СЕПТЕМВРИйските мъници здраво раздават ритници!

• 9 819
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
Според ме и на сухо и на мокро пак има възможност да се оцапаме Joy Доколкото знам в Св.  София има раждане във вода. Ето и повече инфо http://www.1agb.com/news.php?id=15
Муци, и аз се записвам  newsm35
Мацки, аз ви оставям, че едното ми око вече нанка  newsm46 Хубави сънища на всички (одеве нещо  за еротични споменахте  Joy)

# 181
Приятни еротични сънища на всички.Включвам се и аз в тази група.
На всички останали от нощния блок, ами гле`йте да изпишете и тая тема. Hug

# 182
Аз също мисля да лягам ама не щото ми се спи ами нямам търпение да ида в света на еротичните сънища и да видя какво ме очаква като на яве нищо ми се не случва поне на сън да си поиграя с някой мачо мен  Joy hahaha
stelllla  мацинка аз от кога с еоплаквам!мене доки ми дава даже не ме издържа д аму мрънкам че ми се иска ама моя е кретенясъл и не ще дърпа се бяга :0 ужас направо думи нямам!Иначе мен не ме заглеждат щото съм се занемарила кат разведена циганка съм станала ама мисля да се барна тея дни и да си пробвам късмета може някой перверзник да ме забършеSimple Smileхаха знае ли човек къде ще му излезе късмета!мен не ми и личи корема няма как да разбере че нещо не е в час!Само на напращелите ми бомбастици може да се радва!Един френд наскоро ме пита/преди 3 седмици беше/"Ама Миро ти д ане си си сложила силикон" викам "даааа" и той "ааа не вярвам преди да видя белезите" Викам "тоя па ти у ред ли си кой доктор ще ми ги остави да ми загрозяват фасона"та тата те са станали да се срещнем чакам по половин час!!!Еми ше се пробвам някой момък може да ме хареса какво пък!Гъзерата като я врътна хехехе

Последна редакция: пн, 14 апр 2008, 22:47 от Mirkata_21

# 183
Здравейте мамчета до сега наваксвах с четенето,че доста сте изписали Flutter
Прегледа мина добре лекарката каза че бебо имал много хунав гръбнак много добра сърдечна дейност,даже си засмука пръста,сладкия той.В сряда ще си пускам урина и кръвна картина да видим там как стоят нещата и така,колкото до бръсненето и клизмата явно ще трябва да си ги изтърпим няма начин,дано поне да те оставят на спокойствие в тоалетната че това иначе на нищо не прилича.Лека вечер ви пожелавам и сладки сънища Hug Hug Hug  love001

# 184
  • София
Sheila, както си наредила снимчиците, си направо като илюстрация за учебник.  Hug Ама аз пак не намирам, че коремчето ти е изпъкнало кой знае колко..... Wink

Честити нови щъркелиParty Моето щъркелче ще се разбере чак след един месец на следващия преглед.

stelllla ,  аз пък примирам от страх от всякакви операции и упойки! #Crazy За секциото- няма лошо, ако се налага, ама ей така, доброволно да легнеш под ножа..... Sick За рискове не искам да говоря, но после възстановяването е по-бавно, боли повече, не можеш да се грижиш сама за бебо, защото трябва да пазиш леглото, докато ти зарастне всичко, и пр. и пр.....

Мирката, не знам как траеш още, душа, след три месеца пост и молитва! Според мен няма мъж, който да не изпитва същите притеснения като твоя, обаче чак пък толкова.... Naughty Пробвай медицински да му обясниш защо няма риск, мъжете обичат рационалните обяснения, а също и му кажи, че сексът е много полезен за бременните, защото им успокоява нервите и ги кара да се чувстват добре, пък това е добре и за бебето.  Laughing 

Асенце, и теб ли те е страх от самолети? Аз развих направо фобия от 5 години насам и страшно се притеснявам, когато трябва да пътувам със самолет. Заради тоя пусти страх изпуснах една командировка в Берлин- изникна много неочаквано и трябваше едва ли не за половин час да реша дали да ходя или не; трябваше да летя, дето се вика, на другия ден едва ли не, и не можах да се накарам....Много тъпо, ама....Иначе, когато си знам предварително, и като няма мърдане, стискам зъби, обаче много нерви ми коства....

По въпроса за клизмите и бръсненето не мисля, че трябва да шашкаме новите майчета, че е нещо толкова страшно. Съгласна съм, че обичайният начин за раждане в БГ е вече доста поостарял, но от друга страна, все още алтернативните методи представляват лукс, който не всеки може да си позволи. За клизмата не мога да твърдя със сигурност дали наистина е необходима, но според мен бръсненето дава по-добър поглед върху родовия канал. Друг е въпросът, че дори сама да си свършиш тази работа вкъщи, на тях пак не им стига и винаги държат да те "дообработят".  Laughing

На мен, например, много ми се ражда вкъщи. Ей тъй, да си повикам моята докторка и да съм си у дома, а не сред чужди хора и медицински персонал. Ама не може.... Sad да не говорим, че и двата пъти ми текнаха водите без контракции, та нито съм за водно раждане, нито за домашно....

Айде стига толкова, че много изписах нещо.  Laughing

# 185
Аз постя за Великден и Коледа 2в1 LaughingДали ще ме земат бременна в манастир Thinking
И медицинкси обяснявах и човешки молех и с бой не става Joy А ш'ма извинявате свирчоци не ми се въртят поичи hahaha JoyЩе се пречистваме!Ше посрешаме бебето чисти и неопетнени от долни човешки страсти Naughty
Ихх и днес правим 6 месеца брак малиииииииии колко бързо минава времето!!!и аз ще си празнувам на сън с Брат Пит /примерно/

# 186
Здравейте мамета,
поздравления за всички научили пола на бебоците на останалите ( то има ли такива )  търпение и ние ще ги научим.
Момичета, и аз взех да се шашкам, че не усещам много бебо от 2 дни, кротнал се е дзвера и ми образува нерви, но като чета че не съм единичен случай ми дава известно успокоение. Болките ниско долу от ляво и дясно и аз ги имам чат-пат ама гледам да не им се връзвам. Определено мязат на някъкво придърпване, разтягане или нещо подобно и имайки предвид растящите наемателчета в нас, все ми се струва че не е толкова ненормално.
Алоо октомврийските пиячки и аз се присъединявам. Физически ще ми е трудно, ама за една кибер кръчма съм готова имам предвид с уеб-камерките или директно в другия форум на мамите.

# 187
  • Бургас
Народът пита: JoyИма ли грешка понякога -да се вижда едно бебе, а да са две? Внушавам ли си, ама коремът ми не е с всичкия си. Утре отивам да записвам час за триизмерен. Днес една приятелка ми разказва за една друга наша дружка как като имала близнаци, ги разхождала един ден, ама била много заблеяна и само бутала количката, та по едно време един човек дошъл до нея и и казал" Госпожо, детето ви ще изпадне", тя кат видела, едното се провлачило, другото и то зело да се смъква надолу..бе маани.. Laughing тук имаме ли мами родили близнаци? Наистина ли още при първото гледане са знае? Ще ви прожектирам снимки, само да ида до дока скоро. Аз ще да излизам, ама не да спъ..шса обтегна в размисли и страсти:))) Гуш и лека нощ, мацетата!

# 188
Лека и на теб, Муци Hug

И... повече страсти, по-малко размисли Peace

# 189
Еее, много момченца станаха, много нещо! Искам и аз футболистче....не, ние сме за каратистче Simple Smile Хехе, утре ще го гледаме при Мазнейкова, дано се покаже душицата, че и мойто щъркелче да сложите....да лети там гордо, гордо Simple Smile.
Иначе аз все повече се навивам за водно раждане. Като гледах и клипчетата в ютуб-а, както посъветва Шейла, ми се стори най-подходящият вариант за мен..Допадна ми просто, а и нали водата си ми е страст. Прочетох и това, което са написали за водното в Св. София. Просто не мога да повярвам на очите си като видях едно от условията : "„Раждането във вода” се осъществява в часовия интервал от 8,00ч. до 16,00ч." Представяте ли си ???!! Навивал си се толкова време, уговарял си се с доктори, акушерки и какви ли не още приготовления...и накрая - вземе, че ти се случи в 19ч. примерно и ЯДЕЦ!
Е, не мога да го приема! Убива ми всякакво желание. Трябва да видя дали не се предлага и другаде водно. Трябва да съм егати късметлийката да вляза в желания от тях часови диапазон! Струва ми се абсурдно, наистина...

# 190
Леле, Мона, наистина ли? Това направо си е подигравка. Видя ли имаше едни раждания във вода с прозрачни бани? Невероятно!

Стелллла, както ти е казала Sunshine, секциото си е операция и си носи всички рискове като такова. Отгоре на всичко заради белега на матката, може да има проблеми при последователно забременяване и при закачане на плацентата. След като детето не минава през родилният канал, не се изтискват всичките течности от дихателните пътища и доста повече бебета имат проблеми с дишането, мисля, че повечето трябва да са на машина за няколко часа след раждането. Повече проблеми с кърменето, защото го няма това първото запознанство кожа на кожа, което е важно при всички животни и т.н.
Но някой жени предпочитат така да раждат, и ако доктор се съгласи (тука не може да се избира така), тогава здраве да е. Аз не знам откъде идва това, че тези майки са по-малко майки или други глупости такива. Това тепърва ще се доказва след раждането.
Аз имах някакво желание да имам нормално раждане. Да изпитам всичко и да видя за какво става въпрос. Да почувствам този налив на щастливи хормони който идва след такова раждане и което не се повтаря никога през живота ни и да имам тази гордост и връзка с тялото си. Според мен разликата в чувствата би била нещо подобно между - да те поставят на Еверест и да се изкачиш сам. Ще видиш гледката и при двата случая, но чувството на постижение и еуфория би било различно.

Муцооо! Кажи бре мома, ще си в София ли през юни? Дърдориш, дърдориш ама не по въпросите. Така всеки може.

sweetkids, как да не е изпъкнало? Там си е, и вече инкогнито не мога да се шматкам. То си е явно че или пия много много бира или съм се напълнила с друг човек Wink Ти нова снимчица имаш ли?

Днес, плана е фитнес, малко работа, чистене и готвене. Хич не е интересно.

# 191
добро утро! много сте изписали и русата ми главица нищо не запомни да ви отговори #Crazy

ДОБРЕ ДОШЛИ НА НОВИТЕ МАМИ   bouquet  bouquet  bouquet

Асенце, да се похваля и мен все още ме заглеждат! сигурно лъхаме на сех  Rolling Eyes знам ли
което ме успокоява, че иначе се чувствам като китче  #2gunfire

Муци
, тоя чист въздух добре ти влияе, миличка! ако са две, ше се обеся на дървото до нас   Shocked
ако са 3,  Shocked Shocked Shocked още на магарето  Joy Joy Joy

Mirkata_21
, какво ще правиш в манастир, бе мацо Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

аз в събота съм на рожден ден на бъдещата кръстница, та ще им покажа в син сити как бременна върти гюбеци  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
а на 03.05. съм кръстница за 2 път в живота си и пак нема да мога да държа кръщелницата /първият път бях със счпена ръка/,
но пък после в ресторанта ще им припомня кумата колко е щурааааааааааааа  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

за раждането - клизма, бръснене и т.н., сега ни се струва гадно, ма тръгне ли дзверо да излиза, едва ли ще ни пука кво точно ни правят Joy Joy Joy
а за раждането във вода - квато непоносима свиня съм станала може и да се съгласи моя, щото не мога да плувам, та белким се удавя  Joy Joy Joy

ония ден на мача ми стана лошо, сигурно щото преди това ходихме на рали траянови вратау
 ма пих водица, вкарахме 2 бързи гола и вече бях готова да си тръгнем Simple Smile
моите приятели всички се видяха в чудо "кво ти е, кво ти е" хихихиххихи

пък мойта приятелка ме обяви за най-щурото маме и щяла един ден да му разказва

на мене и да не ми сложите щъркелче, се тая - мойта приятелка така ми вика, щото съм висока Simple Smile

и да, верно много момченца станаха, мойто е редно да е мома Twisted Evil

айде да се оправям за работа вече  bowuu

Последна редакция: вт, 15 апр 2008, 08:45 от софи1914

# 192
И аз искам за баланс да е момиченце. Но още не съм ходила. Моят доктор е нещо зает и не можем да се вредим...

# 193
Ирини, пиши ми какви езици владееш, за да знам какви сайтове за автогенен тренинг да ти намеря..
Уанде, чакам и направо ми се свърши чаканката. До края на тази седмица трябва да ги получа.
Забелязвам много странно явление. Този път изпитвам някакъв вътрешен страх да се обвържа с това бебе. Гони ме лудостта сигурно. Не смея да му приказвам, не смея да му се радвам, не смея да си галя корема. Неща, които в предните бременности вече правих.
Петка, видях, че си питала и в немската тема, ама ще ти отговоря тук. Направи си списък с нещата,които за теб са важни. Питай по колко жени са в стаите, имат ли роуминг-ин, имат ли стая за кърмене (щилцимер). Как е закуската - на бюфет или ти я носят в леглото. Предлагат ли свободна вечер, в която можете да оставите бебето в клиниката за 2 ч и да излезете навън за вечеря (пиша ти тия неща, защото принас ги има).
За родилната зала - какви уреди предлага, какви възможности - хомеопатия, иглотерапия, ароматични масла, масаж? Имат ли секция за недоносени, ако нямат, къде биват закарвани бебетата в кувьоз? Имат ли белегхебаме? Ако имат - действай и си избери веднага една, от личен опит ти казвам. Защото нормалните смени са по 8 ч и все ще се наложи да смениш екипа, а като си с белегхебаме, ще разполагаш с нея през цялото време.
Питай още дали предпочитат естественото раждане или гледат да индуцират (има такива клиники), питай още какъв е процентът на секцио в съотношение естественото раждане.
После можеш да споделиш. Само една ли ви е клиниката във Фрайбург? Ако имаш възможност в близък град, също се огледай, за да имаш право на избор след като сравниш.

# 194
Добро утро сладуранки   bouquet Минавам да пожелая хубав ден в това дъждовно време.
Днес кантара ме показа с цял килограм повече от вчера  Shocked Дано да е някаква грешка, че ако така качвам по един килограм на ден не знам къде ще му излезе края  bash
Майчета, някой наясно ли е как стоят нещата с майчинството към този момент? Че намирам доста стари неща в нета. Една колежка пък ми каза, че то само в началото било 90% от заплатата, после ставало 80?  #Cussing out Накрая ми е ясно, че с 220лв ще се живее. Моля някой ако е наясно да каже две-три думи, пък аз ще продължавам да чета   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт