Момичета всеки си има виждане по даден въпрос, нека не се засягаме лично! Толкова се радвам, че вече 3 години поддържаме добрия тон, нека го запазим такъв!

.
.
Надявам се да остане пиене и за нощес.
Слагам от любимото ми мезе
Мили мамчета аз не ви познавам лично,но ще ви кажа,че в една друга тема с господин падуана си разменихме шапките и аз яко се бях няпушила да спра завинаги да пиша там и навсякъде където пише той.Да ама не-има и свестни хора които ми писаха на лични и уталожиха страстите в мен и като се размислих наистина в интернет пространството не могат да се усетят тона и точния начин на изказването.Защото един емотикон може да придаде шеговит тон на едно изречение,а без него(недай си боже го забравиш)си става жива кавга.Така че помислете в този ред на мисли и дали си струва да изчезвате като цяло от форума.Подминавайте си писанията и всичко ще е ок.Нали и в живота не харесвате всички хора,които срещате,но не търсите други пътища а си вървите по вашия собствен па току виж пак сте си пресекли някъде гледните точки
А и ми обещаха, че ще го научат на гърне 
), но особено ми е неприятно, когато ми забиват нож в гърба, не си правят труда дори да се извинят и впоследствие заемат ролята на жертва. Препоръчани теми