За здравето на СЕПТЕМВРИйските деца, ще боядисваме червените яйца!

• 12 905
  • 310
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Aми аз средно, де... Wink Hug Малко шегичка на твой гръб, ама ти не се сърдиш, де... Hug
Не бе мило, как да се сърдя? То освен на себе си или в случая на природата по-скоро, няма на кого да се сърдя. Обнадеждаващото е, че имам супер закономерност. Качвам точно по 1 кг. на седмица ( в случая се прибавиха и 3-те новогодишни). От опит, после свалям 10 от раз, още в родилното и после - след спиране на кърменето - методично по 1 кг. на всеки 10 дена. Общо взето, до 2 години съм чисто нова Simple Smile Hug

# 211
От опит, после свалям 10 от раз, още в родилното и после - след спиране на кърменето - методично по 1 кг. на всеки 10 дена. Общо взето, до 2 години съм чисто нова Simple Smile Hug
За да сваляш 10 от раз, ти определено задържаш доста течности, което не е мазнини все пак и е добре! Naughty
Щом е такава тенденцията, да не те мисля аз.... Hug Peace Laughing

# 212
  • София
Здравейте момичета! Днес съм на работа, но мисля че тези два дни по леко ще мине. Тръпна в очакване довечера до ФМ, дано всичко е ок, пък и да си разберем най-после цвета на гащите /дано да са нежно розови/.
Хубав ден ви желая! 

# 213
Бора, ами желаем ви го от сърце това с розовите гащи Hug Ти що не дойде  да ме пипнеш за късмет по тумбата на срещата?
Айде - първа след теб - дано да е на хаирлия Hug

# 214
Здравейте момичета и Христос воскресе.
Ние таzи година на праzнувахме великден, че zабравих да си купя боя zа яйzа като беше католическия великден, а сега не намерих по магаzините. Но и да си приzная покрай преместването и ремонта е такава лудница, че дори и да искахме да праzнуваме, пак нямаше да намерим време. Но zа сметка на това пропуснах качването на килограми от коzунаци  Wink. И аz до сега съм качила само 1 килограм и много се надявам да не минат 5, но трябва много да внимавам... Но аz почнах от 62 при ръст 160, така че не ми zавиждайте  Hug

Снощо беше първата среща на мъжа ми с човечето. Много мило. Като си легнахме си сложи ръката на корема ми и явно на хлапето не му е харесало много много и го въzнагради с няколко ритника. След това половин час само подритваше вместо да спи...

Я каzете как да поzнавая контракциите и кога стават опасни. В неделя малко се уморих и си почуствах корема леко по тежък. По твърд не е ставал, ама аz си се иzплаших и седнах веднага на полянката пред новия апартамент и един час не мръднах от там. След това бях zа цели ден освободена от работа, ама кажете ми това опасно ли е било?

# 215
Е, не казвам че съм дебела, но като слушам тука майчици са на по 50 кила при моята височина, та не съм чак толкоз финна. То и ас съм най-добре на 58кг, но като не можах да се спра да ям, не станах толкоз след втората девойка.

Sunshine, да, малко съм оптимистична, но иначе ще ми се дореве. Ако мога да ги огранича до 5 кила ще съм много доволна щото кой каквото да си разправя, ама аз не ги губя ей така никога. Все трябва да се бъхтя като луда. Затова всяко кило ми е като трън в очото.

Бора, успех!

Geri, аз съм си казала и преди, но аз бракстон хикс контракции си имам от вторият триместър. Те не са опасни. И аз като се раздвижа или на фитнеса май по ги чувствам. Тревогата идва ако са истински контракции - тези идват редовно и се засилват и зачестяват.

Приятен Ден!

# 216
Хей мамачета,

Христос воскресе! И аз току що се завърнах. Бяхме по габровския край и както обикновено хапването беше доста обилно. Нищо ново не ви казвам Simple Smile Е, поразходихме се наоколо за да компенсираме тумбачетата. Стигнахме до Дряновския манастир, пещерата Бачо Киро - много красота, много чудо.

Желая ви много усмивки, спокойствие и здраве и да се радваме на хубави емоции и слънчеви дни с много разходки и срещи с положителни хора   Heart Eyes  Hug bouquet

# 217
Здравейте мами Hug
Пожелавам ви лек ден изпълнен с много положителни емоции и усмивки Grinning

# 218
Аз да питам нещо. В недяла както си ходех получих едно прорязване ниско в корема от едната страна. Държа ме няколко секунди и мина след 5 крачки пак същото  и така 4 пъти. Бая се изплаших прибрах се и си легнах. Пия си лекарствата за контракциите, но това не беше контракция, аз тях вече си ги познавам и те са ми безболезнени. Вчера лежах цял ден, днес съм на работа за сега нямам такова пробождане но мн се чудя да ходя ли на лекар. Според вас до колко е нормално такова прорязване  newsm78

И друго да питам как се установява скъсяване на шийката на матката? Чета в нета че е хубаво да се наблюдава, но мен ме гледат само на ехограф там дали се вижда дължината на шийката или разкрите евентуално?

Последна редакция: вт, 29 апр 2008, 11:49 от беба28

# 219
здр Simple Smile  Hug

и аз за килцата - така съм се оформила, никакви ръбове нямам, да взема и аз да изпляскам някоя снимка, че да се похваля   Crazy а покрай празника сигурно съм ударила 60-така. Много ядене, ама и аз не отказвам  Mr. Green

# 220
Момичета хрумна ми заглавие на темичка дано да ви хареса:
"Септември падат листата, а ние ще си гушкаме слънцата"

# 221
Здравейте мами!
Гледам за килца си говорите:)АЗ се премерих тази сутрин че не се бях мерила 6-7 дни и ооо изненада вече съм +1,5килограма!! Flutterот 55 на 56,5 значи се започна трупането и при мен!Ама то няма как бееее и аз като Mona_mom не спрях да се тъпча с яйца и козунаци-по точно да ме тъпчат де!!Но ето това е и аз започнах да качвам вече!Няма отърване значи!!Всчко се сваля после и няма от какво да сe притесняваме!Ако и кожата опазим да не увисне от рязката промяна на килограмите сега и след раждането значи сме отличнички!  bouquetХайде хубав ден за сега от мен че ме чака след малко пазаруване на мивки и душ кабини-почнахме якия ремонт!!

# 222
Беба, аz преди година имах подобни болки ниско долу в лявата страна. Но беше много по продължително и тогава ходихме до бърzа помощ и ме държаха там една нощ и нищо не откриха. Малко след прегледа болката иzчеzна от самосебе си.
Обяснението налекарите (след като не се повтори и нищо друго не намериха) беше, че е било спаzъм на червата и понеже аz съм оперирана, подоzрението е че имам срастване на това място.

Сега от време на време получавам такива пробиждания, но го отдавам на натиска на матката сърху тънките и дебелите черва и спаzми.

Но все пак ако продължава поговори с лекаря си.

# 223
Привет момичета!!Честит Великден на всички,бъдете живи и здрави !!
Аз сега започвам да чета темата ,та не взимам отношение по въпросите ,които обсъждате в момента..
Иначе всички софийски мами ,присъствали на срещата в София сте големи сладурани!!!Направо ви завиждам(благородно де) ,че сте се запознали ,че сте си поклюкарили Mr. Green
В албумчето ни последните 2 снимки в "Нашите бебета"е мойто извънземно Laughing,обаче понеже и майка му е такава не схванах как да си надпиша снимката и сега само то горкото безимено стои там.Ако някоя мама е по-светната от мен,да ми се погрижи за детето или да ми каже как да го направя Laughing-тук сме в 20 г.с.Благодаря ви предварително

# 224
Пак да се включа,че ви изчетох Simple Smile
Дидка,страхотни козунаци си сътворила,поздравления!!И аз имах мераци да меся ,ама толкова ми беше натоварена програмата ,че не остана време за това.Може да си споделиш рецептата,защото ако се размеся ще ми е за първи път Mr. Green
Стеллла,това твоето прилича на невралгия някаква...без лекар няма да минеш май Thinking
Беба,на мен шийката на матката ми я измери Даскалов с вагинален ехограф,след като ми направи ФМ.Като отидеш в Селена питай и за това.
А за килцата не ми се говори-май вече отивам +6.. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт