СЕПТЕМВРИйските мъници здраво раздават ритници!

• 9 830
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
Стелка-аз получих резултат на 10 ден точно.Така,че и ти очаквай тогава PeaceАбе,мойта мадама още не се обажда newsm78Преди седмица ме нашутваше няколко дни и после като се кротна...сега съм изострила всички сетива да й уловя някакви движения-ама-не #Cussing outУф,много се изнервям така...Питах и другият си лекар и той каза,че било нормално,ама знам ли...Станала съм абсолютна паникьорка Sick

# 151
Уандич добре дошла в отбора.  Joy Joy Joy Не стига че сме от   дъртофелниците, ами и от паникьорките.  Joy Joy Joy И мен ме е шубе за всичко.Постоянно и непрекъснато. Hug

# 152

не видях че е минала и темата с име, предложено от мене
така и не беше включено в първа стр, където са предложенията
и спрях да чета

# 153

и спрях да чета

За темата не знам.Аз не пускам теми, щот не мога.Ама това за затвореното общество, от къде го измисли  newsm78 Затворено до толкова, доколкото всички ще раждаме септември и само за това си говорим.Иначе мога да кажа, напротив много сме си отворени.Особено Муца. Joy Joy Joy
Нормално е да си тънкообидна.Това е от бременността.Напиши си предложението пак де.Всички сме бременни.Всички забравяме.
Вчера например, правих принцеси с кашкавал за закуска.Ама познай  newsm78 Половината бяха с кашкавал, а другите ги бях пъхнала така.Без кашкавала.Ми к`во да напра`а с`иа. Hug

# 154
За темата не знам.Аз не пускам теми, щот не мога.Ама това за затвореното общество, от къде го измисли  newsm78 Затворено до толкова, доколкото всички ще раждаме септември и само за това си говорим.Иначе мога да кажа, напротив много сме си отворени.Особено Муца. Joy Joy Joy
Нормално е да си тънкообидна.Това е от бременността.Напиши си предложението пак де.Всички сме бременни.Всички забравяме.
Вчера например, правих принцеси с кашкавал за закуска.Ама познай  newsm78 Половината бяха с кашкавал, а другите ги бях пъхнала така.Без кашкавала.Ми к`во да напра`а с`иа. Hug

не ми се изпада в подробности, мацко
опитвала съм се да се включа в разговорите и не успявам
явно съм руса и по душа
няма зн

# 155
Че и аз съм руса.По-скоро перхидролена  Joy hahaha Joy Ма кво.
Нещо си се депресирала май.Я се стегни.В интерес на истината не те помня.Я каже нещо.Освен Hug, че си руса и бременна.Това го разбрах.

# 156
Че и аз съм руса.По-скоро перхидролена  Joy hahaha Joy Ма кво.
Нещо си се депресирала май.Я се стегни.В интерес на истината не те помня.Я каже нещо.Освен Hug, че си руса и бременна.Това го разбрах.

няма друго интересно при мене

# 157
Хей,Софи!!!Какво ти,става newsm78Аз те помня-фенката на Левски/1914 JoyИ,че много,ама много искаш девойка Heart EyesИ не мисля,че не си влизала в разговорите ни-напротив.Ама май нещо ти е сговнено...На всички ни се случва Peace Hug
Уф,Стелкей-да не запалиш къщата,бе слънце NaughtyПък,че си изпекла само хляб,без кайма-майната му JoyИ аз много забравям и все проверявам дали съм заключила,дали съм спряла бойлера,ютията... hahahaЧе веднъж сложих да пека банички и като отидох до кухнята............леле,само дето пламъци не излизаха Sick

# 158
Вярно бе, че беше от Левски.Май ти си се затворила Софи.
ОООоооооооооооо Уандич , нощна смяно.Де `оди досега.Докато беше и изчезна.
Муцо ш` пишеш ли нещо или да ходя да си лягам, че мъж на легло ме чака  hahaha Joy Joy

# 159

и спрях да чета

Тц, тц, включи си се на първа страница и си мина.. Явно от около две теми не си писала Wink

Относно раждането - момичета ще ви трябва явно повече от една среща за подготовка Wink Просто приемете, че тук нещата стават така. Чудото си е само ваше. И ако се оставите да ви го вземат ще ви го вземат със сигурност Peace Защото на тези хора това им е работата. На тях им се случва всеки ден, по няколко пъти... и са виждали и доста хм, как да се изразя... несбъднати чудеса Confused Може би и това ги е напарвило цинични. Защото, за да си обичаш работата ти трябва сърце, а понякога то помага, за да боли. И може би това им помага - цинизмът имам придвид - помага им да останат на страна.
Та, ако си искате чудото - вземете си го! И подминавайте действията и коментарите на персонала. Имайте предвид, че примерно в зала са 3 акушерки на смяна. Ако раждат 6 жени... нали си представяте за какво иде реч. Просто у нас има дефицит на персонала.
Ей сега отивам да слагам два броя сини щъркели и една нова маминка Hug

# 160
  • София
Привет и от мен! Няколко дни бях в провинцията на спокойно, зелено и цъфнало! Почнах и аз да сънувам еротики Grinning и да ме удря силно хормона - както либидния, така и истеричния /кипвам за нищо/....

# 161
Стелче-падна ли ветото??? Joy
Асе-тя и новата мама си дойде със син щъркел Peace
Като си говорите за естествено раждане-все се сещам какво чудо ставаше у дома на бабин ден.Майка ми беше акушерка 37г.И всички жени търсеха акушерката,а не лекарят.Но сега вече нещата не са такива.... SadВсе по-малко жени раждат естествено/за жалост аз съм една от тях/
Бора-верно и аз сънувам еротични сънища/то май не съм спряла/А снощи правих секс с една известна личност и останах не особено очарована Joy

# 162
Софи, стига бе душа  Hug
pupipolwelcome
Май само аз останах да не знам какво е бебчето   Sob Не че е жизнено важно, ама пусто любопитство, мира не ми дава  Crazy По този повод искам да питам ходилите на ФМ - доки ми каза, че там ще ме гледат на доплер и на него се разбирал пола. Правилно ли съм разбрала? Че ми се струва, че нещо пак не съм схванала  Embarassed
Аз така и не можах да се свържа с доки за болките, но то взе че ми мина. Милото се погрижи  luvbed Засега мисля да оставя така нещата, че миналия път като му казах, че ми придърпва и той веднага "пий но шпа". То явно тва им е отговор на всички болежки.
Иначе и аз съм яка паника. Като го усетих бебока за първи път и после пет дни затишие  Shocked. Така ми работеше въображението (то вие сигурно знаете, де  Joy) И сега не го усещам всеки ден, но явно е нормално  newsm78 Вече нямам търпение и от вън да се усети, че и милото да разбере малко от моето щастие  Heart Eyes

# 163
  • Бургас
Кво стаа, адреналинки и хормонки?! Joyоооф, аз ся ставам от сън и съм погнала един течен шоколад бело и кафяво, ша му вида сметката Joy Дайте да говорим за всички тия три неща  Laughing Аз викам са напием те така октомври некъде кютук..после да додат да ни зимат мъжете, почвам списъка с ентусиастки:)
 Днес една дружка пие бира с картофки, аз кола с картофки..то смешна раота. Гледам цените тука- голяма евтиния..бейлиса- 3.25, кекек, брей..оф на батяяя Joy Казах ли ви, че една  женица в София още ми стана в рейса за гарата като тръгвахме, виде тумбата  и вика" заповядайте", за малко да се обърна да видя на някой зад мене ли говори..лелее, много се зарадвах..в НОИ ми дават стол да седна..вас народа обсипва ли ви с внимание? Мен тука ма гледат сега по мегдана яко:)), нова и бременна..и какво за секса:))))????Ох, много ма изкефи една муци, която вика- ми свирки,бе, свирки ш прайш:)) и Стела с тия филии, сестроооо, добре сме с тебе...аз малко от тема на тема скачам, ама..така требе..о, Софи, лебоф кака за тебе:))))) аз па ша дода..Simple Smile

# 164
Соничка, на доплер се гледа кръвотока Peace Дали се кръвоснабдява правилно... как тупка сърчицето... той оцветява в синьо-червено ситуацията с кръвоносните съдове Simple Smile
А полът се вижда с просто око, тъй да се каже. Щом аз си го видях преди да ми каже док - значи е възможно Grinning Ама то на момчетата им стърчи и това си е Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт