Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Смятат ли хората, че е опасно да работят и да вършат домакинска работа по време на бременност?
Какви са мненията за мястото, където бебето ще спи?
Какви са различните мнения относно съня на бебето с родителите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Смятат ли хората, че е опасно да работят и да вършат домакинска работа по време на бременност?
-
Какви са мненията за мястото, където бебето ще спи?
-
Какви са различните мнения относно съня на бебето с родителите?
Мненията са различни. Някои се притесняват от трудностите при отбиването на бебето, докато други споделят положителни преживявания и опции за наблюдение на бебето с помощта на бебефон. Форумът обсъжда различни гледни точки относно бебетата, които спят в една стая с родителите. Някои се притесняват от трудностите при отбиването на бебето, докато други споделят положителни преживявания и варианти за наблюдение на бебето чрез бебефон. Форумът предлага различни възможности за мястото, където бебето може да спи. Някои хора предлагат обзавеждане на детска стая, други споделят идеи за легло на 2 нива, докато други разглеждат възможността за спане в родителската спалня.
-
Какви са различните мнения относно пътуването по време на бременност?
-
Какво представлява отпускът по майчинство?
Предполагам, че съм най-ранобудна днес, събудих се още в 5.30
УЖАС!!!
Ще видиш, че всичко е наред.Аз изобщо не смятам да го правя това изследване, а още по-малко амиоцинтезата.На моя позната, един много виден доктор от частна клиника в Пловдив и каза, че тези две изследвания БХС и амиоцинтезата все още са много пресни за България и няма достатъчно добри специалисти.Доста мои познати ги пратиха в София заради грешни високи резултати от БХС.Желая късмет на теб и бебчо и нека Господ да е с вас 

Не си казала какви бяха измерванията на гънката, когато ти взимаха кръв за БХС, както и дали ти е редовен цикъла. Това последното е защото ако ти смятат стойностите към възраст на детето която е определена по ПРМ, която не съответства на истинската възраст на бебчето резултата не е истински и се полуава страхотно отклонение. Едно момиче наскоро така й изчислиха първия резултат и щеше да се побърка. На повторния всичко беше ок. Не си мисли за крайни варианти. Всеки ден можеш да отидеш в МД на 14 етаж в генетичната лаборатория за консултация с проф. Кременски. Няма нужда да си запазваш час. Консултацията е безплатна. Според мен той най-пълно ще разгледа случая и могат веднага да ти пуснат ново изследване, за да не чакаш втория БХС. От нета съм чела, че е много човечен и разбран. Там имат и добри лекари, които ще ти направят повторно измерване на ехограф. Стискам ти палци, моля се за двамата с бебчето ти.