За здравето на СЕПТЕМВРИйските деца, ще боядисваме червените яйца!

• 12 920
  • 310
  •   1
Отговори
# 180
Piafда,бе и така става,ама ако правиш само един брой козунак,а ние от една доза изкарваме 4,5 козунака и няма как да ползваме фурна Crazy
От как съм забременяла съм станала много мързелива-хич не ми се правят йога,пилатес и др.......А преди ходех на фитнес,а и обичах да спортувам EmbarassedСега като съм у дома все гледам да поседна,да полегна...абе мързелива работа Joy
Стелче-либоф! HugНикви упражнения за теб NaughtyЧак догодина/да ти е яко дупе тогава hahaha/

# 181
Уандич , ма то и у нас, ей го фитнеса в мазата, но даже и да ми разрешаваше док. трудно щях да сляза.И аз се омързеливих страшно от тази бременност.А не бях такъв човек.Дали ще се оправя като родя, или ще си остана същия мързел.  bouquet

# 182
uanda eeee 4-5 козунака си е доза  Simple Smile, моята я деля да излязат 1-2 само

# 183
ама ти да не мислиш,че съм голямата разбирачка JoyАз само гледам как майка ми ги прави и само помагам JoyОбаче на теория съм много добра hahahaАко трябва сама да меся.........леле ужас!Не ми се отдава Embarassed

# 184
stelllla, тези упражнения не са тежки, но ти си знаеш.

Аз пък ако не годя на фитнеса и се чувствам ужасно- като мекица и нищо не ми се прави. Най-хубаво ми е точно като съм там и се потя и съм като нормален човек. Не ми се мисли как ще поддържам това ниво като замина. Ужас.

А кузунаците си ги пазете за вас. Хич не ща да ги гледам. Само това ми трябва.

# 185
Какво да ги държим  Joy, всичко свърши, изплюска се!

# 186
# 187
  • София
Стелче,  Hug мило да се оправиш бързичко. Жестоко си патих от болки в гърба през втората ми бременност. Не се търпеше Cry Сега имам също болки в кръста и в гръбвнака. При всяко ставаме чувствам болка като при дискова херния. Засега се търпи, но не знам докога ще е така. Бремелински ни работи. А за мързела - аз се чувствам като мекотело. По принцип съм много жизнена и енергична. Сега само се чудя накъде да врътна кълки Embarassed. Но не се бой - това преминава без остатък след раждането! Heart Eyes
Момичета, и аз преядох с козунаци. Това моето на нищо не прилича. Минах всичките си собствени рекорди с + 22 кг (вече!!!) в 20-та седмица  Shocked

# 188
22 ли станаха, Иринка? Много ти съчувствам. Но иначе как се чувстваш? Тежат ли ти?

# 189
Стелка, къде е тази болка? В гръбначния стълб, на определено мнясто или обхваща гр. кош като в обръч? Кога е най-силна? При движение, в покой?
Иринче, малеллеее...как 22 бе, душа... ooooh! А с дрехите как се оправяш? Важното е, че ги сваляш всичките след това...това трябва да те крепи! На мен почна да ми отеснява това-онова и се ядосвам, че не всичко старо мога да си нося....ама все още се справям, де.
+1кг. съм, ама това е инфо от вчера сутринта, а какво ще покаже кантара утре....не ми се мисли.... newsm78

Последна редакция: пн, 28 апр 2008, 17:19 от sunshine3

# 190
Иринкаа  Hug
Значи знаеш за кво говоря. ooooh!
А иначе не я слушайте Ирина така като говори, звучи страшно.Наистина , при Мазнейкова очаквах да видя слон, но си е съвсем наред мацката.Леко бременна разбира се. hahaha Joy Joy Hug Hug Hug
Слънце ти твоя +1кг. не го и споменавай, та да не умираме от  Embarassed ние дето сме с много над +10. А болката започва от кръста, по ц.елия гръбначен стълб нагоре и покрай гръбнака, чак въздух не мога да си поема.Но това е само нощем.И преди това ме болеше, но не чак толкова като снощи.Ще видим довечера как ще е.Ако се изправя седнала, не ме боли.Мислех да спя така по едно време. Hug

# 191
Може и шипчета да имаш....а разтриване не помага ли..за да се въздържиш от мазане..?
Абе то +1, ама след вчерашното преяждане.... ooooh!...а и такъв апетит ме гони от известно време..... newsm78

# 192
Здравейте, мили момичета!
Ние се завърнахме от едното пътуване, след два дни поемаме в обратна посока, че сватба ни предстои. Брат ми най-после ще се прежали... От толкова път не ми остава време да ида на консултация, но и да ида - все тая. Само ме мери със сантиметъра. Иначе си пуснах гликиран хемоглобин - 5,8% и спокойно си хапнах козуначе и кифлички.
Има ли още някоя мацка с проблеми с глюкозата? Аз се чувствам добре и мисля, че 5,8% не е много... Но моята ендокриноложка ме шашка и аз започвам да се притеснявам.

# 193
Иначе си пуснах гликиран хемоглобин - 5,8% и спокойно си хапнах козуначе и кифлички.
Има ли още някоя мацка с проблеми с глюкозата? Аз се чувствам добре и мисля, че 5,8% не е много... Но моята ендокриноложка ме шашка и аз започвам да се притеснявам.
С диабет ли си или с нарушен глюкозен толеранс?
5,8% е идеално. Нормата е до 6,1%/за диабетик/.
Важното е много да не наддаваш през бременността. И проследяване редовно, разбира се.

# 194
Уанде, оказа се права за разтоварващата диета  Embarassed Така се разтоварих на обяд, че сега се търкалям. Съни, ти ме уби с тоя +1кг. Че аз само от вчера съм  +1. И като си помисля, че до 12-ти съм в отпуска и косата ми изправя как ще се върна на работа  Mr. Green Колегите може и да не ме познаят  #Crazy Няма смисъл да казвам, че милото в момента се изявява в кухнята и няма как да не вечерям  Blush То май само извинения си търся  Joy

Общи условия

Активация на акаунт