Септемврийчето целува мама, и денят Великден става и за двама!

• 25 448
  • 293
  •   1
Отговори
# 105
mama_meggie   стискам палци за яслата Hug

Ето нашите яйца -Ники много помагаше Heart Eyes Hug

# 106
DZ, добре сте се справили с помощника! Grinning
Ние ще боядисваме яйцата в събота, но следобяд, като Алекс спи, че иначе ще е невъзможно. Но си имам и друг голям помощник- Ивето няма търпение. Днес носихме в градината по 1 яйце, сигурна съм , че госпожата се е включила активно, но си ги донесе в една малка кошничка и всички дечица много се радваха.
Тази година съм решила да правя козунаци, утре ще е първият  chef. Един единствен път съм правила като ученичка и си спомням, че се справих много добре. Ще видим сега.
Мама Меги, честита ви количка.  Peace И аз мислях да сменям моята, но напоследък излизаме или с колата, или пеша, Алекс ходи все по-големи разстояния и май скоро няма да ползвам изобщо. Замислям се за такова колело-триколка, понякога да го разнообразявам.
Ирини, пожелавам бързо възстановяване на любимия, каквото и да се е случило. А ти гледай да не се преуморяваш!  Hug
Марианка, така се зарадвах на разказа ти и на снимките! Браво на твоето голямо момиче, такъв напредък! Hug
Сесилия, много сладък Митя! Grinning
Амарето, бързо да оздравява Ванко! Praynig
Как е Ави и малкият Дани, някакви новини?

# 107
Момичета, нали ви чувствам близки и искам да си излея мъката пред вас. Може и да не ме четете, просто ще си го напиша, за да ми олекне.  Cry
Не съм се чувствала така дори и когато гаджета ме зарязваха в крехка тийнейджърка възраст. И нямам никакво, ама никакво логично обяснение за ситуациите. Питах се защо, търсех дори елементарна логика, но... Няма да разказвам конкретните случки, само ще кажа за предателството от приятел. Хайде да не е с толкова силни думи, но поведението му е озадачаващо. Много плаках. И най ме боли, че ме накара да се чувствам "втора ръка" човек. Грозно ми е. Много ми е грозно в душата. Как с такива лъжи да считам занапред, че думите му имат стойност, след като така умело и красиво борави с тях, че и добре украсява измислиците си. Извинете ме, но ми е много болно.  Cry
Щях да ви разкажа и поредния епизод от сериала "Есмералда и комшиите", но ще го оставя за утре. Всъщност сериалът сериозно върви към края си поради отложени ангажименти от актьорите.

Макар и тъжна, аз се радвам на големите упехи на Мими, на Бети и бананите, на ентусиазма ви за празници (аз да си призная без бой, но желания за боядисване на яйца и месене на козунаци никога не съм имала, и докато яйца все пак съм боядисвала, козунак не съм месила никога). Радвам се и на прощъпалника на Митето (mama_meggie като рече "правопис" да си кажа, че аз цял живот съм го наричала "прощъпУлник").  И всички сте напускали толкова хубави снимки - плажни, детскоградински, с кумове от сватби, с други септемврийски гладници, със зелени колички (пък аз не разбрах какво му е женското  newsm78)...

Аз пак съм притеснена  Sad . Моето диване все още не говори. Ако я накарам да каже някоя думичка, я казва. Но когато аз й говоря не ми отговаря с думички. Омръзна ми нейното мучене. Вечно си ломоти нещо, което включва предимно гласни буквички. "КАБАКА" е дума, която тотално не разбирам, защото я употребява често за щяло и нещяло. Чета вашите дечица колко приказват и ... ми идат #Cussing out за моето. Иначе на "гарга"-та казва "гайка". Оф, днес не ми е ден.
Помолих мъжа да ми купи водка. Купи ми. И сега се чувствам по-добре.

Hug

# 108
 Марлела spoko spoko spoko

# 109
Марлела, какво да ти кажа... И аз те прегръщам. Наистина боли много когато разочарованието е от човек, когото обичаш и на когото държиш.Усещането е сякаш губиш корените и миналото си, т.е. имаш толкова спомени с дадения човек, а след като те е предал и започваш да преимисляш кое от тези неща е било истинско, от кога този човек мисли по този начин за теб и т.н.  Естествено, че след това което ти напиша - не очаквам болката ти да се изпари, но все пак искам да ти споделя, че през годините съм получила няколко разочарования от близък приятел. И да ти кажа с всеки следващ път е било от по-близък човек... Странно, но след като премине първоначалния афект /не ми мина за 2 дни, признавам/ почувствах някакво облекчение... Силно вярвам, че същото ще изпиташ и ти! При хората с правилна гледна точка вредните ситуации и приятелства отпадат от само себе си - безчовека да полага усилия, понякога и без да иска - както е при теб. Надявам се след колкото време е необходимо да погледнеш по този начи на нещата. Дотогава ние сме на среща. А за говоренето - пак да те успокоя, че Спаси и "гайка" не казва Wink
Амаретка, козуначетата ти са направо божественярски. Сигурно и на вкус са такива.
ДЗ, сладко, много сладко с Ники и Бети.
Сесилия,и твоите кулинарни умения са завидни!

# 110
Амаретка е пристигнала без проблеми Hug Децата са спали през целия път Peace Hug

irinii настина са много сладки.Вчера го чувам да вика бети продължително време ,а рибока се бил скрил Crazy Горкия чудеше се къде е бетито му Mr. Green

# 111
Чудесно е, че Амаретка е имала лек път. Пожелавам и също так алеко д асе прибере след прекрасното изкарване на Светлия празник.
Това ми напомни да ви кажа, че Ави и Дани също са добре. Бебчо има добър сукателен рефлекс и се учат на кърмене  Simple Smile Празниците ще изкарат само двамката в болницата докато нададе до необходимите за изписването килца. Прилича много на Сашето и си кокори очичките още от раждането си. Накратко - толкова.  Flutter

# 112
  • Пловдив
Добро утро!
Предлагам по чаша пред великденско кафе....

Марлела , разказа ти ме провокира да се развихря....Мисля че знам за какво говориш  и  със сигурност съм го изпитала! Знам колко всеобхватно, поглъщащо и боли.....ама ти няма да се предаваш....или изчакай просто малко да отмине първия пристъп.....Не ме бива много по-такива съвети..... newsm78...затова.... Hug
За малката Мария не се притеснявай..говоренето е толкова индивидуално при всички! Моят разбойник път умира за думички като бум, бам, дам, ам и други разни измислени от сорта....и обожава да се изразява чрез крясъци, а пък педитf ми вика миналия ден - да правите по-дълги изречения и приказки да разказвате при което аз.... #Crazy Shocked Всяко дете си е  индивидуалност и не се вмества в някакви общоприети норми!
DZ , много са ти красиви яйцата, а и помощника явно много е слушал! Ама тия Бетита гладни няма да останат.... Mr. Green...а Ники явно ще е много грижовен млад господин! Hug
 mama_meggie, и аз смених на Стенли количката преди месец, че моята вече много ми тежеше с Додо в нея, но аз му взех тази :
http://www.maclarenbaby.com/gb/index.php?option=com_content& … 01&Itemid=493
и съм много доволна от избора си!
Sesiliq, страшна майсторка си! И аз нямам мераци за месето на козунаци, но пък обичам да боядисвам яйца... Wink Много сладък и поръснал млад господин е станал Мити!
Amaretto, дано не ви се е провалило пътуването! Peace
 Мари_Анка , браво на Мими... Hug А толкова много се притесняваше! Трябва да имаш повече вяра в нея! Много хубави снимки!
 irinii , ама не се преуморявай, моля! Нито козунаците ще избягат, нито другите домашни задължения! Аз обичам празниците, но винаги съм се дразнила от прекалената подготовка и суетене! Тома понякога така може да те умори, че да ти развали и празника! Peace Надявам се,че любимия е по-добре! А кога ще изписват Ави и Дани?! Rolling Eyes

Този пост го пиша от 1ч и 30мин и е време да спра, че Додо изяде вече половин козунак, а и днес задачи имам доста..Ще ходите ли да минавате под масата с мъниците.... Rolling Eyes

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговораJoy

П.С. Радвам се,че Амаретка е пристигнала без проблеми, а и че Ави и Дани са добре!!!
И аз вчера боядисах яйцата, но докато Додо спеше,че иначе..... ooooh!Но ще ги доукрасявам в събота и тогава,че има и снимков материал!

Последна редакция: пт, 25 апр 2008, 18:45 от steli-ssd

# 113
Мили мамички и усмихнати ни яйчица, да са ви усмихнати и блажени празничните дни  bouquet
Ние "отплаваме" в чифлика с боядисани яйца ваче Heart Eyes/получиха се много арт bowuuс желатинова боя и седефени ефекти/ Козунаци не ще правя ноооо, поздаравявам Иринито  bouquet супер ентусиазум и сладки ухания в дома си имате  chef.
Ще правя обаче пълнено агне Shockedза първи път и съм се наточила за геройства Laughing
За Авичката тези мили и щастливи дни в интмно гуш с бебока да са окрилени от идването и на таткото и окончателното събиране на фамилията Hug.
Целуваме ви всички и нека времето ни е добър приятел Party

# 114
Здравейте, сладурани! Grinning
Разписвам се предпразнично. Веси спинка. Мимка е на градинка. Като я вземем следобяд, ще ги заведа на църква. А довечера ще стягаме куфари за Бургас. Grinning Празниците ще изкараме при мама. Вчера Мими каза, че щяла да ходи в Бургас при баба Веси и дядо Гошко... Толкова мъчно ми стана, в нейната главица дядо е жив.  Cry Татко ми липсва ужасно...
Снощи щяхме двечките да боядисваме яйцата, след като Веси заспи. Но докато сваря яйцата и после трябваше да чакам да изстинат заедно с водата, защото бях сложила от кристалите и то стана... 23ч. Та отложих боядисването за утре сутрин, преди да потеглим за морето.
И аз се радвам, че Амаретка и децата са пътували безпроблемно. Grinning
Марлелка, и мен са ме предавали много близки и скъпи хора. Болката е неописуема. С времето и опита се научих да имам малко, но истински приятели. Приятелите не са предатели. Това означава, че такъв човек не заслужава да бъде наричан твой приятел и просто съдбата ти е показала истинското му лице. Едно голямо гуш от мен!
мама Меги, Стели, много са ви хубави количките. Веси отдавна не ползва количка. Не иска да седи вътре и това е. Confused Водим си се за ръчичка, което понякога е много изморително за мен, защото непрекъснато подвиквам. Ама тя е доволна, че върви пеша. Laughing
Сесилия, браво за козунаците! Представям си и колко вкусни са! На мен не ми се отдават тестените неща и днес вече купих готови. Целувки за сладкия Мити Heart Eyes
DZ, яйцата са станали много красиви! А твоя ники много ме развеселява. Laughing
Ави, стискам палци Дани бързичко да наддаде нужните килца, за да си идете по-скоро у дома! Praynig Не се съмнявам, че ще се справите. Grinning
Момичета, благодаря ви за поздравленията за моята Мими! Трогнахте ме! Hug А тя от два дни вече задава въпроса "кога?", нещо което липсваше. Снощи попита баща си и то с нужната интонация: "Татеее, кога ще ходим в Бургас при баба Веси?" bowuu
Усмихнат ден! Мен козунаците ме изкушиха и отивам да си отчупя едно парче. Grinning

# 115
Здравейте!
За думи4ката прощъпалник съм съгласна  Simple Smile,но в на6ият край казват прищапулник от пристъпвам,така съм 4ула,а ина4е помня 4е някъде във форума има6е тема за правилното изписване.Оки доки  Simple Smile
tzvety roussimova,продължава6 ли с диетата?Как успява6 с 2 деца да си приготвя6 и отделно меню за теб се 4удя?
Марлела,успокой се!А за говоренето на детенце не се притеснявай,моми4етата са ти казали вси4ко е индивидуално!Димитър и той не говори много,писах за това,има6е един израз: цитирам по паметТри години у4им децата да говорят,а след това не можем да им затворим устата! Grinning
Ирини,козунаците на снимките ми са 1-те два през живота сно6ти направих 3-я Grinning никога не съм се впускала в такова на4инание оба4е ето на полу4иха се.
Аз днес правих Великденски сладки  Simple Smile
steli-ssd,много добър избор за коли4ка  Simple SmileИмам позната,която е доволна,а и аз мислех да купувам такава,но се отказах.
алфира,стискам палци агнето да се полу4и!
Мариянка,весело изкарване на празниците! Simple Smile
 Simple Smile Много усмивки ви желая!

# 116
 Здравете от слънчева в момента София. Благодаря ви, наистина добре пътувахме, даже Мишо не искаше да заспива. Имаме и клипче от 1то пътуване с влак.
 Аз съм някъде аз Дружба 2.
 Алфира, дано да стане агънцето, аз не се наемам с такава задача.
   bouquet

# 117
ейййййй писах, писах дръннах върху esc и край  #Cussing out

не ми се дрънчи пак върху клавиатурата

с 2 думи здрави сме, боядисахме си вчера яйцата, натрихме бузките, козунаци ще месим... ама догодина, утре заминаваме за Априлци!

Весели Празници на всички!  love001

п.п. не мога да не поздравя Марианка за Мими... страхотна е, представям си колко горда и щастлива си   bouquet

# 118
Ето ме!
 Grinning Мама Меги изобщо не се губя съвсем съм си на лице
Снощи имахме едно чудесно събиране по женски,което неусетно приключи в 4 сутринтта.Стъпвайки на пръсти в тъмното у дома ме изненада едно закачливо...сякаш са ме изловили в крачка "Мамооооо"и така денят още не приключил започна  Grinning В 9 сутринтта прелетяха от тук баща ми с братовчед ми,жена му и чаровната ми племеница Карина....пихме кафе,закусихме и им пожелахме весело изкарване на празниците в Молдова.В 10 пристигна другата ми братовчедка с вече познатият ви Валентин...преди 20 мин ги изпратихме след игри и разходки ..Арен спи,а аз ще се излъжа с едно голямо кафе ...и малко ще разтребя,защото довечера ще пристигне майка ми  Grinning Като един пристан сме днес  Mr. Green
Много хубави колички сте си избрали Стели и Меги  Hug
Ирини получиха ли ти се на теб козуначетата при втори опит?
DZ чудесни цветни яйчица  Hug
Марлела разбирам те,преживяла съм подобни ситуации с "прятели" и при мен е било както го е описала Ирини.След време разбираш ,че тези хора са отпаднали от живота ти само за твое добро.Имаш моята прегръдка  Hug За говоренето с тези "гайки" да знаеш ,че е 100% сигурно,че твоята принцеса говори повече от моят принц  Grinning Нямаш място за притеснение  Flutter
Амарето браво за сполучливото пътуване  Grinning
Лек път на всички който ще предприемат тези действия за празниците и весело изкарване  Grinning
Дани на Ави нека папка и расте,за да си ходи бързо в къщи  Peace
Sesiliq чудесни снимчици  Hug
Марианка ,Мими непрекъснато напредва.А напоследък някак с по-бързи темпове.Много ме радва това.Усилията си струват!

# 119
Благодаряви, момичета!  Hug
Прави сте, че в такива ситуации човек прави ревизии. Мен обаче ми е още по-болно, защото за конкретната първа лъжа разбрах едва сега - 4 месеца по-късно, а през това време продължавах да считам човека за изключителен и да се радвам всеки ден на приятелството му. Същият пък продължава да ми помага много и това ме кара да се чувствам зле. Сигурно има обяснение на поведението, но ... аз никога не бих постъпила по този начин. Как ще спя нощно време?!
Благодаря ви още веднъж! За прегръдките, и за  spoko

Ох, ама моето като го накарам да каже нещо, се опитва наистина. Но никога не ми е отговаряла с думички на зададен въпрос. Не ме вика с Мамоооооооо, ей това ме притеснява много. Но... оставям темата, да видим какво ще се получи в България. Заминавам в понеделник, постегнала съм малко багаж. Притеснено ми, че все пак ще пътувам сама с Мария. Ще се псравим де, няма начин.

Хайде до довечера, когато ще разкажа за комшиите  Wink

Общи условия

Активация на акаунт