За здравето на СЕПТЕМВРИйските деца, ще боядисваме червените яйца!

• 12 903
  • 310
  •   1
Отговори
# 225
Аз като за пръв път бременна да попитам, верно ли се качва много повече последните месеци, килограми имам предвид. Че то наистина трудно се удържа, като чета че 10-12 кг килограма до края било нормално, че аз половината ги имам вече! А бебето е още толкова малко, докато стане завършен бебок, ако и аз качвам пропорционално на сегашното не ми се мисли как ще се търкалям  newsm78  smile3516

# 226
Здравейте.

Килограми, килограми.... Уф. Моите са вече +20. Поне хубавата новина е, че засега бебето е момиче и всичко му е ок. Но не ми слагайте още розов щъркел. Нека да видим какво ще каже гинеколога след 1 месец. Днес му казах, че искам да гледа за момиче. И той и това видя Simple Smile

# 227
Здравейте,

ЧЕСТИТ ВЕЛИКДЕН НА ВСИЧКИ ВИ!

Григчо, честити розови гащи! Леле колко мами ще ти завиждат като знам колко искаха девойки!
Дидка, събра ми очите с тези козунаци. Евалата! Браво на всички мами, които сте вложили от себе си в празничните трапези.
Мене не можеш да ме хванеш да правя такива неща. Странен човек съм -  мога да работя в офиса всеки ден до 8-9, но да готвя не можеш да ме хванеш и два часа даже. Само за коледа правя сладки с много окраса и формички - добре, че е веднъж в годината.
Стига вече с тези килограми, че ми е болна тема. Всеки качва различно. То зависи и от какви килограми си почнал.
Шейла, ти явно имаш подобна конфигурация - кг/ръст като мен. Аз съм 175 и преди да забременея бях между 61-62кг. Ама кво да се прави вече съм кюфтенце. И аз така без спорт не мога, но то като знам че само така свалям килограми не си и помислям да не спортувам.

# 228
  • София
Аз като за пръв път бременна да попитам, верно ли се качва много повече последните месеци, килограми имам предвид.  

Не мисля, че има някаква закономерност- индивидуално е. Аз, например, първият път (за втория не си спомням 100% процента) качих най-много първите 6 месеца, а през последните определено намалих темпото- от само себе си, не че съм взимала някакви мерки.  Laughing

Stryper, много се радвам на новината, другите ти две са момчета, нали?  Hug  Много е хубаво да преживееш родителство и с двата пола, поне за мен е така.

Добре дошли на всички мами, завърнали се от великденски уикенд!  Wink Хайде, включвайте се, че за срамотите вече няколко дена не можем изписа тия 15 страници!  Thinking

Хе-хе, Шейле, четкам си те аз, да, току-виж така виртуално прихвана нещо положително от тебе!  Laughing Между другото, аз съм висока 177 см и навремето, преди да забременея със сина ми, теглото ми се варираше между 56 и 58 кг.  Grinning Заветната ми мечта е да се смъкна на 65- за 60 не смея и да мисля..... Sick
Намислила съм след раждането да се замъкна на диетолог, да ми направи програма за хранене,  newsm78, защото и след двете раждания много бързо започнах да свалям, обаче....само първия месец.... Sad после от умората и стоенето вкъщи процесът се забавя и се застопорява пак. Много зависи и от това дали този път ще го бъде кърменето.... Rolling Eyes

singing_girl, хубаво заглавие, харесва ми.  Peace

# 229
При мен за килограмите:Аз съм 1.50 висока почнах от 43 и сега съм 47.Надявам се до края да се застопоря на 50-51 не повече че на мен килограмите ще ми личат нали съм нисичка,ама аз се радвам че поне откакто забременях апетита си ми е същия нито се тъпча нито ям повече гледам да се храня в нормални количества.
Ох нямам търпение лятото да дойде ще наблягам само на плодове, зеленчуци и месо разбира се защото то си е нужно.Дано да успея да си остана в нормални граници Praynig

# 230
Здравейте момичета! Христос Воскресе!

Понеже, чета че всички се притеснявате от качените килограми, ще ви почерпя виртуално с малко зеленчукови и плодови кокктейчета по случай моя ден рожден Grinning Ударих 31, ама акъл още няма Crazy

# 231
Григчо  newsm59  Gift  party023 пожелавам ти да си жива и здрава и на есен да гушкаш своя бебок Hug

# 232
Григчо, ти отсега ни подпука на диети! Сладурка!
Да си жива и здрава и много обичана!  bouquet

# 233
чрд, григчо  newsm51

един хубав бебок ти пожелавам, а  другото по магазините Wink 
и да се почерпиш нещо по-стабилно и за мен, че аз - ламята спаска, все съм гладна #Crazy Whistling

# 234

Stryper, много се радвам на новината, другите ти две са момчета, нали?  Hug  Много е хубаво да преживееш родителство и с двата пола, поне за мен е така.

Да - затова хем се радвам, хем все още ме е страх. Имаме 2 момчета.

# 235
Григчо,  newsm59 newsm67  party023
всичко най-хубаво ти желая, весело празнуване !

за килцата, аз съм ви писала и друг път, че засега не качвам и е оки. само ме тревожи моя стомах, като балон се чувствам. почивните дни пробвах тези таблетки ева кю и не ми подействаха.. ужас  Tired Face
просто така съм се издула...много е гадно. сега ще пробвам с колон ц - казват че му е леко действието, да видим.

иначе чакам да става 1 май и да си ходя във Варничка, че така ми е домъчняло. Дано само да е хубаво времето и яко джиткане в морската и по плажа....  grinning039

# 236
  • София
Да - затова хем се радвам, хем все още ме е страх. Имаме 2 момчета.

Така е- човек се притеснява от всичко непознато, дори да е хубаво.  Simple Smile  И аз бях в лек шок, когато втория път разбрах, че ще е момиче. А пък то било голяма сладост.  Heart Eyes

# 237
Григчо, честит рожден ден!

sweetkids_mama , хванах се за това изречение
Цитат
Аз, например, първият път (за втория не си спомням 100% процента) качих най-много първите 6 месеца, а през последните определено намалих темпото- от само себе си, не че съм взимала някакви мерки.
 Hug

# 238
  • София
sweetkids_mama , хванах се за това изречение
Цитат
Аз, например, първият път (за втория не си спомням 100% процента) качих най-много първите 6 месеца, а през последните определено намалих темпото- от само себе си, не че съм взимала някакви мерки.
 Hug
Дръж се здраво, piaf,и не се притеснявай!  Hug

Григчо, честит рожден ден!   bouquetЖелая ти много, много радостно майчинство и любов!

# 239
Григчо честит рожден ден! nbirthdayДа си жива и здрава и обичана а  на есен и най-щастливата мама!
Аз не се притеснявам за килцата но кожата на гърдите ми направо ме плаши като я погледна!на места е синьо-сива на други жълто кафява! smile3518направо е страшно положението и се мажа и нищо не помага!А като прибавя и почти кървавите на цвят пресни стрии и ми се плаче! newsm45Не ми се мисли какво ще стане до края и в процеса на кърмене!!

Общи условия

Активация на акаунт