Великденски яйца ще боядисват ЮЛСКИТЕ деца!

• 18 582
  • 291
  •   1
Отговори
# 135
Жоржи, моята беше с температура преди седмица и й давах ferum fosforicum 9 хомеопатично през 2 часа. Беше ми вдигнала над 39 и тогава и сложих ефералган в дупето и ферума го давах през полувин час. След като се изпоти започнах да редувам ферума с беладона 9. Температура спря да вдига чак на 4 ден и се появи кашлица и задна хрема. Бяхме с подути лимфни възли и зачервено гърло. Една седмица ни трябваш да се оправи напълно. И аз бях болна от същия вирус , но аз пих антибиотик, че в началото не си обърнах много внимание. Дано при вас по-бързо да отнмине. А и мойта повърна 2 пъти първия ден.

# 136
  • somewhere over the rainbow
Eли, умря  ме от смях Joy Joy Joy

И ние не украсяваме, само яйцата ще вапцаме в събота и това е. С най-обикновени боички, не обичам много шарении, а традиционни, наситено-червени яйца. Е, дано станат Wink

# 137
Боби,и аз съм така с модата Mr. GreenЕдно време ато бях студентка и ходех с модните тогава трапецовидни полички насред лютата зима в Търново и хазяйката все ме окайваше как ще рева от болки в краката.Ама не,на мен на 20 години широко около врата,какво ега ми пука.Я сега ме виж,като пенсия съм щом се развали времето. Sick
Ронка,няма да се даваме на французките женоря я NaughtyУбавка си ни ти и за нищо не те заменяме за ония ти ми французойки.
Ели,да не би свеки да си е направила домашна люпилня,че ги е извадила така рано hahaha
Жорка,оцет му е майката.Аз поне скоро се пекох на този огън и само това помагаше.Мажеш под мишниците,ушичките и слагаш оцетени чорапки и компрес на главата.Къпането с много студена вода може да доведе до набиране вода в  дробовете.Поне това четох като имахме този проблем.Дано се оправите,че е наистина АД Sick
Иска,какво става със семейното заболяване.Дано сте се пооправили Praynig

# 138
  • Варна
Май се пооправи малкия Rolling Eyes
Не смея да говоря Praynig давам му Хомеопатичното и така...поне сега няма Температура Tired

Благодаря ви на всички за съветите  bouquet

# 139
Добра ви вечер! Hug
Аз пак нямам време за писане.Само вечер ми остава време да седна за малко.
Ние сме добре,ходим по цял ден по разходки.
Днес умрях от срам Embarassed Embarassed,педито се обади да ни помоли да отидем в четвъртък поне да ни измерят и изтеглят.Не сме ходили на консултация от октомври.То и с ваксините сме назад,от тогава не сме слагали.На 1,5 год. трябваше май,ама нали тогава се разболя,та отиде.Последните 3-4 пъти при педито само на прегледи,та за срамотиите ни издирват вече ,че да ни свалят мерките. Embarassed
jorjito: Hug
Ели: Hug
Изчезвам.Лека. Hug Hug

# 140
  • Казанлък(Бургас)
Добро утро!  bouquet

jorjito,как е малкия?За температурата:момичетата са изброили всички лекове. PeaceАма и аз да си кажа. EmbarassedПанадол+компреси с оцет и вода на челото ,напоени със сместа чорапки на краката и малко на мишничките.При много висока Т-хексалгин.А е повръщал,защото храчките са му дразнили на гърлото.Дано бързо му мине. Praynig

И аз няма да мога да се развихря с украсите.Ще боядисам яйца и ще купя 10-20 пиленца,които ще сложа между яйцата и на разни други места из къщата.Когато идват дечица у дома обикновено им давам по едно пиленце.От сигурен източник знам,че баба му ще му донесе шоколадов заек,така че и той ще краси къщата.Може да вкарам и някоя от  играчките на Фил в украсата .WinkЩе видим,то при мен всичко става в движение. Grinning Ако сътворя някоя прелест ще се похваля.Иначе в "Часът на мама" показваха страхотни украси с живи цвета Heart EyesНякой ден ще си направя такава.

Последна редакция: ср, 23 апр 2008, 08:18 от yanac

# 141
една молба към Софийските мами които са ходили на хомеопат (добър,класически) да ми дадат ,ако  може спешно координати

# 142
  • Варна
Здравейте милички Hug
Дим е по-добре Praynig/чук-чук/,е не спа много добре,но тази сутрин е весел,играе си и хапна малко.има още лека Т,но няма да я свалям Naughty.давам му Хомеопатичните и така.

Мен пък ме боли един мъдрец,направо ми иде да умра Tired
Иси,какво става с вас???защо Хомеопат в София newsm78  Hug Hug Hug

Изчезвам,лек ден на всички  bouquet

п.п.Абе душици,как мерите Т???Аз направо не мога да я измеря Shocked Имам два Термометра,единия обикновен и един електронен,не ми дава пищи,не мога с нищо да го залъжа.днес отивам да взема за челцето един.те май не били хубави ама..... Thinking

# 143
Моята вчера дето да се сплотяваме взе да вари яйцата от яд,после като завряха премести тенджерата в банята,седяха така във топлата вода,а сега ги няма,май си ги е прибрала в стаята,гледах две три счупени,незнам какво и е намерението,всичко беше за да не се чупели се вадели по рано и малко ги вари ,ама това не ме сплотява,само нерви ми образува! Mr. Green

Иси мога да ти дам координати в Пловдив,също и Нан може, ако кажеш! Peace

Жоржито има тук един лекар на частно е,педиатър,когато отидеш лекции ти чете и само АБ изписва,но поне съветите му действат,та -децата в този етап ако се свикнат ще става винаги на тяхното,трябва да знаят че не те командват,и това не мога да измеря Т ,не мога да го укротя,не мога еди какво си да го нямало,,трябва да знаят че каквото ние кажем,как така да не съм можела да и измеря Т(и аз така не можех),пищи,вика,дере се не дава,дърпа се,така ли,на твоето ли ще е,хващаш я вика здраво,скърцаш със зъби ,държиш,да вика,по силно да вика,обаче като види в очите ти че си обедена че ще му мериш Т каквото и ще да става,ще я мериш!Амаха!

И сега си я мерим,няколко пъти аз тропнах с крак и вече дава!

Това се отнасяше и за тръшкането им на хлапетата,казваш -добре тръшкай се,по силно не можеш ли да викаш,той пред мен го направи и тя млъкна!А така я е страх от лекари вечно реве,той само каза,хайде по силно де,виж каква си грозна така,и да викаш и да не викаш пак ще те преслушаем,ей такива все с твърд тон и се кротна!

Та така!

# 144
NaN ми даде за Пловдив
Иси,какво става с вас???защо Хомеопат в София newsm78  Hug Hug Hug
не е за мен за един много болен човек който редовно ходи до София.Аз за сега съм много доволна от Хаджиева и не смятам да я сменям Hug

# 145
  • София
Добро утро момичета  Hug
Жоржи, раздвам се, че сте по-добре  Peace
Цеце нещо малко се е разсополивил, ми то това променливо време, сутрин по къс ръкав, а следобед буря и виелица, ужас. Сложих му масло в нослето, казах на детегледачката да му направи чай с мед, дано довечера е по-добре  Praynig
Ей, Ели, сигурно на теб не ти е смешно, но като разказваш за телето и какви номера си въртите, много ме развеселяваш  Joy Ама ти явно си намерила цаката, да си правиш, каквото си знаеш, а така, браво  Peace
Т я меря в дупето, като му преобувам памперса и слагам кремче, давам му кремчето да се маже и през това време съм я измерила, не усеща даже какво му се случва, с електронен меря и то става много бързо  Peace
А тръшканици пред мен не минават, правя се, че не го виждам и той не си прави труда одавна да ми прави номера.
Аз купих вече кристалчета за яйца, та 10бр. от яйцата вече са решени, как ще изглеждат  Peace Другите 10 ще са седефени и останалите класически  Peace
Освен това и аз купувам пиленца разни и други хубости от магазина, че не ми се занимава, да ги изработвам, а и не ми се отдава много-много  Embarassed
Ели, намери ли рецепта за курабийки, аз видях много интересни, ако искаш да ти изпратя ?

# 146
# 147
  • Варна
Ох ,Ели направо си нямаш представа за какъв театър иде реч у нас.вчера и двамата с баща му не можем да го удържим да му измерим Т.Ще счупи термометъра Shocked.успя да го извади,хвърли го,абе ужас.там е работата че прави страшни истерии и наистина ме храща страх за него и за това не съм лоша.не че не му повишавам тон,де.обаче само да чуе една дума наопаки,обръща джуката и се почва.и тръшкането е болна тема,ужасно е.смятам че е период,и ще отмине.Нищо не помага,ама нищо Naughty

Какво ли не сме опитвали Peace

Иси Hug
Малкия заспа и аз отивам Tired

# 148
Добро утро!

Любов, любов, ама ей сега ме ядоса по телефона моя мъж. Ама успях да се сдържа че и аз май прекалено се паля.

Ели, съгласна съм с теб за тръшкането. Примера е у нас. Лора на мен  ми  има страшен респект само да и скръцна със зъби, дето викаш и прави каквото и кажа. Нацупва долната джукичка, но нито гък, нито хък. Ама с баща си...леле. Качила му се е на главата. Като са на разходка си прави квото знае, не може да я накара да се приберат и такива работи. Но това е защото е "строг" баща. Joy

А за  afwitch какво да кажа...Добре че сме далече. Беше у нас преди две седмици. И нещо стана въпрос за кърмене пак и тя нали все гледа да се изкаже като компетент с нейните 3-4 месеца стаж на кърмачка общо за двете си деца преди 30 години hahaha Та вика: "Като се прекъсне за няколко дни после не е хубаво да се дава да суче, кърмата не е хубава вече..." И аз не издържах и казвам: "Е, сигурно става на кисело мляко" и излязох от стаята да не се разхиля. Добре че не се връзвам вече и не се дразня иначе щях да и кажа : "Тогава скоро Лора няма да я оставим да ви погостува" ама хайде.

Ронка, убави сме си българките, французойките пасти да ядат, язък че имат такава слава по света.

# 149
  • Казанлък(Бургас)

п.п.Абе душици,как мерите Т???Аз направо не мога да я измеря Shocked Имам два Термометра,единия обикновен и един електронен,не ми дава пищи,не мога с нищо да го залъжа.

И аз не се справих с меренето на Т миналата седмица.Запръв път такъв рев. ShockedОбмислям да купя термометър за ушенце. Rolling EyesИначе Фил ми е много кротък,не се тръшка,не прави фасони,а когато сме при личната ми се струва,че е под хипноза.Каквото му каже тя,това прави! Shocked

И ние със свеки все сме на нож,добре че живеем на отделни етажи. Grinning

P.S. А ето къде моят син реши да си доспива тази сутрин. hahaha

Последна редакция: ср, 23 апр 2008, 10:18 от yanac

Общи условия

Активация на акаунт