СЕПТЕМВРИйските мъници здраво раздават ритници!

• 9 841
  • 288
  •   1
Отговори
# 135
Клизмата не предпазва от изпускане. Проучванията показват, че намалява малко процента, да, но не достатъчно. И разликата е че след клизма, акото е течно/диария, което е доста по трудно да се почисти.

А срещу бръсненето имам, че е унижаващо. Ще стоя като инвалид с краката нагоре докато ме бръснат... не мога да си представя как това ще ми е приятно като раждам. И не е нужно, както казахме. Никъде не се бръснат жените по цивилизованите страни. Така че, защо? Не знам.

Ако жената иска, добре. Но няма нужда да е практиката такава.

# 136
И мен не ми е ясна тая работа с клизмата. За секциото ми я направиха, после ме изюркаха да излизам бързо от WC-то и като ме опънаха за предварителната обработка на една маса - два или три пъти имах позиви... И ми слагат подлога, ма аз не могаа. И третия път акушерката вика - бе то и без това ще се изпуснеш като ти сложат упойката.... Confused. И за кво всичко?

# 137
И аз не съм съгласна с бръсненето, не ми харесва!

# 138
Я Малко да сменя темата от клизмите и бръсненето.

Днес ще ходя на инфо вечер в една болница и да гледаме родилна зала. Какво трябваше да се пита? Преди известно време Асето беше пуснала пост с въпросите. Ама пусто като тогава не мислех, че скоро ще ми трябва и не си ги записах. Някои имали случайно спомени в коя тема беше или ако има линк за там ще съм още по-благодарна.

Пък приемам и така предложения за питания.

мерси Ви предварително

# 139
Кога сте успели да изпишете толковамного страници?Мен ме така ме боли глава от известно време че едвам успях да изчета всичко. Бая съм стресната от бръсненето и клизмата и мисля че ако майката желае- може да си го направи и тя. Още не усещам моя бебо и ми е интересно да разбера как да му казвам-бебо или бебка защото още не сме мислили за име.

# 140
Леле, леле, мами, преди две минути за първи път го усетих ясно  newsm44
ритна ми ръката хеххеххехех  newsm68
супееееееер еееее   smile3521

# 141
Момичета направо страшно ми става като слушам отношението на аг-тата към родилките. Тези хора явно са забравили, че участват като помагачи в едно чудо! Ами те всъщност провалят изживяването на най-прекрасния момент в живота на една жена. Лееллее много има да мисля. Явно е много важно къде ще се ражда.
По този повод Асе, и аз съм ЗА такава среща.

# 142
Merlinkata, Честито и за  stork-boy и за първото здрасти  Hug

И аз мисля че вече със сигурност усетих бебката снощи и е много милинкооо newsm44

# 143
Да се запиша и аз.За 10.09.Първо бебе със синьо щъркелче.Поздрави на всички мами

# 144
Lucicity, много се радвам за твоите сини гащи Hug. Значи и двете ще сме мъжки мами Peace, като гледам и ти като мен точно това си искала.Като ти остане време, кажи две приказки за Шейново, как беше обстановката, отношението. Аз ще ходя да видя Токуда ама чак на 13 май. После ще разказвам.
 Пак ти е свършил лимита за съобщения.

Честито и на другите мами, които са се сдобили с цветни гащи  bouquet

# 145
mari_p, Абре и аз нещо се наплаших, ама да го даваме по-спокойно и всичко ще е наред !!!!!  newsm10

# 146
Момичета, кажете ми - да правя ли БХС, след като правих Амнио? newsm78 Има ли смисъл?

# 147
Няма никаква нужда да правиш пак БХС -резултата от амниоцентезата е достатъчно достоверен,почти 100% ,докото БХС  е в по-голяма степен статистически резултат

# 148
Luciciti,Merlinkata-честити ви сини stork-boy
pupipol-добре дошла  bouquetДнес само момченца са са раздавали Wink
red_sonya-вчера и аз получих такава болка,само че в дясно,при по-дълго вървене.Днес пак при вървене се обади на същото място #Cussing out
Стелка-абе де да знам....няма смисъл да пускаш БХС,ама за да сравниш резултатите-може да го направиш PeaceКога чакаш да ти излезе амниото?
Веч-какво става с твоето?Още ли няма резултат?

# 149
Уандичка   Hug казаха, че най-късна след две седмицище излезе резултата.
За болката - абе и мен ме ръчка нещо и не мога да разбера какво.Изведнъж ме прерязва ниско долу, или пък ме пробожда в дясно или в ляво.Но май, когато направя рязко движение.Не мога да разбера какво става.Дори  Embarassed не зная как да различа контракция.И какво трябва да стане. Embarassed В голяма чуденка съм  newsm78 и  в страх, да не би да бъркам някъде.
А за амниото, по-бързо да минават тези 2 седмици, че ще се побъркам.Пък и момата нещо не ми се обажда вчера и днес.
Приятна вечер сладурки.

Общи условия

Активация на акаунт