"Симеоновска" диета, за секси дупета! - 10

• 19 523
  • 286
  •   1
Отговори
# 240
  • софия
Djindjari   е да де ама нали требва на доктор да идеш , та да има кой да ти боцне упойката  Joy smile3534 . Ти пъ за една кръвчица ли си... то всичко да е наред . Praynig. другото ще си го възтановиш  Hug
  Ай и от мене лека и да режимствате , и аз ското ще се включа пак ,ама да ми минат изпитите и да се свършва с т'ва висше...  #Cussing out

# 241
Djindjari не така де. Ква пълна упойка бе жена, ти трябва да си  луда. Много е гадно. Ако искаш да ти разкажа ще го направя, но на лични и след като обявиш официално, че искаш да разбереш. Няма да ти точат много кръв, един път имаш задължителни изследвания по касата, за спин, сифилис и кръвна група, после за БХС и това е, е освен ако не си с RH (-) тогава може да се наложи да ти вземат пак за антитела.
И да те питам ти що не купонясваш а? Пак ли да се карам? Майтапя се. Не съм в час вече в коя седмица си и дали отмина неразположението.

Хайде аз отивам че жуженце ме чака за манджа, за инхалация, а ще ставам вс сутрин в 5ч. за инхалация и вече едва гледам.
Лека нощ. И утре много големи минуси.

# 242
  • софия
Абе ,че се сетих да ви питам , някой има ли имен ден утре ? Че не ви знам имената на повечето ...

# 243
Djindjari   е да де ама нали требва на доктор да идеш , та да има кой да ти боцне упойката  Joy smile3534 . Ти пъ за една кръвчица ли си...

smile3516 rotfImao rotfImbo rotfImbo Бе сега ми е смешничко още, по-натам ще ми се стъжни  Mr. Green Heart Eyes
Аз предлагам да се разменим , аз много обичам да уча , завършила съм Технически университет с отличие . Поставила съм рекорд - за 5 дена 40теми научени  Crazy Давай изпитите на мен, а ти ела на мое място   Mr. Green да видиш къф е екшън  Joy

hayasy, чакай да видим дали бебето е добре, да не стане някой сакатлък и после ще ми обясниш ... ПОДРОБНО , искам ИСТИНАТА, без "ма видиш ли хич не е страшно " и т.н.  Това ще да стане ясно в понеделника... по някое време. Да ми стискате палци  Heart Eyes

Виктория , не може да си нямаме някое цветенце за утре  newsm78  И аз ще чакам някой да се обади, че и да почерпи по едно фрешче горката бременна Джиджари и драгите си съдружки в отслабването  hahaha

# 244
  • софия
Джиндари каква специалност? И аз завършвам ТУ .  Иначе.. стискаме палци за утре , много !!!!!!!

# 245
Чакай къде ме пращаш  Crazy изкара ми ангелите бе жена   #Crazy
В други ден е , охххххххххх още едно денче си имам спокойно ...ти ...  Joy

Електроника съм аз  Peace   ТИ ???
Не е толкова страшно, давай го по-спокойно и уверено  Peace

# 246
Добро утро, момичета!

Искам да ви разкажа какво ми се случи снощи. В случката участват моя милост и един огромен чипс. Бях доста изнервена (имам си малко проблеми) и викам айде ся, няколко парченца нищо няма да ми стане. В крайна сметка едва ли наистина нещо толкова голямо ще ми случи след няколко парчета чипс. Да, ама не. 15 минути след като си хапнах (наистина беше малко) ръцете и краката започнаха да ме сърбят, ама не можех да спра да се чеша. Подуха ми се, станаха ми червени и едно чесане...

Повече няма да ям чипс. Това тържествено го заявявам! Не знам от какво ми се получи, но вече имам кофти асоциация с чипса (аз уча Психология и малко ми се отразява  Joy ). Затова чипс - НИКОГА повече!

Пожелавам един прекрасен ден на всички   bouquet

# 247
 smile3525 Честит празник мили цветя!Бъдете  все така лъчезарни и красиви!
 На пук на поредното облачно небе ви пожелажам страшотно слънчево настроение! newsm68   newsm51 и по тоя повод

newsm59  party023  ura Честит рожден ден с пожелание за мнощо здраве,щасти,късмет и много минусчета на всички рожденници през този месец!!! happy bd

# 248
Честит имен ден на всички имениции,

бъдете винаги усмихнати и свежи като пролетни цветя.    baloni   happy bd

# 249
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ СИМЕОНОВКИ С ИМЕНА НА ЦВЕТЯ !!!

Нека с рози е окичен живота ви !!! Бъдете обичани, бъдете здрави и много щастливи !!!

Честит празник на всички християни !!!

Хайде на почерпката  smile3508

# 250
  • софия
Честит имен ден на всички дето празнуват днес . .. По тоя повод може да се представите поименно ..  (аз съм ясна  Laughing ).Аз днес си имам именник - приятелят ми  Sunglasses

Джинджари  оххх .. за понеделник де , избързала съм с 13 мин да е утре . Ама ти в 12 си писала , начи си е било утре  hahaha hahaha hahaha .  Crazy Crazy Crazy
  Иначе .. аз съм АИУТ , по -принцип съм спокойна , не ходя с абсолютен непокизъм на изпити още от 2 курс , ама сега просто нямам време за нищо , ама да мине и тая тъпа седмица и ще се оправят нещата . А честно казано , ама никак не ми се завършва , щото ...после става кофтито ,не сега.

amora  това от гузна съвест ли стана ? Мен така ми прилошава... Simple Smile

Последна редакция: нд, 20 апр 2008, 10:38 от Виктория

# 251
Вики   верно бе  doh smile3506 Ей го на УТРЕ е големият срашен ден  Crazy
Голяма съм заспа  Joy
Абе давай завършвай го там и после като си хванеш една готина работка ...
То идва един момент в който и това учене писва яко и ти се ще нещо по-различно. Аз даже почнах втора специалност пак в Ту(компютърни системи)  - но така стана , че си намерих хубава работа и ... зарязах тази идея  Crazy

Да ти е жив и здрав мъжът до теб !!! Да те обича и да те слуша  много  Simple Smile
И да полеете празика довечера с вино, танци ... и така до сутринта  Peace

Аморче , и аз съм получавала алергична резкция от чипс. Не знам какъв беше случая на въпросния чипс, но при мен се появиха и огромни сърбящи мехури по тялото. И след като се почеша - мехура се премества на някъде. Бе беше ад направо.
Хубаво си решила вече да не ядеш глупавият мазен чипс. Като се замисля то все едно да изпиеш чаша с олио - същата работа  newsm78

Чакам да видя кой днес ще се похвали с минусче  Mr. Green
Хайде лек и спокоен празничен ден !!! И РЕЖИМЕН  Naughty

# 252
Честит празник на всички и честит имен ден на всички цветенца, дървенца и мнооооооооооооооооггггггггггггггггггоооооооооооооооооооооо здраве. Hug Hug Hug

Djindjari стискам ти палци и на краката даже, в понеделник всичко да е наред и като се върнеш да се хвалиш много и ще видиш, че ще се чувстваш още по-добре.

Аз влязох в ритъм чак тази сутрин, но няма поражения от гладуването и от загубата на ритъм в храненията, така че всичко е ок. Останаха само някакви си 7 кг. ей ся ще им видя сметката, няма да мога да смъкна 3 кг. до края на турнира (а бях го запланувала)  но и 1-2 да мръдна пак ще е нещо.

Слънчицето ей сегичка ще изскочи от облаците и ще има един прекрасен празничен ден.
Хубав и усмихнат ден момичета.

# 253
Момичета-кокичета,

Честит празник на всички с цветни имена, а и на всички нас, защото всичките сме красиви цветя!

Аз аз да се похваля, въпреки снощното прегрешение, днес съм -0.100.  newsm44

Мнооооооооооооооого съм щастлива, все повече с всеки изминал ден. Пожелавам същото и на вас Hug

# 254
Аморче  newsm10  newsm44 newsm44 newsm51
БравосТТТТТТТТТТТТТТТТ , само така се мачкат гадните килца , къде с по -100грамка , къде с по повече, важното е да си в МИНУС  Party
Ееееееех , че хубавко, давай все така  Peace

hayasy -  само 7 килца останахаааааааааааа  newsm68    newsm44МНОГО СЕ РАДВАААААААААААААААМ  Hug  newsm10

Знам какво е усещането, какво щастие е  ... и много и искрено ви се радвам момичета  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт