Номинации за най-голяма муня

• 3 563 531
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 2 130
да, също така написах, че до един етап ми бе интересно да чета ситуации, в които сте изпадали.
но, ше ме извинявате, прибрала била нечия запалка, леле каква драма...

аз бих разказал в муниовската тема.
или понеже съм мъж не мога да чета женския вариант? и не мога да изразя мнение?
брей!

# 2 131
Мунио, сбърка адреса току що. Погледах ти публикациите, гледам заядливо си настроен.

Чети си, никой не ти пречи, но "а леле, каква веселба е била, тц тц тц..." - такива изказвания са си чиста проба заяждане. Което пък не е желателно. Предлагам ти да прочетеш темите за муньовците, 100% съм сигурна, че ще се познаеш поне в една история.

# 2 132
  • София
Не мога да разбера как във всяка тема изведнъж се появява някой, който прави бърз анализ на пишещите и написаното, уверява ги колко тъпотии пишат, как са се отклонили, как не схващат и дори колко са глупави, че нещо им е смешно или тъжно.
Когато някой евентуално му направи забележка за въпросната реакция, веднагически се репчи, че имал право на мнение.

Kirk Hammett , нищо лично  Peace Просто ми прави впечатление, че това се повтаря непрекъснато. А бе, мамка му, къде изчезна тая прословута толерантност. Не са ли ви възпитавали, че е вид качество.

Извинете за отклонението, но и аз изтрещявам понякога.

# 2 133
но, ше ме извинявате, прибрала била нечия запалка, леле каква драма...
Изрично споменах, че не е смешно, а по-скоро ми е неудобно от случката.
И да, притеснено ми е, неудобно ми е, защото такова ми е възпитанието, а не, защото това е случката на века...
Изпратих приятелят ми да върне на въпросното заведение запалката!
Ако не споделяте чувствата и усещанията ми, моля, не ме коментирайте!

# 2 134
Мисля, че Kirk-чо спечели Муньо на десетилетието, поне в този форум.
По-муньовско от това да се вклиниш в дамски разговор така, както телето го прави на бал с маски, тури му пепел. Laughing
Или може би има, но за момента таквоз недоразумение не бях срещала.
Нищо де, за новак поне се класира Wink

# 2 135
  • Sofia
Ох, айде пък и вие цяла страница ще се влачите в спорове... Една го сиктирдосала, но няма нужда да му се изреждате всички. Rolling Eyes
И за да върна пак темата към темата  Laughing - една чужда история, но скоро няма да я забравя:
http://zoosviat.com/ScreenHunter_01%20Jul.%2030%2015.33.gif

# 2 136
Ох, айде пък и вие цяла страница ще се влачите в спорове... Една го сиктирдосала, но няма нужда да му се изреждате всички. Rolling Eyes
И за да върна пак темата към темата  Laughing - една чужда история, но скоро няма да я забравя:
Наистина са Оникални  hahaha

# 2 137
Тая с джиБа обра точките  Joy Чета и рева, пак чета и пак рева... Mr. Green

# 2 138
  • York
Шунка  Joy Joy Joy

# 2 139
Леле, Шунчице, откъде го измъкна това  Joy Страхотно е ! hahaha Сложих си го във фаворити  Mr. Green

# 2 140
  • София
   Това с джиба го знам от известно време, не ми беше смешно, беше ми мъка докато го четох,че има толкова прости хора. Черен джиб с предимство!

# 2 141
 Shocked ееее, не може да бъде! и аз ще си скъсам книжката.... и колата ще изхвърля, че нито ми е черна, нито пък е джиБ, т.е. нямам шанс на пътя - все ще чакам...  Joy Joy

# 2 142

Хахахахахахаа, да подкарам един черн джиб и пътят е мой!

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 2 143

hahaha Joy Joy Joy Искам и аз такъв правилник пък, и ще си купя черен джиБ, обещавам!  Crossing Arms Mr. Green

# 2 144
  • София
Ааааааааааа това сега ще го разпечатам  Joy
На плаца имаме 6 черни джиба. Ако дойде клиент ще предлагаме и тая екстра  Joy

Общи условия

Активация на акаунт