Септемврийчето целува мама, и денят Великден става и за двама!

• 25 450
  • 293
  •   1
Отговори
# 135
Христос Воскресе !

4естит рожден ден на Виктор на Веси! Много хубаво име носи голямото ти мом4е  Wink
4естита годишнина  на Мила и мъжа й, желая дълго семейно 6тастие и много любов !

А на Марлела - лек път. Надявам се, 4е с Мария сте овладяли температурата и 6те пътувате безпроблемно. 

Моми4ета, много красиви яйца сте боядисали, а и козунаците изглеждат вкусно. Ние боядисахме 10тина яй4ица, но с козунаци не се наемам да меся.  Embarassed Направих оба4е бисквитена торта, а в менюто днес е традиционната великденска салата...

# 136
Христос Воскресе! Много здраве и късмет на всички!

Честит Рожден ден, Виктор! Желая ти щастливо детство и палави игри!

Мила, честита ви годишнина! Неогасващ пламък на страстта!

# 137
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

# 138
  • Пловдив
Честит Рожден ден на  Виктор на Веси!

Честита годишнина на Мила! Много, много любов ви желая.... Heart Eyes
Тортата е страхотна....  chef

# 139
  • София
 Мил@, честита годишнина, тортата е много хубава, доколкото знам правиш и чудесна плодова торта, така че идваме да помогнем с яденето  Wink .
 Честит Рожден ден и на  Виктор с малко закъснение!
 Нашия тати е на работа, така че, когато се приготвим хващаме автобуса и отиваме някъде по към центъра.

# 140
ВОИСТИНА ВОЗКРЕСЕ,МОМИЧЕТА!ПОЖЕЛАВАМ ВИ МНОГО СВЕТЛИНА, ЗДРАВЕ И ВЯРА В ДОБРОТО!

Ние изкарахме великолепен Велкден. В събота вечерта си бяхме у дома с 1-2 приятели. В 00.00часа тържествено запалихме първите си великденски свещи в собствения ни параклис св.Георги Победоносец в двора н акъщата. По него работих много усилено последната седмица, но си струваше  Simple Smile Сега като се върнем от Гърция има още 2-3 дребни неща да се дооправят само.
В събота омесих 3 козунака, които станаха страхотни - пухкави и на конци  Grinning - много съм доволна и мисля, че скоро пак ще се захвана. Кофти е само, че изсъхват страшно бързо и днес 1диният останал вече сигурно е напълно сух, но...
В неделя дядото на Спаси дойде към 7 у нас и започна подготовката на пещта към барбекюто, в което 4 часа по-късно бе положено едно напълнено с вкуснотии яренце. Аз се развихрих в арабските салати, гарнитури и извъртях 2 баници. Към 13.00  фамилията и приятели седнахме на маса и така докъм 22.00. всички гости ритуално също запалиха свещички пред разпятието н параклиса /еймного ме радва нашия храм/

Сега проблемът е както винаги, че има тонове фантастична храна, а ние след 2 дни заминаваме. За Гергьовден пак ще печем яре... После на 17ти е сватбата, на която ще кумуваме, на 29 си идва сестричката на мъжа ми от Малта, на 31 сме на сватба на братовчед му, имаме и 3 РД в семейството... Общо взето май месец е пълен със събития  Party, хубави събития!

# 141
Привет, другарчета!
Честито Възкресение, бъдете много здрави и заобиколени с приятели и веселба!
Ние успешно се дотътрихме двамцата в петък, в буквалния смисъл, защото се оказва че съм с дископатия, която до края на бременността няма как да се оправи, пък дано не стане и по-зле, но хайде стига съм се оплаквала Laughing беб е добре 230 гр, но се движеше със 100 км/ч и не успяхме да видим пола, изобщо в петък след летището ми беше ден за лекари. Яни почти разглоби самолета, запозна се с всички хора и персонал, малка лудница Simple Smile
Тук се радваме на всяка българска думичка разговори, гостита, срещи и т.н, е не пропуснах снощи и един Рден в Мохито, но си седях чинно на столче. Боядисвахме яйца в събота.
Малчо нищо не е забравил, много се радва и възклицава на нещата, които не е виждал отдавна, преди 1 мин ми подари цвете Simple Smile
Чакаме си и таткото в сряда
Марлела, стискам палци за пътуването до тук
Адски съм щастлива за Дани и Ави
Весито, да ви е жив и здрав големия батко
Ирини, много тържествено звучи това с параклиса
Базел, много академично говори  Вики
На всички ви пожелавам весело доизкарване на празниците и пак ще се "видим"
Целувки

# 142
Здравейте и честито Възкресение! Пожелаваме здраве на всички вас и вашите близки! Heart Eyes
Малък поздрав и от нас

# 143
  Честито Възкресение, момичета! Да сте живи и здрави и нека божията светлина винаги е в сърцата ви! Веси, ЧРД на твоето пораснало момченце, сигурно е голяма гордост и радост, пожелавам ти да много здрав , умен и добър чавек!
 Мила , честито и на вашето семейство, много любов, разбирателство и пълна къща от мен!
 Ирини, хубаво сте си изкарали, чесито дъвършване на параклисчето, от там все благодарности да пращане на Дядо Боже (Деди Бое) както казва Лаци..
 Чочи, добре дошли на вас, Яни е голямо бонбонче и наш истински любимец, сигурна съм , че е запленил всички в самолета.. до кога ще сте тук, ние изчезваме за Барселона утре рано сутрин и другата седмица сме он лайн, ако си още тук може да спретнем нещо.. Да ви кажа много ми е мъчно , че известно време на срещите ни няма да идва Ави, но пък бързо ще мине времето и отново ще сме заедно  Flutter
Момичета - кокичета, на всечки яйцата са страхотни, мераклийки сме се събрали тук, ей.. На козунаците завидях, ние хапнахме купешки, за тортата сме сигурни , че е била мноооого вкусна ама не ни канят на нея..  Whistling а да Амаретке , и плодовата е мнооооого вкусна, тя Мила ще ни прави пак  Hug Ние изкарахме два много хубави дни в Троян, там имаше естествено пиене и ядене на народите, а вчера имен ден с повече пиене.. хихих едно градинско парти точно до реката Черни Осъм в приятна компания. Оставихме Лаци при баб си той много плака и много мъчно ми стана като тръгнахме, съжалих още 100- тина пъти ,че така се получи ама .. ще свикне и няма да му е така тъжно, дано ни познае като се върнем.. хихи щ си прекара добре на село при баба, моите на хубави детски години са при баба в Троян.. той още не знае колко ще му хебаво..
 Спрятаме багажите, изпращам Ангелчето следобяда , а утре и аз ...  Мислех си като каза Ирини за майските празници, че много от нас се бяха оженили през май .. май сега започват годишнините..
 Айде до скоро

# 144
Както каза мама Меги годишнините започват,е моята май е първата от пролетните Mr. GreenЧерпя ви по този повод! Hug

# 145
А така - и аз да почерпя за нашата годишнина:

yoana77, честито за вашата!

# 146
Честито Възкресене и от мен  Hug

Честити годишнини на Йоана и Тонита, много любов ви желая!   bouquet

Ние изкарахме един наистина луд Велик ден... събрахме 8 деца на едно място с цел тичане из двора по цял ден, но времето определено се изгаври с нас и трябваше да ги търпим на 40кв 2 дни  ooooh! Като първото става в 6ч. а последното си ляга в 2ч... Разбира се като пълни балъци се набутахме в голямото задръстване... Но важното е, че се разнообразихме... ето ги и моите великденчета :
http://images25.snimka.bg/005718606.jpg
http://images25.snimka.bg/005718610.jpg
http://images25.snimka.bg/005718607.jpg

Дано времето за следващите празници е хубаво...

Отиваме за бати, който е натирен на градина  Mr. Green

# 147
ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО! и от мен, макар и с малко закъснение.
Много здраве, мир и любов пожелавам!

Днес ходих при Ави и видях бебе Дани. Имате много поздрави от нея с пожелания да обичате и да бъдете обичани колкото се може повече!

Много се радвам за пътуващите - Меги дано да си изкарате приятно в Барселона!

Ирини - и при вас се очертава много натоварена програма, но поводите са все приятни. Много хубаво звучи това с параклиса - отлично място за уединение и съзидателни помисли. Надявам се, че не си се преуморила с тези козунаци, защото си е трудоемък процес. Аз също се пробвах и тази година (благодарение на форума) успях да се справя с правенето, но се поизложих с печенето.

Добре дошла и на Чочи - вие май през месец ще сте си на родна земя - да си изкарате фантастично!

Щастливка - пак звучиш оптимистично - дано следващите празници да са по-разтоварващи! Надявам се, че вече си по-добре!

Марлела - лек и приятен път и дано всичко да е наред с малката красавица!

Честити годишнини на Йоана и Тонита!

Много целувки от мен и приятни празници!

# 148
A сега се сетих: Ирини, от сухи козунаци можеш да направиш страхотен сладкиш. Предполагам, че има рецепти из форума. Общо взето нарязаните на филии козунаци се нареждат в тавичка, може да се сложи някакво сладко по между им  и се заливат със смес за крем-карамел. Не помня дали се печеше на водна баня  newsm78... но се получава много вкусен сладкиш.

Последна редакция: вт, 29 апр 2008, 18:37 от tonitta

# 149
Дзаааааак! Laughing
Вече сме си у дома, след 4-дневно пътешествие. Grinning Три дни постохме в Бургас, ама как не спря да вали! Снощи благополучно се приземихме в Димитровград, на гости на кумовете. Днес около обяд си бяхме вече у дома. Децата са щастливи и уморени. А в колата Мими се разплака за морето, което даже не успя да зърне този път. Rolling Eyes
Радвам се, че Ави се чувства чудесно1 И бебока също. Heart Eyes Снежка-Смешка, да и изпратиш поздрави и от всички нас. Чакаме с нетърпение нейното завръщане. Grinning
Честита годишнина на yoana77 и tonitta! Mного любов ви желая от сърце!

irinii, какви прекрасни поводи за празнуване си имате през м.май! Супер! Grinning И при нас май е месецът на любовта и празниците. Моята принцеса Мария е родена на 8-ми и става на цели 6 годинки. После мама е на 13-ти. На 23-ти потегляме за Халкидики и така...
Щастливка, много са сладки двамката с дъждобрани и яйца в ръце. Heart Eyes да ги нацелуваш и намачкаш едно хубаво от мен!
мама меги, браво за приятното изкарване в Троян. Ех, приходи ми се и намен, така сладичко разказваш... Grinning
stes, целувки на тази красавица на полянката там. Heart Eyes
Чочи, и на мен ми стана много приятно, че те "видях" тук. Hug
Марлелка, лек път и от мен! Пристигайте бързичко, че сме в очакване на новите серии. Laughing
Момичета, много красиви яйца сте боядисали всички!  bouquet Специални поздравления на омеселите собственоръчно козунаци!
Приятна вечер от мен! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт