Великденски яйца ще боядисват ЮЛСКИТЕ деца!

• 18 586
  • 291
  •   1
Отговори
# 105
В Пролетни цветя да слагам снимките, така ли?

Нали в албума За лентичката...

Ей Ивка супер.Малко разнообразие, а и наистина сближава колегите.

Със закъснение Честит празника на всички цветенца. Мен мозъкът сякаш ми се е размекнал, чак вечерта се сетих че е Цветница.

# 106
  • Варна
В Пролетни цветя да слагам снимките, така ли?

Нали в албума За лентичката...

Аз не разбрах сега къде трябва да са  снимките newsm78.Някой да ми каже,моля Hug

# 107
  • somewhere over the rainbow
Мацки, пак да кажа, в албума "Юлската дружинка 2008" качвайте снимки Peace

Ние пък имаме проблеми с баба, та май ще я водим в София за второ мнение и сме много объркани. Моля, ако някой знае добър онколог в София, да ми пише на ЛС Praynig

# 108
НАН ме е изпреварила. Тъкмо дадох линк към албума Юлска дружина 2008 на първа страница. НАН, не мога да помогна с координати за лекар. Дано се справите, стискам палци за баба ти.  Hug Praynig

# 109
Нан-че стискам палци миличка! За съжаление не мога да помогна за познат лекар...

Сложих снимки.

# 110
Ей, Ивче страхотно сте си изкарали. Crazy
Синеоче-къде се губиш? Как е снахичката?
Ронка-бавно не бавно пусни поне 2-3 снимки да ви видим. Пък и щом вали ще имаш повечко време за качване Wink
НАН-дано намерите добър специалист Praynig
Де-си-приятна командировка във Варна. Взе ли си банския? Комшията е направил първия плаж вече Shocked Водата била 14 градуса. Sick
kris79 -как е положението при вас? С мъжлето сдобрихте ли се?
Аз днес пак кисна в кухнята, но вече ме боли главата и спирам с всичко. До 17 часа ще си почивам  Whistling Свеки ми каза много готино ястие от турската кухня с лапад/лопош/. Стана невероятно вкусно.  chef Довечера Венци ще вечеря с него да видим дали ще му хареса. Моето слънчице го забелязвам, че ако нещо не хареса на външен вид не мога да го накарам да го вкуси. Та дано да го одобри. Praynig

# 111
Етко, тук съм куцам из къщи.

По Великден ще се видм с вас нали? Да ме имаш предвид. И Амери ще са на Николово, та ми се ще да се съберем всички. Малко ни е сложна програмата, но не бих пропуснла да го видя красавеца със дългите мигли. Моят любим знаеш ли как подскача като кажа зетя Joy Joy Joy Отсега ревнува, голям смях е, не ми се мисли като порасне тая дивачка и тръгне по дискотеки hahaha

# 112
Ей Бобка, голяма красавица станла Лорка! Heart Eyes Колко много коса има....Не се засякохме по скайпа, айде като можеш пиши!
Нан, ще се моля за баба ти! Praynig
Аз не съм сложила снимки където трябва, довечера ще се поправя. Ще пусна и обещаните снимки.
Погледнах на бързо новите снимки на малчовците. Всички са невероятни, големи сладурковци са ни малчуганите.
Ема направо полудява, тича, вика и дивее. Не се спира за секунда. Тормози кучето и не го оставя на спокойствие. Има мира само докато Ема спи. Я кажете, вашите чавета викат ли? Ема от около седмица направо крещи....мноооого силно, чак не се трае на моменти.

# 113
  • Казанлък(Бургас)
Добър вечер и прегръдки от нас с Филип!
Отдавна не съм писала, Embarassed и ето на:кой,заминал;кой ,пак бременен;кой ,имал празник;кой ,на ясла тръгнал...Надявам се,че не ми се сърдите много.
 Обещаваме да бъдем по-редовни! Peace

# 114
Добро утро,
хайде по кафе
Yanac, добре дошла, пак и когато имаш възможност - пиши  Grinning
Синеоче, как е крачето  newsm78 Да ти търсим масажист  Laughing
Рони, Пиги   Hug
Ивка, много хубаво си изкарала, ако знаеш как ми се забягва на някъде  Mr. Green
Де-си, освен бански и слънцезащитен, мятай в куфара  Wink
Ети, боли ли те още главата, Венци хареса ли яденето?
НАН, нямам инфо - достатъчно  Sad  Praynig
Жоржи, минавай на отчет  Thinking
Ели пързалката здрава ли е  Grinning
Иси  Hug
Тиция   bouquet
Гуши, на всички

# 115
Добро утро!
До четвъртък ще ви писне от мен Grinning

Амери давай насам някой масажист, ако може красив и млад.

Ронка ще си пишем дистанционно, аз като мога после ти като можеш Joy

# 116
Синеоче, айде в рехабилитационния ц-р, не са кой знае какви красавци, но стават - нали са чужди  hahaha
Ти, с новите обувки ли си направи, таз бела  newsm78
Заформя се русенска среща, ей  Wink

# 117
Амери стига С ТЕЗ АВАТАРИ ЧЕ ЩЕ ОБЪРНА МИРОГЛЕДА.. Whistling Laughing
Пързалката е здрава,изглежда ми здрава и че ще изкара още бая деца,само 2 пъти сме я изкарвали навън и всички се пързаляха даже и една майка пробва  Crazy
  Вчера не успях да се включа.Ходихме в Пазарджик да давам показания!И може и да се стигне до съд,тогава ще ми трябва адвокат да заведе гражданско дело!За сега дадох сама показания без адвокат,ама то си беше разказване на историята ми,от -до..  Тиция чудех се дали да спомена нещо от твоите съвети сега в това обяснение,но нищо не писах,той(шефа) е ходил да дава писмени обяснения и е бил дал обещание до края на Март да се изплати,но е минал срока, затова действат, и е прехвърлено към досъдебните,а същата сутрин разследващия е  рапитвал и друга майка от Асеновград,и тя като мен от същия си пати ,пуснала е жалба и така,сега сме две,а сме много повече, но не аз ще ги събирам,заедно ще сме по силни,но народа като се е примирииил,в цяла Пловдивска облсат,във Пазарджик,във Кърджали ,във Асеновград,във Стара Загора, всички видеотеки бяха негови,едва ли сме само две майки,но пак му стигаме!

Та си мислех и във форума да потърся да се намерим все някой ще познава някой,света е малък,дори това момиче от Асеновград да намеря,защото нямат право да ме свържат с нея!

Иначе имам право да разгледам всички материали по делото и ще се възползвам,да видя какво се е обяснявал и оправдавал!

Та така,стига съм говорила че нямам право  Crazy Crazy Crazy

Та така!
 newsm78

Хихи хайде бай!

Последна редакция: вт, 22 апр 2008, 09:18 от Eli83

# 118
  • Казанлък(Бургас)
Я кажете, вашите чавета викат ли? Ема от около седмица направо крещи....мноооого силно, чак не се трае на моменти.

Вика,крещи и тича в кръг .hahaha Смешното е,че когато сме на терасата и го накарам да викне на дядо си(който се рови нещо из двора),Фил започва да вика съвсем тихичко:"Дяяядуу" Grinning

Yanac, добре дошла, пак и когато имаш възможност - пиши  Grinning

Ще се включвам бавно и полека,защото толкова много информация съм изтървала,че ще започна да задавам неадекватни въпроси.
Разгледах албума. GrinningВсички много са порастнали.Станали са вече малки господа и дами.Сложих и няколко снимки на Филип.

Много целувки на всички.

P.S. А Betta къде е?

# 119
Здравейте и от нас, Ева е болна и след малко отиваме на лекар. После и аз ще сложа снимки.Не мога да пиша, че ми пречи

Общи условия

Активация на акаунт