"Симеоновска" диета, за секси дупета! - 10

• 19 524
  • 286
  •   1
Отговори
# 225
Охоооооооо hayasy    Hug гуш за тебе и  Hug гуш за малката   Praynig
Заподозрях аз ,че нещо сте го закъсали и чаках само да се включиш да кажеш как сте.
А вие чак и до болницата сте стигнали  #Crazy УжасТ ...
Хайде гледайте се сега и малката бързо да оздравява  Praynig
Радвам се да те видя , липсваше ни на всички и ти  newsm51

Абе какво става напоследък  бе хора newsm78 забелязвате ли ??? Много проблеми, болести , нерви ...  много нещо  Thinking
Пресила и тя зачезна, детенце нещо беше болничко... Дано всички да са вече добре, че не е хубава таз работа.
Болничките да оздравяват бързо , Проблемите да се решават, Нервите да изчезнат веднага  Praynig Praynig Praynig
profil3  Praynig Praynig Praynig

tumpiiiiiiiiiiiiiiiiiii , партньора ми ме покани за този салса фест , голям гадняр, а хем знае на какво дередже съм. Сега само ми трябва едно тройно - петорно завъртане и познай, каква случка ще има  Sick  Joy
Много се радвам на свалените килограмчета , значи вече трябва да си фино гадже  Party
Да се натанцуваш от цялата си душа , удари 2 танца и за мен - една бачата (много я обичам) и една по-бърза салса   Hug

Felina цял ден ми липсваше бе дете  Hug 
Винаги ръсиш позитивизъм покрай себе си , пиши по-честичко да ни радваш очичките и душичките  Hug

pitt_76   Hug Десика  Hug Нанди  Hug Криси  Hug  Джуджанка  Hug kate_p  Hug amora  Hug

MaLkO_AnGeL4e  Hug iletovp  Hug  michel7  Hug liony  Hug m2r1na  Hug veleva  Hug

metaltina  Hug presila13  Hug Lioni  Hug pivonka  Hug Виктория  Hug  Бомб Hug

Последна редакция: сб, 19 апр 2008, 10:17 от Djindjari

# 226
  Здравейте!Най-накрая да се отчета и аз!
Да повдигна настроението-лятото идва,на вън е слънчево и птичките пеят,а ние сме най-готините мацки!Ние смалката сме добре вече,правиме по две разходки на ден и е много щастлива и махнахме бибата.Продължавам да държа фронта на 6 и се чевствам добре.
  Джиндж прегръдки и от мен.Как е малкото сладурче и да кажеш как е минал прегледа.Спомням си,че до 23г.с е хубаво да се отиде на фетална морфология-не е нищо страшно гледат сърцето и всички органи на бебчо на 3Д видеозон.Моя бебок ме ритна в почти в 4месец.
  profil3 дано всички да се оправи при вас!!!! Praynig
  hayasy целувки на малката принцеса и бързо оздравяване

Пожелавам много здраве и много щастие на всички!
Утре го дават суперско времето,я и ние сме на детски парти!
Целувки!

# 227
Добро утро  Hug
Ех , че хубавко и топличко е на вън  sun
Днес било Лазаров ден и ако има празнуващи , то  да им е честит праника  Hug

Преси  Hug  Радвам се, че сте добре вече с детенце  Hug Ще докладвам в понеделник  Praynig дано всичко да е Ок, че  #Crazy
Весело изкарване на партитооооооо  Party Heart Eyes

Хубав и усмихнат ден ви желая  Kissing Heart

# 228
Добро утро, момичета!  Hug

Първо да се похваля, днес ми е ден 14, от вчера съм смъкнала 0.900, а за 14те дни 3,300. Мъничко е, но върви към много и съм убедена, че ще се случи  Crazy От намаляването на обиколките съм доста доволна Blush

Та, първо да  Hug hayasy и да пожелаем бързо оздравяване на детенце  bouquet

Профи, продължаваме да  Praynig за твоето детенце.

Felina, ти къде се изгуби? Хайде идвай да повдигаш настроението и да правиш всичко усмихнато  Hug

Джиндж, да ти кажа разбирам неприязънта ти към лекарите (то не че е толкова необосновано де), но пък за мъничето трябва да се жертваш, няма как  Crazy

На всички пожелавам един прекрасен ден! Джиндж, не знам при вас слънце ли е, ама тука е едно мрачно... Не е толкова студено колкото е мрачно, а казаха, че събота щяло да е пек Crossing Arms Лъжци...

# 229
Аморче, да ти кажа (ти и сама ще се убедиш де ...) по важни са См. от Кг  Peace
Защото сланините не тежат, те просто са обемни. Когато топиш сланинджоски , кантара не мърда гада  #2gunfire , той не ги фаща тия работи.
И сега забелязвам по себе си - формират ми се паласки, които вече започват да ми личат (преди само аз си ги виждах  Blush) кантара ми си седи на същите КГ, страх ме е да изкарам сантиметъра обаче, че да не се гътна ...   ooooh!  Crossing Arms

Аааааааа имаш си вече лентичка  Hug сега я видях. Браво, много е мотивираща да знаеш  Peace
И дано костенурко да върви стремглаво напред до целта, която си е поставил  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 19 апр 2008, 10:58 от Djindjari

# 230
Джиндж, мен това за см ми е ясно, защото като се разхождаш на челото не ти пише цифрата на килограмите, обаче тялото си говори само за себе си. Аз съм доволна и от килограмите, и от сантиметрите.

Иначе за лентичката  Blush Сложих си я, да ми е кеф като я променям (както днес), определено е доста стимулиращо, не мога да и се нарадвам  Crazy

# 231
Добро утрооооооооо! Или е добър ден вече. Леле ако знаете колко е хубаво да си спиш в собственото легло. Честит празник и от мен.
Тук в Сф е гадно времето и даже май ще вали. А как ми се искаше да се разходим пак с малката, ама ще видим може пък да грейне слънчице.
Djindjari чакай пак да ти дръпна една лекция, аз си направих тест в понеделник вечер и се оказа положителен, веднага записах час за следващия ден да отида на преглед. Значи в 6 г.с. установиха, че има бременност, но ме гледаха само на ехограф. След това в 18 г.с. ходих на триизмерен да видим всички органи, а някъде м/у 13 г.с. и 19 г.с. се прави биохимичен скрининг, проучи си тези неща, защото са важни и за твое и на мъжа ти спокойствие е хубаво да минеш през тези изследвания и прегледи. И не се притеснявай толкова нищо страшно няма.  А по повод излизанията да ти се накарам. Излизай и не се заточвай вкъщи, аз бях в средата на 8 ия месец като изкарах 2 рожденни дни за 1 вечер и ми беше много добре, нищо че бях 100 кила и трудноподвижна.
Пожелавам ви хубав и слънчев ден.

# 232
Ейййййййй момичета, защо сте толкова лоши, сега съм тук, а вие не пишете нищо.
Какво правите, айде някой да драсне някой друг ред.

# 233
Аз съм тук, умирам от скука и главоболие... Tired

# 234
  • софия
 Hug здравейте. Да пожелая първо на всички с проблемите всичко да се нареди по най-добрия начин и най-вече със здравето всичко да е наред ! Аз съвсем зае*ах режима ! Ама поне не качвам , меря си се . Нямам ама никакво време дагубя за да  мисля какво да ям . И покрай мене напрежение колкото искате .  Само да мине тая седмица и се хващам в ръце !

п.с. ЗАБРАВИХ ДА 4еститя минус4етата , много ви се радвам! И Джиндъри да се фанеш да идеш на лекар ,че ве4е и аз ще те ушляпам . По-добре се престрашавай по-бързо ,че така или иан4е няма да ти се размине . ДОкато се офлиакваш ще стане време да го разжаш Simple Smile Simple Smile Simple Smile  Тогава да видим страх ли те е Stuck Out Tongue

Последна редакция: сб, 19 апр 2008, 16:18 от Виктория

# 235
  • при палмите и алигаторите,FL
И аз съм тук Confused, при това съм си още Софиянка Crossing Arms, пак отложихме заминаването и то защото бяхме поели ангажимент да закараме и други хора натам ,а те все отлагат, ама мъжо каза че този път им е за последно и ако до сряда не тръгнат ние сами потегляме.
Хаяси Hug и бързо оздравяване на малката, съжалявам за премеждията  в болницата
Профи, дано всичко при теб и дечко бързо се оправи Praynig Hug
Джидж, хич не му се плаши на тоя преглед, ако само си помисля доки да те гледа с онова нещо, беж да те бяга и си избери лекар които при всеки преглед да те гледа на видеозон и да разбира от това което гледа/моого е важно/.Това което е написала Хачси за 3Д и феталната също е важно, но ти си ги знаеш тия неща, предполагам че в отчетната ги обсъждате а и имате мами за които това е втора бременност.Да не забравяш фолиевата Hug
Амора много се радвам за твоите минусчета и затова че си нахъсана с диетата, при мен също се получи някакво забавяне, но ще им видя сметката на тия килца

Аз от два дни съм се заровила в нета и си търся кученце, но нещо не върви, тези с родословие са много скъпи, а всички ми казват да не си взимам от магазин, защото там са болнави а и трудно се социализират/така ли се пише newsm78/, изобщо съм ето така #Crazy

Поздрави на всички именници и празнуващи днес  и много минусчета.

# 236
  • софия
nandi  и аз си търся .. ти каква порода искаш?

# 237
  • при палмите и алигаторите,FL
Вики, ние с мъжо искаме да си вземем френски булдог ето тук има малко снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=29049&view=1&photo=1, регистрирах се и там за да ми помогнат ако могат но нещо удрям на камък в намирането на нашето паленце.
Ти какво си търсиш?

редактирам си поста:
Ето такова дяволче си търся http://dog.bg/forum/index.php?action=dlattach;topic=3289.0;attach=48897;image

Последна редакция: сб, 19 апр 2008, 17:04 от nandi

# 238
  • софия
аз пък искам чихуахуа , ама са много скъпи , та сигурно ще е мини пинчерче ......абе малко ку4енце искам , ама кога ще ме угрее не знам . Уж си бях намерила в един магазин , ама сега не ми е баш до това.. Flutter Нанди дано да си намериш .

# 239
Ко прайте беееееее  Party
Да не купонясвате нейде ааааааааааам  newsm78

Яяяяяя Нанди, аз рекох вече се препичаш нейде из плажа  sun, а дребосъчка с някое момченце  piasyk
Е, нищо - тъкмо ще се постопли още малко, че вечерите са си студенки.
Това с бягането от доФтора ми е оттренирано движение - много съм бърза и добра  Joy Ниииииииииииу , кът линейка  Joy  Joy
А за кученцето , в магазина нали се носят пак такива кученца, мънинки бебета, не от развъдници, ами от семейства в които са се народили бебоци и са ги дали там за продан  newsm78 Един вид все едно аз имам женска, намирам мъжкар, правиме бебета и после ги давам да се продават в магазина.
Защо да са болнавки или ... Или може би породата е по-специфична  newsm78  newsm78
Хайде вземай си едно сладурче да си тичкате заедно с дребосъчка по плажа с него - ще падне голяма забава  Peace

Днес докато се разхождах, такива сладури на каижки видях, че направо ревнах на мъж ми и аз за кутре. Приятелче си е, другарче ...
Вместо безцелно да шиштея из алеите, по-добре да се заигравам с някакво рошавко кутре и то мене да разхожда  Joy

hayasy , добро конско ми дръпна  Joy
Щем не щем , никой вече не ме пита - това е положението . Намерих мноо инфо за тия всички изследвания, разбрах, че ще ми източат кръвчицата  #Crazy Ама , вече няма как, трябва да се жертвам ...

Виктория ,   Joy това с раждането съм го измислила вече - пълна упойка и секцио , искам да се събудя и да видя бебо, друг вариант не допускам да ми мине през главата, че  #Crazy  hahaha
Успех и на тебе и скоро да се гушкате с едно малко кутренце  Hug

Хайде лека вечер на драгите Симеоновки. Да сте ражимни и утре да се събудите с нови минусченца  Hug

Общи условия

Активация на акаунт