Септемврийчето целува мама, и денят Великден става и за двама!

• 25 449
  • 293
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте и от мен Hug , включвам се да пожелая на всички весели великденски празници,много усмивки и срещи с любимите хора,никакви болести на дечицата и на всички около вас! Лек път на всички,които ще пътуват! Hug
Ние сме добре,утре ще сме при сестра ми,вечерта ще се видим с много близка приятелка и нейното семейство,омъжи се чакккк в далечна Варна Mr. Green и не са идвали от сватбата ми,което  е точно преди 2 години.Не са виждали децата и много се вълнуват,а тяхното момче съм го виждала като беше на 5 месеца.
Яйца ще прави майка със сестра ми утре у тях,че тук е невъзможно с помощниците Crazy Браво за смелите мами,които въртят козунаци  chef
Лека вечер и до скоро!  bouquet

# 121
Стели, а честито и на Додо, не разбрах пада ли му гръбчето, ма то не е най - важното те са големи вече.. много добър избор, аз такава не видях, въпреки че бая прочетох в пазарския форум.. днес ходихме за пръв път на разходка с новото бръм бръм и смея да кажа че старото си ми е по- удобно.. ужас! не за друго по - ми е лесно да го бутам, това малко по- ниски дръжки, по- малки колела.. абе по- мъничко е ама нали за това го взех, сега си спестявах много количката, че е голяма и тежка, не я взимах на път.. аз главно за бургаските вечери по кръчмите де..  Mr. Green пък и за това легналото ме интересуваше.. хихи. След като се прибрахме а аз оставих коликата в багажника Лаци реза 30 минути щата до преди това беше у нас и той си я беташе по коридора, а сега нъц..  Както и да е да са ни здрави количките , да са ни весели и щастливи дечицата..
Марлелка, гледай на горе, а пък и път ти предстои, стискам ти палси да е леко и приятно .. винаги се чудя на моята брътовчедка като тръгне от Нова Зееландия (30 часа в небето , 48 от тръгване до пристигане) с дъщеря й, пъвия път беше на 4м после на 1 и 4месеца сега си идва ще е на две и малко.. всеки път сама с малкото дете.. ама се спрява , и ти ще се справиш, малко ли си българка
 Сесили, аз това за правописа не го казах да ти правя забележка, аз самата така го казвам и пиша и като тръгнах се сетих , че го говорихме , че е някакси неестествено за мен е прощъпалник.. глупости, ама ей така да е весело, не е към теб. Евала за ентусиазма ти то не са козунаци, кифлички, как не си народна земя да ти дойдем великденски на  козунаци на гости... ехх много вкусно изглеждаха
 Ние празника ще го празним в Троян и по -конкретно в Троянския манастир и Орешашките кръчми.. хихи ей къде ли е нашата дружка от Троян, как се казваше изключих...  newsm78 Та така де и плана след пазника е Барсееелооооонаааааааа (под ритъма на Фреди Меркюри)ххи ама цялата организация тоя път изкуца, щяхме да пътуваме с Лаци (то и за това е количката де) и днес в 17 часа Ангел се сети, че то трябва пълномощно за мен за Лаци, защото той има работа и ще тръгне в понеделник, а ние следваше да пътуваме във вторник, имаме и билети и всичко... та днес в5 часа къде ти нотариус да заверява.. и кво стана .. айде Лаци при баба на Троян а ние ергенско... малко ми е мъчно, не малко аз исках да си го вземем.. ама.. ще го заведем друг път, жалко
 И така , наши педизвикателства вече не са на колела , а на крила хехех
 Сега за яйцата и аз с тая желатиновата боя ги направих много хубави станаха.. и шарени и едвам ги опазвам от Лаци преди Великден...
 И така момичета, ако не се включа пак ви пожелавам много весел празник, много настроение и усмивки..

# 122
  • Sofia
Весели празници и от мен, мили момичета! Пожелавам ви слънце, усмивки и настроение с любимите ви хора!

Ние утре пътуваме за Бургас при Али, ще погостуваме заедно с нея и на моите родители в Силистра. Ще се върнем на 4 май за сватба на наши близки приятели в София.

Снощи боядисах яйца, че с малката помощничка ще е невъзможно Grinning Мераци за козунаци нямам Heart Eyes Браво на Ирини обаче  bouquet

Марлела, специално за теб много  Hug Hug Hug За съжаление приятелите се опознават трудно, а е достатъчен само миг, за да разбереш дали са такива.

Марианка, предлагам среща на морска територия Simple Smile

Амаретка
, дано и обратното ви пътуване да е спокойно.

DZ, хубави яйчица. Много е сладък Ники на последните снимки, които видях - с една дяволита усмивка!

Набързо прегледах и когото съм пропуснала, да ме извини  bouquet

Лека и спокойна нощ!

# 123
  • София
 Каква стана тя, аз ви идвам на гости, пък то и вие всеки нанякъде. Звъннах на две приятелк и те по родните места.
 Vesana, приятно пътуване и на теб, а ние на обратно сме с тати, с колата .
 mama_meggie  и тя по пътищата, ама не къде да е.  Wink
 Честити ви нови колички!
 Марлела,  Hug  и приятно пътуване.
 yoana77 , след някоя и друга година ще си имаш двама помощника за боядисването и няма отърване, вервай ми!
 Irinii, мерси! наистина на вид станаха добре и на вкус също, но не мога да ги докарам така мекички  и пухкави като купените.
 Сеси, страхотни козунаци, браво и за сладките.
 DZ, няма да можем да наборим Hики и да му начупим красивите яйца!  Wink
 Dеnnis, май е една от нашите купонджийки.
 Аз няма да се впускам в кулинарни подвизи тия дни, имах голямо желание за разходки, даже и до зоото, но времето нещо се начумери.
 Ами време е да си лягам, защото само аз не спах добре във влака. Лека нощ!

Последна редакция: сб, 26 апр 2008, 09:41 от amaretto1

# 124
Влизам да ви пожелая весело изкарване на празника! Simple Smile
Ние утре отиваме на рожден ден на една хижа  Grinning
mama_meggie,не съм го приела ли4но   :peace Като писа за Троян ...сетих се 4е имах една колежка от там докато у4ех в Ботевград,добра дру6ка ми бе6е  Rolling Eyes.Не сме се 4ували от години.
Лека и спокойна но6т!

# 125
  • Пловдив
Хеееййй, майсторки на козунаци...дават по Бон Апети как се прави козунак! Hug

mama_meggie , полулегнало е най-ниското положение на гръбчето! Наистина съм супер доволна, защото количката е много маневрена и лека, а и аз я взех най-вече за по-дълги преходи и спане лятото навън, когато е с нас на ресторант.... Mr. Green Rolling Eyes А Додо обожава да я бута тази количка, защото му е лесно, а и дръжките са му удобни!
На вас весело прекарване на Великдена в Троян! Съдбата се е намесила и ще си направите ергенско пътешествие...може и от това да излезе нещо сладко като Лаци.... Joy Ще чакаме разказ и снимки!
yoana77, приятно прекарване и на вас с приятелите ви!
Vesana, приятно прекарване на морска територия!
Амаретка, голямо преселение на народите по тия празници... Hug
Мари_Анка , приятен път и на вас до Бургас!
ирини , къде си?! Какво стана с козунака? Ние ти се "накарахме" че се преуморяваш  и ти сега нищооооооо не казваш.... Wink Hug
Марлела, по-бодра ми се струваш! Чакам сериала! Sunglasses

Ние 2-та с Додо сме на РД на детенцето на наши приятели и вчера с последни сили обиколих да купя подарък, купих и сладки и курабийки, козунаци,украси и....се прибрах натоварена като..... ooooh! Днес имаме още малко предпразнични приготовления и вече сме предвеликденско настроени!Стенли тази сутрин закуси с козунак и кисело мляко и много му хареса!
Чаоооооо за сега! Hug

# 126
  • София
steli-ssd , чудесна идея за закуска. ще я пробваме утре.
мама меги, Добре да си прекарате и в Троян, и в Барса.
amaretto, наистина времето е начумерено и провали нашите планове за Витоша.
Vesana, и на вас весело изкарване и в Бургас, и в Силистра. Много път ви чака.

Ние имаме скъпи гости - бабата и дядото на Вики от Англия. Ще ги водим на Арбанаси този път.
Вики не спира да ме учудва каква е попивателна. Вече казва цветовете, например "жълта звезда", "червена топка". А днес каза "лопатка"  Laughing Брои до 5 на един дъх, като стихотворение. Simple Smile

Пожелавам ви весели празници и да се завърнете тук заредени с нови сили.  Heart Eyes

# 127
И аз минавам да ви пожелая весели празници, хубави емоции и една истинска великденска почивка! Hug
Ние ще сме си в София, но по гостита, рожденни дни!
Днес боядисвахме яйцата и месих козунаци  chef/ръчно/! Мераклийка съм за машина за хляб, но по разбираеми, диетични причини засега не си купувам. Ето моите произведения:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=240691&view=1&photo=1
Хубава вечер!

# 128
  • София
Aууу, Цвети, много красиви яйчица, и козунака изглежда да е много вкусен,ммммм.

Аз обаче явно наистина трябва да минавам на диетa, щото щерката току що ме нарече "Big Mummy"  Joy hahaha

# 129
Момичета-кокичета, да ви е честито Възкресението Христово! Много светли дни желая занапред!  Hug

Аз съм на прага на истерията си, така както само аз мога са си я сътворя. Мария е с висока температура и трудно я сваля. Нищо друго - не киха, не кашля, няма запушен или течащ нос... И това на прага на пътуването ни. Ще видя как ще се държи и тази нощ и утре ще я водим на лекар. И ако е вирус ще ни вземат 200 $ и ще кажат да продължаваме с температуропонижаващите лекарства до Второ пришествие. Ами и за това мисля в такива моменти, че застраховката ни още не е влязла в сила, а тук здравеопазването е абсурдно скъпо за моите представи.

Хайде и епизоди от сериала, че все пак обещах:
Кльощавият рапър, който живееше в автомобила си на паркинга пред прозорците на Есмералда, изчезна. Не най-ненадейно, но ... взе един хубав ден, че мина инспекция за това от колко време аджеба, колите са "складирани" на паркинга и в тоз' прекрасен миг му бе лепнат оранжев етикет на предното стъкло. С  предупреждения някакви. Оооо, драма! А така добре стояха черните найлони на прозорците от източната страна, че стъклата бяха свалени да ме вземе да се одуши комшията. Тез' найлони вероятно пазеха изгрева да не влезе в светлата душа на черния рапър. Последва половиндневно чудене какво да се прави. Измисли се - колата биде преместена на паркинга пред съседната сграда. Измита и изметена, найлоните - махнати. Постоя, постоя още два дни и изчезна безследно. Поне за Есмералда. Може да се е намерила нова квартира пред друга сграда? (Край на 865 епизод и безславен край на един от главните герои).
866 епизод:
Червенокосата и едродупестата комшийка взе че се поокастри и порозови. Есмералда си мислеше, че това се дължи на факта, че от известно време до нейният мотор паркира друг - мъжки мотор. В което няма лошо, ама никак.
867 епизод:
В сряда на гости на Есмералда беше дошла нейна приятелка с 4-годишната си дъщеря - едно изключително енергично и неспиращо да тича и скача дете. Нали не сте забравили, драги зрители, кой живее под Есмералда и Леонсио? Детето скачаше трупешката, тичаше безспирно. Есмералда чак сега разбра колко развинтена фантазия може да има - такива невъобразими апокалиптични картини се редяха в главата й, че дори на подобен сериал е трудно да се напише сценарий. И Есмералда вместо да се радва на срещата, остана с главоболие и страхотни притеснения. Но чудеса продължават да се случват. Комшията бе по-тих и от мъртвец.
868 (вероятно последен) епизод:
Есмералда заминава в понеделник за около два месеца. Още един герой безславно напуска сериала. В добрия случай - за два месеца, в лошия - завинаги и ще чака Леонсио да си сбере  багажа и да я последва. Интересно е, че той се пъне да й купува кола.

Да оставим краят отворен, че продълженията понякога са по-интересни.

# 130
  • гр.Русе
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!!!

Нека Бог бди над нас,децата ни и любимите ни хора и сътвори по едно чудо за всеки!
Весел празник  easter

# 131
  • София
 ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

ЦветиР. страхотни козунаци , възхитена съм от яйцата!
 Марлела, ще чакам новите епизоди от България!
 Болничките да оздравяват !
 Ние все пак ходихме до зоологоческата градина, Мишо най- дълго се застоя пред слона. После ходихме на гости при братовчедчето, а днес сме на гости на кръстниците.
 Весели празници на всички!

# 132
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

Весели празници на всички много здраве любов и късмет!
Черпя и по едно парче торта,защото точно на Великден с мъжа ми празнуваме годишнина-5 години откакто сме заедно

# 133
  • Пловдив
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

Желая на всички много здраве, късмет и само положителни емоции!
Много емоционални моменти с всички любими хора!

А това са и моите яйцича, като от днес започват битките за избирането на борец.... Rolling Eyes
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=122027
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=122027&photo=4

# 134
  • Sofia
Христос Воскресе ! Пожелавам ви много здраве, късмет и щастие! Черпя ви и за рождения ден на баткото Виктор, става на 4 години днес   party023 Wine Glass

Много хубости сте сътворили, поздравления Hug И ние боядисвахме с децата, голяма радост беше, мазане и бъркане, но станаха  хубави яйцата. То с толкова майстори как иначе.

Общи условия

Активация на акаунт