Аааа, да ги нямаме тия - тук заслужили и незаслужили няма, всички сме равни, независимо от честотата на разписванията...

Олче, в такъв случай сложи Евка в колажа. Естествено, когато имаш време.
В крайна сметка това е тема за децата ни, те са една общност и ние се сбрахме заради тях и аз искам Евка да я има, щото ме кефи каква усмивка има. Аз си гледам колажа и ухилените дечица в различни пози и не ми дреме коя е майка му/й и дали си допадам с нея. Колкото повече от децата ни има, толкова повече ме кефи колажа и толкова повече отговаря на реалното положение защо пишем тук - защото родихме децата си в един месец или на близки дати. Не щото едни са готини, други конфликтни.
Вярвам, че на Анна не й дреме дали детето й е в колажа или не, ама аз мисля, че така е редно. Всички сме равни, нали така? По-точно децата ни.
А пък вашия личен спор - не ме интересува даже, няма как да помогна, честно - казано... Някой като направи изказване или вземе решение сам трябва да се убеди или разубеди в правотата му.
Не искам да взимам ничия страна по случая защото в друг форум и на мен ми се е случвало да съм и на едната и на другата позиция и рядко нещата могат дасе оправят с някакъв толеранс. Но искрено се надявам, че просто са прехвърчали някакви искри на напрежение и че всичко ще се оправи...Противоречиви мнения винаги ще има, хубаво е да се намира и по една добра дума след това
Искрено се надявам, защото и двечките ви харесвам и уважавам от постовете досега 

....днес цял ден да е не вали и да е слънчево и тука облаци и бури са се завихрили.....без такива,ако обичате
, добре че съм на близко.

, незнам ще видим