СЕПТЕМВРИйските мъници здраво раздават ритници!

• 9 823
  • 288
  •   1
Отговори
# 165
Муцка-пиши ме първа в списъка за октомври за "секс,наркотици рокендрол" hahaha
Ама ти що не си пийваш биричка newsm78То може,бе,душа beer

# 166
Уандич ембаргото е до септември.И после и октомври сигурно, и познай.Ще стана като девствена булка. hahaha Joy Joy Joy Joy
Аз съм начинаеща и с риск да ме оплюете, що мислите, че е толкова лошо да родиш със секцио.какъв е проблема.Това ви прави по-малко майки ли. Не мисля.
За октомври съм и аз в списъка.Особено за първото.Муци почвай списъка.

# 167

А полът се вижда с просто око, тъй да се каже. Щом аз си го видях преди да ми каже док - значи е възможно Grinning Ама то на момчетата им стърчи и това си е Sunglasses

ми на мойто нищо не стърчеше - беше вдигнало нагоре краката та д-рката гледа, гледа - нищо не стърчи
са в събота пак съм на лекар

а иначе е верно - не съм писала отдавна

МУЦИИИИИИИИ, пиши ме кака в списъка

# 168
ми на мойто нищо не стърчеше - беше вдигнало нагоре краката та д-рката гледа, гледа - нищо не стърчи
са в събота пак съм на лекар
Тъй де Hug Като не стърчи - женско Heart Eyes Докторът ми каза, че на този етап не може да се твърди със сигурност (ама той моят док про принцип не твърди работи категрично), но бебчето си е бебка Heart Eyes
Между другото да ти слагам ли щъркел, или да чакам утре да пишеш?

# 169
Опаа хлъц ето една мама дето си пийва биричка като алкохолно петънце съм  JoyАма това защото доки ми каза да си пийвам заради бъбреците!И аз като не видела  hahaha!Никакъв проблем не ми е!!И аз съм за октомврийския списък!Малко ще се развали кърмата ама кво толкова моето бебе от сега е подложено на алкохолна атака тамън ще спи по спокойно!!!!! JoyАааа stelllla не си единствената девствена булка!И аз съм с тебе до септември няма да е ма поне до края на октомври!Казах на мъж ми че ще ходя по любовници!И той ми се изсмя че щели да ме върнат за докато родя и заприличам на човек  #CrazyГаден е не може да му се отрече!!!Оххх и аз не си знам пола на детето бива ли такова нещо!какво ще му кажа като порасне един ден че единствена съм разбрала у 6ти месец ooooh!Чак на 9ти ще се разбере и дано се разбере ако се е врътнало ще карам доктора да го обръща да го видим няма да оставя аз нещата така

# 170
Ехеееее...мами...за мен пак розови гащи, моля....
 smile3504 stork-girl smile3504 Явно е писано да съм женска мама....такова беше и мойто усещане, таткото този път не позна... hahaha Бях на ФМ пр Марков. Всичко е наред, малко с плацентата има проблем-вариатетна е и може да има усложнения при естествено раждане, но тъй като почти е сигурно, че ще раждам пак със секцио, то не би трябвало да възникне проблем. Каза, че ми е нискорискова бременността и няма нужда от амниоцентеза.
Стели, няма никакъв смисъл да се  прави БХС...само ще си дадеш парите. Амниото ще даде отговор на въпросите. 
Някой по-назад коментираше каква е причината да не се препоръчва да се спи на гръб. Първо- се притиска "долната куха вена" и се намалява притока на кръв към сърцето на майката и така може да падне кръвното и да й прилошее.Втората причина е, че се притискат съдовете, хранещи матката, а съответно бебето.
За бръсненето...бях се подговила в къщи, ама пак ме минаха за всеки случай.... Rolling Eyes Клизма не ми се размина, независимо, че раждах със секцио. Но да си призная....това са толкова дребни неща, които се забравят бързо, че не си заслужава да ви терзаят и притесняват Flutter

# 171

Тъй де Hug Като не стърчи - женско Heart Eyes Докторът ми каза, че на този етап не може да се твърди със сигурност (ама той моят док про принцип не твърди работи категрично), но бебчето си е бебка Heart Eyes
Между другото да ти слагам ли щъркел, или да чакам утре да пишеш?

Praynig Praynig Praynig дано е мома
в събота ше ходя на лекар и ше ти кажа
на ЗD видеозон да ходя ли се чудя
на мен кога ще ми кажат кви гащи са Sad
кога ще го усетя да рита - д-рката каза,че след месец миналия път, което значи  след седмица

# 172
Мирка ти пък що.На мен док ми забрани креватните упражнения, че и всякакви други.Завиждам на Шейла.На мен не ми дават нищо да правя.Като кит съм.И колкото повече не може, моят толкова повече е като разгонен.Ми стига де.И неумога да се оправя с него и това е.Чаяк му викам, да си намери някоя да ме остави на мира.
sunshine3 ми честито, слънце.Добре дошла в отбора.
Не разбрах, защо секциото не е за предпочитане?Мен ме е страх.затова бих го предпочела.

# 173
Асе, права си, че то стърчи и няма начин да се сбърка  Joy Не знам що така ми каза док. Може да не е искал да конкретизира, че с доплера ще видят пола, а че ще ме гледат на доплер и ще гледат пола. Абе и аз не знам   Joy Здраве да има!
Съни, честити розови гащи  stork-girl
И ся къде я споменахте тая бира, че ми се допи  beer Отивам да питам милото да си делнем една за добър сън Joy
Софи, аз мисля, че трябва да отидеш. И не само заради гащите, ами и защото се виждат много неща, които на другите ехографи не се. Аз пък що си мислех до сега, че футболистче искаш  Simple Smile

# 174

Софи, аз мисля, че трябва да отидеш. И не само заради гащите, ами и защото се виждам много неща, които на другите ехографи не се. Аз пък що си мислех до сега, че футболистче искаш  Simple Smile

не не
мома искам  Cry Cry Cry

# 175
sunshine-честита девойка HugЖенско царство,а? Wink
Мирката-абе ти я си позавърти дупето по улицата,пък да види мъжа ти няма ли да те налазят JoyКо му има да си хванеш либовник и бременна JoyНа мен на няколко пъти ми подсвиркваха на улицата.Ама така ми беше смешно Mr. GreenПоне малко ми олекна,че не съм хептен слонясала/или те са били извратеняци,които си падат по дебелани hahaha/
Софи-и аз съм за 3Д PeaceНе само за гащите Stop
Стелке-ако ще уреждаш мъжа си с гадже-ами дай го на Мирката- smile3534

# 176
Какво да му е на секциото...е, коремна операция е все пак и то не малка, ама това, че не съм родила нормално и най-вероятно пак няма да раждам така, в никакъв случай не ме прави по-малко майка от другите Naughty И съвсем не съм минала без мъки...дискомфорта от рязаното място, трудността да се обръщаш в леглото, да ходиш приведен....но това е до 3-4 ден, след това всичко бързо се забравя. Моето мнение е, че когато има индикации за секцио и така са преценили лекарите, съвсем нямам намерение да опонирам и да се дърпам. Така мисля аз.

# 177
Уандич викаш, барем да знам къде е ,а? smile3502 smile3533
Бъзикай се ти, бъзикай се.Да се благодари, че много ме е страх за бебка.Иначе знаиш как ме заглеждат, като съм в колата.Ама то сигур, щот корема на кита се не вижда. Joy
А за раждането, абе бих се пробвала във вода, ама не зная къде.Това уедно.Второ -дали може да ми вземат стволовите клетки при този тип раждане и трето- притеснява ме ,някъде четох за водното раждане, как една мама като се напъвала във водата плували фекалии и акушерката ги чистела.Ми ако се наакам. Embarassed

# 178
  • Бургас
Ихааа, списъка са пълни;)..sunshine3, ето ти повод да се напиеш:)))))
 Мирка, мали, верно, бях забравила за кърмата.. newsm78, тогава гаджета шси фащаме;))))), тва не вреди на кърмата:))))))), ееее..то и от 1-2 нема да ни стане нищо, така да ни замъгли погледасамо, да гледаме еротично:))))))
 Шейла ще кърка от Зеландско:))Деси от германско, ама друго си е у бугарско..Simple Smile))

# 179
Какво ти - преди три седмици на НДК един младеж ме гони, за да се запознае с мен Laughing И като му отказах ме пита защо - да не си заета? А аз си поглеждам корема, поглеждам и него ей така Shocked и казвам - Ами да, заета съм от всякъде Laughing И то момчето гледа и казва - Ха, ама ти си бременна! Нищо, приятно ми е - Филип.
Е, вярвайте, щях да падна. То коремът ми стърчи три стъпки пред мен, но явно човекът е бил така пленен от хубостта ми (да не вярваш) Sunglasses че не е забелязал...
Да не говорим, че няма по-хубаво нещо от връзка с берменна жена - хем жнена (няма да те преследва), хем бременна - няма как ти да я забремениш. А кажете - не е ли това сладко изкушение??? Пък и такива цици - кога друг път ще ти се паднат. Аз ако съм мъж само по бременни ще си падам Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт