За здравето на СЕПТЕМВРИйските деца, ще боядисваме червените яйца!

• 12 916
  • 310
  •   1
Отговори
# 195
sunshine3, и аз не знам дали имам диабет или само ме шашка ендокриноложката. Никога не съм имала по-висока захар от 5,85 на гладно. Изследванията започнах заради ПКЯ и лечението, което ми назначи моята ендокриноложка. Правих обременяване с глюкоза, което док. ми разтълкува като предразположеност. Пих Сиофор 1г., но ми каза, че е заради страничното му действие върху овулацията. Относно килограмите нямам никакъв проблем. До сега само свалях (свалила съм 4кг. от началото на бременността). Вече теглото се задържа на едно ниво цял месец, очаквам скоро да започна и да качвам. Но при първата бременност качих 4 кг. общо.

# 196
Здравейте милички,ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕи от мен  Hug
Ние вчера си направихме перфектния пикник,даже времето беше чудо,направо не е zа вярване,беше идеално..Моя син не хапна нищо,zа сметка на това наджапа още по обяд в една рекичка,стана до коленете в тиня и хвана към 15 жаби в една бутилка..После като си zатръгвахме ги пусна,но мисля,че всички останаха доволни..
Иначе тия дни си личи,че са почивни,едвам към страничка на ден сте иzбутали гледам  Wink Joy
Мале,Съншайн,ти обра точките с твойто 1кило,честно..Аz съм си на шега на майтап вече 5 отгоре,почва да ме плаши как неусетно станаха Confused Simple Smile

# 197
Мамита ето меее!Аз се завърнах от Созополската почивка!Мина в много дъж ядене и спане от моя страна!Както се очакваше-нищо ново нали!Много весело изкарахме!Жалко че времето не беше хубаво та не можах да топна дупе в морето както ми се искаше!!
Бебето е много добре ритка яко и за дива радост на баща му!!
СЕга отивам да ви чета всичките! забравих-Христос воскресе!Живи и здрави всички мами и бебоци

# 198
dididi, всъщност ти с ПКЯ си имала намалена инсулинова чувствителност и затова са леките отклонения в КЗП, но това все още не е диабет, а точно "предразположеност" или намален глюкозен толеранс. Няма страшно. Пък и с кг. си добре...но ти изби рибата с тия килограми, де...как 4кг. само, бе жена.... newsm78
А за моите кг....ми аз не бях малко като забременях- цели 65 кг. при ръст 165. Отслабнах с около 2кг., вече ги възстанових +1 отгоре. Но така беше и първата бременност. Пак отслабнах, но тогава бяха 3кг. И качих общо 10кг. до края. Бебето беше 4кг., върнах се в къщи с около 3-4 отгоре, които  по време на кърменето/1г.и 2м./ не мръднаха, че и 2 качих отгоре. После поотслабнах до 62 и ми беше добре, ама нещо му изпуснах края в последствие.
Ама вие сигурно стартирате от малки кг. /около 50/...та затова качвате....трябвало е да ме догоните... Laughing

# 199
  • София
sunshine3, от малки стартирах наистина - 53,5 кг на електронния (50 кг. на механичния), не знам кой от двата е верен.  И откога съм те задминала вече  smile3534. Sheila, тежат ми, мацко, как да ни ми тежат Sad Както казах, дори и за мен това качване е вече невиждано Shocked )е аз ако имах време за 4-то, какво 60 кг. ли щях да метна отгоре?!?
Стелче, верно сега се присетих пред кабинета на амниото. Хехех, ние нали тогава бяхме под пара и не се замислих. Ама после се смях с глас, като се сетих как беше питала една дама пред кабинета дали съм аз. А тя, както я видях, можеше под мишница да ме носи. Joy Joy Joy hahaha
desi manova , сладур. Моят големият като малък ми беше домъкнал от южния парк едни отвратително гнусни огромни черни раци и ги беше пльокнал в едно корито на балкона - 3 броя. Сал дет не се гътнах Sick
Mirkata_21, добре завърнала се Hug

Последна редакция: пн, 28 апр 2008, 22:24 от irinaradeva

# 200
  • София
Иринче, що ми се струва, че твоето коремче го няма в албумчето??? newsm78 Не е честно така, душа- виж ние тук по-пищните как безжалостно изтипосахме тумбаците!  Naughty А за преяждането...какво да си говорим, май всички тук си признахме този грях.  Laughing Без Шейла- тя е направо пример за подражание!  Wink Шейле, като ти чета постингите, ми става ясно откъде си я получила тази фигура. Тъй става то- фитнес и умерено хранене, а не като мен- лакомийка и мързел.  Confused

Е, засега си лекувам наранената суета само с мечти как най-после след това бебе ще отслабна, ама много ще отслабна, както аз си искам.  Laughing

# 201
sunshine3, много ти благодаря!  Hug
Не знаеш колко ме успокояваш!!! Защо и лекарката не е такава?!? Да ми обясни всичко спокойно, да я разбера, да си гледам бременността, а не само да чета съдържанието на всичко. Вече забравих вкуса на хляба?!? Но след петъчните ми изследвания се поуспокоих, а и сега след твоето обяснение...  Hug
То и аз забравих...  Embarassed
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

# 202
  • София
Иринче, що ми се струва, че твоето коремче го няма в албумчето??? newsm78 Не е честно така, душа-
Аз си признах чистосърдечно в тази или в предишната тема, че по-далеч от албума ми Кодак на десктопа ми, идея нямам как да пратя снимка. Отчайващо неграмотна технически съм Cry Embarassed Та да видиш тогава кой е пищен Wink

# 203
Ейй, аз също съм много зле с преяжданията Confused Ама на мен не ми се отразяват толкова на кантара, колкото на цялостното състояние и кръвното. Онзи ден пак повръщах Sick Но то, както казва мама ГГЗ - т.е. Гъз Глава Затрива Mr. Green
Днес за сметка на това хапвам малко и танцувах много на латино концерта на мюзик айдъл Grinning Големи танци голямо чекнене с дребната напарвихме Sunglasses Сега си почивам, че ме заболя глезенчето Confused
Стел, задължително иди на косулт някакъв. Изобщо болките през бременността трябва да бъдат консултирани. Може да са нормални, но пък да трае човек не бива Peace

# 204
Иринче, а как всичките тези разтягания с по 25-30 кила се отразяват на кожата ти? Имаш ли стрии, целулит?

# 205
Здравейте, мили дами! Simple Smile
Не съм влизала 3 дни във форума покрай празниците! Направо не можех да повярвам как съм се задържала толкова време далеч от компютъра! Ама то не бяха козунаци, не бяха яйца...гозби, чудесии...много бяха хубави тези дни! Simple Smile
Аз по принцип тука последните 10 дни стигнах до + 2,5 кг. Но след сегашното угаждане не искам да се меря.
Стелче, аз имам същия проблем. Малко по-различно е, защото моите болки не продължават по целия гръбнак, а са специфично локализирани в кръста...в радиус от 10ина см. Не мога да стоя легнала по гръб или ако съм полежала по гръб, после не мога да стана...Ставам като бременна в деветия месец  Joy (подпирайки се от всички страни и с едни физиономии, едно пъшкане....направо плаша). Но за сега се търпи, де. Ако внимавам как лежа и как ставам, все още се търпи. Никога не съм имала подобни проблеми и не мога да го сравня с нищо. Надявам се да ни поотмине.

# 206
Ирина, жалко. Питам защото просто има жени които носят теглото лесно някакси, та се надявах ти си една от тях.
А за снимките съм сигурна синът ти ще те оправи ако му дадеш. Те са факири на тези неща.

Sweetkids, ти си ме четкаш и мен си ми харесва Wink
Не съм толкова финна, обаче. Почнах тази бременост по дебеличка отколкото ми се иска, затова наблягам доста повече на фитнеса. Сега съм обратно където почнах, загубих две кила през първите месеци, 67кг, а съм 176 висока. Опитвам се да не стана повече от 72кг, но ще видим. Аз какво папкане ще му ударя при пътуването...не ми се мисли.

# 207
  • София
Иринче, а как всичките тези разтягания с по 25-30 кила се отразяват на кожата ти? Имаш ли стрии, целулит?
Какви ти 25-30? 24 бяха само първата бременност. Втората бяха 32. Сега, както съм я подкарала, ще мина 40 ooooh!. (сега се премерих на електронния в офиса и съм вече + 23  Thinking). Стрии и целулит имам, ама не много. Peace
Sheila, е как да не си фина? 67 кг. на 176 см. си си супер!  Hug Права си сигурно за пубертетчето. Ще го замоля да даде едно рамо Wink

# 208
Какви ти 25-30?
Sheila, е как да не си фина? 67 кг. на 176 см. си си супер!  Hug Права си сигурно за пубертетчето. Ще го замоля да даде едно рамо Wink
Aми аз средно, де... Wink Hug Малко шегичка на твой гръб, ама ти не се сърдиш, де... Hug
Шейле, ти не се оплаквай, моля! Naughty От фина, по-фина...то по снимките си личи! Hug Я, колко си висока..какво да кажем ние дребните....всяко кило в повече е на показ. ooooh! Ама много оптимистично това още само 5 кила до края, а...не мислиш ли... newsm78 Аз ако успея пак само +10 да ги докарам....ще си хвърлям шапката.. newsm44
Лек и успешен ден на всички! Hug

# 209
Не се впрягайте за килограми. Аз ви водя от преди забременянето. Бях 87, сега вече съм 90. Не питайте коленете ми, горкичките какво ли трябва да изтърпят още. Ще се отслабва после с яко кърмене и фитнес.
То се вижда и на снимката де каква съм пухкавелка. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт