Пролет най-прекрасна грейнала сега, във очичките на майските слънца!

• 18 386
  • 294
  •   1
Отговори
# 135

Аааа, да ги нямаме тия - тук заслужили и незаслужили няма, всички сме равни, независимо от честотата на разписванията... Laughing  Аз разлика между дечицата не правя, чувствам ги като свои. Heart Eyes

Олче, в такъв случай сложи Евка в колажа. Естествено, когато имаш време.
В крайна сметка това е тема за децата ни, те са една общност и ние се сбрахме заради тях и аз искам Евка да я има, щото ме кефи каква усмивка има. Аз си гледам колажа и ухилените дечица в различни пози и не ми дреме коя е майка му/й и дали си допадам с нея. Колкото повече от децата ни има, толкова повече ме кефи колажа и толкова повече отговаря на реалното положение защо пишем тук - защото родихме децата си в един месец или на близки дати. Не щото едни са готини, други конфликтни.

Вярвам, че на Анна не й дреме дали детето й е в колажа или не, ама аз мисля, че така е редно. Всички сме равни, нали така? По-точно децата ни.

А пък вашия личен спор - не ме интересува даже, няма как да помогна, честно - казано... Някой като направи изказване или вземе решение сам трябва да се убеди или разубеди в правотата му.

# 136
  • София

Аааа, да ги нямаме тия - тук заслужили и незаслужили няма, всички сме равни, независимо от честотата на разписванията... Laughing  Аз разлика между дечицата не правя, чувствам ги като свои. Heart Eyes

Олче, в такъв случай сложи Евка в колажа. Естествено, когато имаш време.

Не, няма да го направя, Дени, ето заради това "изказване":

Много е хубав колажът, макар нас да ни няма. Снимка няма да пратя, защото много грозно ми прозвуча поста на Олчето в предишната темичка, който не е пратил снимка на лични няма да бъде включен.

И моля всички ви да спрете да коментирате, защото не съм целяла да съм център на вниманието. И ми е неприятно, меко казано. Stop

# 137
Олче  Hug Hug Hug Аз няма да коментирам, само ще кажа, че никой не е длъжен да пише тук,щом не му е приятно!
Целувки на всички мъници и специални мнооооооооооооооооооооого закъснели поздрави за Бетинка!!!

# 138
Олееееее.... момичета, не вярвах, че изобщо може да се стигне до подобни недоразумения точно в този форум, където всички се опитваме да направим най-доброто за децата си и взаимно се съветваме и помагаме.... Thinking Не искам да взимам ничия страна по случая защото в друг форум и на мен ми се е случвало да съм и на едната и на другата позиция и рядко нещата могат дасе оправят с някакъв толеранс. Но искрено се надявам, че просто са прехвърчали някакви искри на напрежение и че всичко ще се оправи...Противоречиви мнения винаги ще има, хубаво е да се намира и по една добра дума след това  bouquetИскрено се надявам, защото и двечките ви харесвам и уважавам от постовете досега  bouquet
С риск да ме нахапете и мен сега искам да споделя кое мен лично ме дразни по въпроса с детските градини и ясли. значи ние не можахме да се "уредим" на ясла и съответно чакаме декември (като най-ранен възможен срок). Дразни ме това, че в детската ясла, която посещава първата братовчедка на Асенчо и в която ние сме кандидатствали, връщат децата буквално ако кихнат или се изкашлят. Съответно броят надецата в яслата никога не надвишава 10-15 максимум деца, а ние трябва да чакаме с години, за да ни приемат... През това време караме на една заплата все още, защото бабите и и дядовци работят и... има моменти когато и сметките не можем да си платим... Защо трябва да е така? Далеч не мисля,че всяко дете, което е кихнало/изкашляло се/ или има лека хрема е непременно заразно.. Не би ли трябвало да има лекар в детската ясла, който да установи наистина ли е контактно или не? И ако приемем тяхната политика на отпращане на децата - защо не приемат по-голяма бройка...Та те зецата редовно ги връщат вкъщи... Групата им е толкова малка, че направо ме е яд!...Все пак това би било и от полза на детската градина - нали ще ни вземе и на нас парите....

# 139
Дразни ме това, че в детската ясла, която посещава първата братовчедка на Асенчо и в която ние сме кандидатствали, връщат децата буквално ако кихнат или се изкашлят. Съответно броят надецата в яслата никога не надвишава 10-15 максимум деца, а ние трябва да чакаме с години, за да ни приемат... Не би ли трябвало да има лекар в детската ясла, който да установи наистина ли е контактно или не? И ако приемем тяхната политика на отпращане на децата - защо не приемат по-голяма бройка...Та те зецата редовно ги връщат вкъщи... Групата им е толкова малка, че направо ме е яд!...Все пак това би било и от полза на детската градина - нали ще ни вземе и на нас парите....
Разбирам напълно раздразнението ти,защото ако не бяхме задвижили познатите които имаме и ние щяхме да чакаме да цъфнат налъмите  bouquetПо въпроса за парите-те са толкова нищожно малка сума ,че ако не са дотирани децките заведения не биха могли да съществуват с тези такси.А си мисля че тази бройка която казваш е перфектна за ясла,защото ще може да се обръща по-голямо внимания на всяко дете.В яслата където ще е Любо стигат и до 30 деца и има парадоксални моменти когато всички са здрави и ходят да спят по 2 на едно легло-по наредба мисля че тавана на една групичка е 16 деца.А за кихането смятам,че всеки родител прекрасно знае кога е само лека хрема и кога нещата отиват да зазляват-то си личи по всичко.Наистина най-добре е да има лекар да преценя моментното състояние,но ми се струва че няма да отпуснат средства за което Twisted EvilНали само себе си гледат.

# 140
  • Русе
    Леле, какви искри прехвърчат в милата ни темичка!  Shocked
    Аз имам малко свободни минутки, защото по Бумеранг започна любимото филмче на Дари - Маската или както тя му вика Маня! Mr. Green После ще чакаме Сънчо. Всички у нас сме големи фенове на Бинг и Бонг Grinning
    Та, основното, което исках да ви пиша е, че днес гледах един много хубав филм и искам горещо да ви го препоръчам - казва се "Тетрадката" (Тhe Notebook). Сюжетът е романтично/ драматичен, няма да ви казвам повече, надявам се да ви хареса!
    За яслите ще се включа с коментар след 1-ви юни, когато живот и здраве трябва да вземат Дарито(освен ако не започнат ремонт или не измислят нещо друго) Wink

# 141
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БЕТИНКА И ШУШИна патерициДа сте живи и здрави.
Честит имен ден на Мартинчетата
Кате, много е добра идеята с анализа на тялото ти и съобразяването му с фитнес програмата. Аз също имам шкембе, а идва лято. Чух, че някъде правят кръвен анализ и ти определят менюто в съответствие с резултата. Решила съм да се изследвам и дано има ефект цялата процедура Praynig
Много сладки дечица, и майките им също. Hug
Дано конфликта се стопира и двете мами се прегърнат и простят. Наистина вече трета година, сме заедно и досега не е имало такива неща. Дано и в бъдеще не прехвърчат искри. Аз лично уважавам мнението на всяка една от вас и ми е много приятно да следя доколкото мога форума Heart Eyes

# 142
E,не Naughty....днес  цял ден да е не вали и да е слънчево и тука облаци и бури са се завихрили.....без такива,ако обичате StopНека да продължим да сме толерантни в темата/понеже тя и без това е една от малкото такива в тоя форум/-всеки има право на мнение,да харесва или да не харесва някой/както и в реалния живот/...но ако се държим като обидени деца или си изкарваме тук напрежението-нищо не печелим.........дано  сега като пием по едно/който пие,де/ и да се поуталожат страстите.Аз съм на бира,а пък за вас:...и чакам наздравиците.

Аз да се похваля,че си видяхме снахето и от нея по-хубаво няма......а мама и така сладко е "издула"колемче,че направо ме хвана яд,че  не съм  и аз в това положение........А,и още едан наша мама видяхме/от непишещите /,ама се надявам тя да се разпише скоро и да ни покаже прекрасния си син.

# 143
А,забравих за какво влязох-нали от сума време ви разправям,че Иво е като прахосмукачка за храна...е днес ходихме да ни теглят/понеже заспалата му майка мислеше ,че сме ходили на консултация,ама се оказа,че това само аз го твърдя...и то не толкова убедено Embarassed/,та диването е надало 3кг и половина от Нова година насам........дано не кара с тия темпове,че вече имам алергия към дебелимъже/визирам баща му,който за същия период е пуснал шкембе като за крайно напреднала бременност/
И акот казах прахосмукачка-Неде,да ви се идва на екскурзия към Пловдив/че то у нас незнам и Рейнбоу дали ще спаси положението Mr. Green/.....да вземем да се видим ние някъде на кръчма,пък да оставим мъжете да проверят,аджеба ,наистина ли са толкова добри тия прахосмукачки Thinking............

# 144
Люба, може ли да си сипа двойно уиски, за да си пооталожа нервите, че днес се разправях с посолството, които ме връщат за 4 ти път  #Cussing out #2gunfire, добре че съм на близко.

# 145
А,пуснаха ли те накрая?И ще си идвате ли...че те чакаме,да знаеш Hug
А,аз да се похваля,че моето свеки вчера взе десетгодишна виза за Щатите и това означава,че по половин година ще съм безгрижна птичка.......да му мисли зълвата през това време Mr. Green

# 146
Ами хайде да ви кажа НАЗДРАВЕ и да поканим форумското съсловие с бъклица и дрян да каже по някоя и друга блага дума за изминалия днешен ден.

Моят син в момента се въргаля около мен на спалнята, скача, декламира стихотворения, мушка се под чаршафа и си завира и книгите под него.
И така ще е поне още час и половина, докато не се набеснее едно хубаво.

Та през това време съм на разположение за някоя и друга сладкодумна седянка.

# 147
Люба, те мен ме пускат, ама Георги не го пускат да си дойде, защото му е изтекъл паспорта и сега се опитвам да му изкарам временен, но нали знаеш как е, едно ти кажат, после като отидеш, още нещо трябвало, утре ще ходя пак да им занеса последно един документ, пък дано да стане вече този път  Praynig.

# 148
Кате и швейцарците ли са так...уж като точна нация са известни...Стискам палци утре вече да стане Peace
Абе ,хора тая вечер май само тричките ще си запиваме...ако има анонимни/не алкохолички,просто разтоварващи Embarassed/:"Наздраве!"
Аз сега разбрах,че то май другаде е валяло днес...ама при нас имаше слънце на промоция...и кака ви като невидяла навъртя повече от 30км пеш......та сега ми треперят джоланчетата.....и затова ще полягам и ще чета/че легнала не е удобно да се пише/...дано да има какво... Laughing

Последна редакция: вт, 15 апр 2008, 22:49 от Анонимен

# 149
  • Varna
 И аз сега си сипвам, родата и спи...
Кате, дано се разрешат проблемите.
Руми , аз определено в София само на гости идвам. Общо взетоизобщо за в момента всичко е малко като филм, дори в момента и идея си нямам какво правим  и как ще се оправям аз тук.  А и една карта за почивка сме заявили на Майорка за 2 седмици за октомври месец, а тогава и сезона при нас няма да е снършил и кой ли ще мепусне ooooh! Whistling,  незнам ще видим

Последна редакция: вт, 15 апр 2008, 23:06 от Inochka

Общи условия

Активация на акаунт