Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Смятат ли хората, че е опасно да работят и да вършат домакинска работа по време на бременност?
Какви са мненията за мястото, където бебето ще спи?
Какви са различните мнения относно съня на бебето с родителите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Смятат ли хората, че е опасно да работят и да вършат домакинска работа по време на бременност?
-
Какви са мненията за мястото, където бебето ще спи?
-
Какви са различните мнения относно съня на бебето с родителите?
Мненията са различни. Някои се притесняват от трудностите при отбиването на бебето, докато други споделят положителни преживявания и опции за наблюдение на бебето с помощта на бебефон. Форумът обсъжда различни гледни точки относно бебетата, които спят в една стая с родителите. Някои се притесняват от трудностите при отбиването на бебето, докато други споделят положителни преживявания и варианти за наблюдение на бебето чрез бебефон. Форумът предлага различни възможности за мястото, където бебето може да спи. Някои хора предлагат обзавеждане на детска стая, други споделят идеи за легло на 2 нива, докато други разглеждат възможността за спане в родителската спалня.
-
Какви са различните мнения относно пътуването по време на бременност?
-
Какво представлява отпускът по майчинство?
potochno 18. tova mi e vtora bremennost. parvoto mi e momche i e na 10godini. mnogo e vesela temichkata
:hug:jelaia vi hubav i usmihnat den, nishto che navan e mrachno!
В неделя за Цветница го дават да е 27 гр. ,но то май винаги на този празник е топло и слънчево
Обаче пък се видяхме случайно със Сисанка там, та си поприказвахме докато чакахме.
Може ли само да помоля да пишете на кирилица, че много се озорвам докато ви чета 
Мъжа ми щеше да ме бие защото само съм дърпала дявола за опашката. Еми какво да правя като съм толкова чувствителна и не мога да разсейвам емоциите си. Сутринта се обадих във Фемина, онази лошата лелка на рецепцията не искаше да ми каже резултатите
, да съм отидела да си ги взема. Но трябвало лично, за да се срещна с доки да ми ги разчете. Аз толкова бях стресирана , незнам даже какво й казах, но накрая се смили и ми даде направо с докторката да говоря, за да ми ги обобщи по тел. За Даун риска ми е 1:1200, което било много добре, като се има прдвид, че за възрастта ми статистическия риск е 1:690. Оказа се, че изследването дава рисковете и за други болести, не само за Даун.
/. Но и без това имах някакъв сърбеж, мястото изглеждаше притрито и леко разранено. След голямо търсене открих подходящ за под 10 лева. Е, който може да си позволи повече за нещо, което ще носи максимум 3 месеца... хехе, няма да обикаля толкова. Може да не е в перфектният външен вид, но си е удобен, което на мен ми е приоритет.
/