Ето нашите яйца -Ники много помагаше

. Един единствен път съм правила като ученичка и си спомням, че се справих много добре. Ще видим сега.
И аз мислях да сменям моята, но напоследък излизаме или с колата, или пеша, Алекс ходи все по-големи разстояния и май скоро няма да ползвам изобщо. Замислям се за такова колело-триколка, понякога да го разнообразявам.

)...
. Моето диване все още не говори. Ако я накарам да каже някоя думичка, я казва. Но когато аз й говоря не ми отговаря с думички. Омръзна ми нейното мучене. Вечно си ломоти нещо, което включва предимно гласни буквички. "КАБАКА" е дума, която тотално не разбирам, защото я употребява често за щяло и нещяло. Чета вашите дечица колко приказват и ... ми идат
за моето. Иначе на "гарга"-та казва "гайка". Оф, днес не ми е ден.

Празниците ще изкарат само двамката в болницата докато нададе до необходимите за изписването килца. Прилича много на Сашето и си кокори очичките още от раждането си. Накратко - толкова.

...затова.... 

Много сладък и поръснал млад господин е станал Мити!
А толкова много се притесняваше! Трябва да имаш повече вяра в нея! Много хубави снимки!
Надявам се,че любимия е по-добре! А кога ще изписват Ави и Дани?! 
Но ще ги доукрасявам в събота и тогава,че има и снимков материал!
/получиха се много арт
с желатинова боя и седефени ефекти/ Козунаци не ще правя ноооо, поздаравявам Иринито
супер ентусиазум и сладки ухания в дома си имате
.
.

Празниците ще изкараме при мама. Вчера Мими каза, че щяла да ходи в Бургас при баба Веси и дядо Гошко... Толкова мъчно ми стана, в нейната главица дядо е жив.
Татко ми липсва ужасно...

Не се съмнявам, че ще се справите. 
А тя от два дни вече задава въпроса "кога?", нещо което липсваше. Снощи попита баща си и то с нужната интонация: "Татеее, кога ще ходим в Бургас при баба Веси?" 
,но в на6ият край казват прищапулник от пристъпвам,така съм 4ула,а ина4е помня 4е някъде във форума има6е тема за правилното изписване.Оки доки 

никога не съм се впускала в такова на4инание оба4е ето на полу4иха се.
Имам позната,която е доволна,а и аз мислех да купувам такава,но се отказах.
Много усмивки ви желая!

Мама Меги изобщо не се губя съвсем съм си на лице
В 9 сутринтта прелетяха от тук баща ми с братовчед ми,жена му и чаровната ми племеница Карина....пихме кафе,закусихме и им пожелахме весело изкарване на празниците в Молдова.В 10 пристигна другата ми братовчедка с вече познатият ви Валентин...преди 20 мин ги изпратихме след игри и разходки ..Арен спи,а аз ще се излъжа с едно голямо кафе ...и малко ще разтребя,защото довечера ще пристигне майка ми
Като един пристан сме днес
За говоренето с тези "гайки" да знаеш ,че е 100% сигурно,че твоята принцеса говори повече от моят принц
Нямаш място за притеснение