Великденски яйца ще боядисват ЮЛСКИТЕ деца!

• 18 583
  • 291
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Здрасти и от нас Hug
На Димитър му става нещо,заспа в 9`30ч Shocked

Нанче  Praynig Praynig Praynig за баба ти
Амери,вчера минах на отчет,и ново няма засега
Верно много як аватар Mr. Green това е Десислава май Thinking
Янак,Добре дошла отново  bouquet
Синеоче,дано бързо се оправя крачето Hug
Ронка,и Димитър крещи и то яко Вчера на пясъчника така изрева,когато едно момченце искаше да у вземе лопатката,че всички застанаха мирно hahaha
Ами Ели,какво да ти кажа пожелавам ти успех и бързо да се наредят нещата при теб Hug

Изясни ми се за снимките,отивам да сложа няколко Wink
Лек ден на всички  bouquet

# 121
  • София
Добро утро и от нас!
Амери-верно аватара е  #CrazyКакто каза,вече е за плажно масло,вчера цял ден бяхме в парка и изгорях много-рамената ми са яркочервени и много боли. SadИ аз искам масажист-млад,стар,грозен,хубав-няма значение-само да ме поразмачка!
Жоржи-като разказваш за Дим,много ми напомня за Влади-и той снощи легна в 9.30,но мисля от днес вече все по-рано да го слагам,че с татито не можем да се видим.Иначе и той крещи,когато искат да му вземат нещо от ръката,или когато е много щастлив за нещо-вика и тича.
Ели-продължавай все така,аман от това приклоняване на глава!Защото все си мълчим и преглъщаме,затова сме на тоя хал!Успех-да го изстискаш до дупка!
Хубав ден ви желая! Grinning

# 122
Синеоче, айде в рехабилитационния ц-р, не са кой знае какви красавци, но стават - нали са чужди  hahaha
Ти, с новите обувки ли си направи, таз бела  newsm78
Заформя се русенска среща, ей  Wink

Айде!!!

Да.

# 123
  • Варна
Дим е с Температура и повръща храчки Shocked #Crazy Shocked #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

didito,имах предвид че е заспал сутринта в 9 30ч
след като стана в 7ч Confused Confused Confused

# 124
  • somewhere over the rainbow
И Дая е от крещящите. Не се трае понякога - пее, бърбори, вика, пиши, скача, тича, танцува ... нон стоп ooooh!
Одеве крещи , а аз говоря нещо на майка и тя: "Ако си мислиш, че те чувам....", аз викам: "Ти ако си мислиш, че аз се чувам..." hahaha И това на 2 метра една от друга. Сега са на село и тук е тихо Whistling

# 125
Жоржи той затова е заспал,унасяло го е,нещо вирусче май е хванал щом има Т Юл я държа 3 дни таз Т но пък храчки? Thinking Отивайте на лекар!

Някой ще прави ли курабиики да сподели рецепта,аз реших утре да направя,докато спи,а сутринта да пратя татито за кухнята и да побърша прозорци че нищо не съм правила,та утре ще се вихря!
  Сега ще прегледам готварския за някоя рецепта!

Вие каква подготовка ще  или ще правите ли нещо за великден?
Аз в събота съм решила да сваря малко яйца за да са преснички,и това ще е ,курабиите утре и прозорците,яйца,и стига толкова ами!Някои правят украси на къщата чак толкова няма да правя!

Та така! Stop

# 126
Ели,можете да заведете общ иск при условията на другарство,за дав и зилязат по-тънки държантите такси.А,и от друга страна,в повечето случаи така или иначе обединяват делата,когато са на едно и също основание и срещу едно и също лице.Ако имаш,въпроси...знаеш Mr. Green
Амери,нещо пролетта ви повлиява, усещам аз:naughty:Едни мъжаги споменавате,едно чудо...Няма лошо човек да изплакне окото Mr. GreenМен ме предупредиха в Турция да внимавам,че турчулята много си падали по руси жени и им налитали ужасно.А,пък аз така ги мразя Twisted EvilВиж,в Италия ако отида направо ме пишете забегнала,че италианците са ми голямата страст EmbarassedХайде спирам,че го обърнах на Искрено и лично Joy
Боби,и аз съм на този принцип с обувките-може да се неудобни,но да са готини.И после ходя боса по теракота,че да ми живнат краката  Sick

# 127
Аз няма да правя подготовки, щото отиваме на Русе. Те там подготвят едно агне. Само ще си изпера и приготвя багажа.

Лети пролет ли е що е но нещо ми повлиява определено! Crazy

А обувчиците хич не са неудобни,тока е около 10 см., на ботушите ми е 12, така че съм свикнала. Но иначе и аз съм на принципа трай бабо за хубост, от студ умри,  гъзар бъди и т.н. Joy

# 128
Това, на аватара съм аз бе хора  Joy Вие сега като съм заслабнала и неМойте ма позна  Mr. Green Браво бе, уж сте ми приятелки  hahaha
Майтап, от един сайт си ги свалям, много са яки. Те са на различни марки- рекламни снимки. Пък тая, даже не я знам коя е. Ама имам вече, таквоЗ Убоо дупе, кат нейното. Само куче ще си купа сега  Joy Мъжо, няма пари сега да ми поднове гардероба, и ще си ходя гола, кат нея.
Тиция, ти понеже ме успокои с лс, и гледай сега кви глупости написах  Hug
Ели, от сърце ти желая успех с делото, и послушай Тиция - тя много ми помогна  Peace
ЖоржиPraynig  Hug да нацелуваш дечко.
НАН  Hug

# 129
Джорджи, силно гуш Hug, и бързо оздравявне на малчо.

Бре, бре, гледам на любов ви избива. Секси, красиви, на токчета, с готини дупета, голи.... Е те т'ва е да си режимен или да ти е дар от природата... За Амери, синеочка и Тиция става въпрос. Simple Smile Тук времето е лошо и не ме избива на нищо друго освен на сън. Tired
Пък и като нямам воля а съм режимна ще си ходя кат плужек! Close ooooh! Дано скоро ме хванат лудите и се застъпя сериозно над проблема с килограмите, че то срамота. Като ги гледам тукашните женоря.....мале... то кажи речи нищо не става от тез бре. Грозни и дупести...Аз напрво изпъквам с мойта красота, като изключим каза ми който ходи около метър след мене. Joy
Айде махам се, че само глупости дрънкам.

# 130
  • Варна
 Hug
Казвайте кой с какво сваля Т???
Свалих я със свещичка Ефералган,но пак вдигна Shocked.не знам точно колко е,защото не ми дава да я измеря,но има със сигурност.не мога да го накарам да яде или пие вода.Ужас, какво да правя незнам Tired
Сега пак заспа...
Ели храчките са от предишното заболяване,не можа да ги изхрачи.Вчера му дадохме едно Хомеопатично  и то го  е провокирало .
Юл като беше с този вирус какво и имаше???
Там е работата че не мога да се свържа с Хомеопатичката Confused

Кое от Т-понижаващите беше най-безвредно newsm78

Мацки казвайте моля ви Praynig

оххх,ей сега говорих с Хомеопатичката,каза ми какво да му дам и че днес няма да му спадне Т. Rolling Eyes
Уф много съм притеснена Cry

Последна редакция: вт, 22 апр 2008, 17:24 от jorjito

# 131
Жоржито ми вирус май щото и мина,давах сиропи разни за кашлица капки за сополите и суметролин тое като бисептол..

Моята вещица така ме ядоса теле гадно такова,извадила яйцата два дни преди да ги вари да са извън хладилник,така трябвало,лепнала ги до котлоните в една тенджера готови с вода за варене,казах и тези яйца до четвъртък тук ли ще седят,тя ми да така трябва! Shocked
За да не се чупели..

Аз на Юлия от тези яйца няма да дам и казах и тя се сопна и се зартвори,два дена извън хладилник,взела ги е от домашни от нейна позната от 1 месец седят и сега ги изкара два дена преди да ги вари!Аз гледам в събота да варя да са пресно сварено това теле ще ги изкара,ама така ме ядосва и върви на въпрекииии

# 132
  • София
Жоржи, аз свалям с панадол Т, а много високата над 39,5 с хексалгин. Докторката каза и  със студена вода да го къпя, ама аз не смея  Stop
Ели, т'ва "съкровището" ли е, телето  Laughing Не се ядосвай, вземи си други яйца за Юл, дето ще ги вариш в събота и ги оцвети по различен начин, да ги различаваш и да си ги "ползва" тя развалените  Peace
Много хубави теми се подхванали за любов, за слабеене, ама аз хич не съм на тази вълна  Tired
Хайде кажете вие, как боядисвате яйцата? Аз смятам тази година да пробвам седефена и пастелна боя. Освен това мисля с винена киселина на кристалчета да направя и може би с желатин. Досега все с обикновена боядисвам, после лепя разни лепенки за децата, с памук правя преливащи цветове и това е.
И аз не украсявам къщата, ама съм сигурна, че Ети ще украси. Ети, давай да разглеждаме твоите красоти, та да се амбицираме и ние  Hug

# 133
 Peace Peace  теле и е зодията,всички сме рогати извкъщи,само Юл е раче със щипки,какво ли ще е като пораснеее ooooh!

Аз няма да украсявам,няма да и взема яйцата ,ще си набоядисам малко за нс все пак сме си отделно семейство кой какво то ще да мисли и всяка година съм си боядисвала и така ще е и сега нейните не ги ща,да си ги яде да се подриска дано Flutter

Ххххххххххх змия опасна съм под прикритие, ако ме разбеснее не отговарям,ще се е изнесла до сега ама нали все с доброто гледам,не съм решила не се е изнесла Whistling

# 134
  • София
Ели-споко,бе душа!Стига с тия нерви-ще се поболееш!Празници идват-идеята е да се сплотяват семействата,не да се изпокарват за някакви яйца! Peace
Жоржи-горкото детенце!Успяхте ли да овладеете Т?
Рони-Достойно си представила българката-бравос!Хубавото си е хубаво и накрай света да иде! Grinning
Ети-чакаме включване с идеи за украса! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт