Пролет най-прекрасна грейнала сега, във очичките на майските слънца!

• 18 387
  • 294
  •   1
Отговори
# 120
ОООО не! Ани, ти си ми една от любимите съфорумки! Това ми прозвуча така все едно губя ценен приятел! Винаги съм харесвала прямотата ти и не мисля че си влизала в конфликт с когото и да било.
Момичета всеки си има виждане по даден въпрос, нека не се засягаме лично! Толкова се радвам, че вече 3 години поддържаме добрия тон, нека го запазим такъв!  Praynig

# 121
  Здравейте,мами!
  Честито на малките ни рожденници! Да растат здрави,весели и усмихнати деца!
   Ние сме си в къщи, защото Ради беше сополив и после повръща и така сега си се гледаме.
   За яслите съм съгласна със всички майки,всяка е права за себе си. Но всичко си има изключения. Ради има кашлица от феруари и незнам вече колко пъти сме ходили на лекар и ни казват, че му няма нищо. Сега като мине това неразположение ще ходим на алерголог. Хо тестове на малки деца не се правят,защото могат да дадат по тежки реакции. И наистина за всяка лека хрема не може да се взема болничен. Но за сериозни болести и да се ходи със лекарства не съм съгласна.
   Ани, много мъчно ми стана, че се отказваш от отчетните. Лично на мен ще ми липсваш. Тук винаги е имало добър тон. . всеки има право на мнение и трябва да го уважаваме дори и да не сме съгласни!

Последна редакция: вт, 15 апр 2008, 11:54 от paizy

# 122
  • София
За да няма учудени и недоразбрали искам да кажа, че аз пуснах ЛС на Анна, защото ми писна от непрекъснатите и нападки за всичко, което напиша.
Целях да се изясним един път завинаги, какво и защо я дразня, е, не успях, но здраве да е.
Анна искам само да ти кажа, че "неконфликтното" ти поведение преди една тема, ме беше накарало също да се зарека да не пиша тук повече, както и да ти предложа ти да пускаш темите.
Но прецених, че не си струва да се лишавам от приятелството на всички тук, на които видимо не им е тесен форума и са наистина много толерантни и неконфликтни.
А относно това, че някой може да ми "пречи", мисля, че съм доказала с ДЕЙСТВИЯ истинското си отношение към всяка една от МАЙките и както казваш, ти, няма за какво да се оправдавам, защото не се чувствам виновна. А и "това беше форум за мнения". И "моето е просто такова". Wink

# 123
  • Велико Търново
Спряхме да пием и да пушим пури и  вижте кво стана Sad
На мен понеже ми идват много байгън болестите на Божана съм си сипала една болярка Crazy
Ай наздраве и на вас Mr. Green

# 124
  Незнам какво да кажа. Олче, няма да се откажеш и ти, нали? Дано  разрешите нодоразуменията:pray:

Последна редакция: вт, 15 апр 2008, 11:53 от paizy

# 125
Гледам нещата не отиват на добре, за това ще си позволя с шеговит тон да се включа в спора (доколкото мога)

Анни, ние тук разводи не даваме!  Naughty
Имаш много здраве от арменския поп да не пишеш повече....
Както казваше бабата на кръстницата на Никола "дърти магарици", а се държат като малки деца!

Олче, разбирам, че си се засегнала, очевидно е че си чувствителен човек и взимаш нещата много присърце. Но не бива толкова буквално да тълкуваш нещата.
От три години сме заедно, както и преди съм казвала, знаем си всички болежки и неволи... Нелепо е да се махне леко с ръка.

Практически е невъзможно всички да имаме едно и също мнение по въпроса. Нормално е всеки да защитава своята позиция, защото е убеден във верността й, но за различните хора са верни различни неща...

Харесвам прямотата на хората и уважавам когато изразяват открито позицията си  Peace
Няма да ми е приятна липсата на нито една от двете ви по срещи и събития.

Та, нека се възползваме от сервираната от Сиска бира и да удавим противоречията в алкохол.  Mr. Green
То решението само ще си дойде!

Така, наврях се между шамарите, сега мога да отида да видя какво прави недоспалото ми дете....

# 126
  • София
Ей един ден ще вляза късно във темата и има напускащи.
 Мили мами,явно всеки се е сдържал до определена степен и чашата в един момент е преляла.Ако мога да повлияя по някакъв начин да запазя майския отбор ще го направя.Скъпа Анна винаги съм те приемала като безкрайно спокоен човек,надявам се скоро да забравиш случилото се и пак да се разписваш при нас Heart Eyes.
 Скъпа Олче,благодарна съм за труда,който полагаш,за да има къде да споделяме и радостите и болките си и да следим как малките ни бебенца се превръщат в големи хора.Надявам се да го правиш и занапред   bouquet
 Всички тук ви чувствам по един или друг начин близки и  ми е мъчно ако трябва да се разделя с някоя от вас  завинаги.Подкрепям шеговития тон на Таня  Peace.

# 127
  • София
Сега да се навра и аз между шамарите
Олче, мисля, че Анна не е искала да те засегне, но явно имате различно мнение по повечето въпроси и затова се получава така все едно те преследва. А и ти си по - чувствителна и забелязваш неща, който други и да им ги покажеш няма да ги видят. Не искам да нападам теб или да защитавам Анна. Това си е между вас, аз така виждам нещата.
Анна, надявам се заради всички нас да преосмислиш решението си и да продължиш да списваш тук. Ти си от хората който обикновено мен лично ме сваляш на земята и винаги ми е било интересно да прочета мнението ти.
Олче надявам се и ти да продължиш да пишеш и да правиш все така готини темичките ни.
Сиске благодаря за питието, но......................Ще ходя на работа  Cry Надявам се да остане пиене и за нощес.
И сега за да ме обявите за тотално изперкала да се похваля - купихме си прахосмукачка Рейнбоу. И съм много щастлива от факта, а Деян не е спрял да чисти от неделя, което е още по радостно в случая.

# 128
Неде, честито, като свърши вашата площ в квадратни метри, моля, упъти Деян към нас.
С прахосмукачката де.

# 129
  • София
Неде, честито, като свърши вашата площ в квадратни метри, моля, упъти Деян към нас.
Без проблем, нали знаеш   bouquet Hug

# 130
Хайде наздраве и от мен.  beer Слагам от любимото ми мезе   

и както каза Таня "да удавим противоречията в алкохол". А мистър Дюкан може да почака с диетите.
Олче, Анна, надявам се да си изгладите отношенията. За толкова години темичката ни е била за пример, дано и за в бъдеще е така. Всеки си има собствено мнение, което е нормално. За съжаление по-чувствителните хора приемат нещата присърце. (аз също лесно се обиждам, но пък бързо ми минава)

# 131
О Наде направи му ценоразпис и го разпращай по адреси - ще му се отвори доста работа (поне в нас)  Embarassed

А по повод така наболелия спор хей момичета я се стегнете какви са тия лични писания, лично засегнати и т.н. та аз съм единствената която си признах че пращам детето със сополи на ясла и вярвайте ми лекарката казва че нищо й няма и ме праща да си ходя и така е от доста време а можех спокойно да не взимам отношение или да си трая, но си признах  и няма друг които да споделя мнението ми. Та четейки вашите постове виждам че сте на едно мнение че сополивото дете трябва да си седи вкъщи така че какъв ви е проблема, засегнатата трябва да съм аз защото аз съм единствената на по различно дередже (използвам тази дума защото моето мнение също е болните вкъщи), но така течат нещата при моето дете. Тя ходи на ясла вече 6 месеца и е пила антибиотик само веднъж заради ангина (температура, зачервено гърло), и още може би 3пъти си е седяла в къщи по 1 седмица по моя преценка със сополи и от тях като ги гълта кашлица. Това е! Викали са ме от работа да си я прибирам защото веднъж беше акала в рамките на 3 часа два пъти и все рядко но беше четвъртък взех си я рано и в петък бяхме вкъщи но това не се потрети в рамките на тези три дни в къщи и я върнах в понеделник. Винаги ме питат защо е отсъствала и дали е пила антибиотик, също при нас отказват да дават лекарства и ако детето е на такива не го взимат (присъствала съм на такъв разговор), друго е че винаги ми казва днес имаше малко сополки, или нямаше и каквото там трябва да знам.
В разрастналия се спор аз съм тази която е опозиция на всичко други така че, момичета по кротко, всички ви познаваме обичаме и която и да се отдръпне от тук особено по такъв начин ще липсва. Не е това целта на събралите се тук - всеки има мнение и го изказва. Аз не съм засегната от ничие изказване защото всеки знае себе си и гледам толерантно на всичко написано. А вие дори нямате различия.

# 132
Ай ай ай беличка е станала както казва Любо baby_neutralМили мамчета аз не ви познавам лично,но ще ви кажа,че в една друга тема с господин падуана си разменихме шапките и аз яко се бях няпушила да спра завинаги да пиша там и навсякъде където пише той.Да ама не-има и свестни хора които ми писаха на лични и уталожиха страстите в мен и като се размислих наистина в интернет пространството не могат да се усетят тона и точния начин на изказването.Защото един емотикон може да придаде шеговит тон на едно изречение,а без него(недай си боже го забравиш)си става жива кавга.Така че помислете в този ред на мисли и дали си струва да изчезвате като цяло от форума.Подминавайте си писанията и всичко ще е ок.Нали и в живота не харесвате всички хора,които срещате,но не търсите други пътища а си вървите по вашия собствен па току виж пак сте си пресекли някъде гледните точки Joy

# 133
  • Варна
Ха сега да ви кажа що мойто дете е със сополи в момента - не защото е ходило на ясла, а защото майка му го завлече в офиса, съблече му якето, сложи му един стол на терасата да гледа навън съседското куче и го прати там потен, че трябваше да говори с шефове и клиенти на тишина  Mr. Green Ай сега не ме пребивайте, ако ви кажа, че напоследък моя син не е ял нищо по-различно от чипс, пръчки, солети, хамбургери от Макдоналдс и евентуално някое кучешко може би кебапче, купено в движение по негова молба... Ми честно, май ще му е по-добре в яслата отколкото с майка му  Crazy  Whistling А и ми обещаха, че ще го научат на гърне  Mr. Green , живот и здраве да го вземат, че да му олекне на детето от банки, офиси, учреждения и прочие ....

Сериозно по темата и спора - ей я се стегнете мили майчета. Ние тук сме си близки, и смятам, че дори и да се обидим взаимно, можем и взаимно да се извиним и да бъде всичко ОК. По-достойно и трудно е да бъдем добри, но като гледам, тук всички си падаме по трудното, и съм сигурна, че всички пишещи са прекрасни хора   bouquet

И понеже трябва да покажа, че пък не съм чак толкова лоша майка - в момента приготвям любимата пилешка супичка на домочадието, което сладко спи на моето място и му обещах, че днеска само ще си играем  Mr. Green

Неде, а случайно освен прахосмукачката, да сте си купили и пералня  newsm78 Mr. Green че да пращам мъжо с буса да идва да ви взима барабар с техниката  Mr. Green нашата пералня още не е оправена  Tired

# 134
  • София
Галюшка, недоразуменията ни не са породени от тук разразилия се спор, а имат по - дълга история, за съжаление, с която са запознати по - близките ми мами, с които си кореспондирам по кю и скайп.
Не искам да раздувам нещата повече, затова написах на Анна ЛС, за да не ви занимаваме тук с подобни неща (от сърце ги мразя и също най - малко съм го целяла и очаквала Sick), но особено ми е неприятно, когато ми забиват нож в гърба, не си правят труда дори да се извинят и впоследствие заемат ролята на жертва.  Shocked Shocked Shocked Най - лесно е да се оттеглиш, е и на мен ми минаваха подобни еретични мисли, но няма да ви оставя, защото не го заслужавате. Точка.

Общи условия

Активация на акаунт