За здравето на СЕПТЕМВРИйските деца, ще боядисваме червените яйца!

• 12 910
  • 310
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Мама телкиня и синче девчо идеално ще си паснете, от личен опит ти казвам  bouquet
А деца телец и дева?

Телец, дева и козирог са зодиите които си пасват много. От личен опит го казвам. Така че ако децата ти са телец и дева се очаква да се разбират идеално  Flutter
На мен обаче майка ми е Дева и хич неможем да комуникираме - надявам се синчето да не ми го връща тъпкано до някое време  Mr. Green

# 76
  • София
И за пръв път от няколко години насам се чувствам щастлива на този ден, а не депресирана, че годините минават.
Малкото човече растящо в мен ми дава това щастие, спокойствие и увереност, че живота има смисъл и че хубавите работи предстоят.

Чудесно казано, Juliko!  Hug Прекрасно е, че се чувстваш така на този ден!
Желая ти много щастие, много любов, едно красиво здраво бебче и още много радости пред теб като майка и като жена!

Да се похваля, че бебчо започна да ме посритва лекичко.  Wink Досега все го отдавах на някакви мускулни спазми, ама вече си е ясно, че може да е само от човечето!  Laughing

# 77
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Juliko!!!  smile3501 newsm51 newsm51

Да си здрава, да цъфтиш като цвете и да сияеш като слънце!  Tada newsm59 nbirthday newsm38 newsm38

Весело изкарване на празника и леко бременеене!

# 78
МОМЧЕ Е! Слагайте ми син щъркел. Аз нямах предпочитания ама таткото е леко разочарован, много искаше дъщеричка милия. Ама му казвам да не се отчайва след 2 години пак Grinning да се пробва пък да видим какво ще направи, може госпожица да излезна.
Иначе всико е наред. Имам контракции, но не са болезнени, тя ми обясни,, че се получава и при по чувствителна матка. Ще продължа да си пия  магнерота по 2 таблетки на 8 часа и ако зачестят и по 1 таблетка нош па.

# 79
Бравоооооооооооооооо Беба28! Честито мила!  smile3501 smile3525
Споко, и аз втория път ше се глася за девойка. Ама сега си умирам от кеф, че ще имам син Mr. Green

# 80
Беба, честито синьо щъркелче! Grinning

Телец, дева и козирог са зодиите които си пасват много.

Ииии, значи ще бъдем перфектното семейство Mr. Green Аз съм теле, таткото и Хриси козирози и бебо дева Wink

Ей след обед съм на ФМ и вече наистина нямам търпение да си видим цвета на гащите Crazy

# 81
  • Варна

Телец, дева и козирог са зодиите които си пасват много.

Ииии, значи ще бъдем перфектното семейство Mr. Green Аз съм теле, таткото и Хриси козирози и бебо дева Wink
Браво на вас - да бяхте го гласили нямаше да стане по-добре  smile3501
Беба28, честито присъединяване към мъжките мами, дето ще се пробваме след някой друга година и за женско  Mr. Green

# 82
Беба28 честито синьо щъркелче   bouquet
И моят приятел искаше момиче, но ще е другия път  Grinning

# 83
Здравейте момичета  newsm44 ура днес е петък и аз излизам дълга ваканция до 07,05
Juliko Честит рожден ден и винаги да си така щастлива  newsm59  party023 Tada
Беба28 честито  stork-boy
Луси много се радвам за теб че си изкарала хубаво на срещата
Мериам щерка ти е страшна сладурана истински се надявам да я видя и на живо  Hug

# 84
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ!
 newsm68 Да се веселите, да си починете и после с нови сили в темичката!

# 85
Мда Беба честит ти мъж! Да ти е жив и здрав.

И аз днес бях на преглед, но бебо се скри и пак не видяхме какво е  smile3518. Нищо де в сряда пак и дано се види вече, че нямам търпение  newsm17

Иначе и аз съм във ваканция до 07.05, но ще гледам да ви хвърлям по едно око, че иначе няма да мога да ви насмогна  smile3534

# 86
  • София
Мама телкиня и синче девчо идеално ще си паснете, от личен опит ти казвам  bouquet
А деца телец и дева?
Телец, дева и козирог са зодиите които си пасват много. От личен опит го казвам. Така че ако децата ти са телец и дева се очаква да се разбират идеално  Flutter
Големият е рак, аз също. Малкият е телец. Бебо - живот и здраве - дева. Тати - лъв

# 87
  • София
Големият е рак, аз също. Малкият е телец. Бебо - живот и здраве - дева. Тати - лъв

И нашият тати е лъв, пък Девичка вече си имаме една вкъщи- Зорница.  Wink Третото дребосъче или ще прескочи към Везните, или-по-вероятно, ще остане и то Девичка.  По пресмятания терминът ми е на 27-и, обаче на ултразвука излиза 19.09, и като си знам, че моите бебета излизат малко по-рано....

Беба, честити сини гащи, ще дойде и девойка по-натам, спокойно.  Simple Smile

Бре, само аз не си знам гащите.... newsm78

# 88

Бре, само аз не си знам гащите.... newsm78
[/quote]

И аз, и аз  Rolling Eyes
Дано скоро да научим  newsm10

Беба, честито ти син  и от мен   bouquet

А, на рожденничката да е жива и здрава и от както видях почерпката сутринта цял ден не съм спряля да си похапвам сладичко   Joy

Приятен петъчен следобед на всички  Heart Eyes

# 89
Здравейте момичета и от мен! Страхотни снимчици сте си направили на пицата! Много сте готинки! Да ни е честита и новата темичка която набира вечесила. Честито и на тези маминки които са разбрали какви са бебчовците и на тези които имат повод да празнуват днес! Момичета в сряда бях на консултация и моя доктор ме праща на фетална морфология при Мазнейкова. Аз малко се притесних че нали някой се беше оплакал от нея но все пак ще си запиша час към началото на май. Пожелавам ви много хубави великденски празници и страхотни емоции! Hug

Общи условия

Активация на акаунт