Но дори и да е надежда винаги има - винаги !!!
Прегръщам те и ако мога с нещо да помогна - само кажи .
Хаяси още мълчи ?!?!?!?!
На Амора - кандидат рекордьорката - честито Аморичка за новите 300 гр
Джиндж днес установих че ми липсваш като не си говоря с теб хахахаха
Въобще как само свикнах с вас бързо бързо.
pitt_76 поне ти не се оплаквай - да задържим едно подкрепящо ядро  хахаха
Нанди трябва да е пристигнала и да реди къщата.
Гледам и  tumpi се е цъкнала да влее ентусиазъм на отслабващите - аз още цъкам с език - 11 кг
Бравос на сериозните  девойки

Последна редакция: пт, 18 апр 2008, 22:10 от Felina

# 224
Ехооооооооооооооооооооо, тук съм вече, леле ако знаете колко е хубаво да си вкъщи. Ама много сте писали и докато ви изчета и то станааааааааааааааа.
За нещастие моето детенце направи остър бронхиолит и бяхме 5 дни в болница (въпреки че не е било необходимо, ами за да си оправдаят талона и да и вземат парите от ЗК за пътеката). Не е истина каква мизерия, никакво внимание, противно отношение, то не е за разказване. Накрая казах на мъж ми че не издържам и да търси други специалисти. Е днес по милост ни изписаха и сме вкъщиииииииииииииииииии. Детенцето не е оздравяло още, но подсигурихме всичко да си я лекувам вкъщи и да сме спокойни всички. Пусто нали ми е за първи път и не знаехме какво да правим та след 4 дни прекарани в ужано легло за детето и едно детско за мен, което беше дълго 120 см. върви спи в него, открихме топлата вода, но за да не ви разстройвам и натоварвам, ако някой има такъв проблем да сподели ще обясня с подробности (дано не ви се налага никога) и дано никой не стъпва в болница с болно дете. Егати ужаса.
Сега по темичката: побърках се от четене, сватби, котета, грешки в режима, Профи и тя нещо е закъсала  Praynig дано всичко се оправи, а и някой се оплаква че има да сваля много кг. споко ще свалите всичко, само малко воля и желание, а и позитивно мислене, аз в болницата от нерви притеснение и стрес свалих 2 кг. на никой не пожелавам да сваля като мен, предпочитам да си меря храната и да си броя бадемчетата и да си ям по 4-5 пъти на ден, а не да не мога да хапна и хапка щото стомаха ти е на топка и ти се гади само от мисълта за ядене. Вече сме си вкъщииииииииииииииииии (мн се радвам и не мога да спра да го повтарям) и съм спокойна, само жуженце дано се оправи до края на седмицата вече и съвсем ще се успокоя.
ТЪЙЙЙЙЙЙЙЙЙ по повод сватбите, ма вие луди ли сте, какви сватби какви 100 лв. в това няма нищо хубаво (поне за мен) така и не поисках да се омъжвам и мъж ми уважи желанието ми. Котки и кучета нямам (аз съм алергична, а днес докторката каза никакви животни при детето) което значи че по този въпрос ще пропусна коментар. Грешките гледам сте ги оправили. САмо дето не запомних на кой да кажа как свалям килограми и колко съм доволна на мен ми остават само 6-7 кг. вече. Дано само сега да не възвърна някой друг килограм. Ама почти всички дрехи ми стават вече. И днес понеже вече сме си вкъщи и имам апетит си хапнах по режима нищо че можех да си позволя нещо по-така. Аз продължавам да съм в отбора и не се отказвам докато не стигна заветните 46 кг. и да ахкат и охкат след мен. А мъж ми да върви гордо до мен с детенце (да ми е живо и здраво) и той също де, че без него нямаше да се оправя. Хайде момичета нещо нямаше стимулация тия дни май и мисля че сте чакали мен. И не забравяйте турнира е в разгара си и никакви КОЗУНАЦИ. Великден не е за да плюскаме само. Малко манталитета на българина, като има празници и само за ядене се мисли, ужас. Хайде опровергайте ме. Бъдете режимни.
Утре пак ще пиша, малко е хаотично всичко, но бързам, че жуженце е на инхалации и идва време да я подготвям, та бързам де, после ако имам сили може пак да драсна някой друг ред. Лошото е че трябва да вдигам малката в 5 сутринта за инхалация а после как ще заспя пак незнам и денят ми става по 19 часа и съм като труп вече. Но най-важното сега е да оздравее. А после пък ние да отслабнем.
Приятна вечер и лека нощ.  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug за всички, беше ми мъчно за вас.

Общи условия

Активация на акаунт