За здравето на СЕПТЕМВРИйските деца, ще боядисваме червените яйца!

• 12 956
  • 310
  •   1
Отговори
# 135
Ехеее вчера много рожденнички   bouquet
Juliko, Шоколад ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! Само хубави емоции и много здраве и любов!
botzi, добре дошла при нас!  Hug
sisonka05 много съжалявам!  Sad
Вечерница важното е, че вие сте добре. И ние катастрофирахме с детето преди една година, но нищо ни нямаше... но да ти кажа мен още ме е страх в кола и винаги се возя отзад, нещо не ми минава този стрес  Rolling Eyes
Беба, да ти е честит малкият мъж   bouquet
Григчо, честит розов щъркел   bouquet
Аз днес нищо не съм свършила, реших да не боядисвам и оставих това на майка ми. От много години не и се е налагало. Голям мързел ме е налегнал, поне една прахосмукачка ще пусна като се събуди малката  Blush
И да се оплача от болежките много ме болят краката и таза като разчекрантена съм  ooooh! и от 2 седмици са ми изтръпнали пръстите на лявата ръка  newsm78 има ли още някой подобни оплаквания?
Хайде на всички весело изкарване на празниците  newsm51 smile3525 newsm51

# 136
uanda,  irinche, аз до обяд бях офиса , че работа не свършва  ама то луд умора няма само.......  sweating ще видим накрая, какъв ще е резултата дали няма да НИ замерят с козунаци #Splat
(С майчето се забавляваме Whistling) . Голям мерак, голямо нещо ей Hug Hug

# 137
Айде и аз да се включа, че два дни все не смогвам  Crazy
Почвам от вчера: На патерици  newsm59 за Juliko и Шоколад! Много любов, късмет, истинско щастие и най-хубавите подаръци през септември   bouquet
Честити сини гащи на Беба и розови на Григчо  Hug
sisonka05, ужасно съжалявам за загубата ти Sad

Като гледам днес всички сте запретнали ръкави Simple Smile Аз днес само яйцата боядисах. Имах голямо желание да правя козунак и сладки, но милото се оказа на работа и като няма кой да помага, нещо ми се изпари мерака.  Та купих от магазина Mr. Green
И така от толкова "работа" и вече ми се затварят очите  Sad  Как ще издържа до църквата, идея нямам. newsm46 Все ме тегли към дивана и май ще му се отддам  Joy

# 138
Здравейте!

Как са козунаците? Гледам доста от вас са се захванали. Аз понеже съм по-мързелива и за първи път направавих една рецепта, която втасват цяла нощ в хладилника. Сутрин само вадиш, оформяш и печеш. Много ми е добре така, пък и са вкусни според мен. Вече ометох половин Embarassed

Шийла, на 4 е каката. Тя щяла всичко да прави за бебето, аз само съм щяла да си лежа Mr. Green

Хайде, весело посрещане на Великден и да не се натъпчете много, много Naughty

# 139
Здравейте мамита,
 Hug
на патерици  newsm59 на Юлико и Шоколад, много щастие ви желая

сисонка, много съжалявам мила  Hug много тъжно ми стана като прочетох поста ти.

аз вчера бях много изморена. днес рано рано станах от мерак да боядисваме яйца, нали това ни е първият Великден с милото, боядисвахме двамата, подреждахме яйца, лепенки слагахме...много се забавлявахме
аз козунаци хич не си и помислям да се метна да правя, никога не съм месила и не знам дали ще се справя
иначе преди малко не устоях на купените козунаци и хапнах едно голяяямо парче с мляко с какао
сега май леко ще дремна и пълен релакс

на всички приятно посрещане на Великден, който ще ходи на църква - да се пазите Simple Smile аз не смея, в тълпите и задушното, пък и си нямам църква в софия, която да ми се на сърце, както се казва /не ги познавам просто/
мнооого ви гушкам  newsm51

# 140
Ох,а аz чакам ли чакам да ми втаса тестото zа коzунака,но като и на мене ми е zа първи път,не zнам колко трябва.Обаче много бавно ми се струва,та не zнам,дано стане иzобщо нещо.Че много ще ме е яд,ако не..
На църква винаги сме ходели и много обичам,ако си бях там с удоволствие бих отишла,на ще минем тука беz..
А утре ще правим пикник,доста хора сме се събрали,българи и ще си отпраzнуваме Великден,всеки ще носи храна,месо,яйца и т.н.Весело иzкарване на праzника на всички   easter easter moresmile

# 141
  • София
Привет и от мен! Боядисахте ли яйцата? Аз нямах никакво време да влизам във форума, от вчера меся козунаци, днес боядисвах яйца и пак месих, сега се пече 3-тия и втасва 4-тия...вобщеее <Малко се поуморих ако трябва да съм честна  Confused ама пусто му и мерак!

Църквата май ще я пропуснем, че аз рано рано ще предам фронта май...

В мир със себе си и любов към всички да посрещнете този празник ви желая!

# 142
Здравейте момичета,
благодаря ви за топлото посрещане Hug  bouquet Hug,
и ние днес боядисахме яйцата малкия беше във възторг постояно искаше да помага ,но като си предтавих какъв ще е резултатът  ooooh!го убедихме само да ги слага в подноса,
Браво на сръчните майчета Heart Eyes, ще си хапвате вкусни козунаци
сисонка макар ,че съм нова във вашите редици ,стискам силно палци и се Praynig бързо да се възтановиш, да успееш да преудолееш дълбоката болка и изправиш силна, и скоро да ни зарадваш с щастлива вест Hug Hug Hug,
празника ще го посрешнем у дома семейно и подобаващо Mr. Green,
приятно посрещане, прекарване и слънчеви усмивки през празниците!!!
лека вечер Wink

# 143
  • София
Днес със Зорница боядисахме яйцата, таткото изчисти вкъщи и след като обядвахме, отидохме да търсим козунаци.  Simple Smile Всяка година гледам да замеся домашен, обаче сега много ме мързеше и се обслужихме от близката фурна. Взех два големи козунака- много са хубави, много съм доволна. После ходихме да търсим агнешко- намерихме, купихме още това-онова и като се прибрахме вкъщи, срам не срам, ме налегна една хубава дрямка....та си поспах до 18.30.  Blush Обаче преди това яко налегнах единия козунак.  newsm62. Както бях уморена и огладняла, нямаше никакъв шанс. eat 
В това време девойката украси яйцата с едни хубави декоративни лепенки. Накрая и тя се поумори- не се беше наспала добре, защото сутринта ставахме рано да изпратим батко й, а освен това и я налегна мъката, че е самичка. Гушкахме се, утешавахме се и вечерта кротичко си заспа.

Браво на всички майсторици, дето са се захванали днес да пекат свои козунаци- друго си е домашното, и стафидки, и бадемчета колкото душа иска!  smile3501

Желая на всички ви да имате много хубав празник- който ходи на църква, да му стане светло и хубаво на душата; който не ходи- да се гушка с милото и никакви кавги днес и утре- само вкусно похапване и добро настроение!   bouquet

# 144
  • софия
Здравейте Simple Smile
И аз искам да пожелая на всички ни весело изкарване на празника.
Похапване, почивка, спокойствие Simple Smile  bouquet

# 145
Христос воzкресе,много zдраве,щастие и zдрави бебета на всички нас,да сте живи и zдрави и мамите  easter

# 146

Христос возкресе,много здраве и усмивки в празничните дни!!!
честит имен ден на именнизите и Ви слагам по едно яице да се чукнете за мое здраве че и аз именден имам!!!
И еи да не приядете с тея козунаци newsm53!!!
Аиде от мен приятно чукане smile3534

# 147
ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ!
Весело изкарване на празника, мили мами!
 easter easter easter

# 148
Во истина возкресе, момичета!!! Здраве, любов и щастие в целите ви големи и започващи да стават големи семейства Hug
Аз вече съм при нашите, та по повода имам нет. Целувам ви много Hug Липсвахте ми последните дни, но сега вече ще наваксвам.
Аз се отчетох с кифлички за Великден, ама няма да ви пускам снимки, че сте много бременни нещо Hug Heart Eyes

# 149
ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ! easter
Пожелавам ви да сте живи и здрави мили мамета и на есен всички да гушкаме здрави бебчовци baby
viki_86 Честит имен ден мила да си жива и здрава и цялото ти семейство Hug

Общи условия

Активация на акаунт