Мама през ОКТОМВРИ ще роди - вече и през дрешките личи

• 10 685
  • 284
  •   2
Отговори
# 150
  • София
Добро утро!!!!!!!! Grinning Предполагам, че съм най-ранобудна днес, събудих се още в 5.30 smile3538 УЖАС!!!
Лек и усмихнат ден Wink

# 151
Добро утро!!!!!!!! Grinning Предполагам, че съм най-ранобудна днес, събудих се още в 5.30 smile3538 УЖАС!!!
Лек и усмихнат ден Wink
Добро утро и от нас

# 152
Добро утро и от мен  bouquet

Сиси, миличка не се отчайвай Hug Ще видиш, че всичко е наред.Аз изобщо не смятам да го правя това изследване, а още по-малко амиоцинтезата.На моя позната, един много виден доктор от частна клиника в Пловдив и каза, че тези две изследвания БХС и амиоцинтезата все още са много пресни за България и няма достатъчно добри специалисти.Доста мои познати ги пратиха в София заради грешни високи резултати от БХС.Желая късмет на теб и бебчо и нека Господ да е с вас Hug Praynig

Относно списанията аз се зарибих по списание " Моето бебе и аз"- последния брой дори има книжка за бебето подарък и вътре пише какво се случва с него по месеци и как се развива до 2 годишна възраст.

# 153
Добро утро!

Сисилия, недей да се притесняваш и отиди на лекар /ако не си го направила/ да види защо кървиш! Зацапване ли е или чиста кръв? А просто за БХМ решението е да направиш втория, за да не се притесняваш, както и да потърсиш мнението и на друг специалист. Прегръщам те и ще се моля всичко да е наред  Praynig

# 154
Добро утро и от мен!
май наистина сме най ранобудни hahaha
Това наистина е много гадно с резултата на СИСИ, на мен още не са ми го правили.Другата седмица 23.04 съм на преглед и незнам моя доки кога ще благоволи да ми направи и да ми пусне изследването,май аз ще трябва да му припомня. newsm78 Mr. Green
Предишната ми бременност нямахме още комп. не четях толкова много неща и май бях по-спокойна и не съм се пречкала много много на работата на доктора,а сега все едно аз ще седна на неговото място вече.Станах много компетента изведнъж Joy
Наистина трябва да се мисли позитивно да махнем всички лоши мисли от главите си,за да не се товарим излишно с въпроси от сорта "дали съм добре ,дали бебето е наред"?Всичко ще е наред момичета поне на това се надяваме всички Hug Peace

# 155
Добро утро на всички раннобудници.
Пожелавам Ви един много хубав, слънчев и успешен ден.

Сиси, стискам палци всичко да е наред и да няма причина да се притесняваш.

# 156
  • София
Сиси, душице, само мога да предполагам как се чувстваш Sad Не си казала какви бяха измерванията на гънката, когато ти взимаха кръв за БХС, както и дали ти е редовен цикъла. Това последното е защото ако ти смятат стойностите към възраст на детето която е определена по ПРМ, която не съответства на истинската възраст на бебчето резултата не е истински и се полуава страхотно отклонение. Едно момиче наскоро така й изчислиха първия резултат и щеше да се побърка. На повторния всичко беше ок. Не си мисли за крайни варианти. Всеки ден можеш да отидеш в МД на 14 етаж в генетичната лаборатория за консултация с проф. Кременски. Няма нужда да си запазваш час. Консултацията е безплатна. Според мен той най-пълно ще разгледа случая и могат веднага да ти пуснат ново изследване, за да не чакаш втория БХС. От нета съм чела, че е много човечен и разбран. Там имат и добри лекари, които ще ти направят повторно измерване на ехограф. Стискам ти палци, моля се за двамата с бебчето ти. Praynig Имаш изцяло нашата подкрепа Hug

# 157
Добро утро и от мен Simple Smile
днес ще съм пътешественик.... в такова време много мразя да карам... има луди, които въобще не се съобразяват с мократа настилка и са готови да те отнесат Sad
sunny_77   мерси много за информацията... ти като ми каза името на доки и къде е ще изровя инфо... макар че не едва ли ще се престраша да родя така...
нооо може би е по-добре във вода  newsm78 няма тежест, във водата кръвта не тече така... по-отпуснато е тялото.... сега ще намеря информация и ще изчета, изведнъж се запалих  hahaha Всеки луд с номера си  Joy

# 158
  • София
Добро утро и от мен! Аз само да се разпиша преди  да е започнала лудницата в офиса!
Приятен и усмихнат ден!

# 159
  • Варна
Добро утро!

Сиси, с теб сме всички... Дано скоро пишеш и да кажеш, че си повторила изследването и си отишла при втори лекар за мнение! Тези лекари понякога без причина засилват притеснението на хората! На съседка детенцето в болница влезе заради проблем с бъбреците и така я бяха наплашили, че е... какво ли не, а после излезе, че е само възпаление от бактерия и се оправиха бързо.  Така, че имай вяра! Ние се молим за теб! Praynig 

Хубав ден на всички, днес съм цял ден в университета и няма да мога да се включвам, но после ще ви чета....   bouquet

# 160
zdraveite mami! po vaprosa za skrininga, vie li go iskate? i ako niakoi moje da mi kaje viarno li e, che ako izlizash bolnicni predi otpuska po maichinstvo hiama da vzimash 90% ot zaplatata sled rajdaneto? moiat termin e za 18 oktomvri

# 161
Добро утро и от мен Simple Smile
днес ще съм пътешественик.... в такова време много мразя да карам... има луди, които въобще не се съобразяват с мократа настилка и са готови да те отнесат Sad
sunny_77   мерси много за информацията... ти като ми каза името на доки и къде е ще изровя инфо... макар че не едва ли ще се престраша да родя така...
нооо може би е по-добре във вода  newsm78 няма тежест, във водата кръвта не тече така... по-отпуснато е тялото.... сега ще намеря информация и ще изчета, изведнъж се запалих  hahaha Всеки луд с номера си  Joy

Ами всъщност аз също много се бях запалила по тази идея,защото въпросния доктор е бил мой клиент,а и от друго място имам връзка с него и знам,че е много добър в това което прави.Но съществува вероятност във водата така да се отпуснеш,че да не усещаш правилно контракциите,а това е важно за да знаеш кога точно да напъваш.И това може да доведе до принудително секцио,а аз хич не съм съгласна безпричинно да ме режат.То може и да не стане така де,казват че във вода не те боли толкова много от контракциите и да си родиш доста по-лесно,но аз все още обмислям нещата и май още не съм решила къде точно ще раждам и по какъв начин.

# 162
sunny_77 аз понеже съм пристрастена към водата... обожавам я.... цял живот имам чувството че съм киснала във вода... тренирала съм плуване и за мен това да съм във вода е най-голямото удоволствие на света... спокойствие, свобода, почивка и всякакви такива асоциации си правя... а и бебето не му било толкова стресиращо, защото от вода във вода отива... но така или иначе трябва да си поеме въздух и ще се стресира  newsm78 или може би е по-спокойно ако вече се е родило и не си пробива път а спокойно си поема въздух  #Crazy
определено ще се разровя сериозно.... но както обичам водата да не взема наистина да се преотпусна и да стане белята  Confused Rolling Eyes

# 163
Здравейте сладурки.Sisilia гледай позитивно на нещата сигурна съм че резултатите са грешни.Потърси мнението на друг специалист.Абе почвам да се ядосвам на този нов метод като не е точен защо го правят въобще само да те притеснява излишно.Аз също няма да си правя това изследване.Имам две познати на които в Пловдив им правиха това изследване и на двете лоши резултати та хайде в София ги пратиха на нови изследвания където излезоха добри.Само излишно напрежение което е излишно.Стискам палци всичко да е наред с бебока и теб Praynig

Хубав и слънчев ден на всички Hug

# 164
Айде и аз да се разпиша с добро утро, до добър ден вече де...
На вън е едно мрачно, но тук както винаги си приповдигам духа...
Лек у усмихнат ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт