Отговори
# 75
  • София
Здравейте момичета и Христос Воскресе!
Гледам повечето сте пътували по празниците. Аз месих, боядисвах, празнувах, цветя пресаждах и гости посрещах - все удома, в новата ни къща. Е, апартамент де!
Анджи, не сдавай фронта! Запаси се с няколко хубави книжки или 10-тина ДВД-та и времето ще минава по-бързо и по-приятно! Аз и без да имам лекарска забрана все това си правя  Laughing. Вече като ме видят в книжарничката на Люлинския пазар им призлява  Joy
Инче, моя маймунчо още в 13 седмица като бях на Фетална при Марков беше с главата надолу. Марков каза, че много пъти ще се завърти, докато му отеснее мястото и стане време да се подготвя за излизане.
Гери, търсейки дрехи за бременни в нета попаднах на този сайт. Има невероятни официални рокли за кандидат кума  Wink, може пък да ти вдъхне идея, иначе цените са доста "добри", макар че и тук за подобна рокля няма да дадеш по-малко. Мисля, че може да се пазарува онлайн.
Аз сега се втурвам по задачи и сигурно чак довечера ще ви чета. Весел ден на всички!

# 76
Здравейте момичета! Христос Воскресе!
 Някой чувал ли е за магазин- "Големи кореми"?
 Намира се някъде в лозенец, бил нов магазин и имало страхотни неща за бременни мами.
 ако някоя от вас е ходила, моля кажете какви са цените
 Аз като разбера точния адрес ще мина да видя за какво става въпрос

# 77
  • София
Здравейте и от мен Simple Smile
Аз се събудих най-после. Да ви се оплача и на мен не ми се размина главоболието   Sad Боля ме два цели дни,но издържах геройски и без хапчета.
Анджи,ако следваш съветите на лекарите всичко би трябвало да е наред. Когато аз прокървих ми казаха че за тези седмици бебето се е задържало за прекално много кръвоносни съдове и няма как да "падне" толкова лесно.Това ме успокои доста тогава  Hug
На последния преглед моя мъник беше с краката към пикочния мехур и явно затова още си ходя по 10 пъти до ОО.  Crazy
Приятен ден на всички  Hug

# 78
Здравейте момичета, Честит празник на всички мами и техните семейства, румени. щастливи и бебоци да родят много здрави и красиви  bouquet
Виждам, че нова темичка сте направили, едвам сварвам да изчета. Утре съм на консултация, ще ми взимат кръв за излседвания и БХС, дано всичко е наред Wink
Аз ще пътувам на 1 май до добрич и доста се притеснявам, защото още ми се гади от време на време. Дано да издържа, че после и обратно, мани мани. Crazy Crazy
Andjy стискам палци всичко да  е наред при теб Hug
Ходих през почивните дни до Теранова и видях ленени панталончета с ластик в кръста, сториха ми се идеални за лятото. Нали тийнейджърките сега ходят с едни такива широки дрехи, та и ние можем да се възползваме от тая мода покрай тях Wink
Момичета утре съм на листовки, ще ставам шофьорка Laughing, стискайте ми палци, че се скъсах да решавам листовки тия дни Crazy
Успех на всички и много усмивки Hug  bouquet

# 79
Здравейте Simple Smile Аз за съжаление съм на работа, ама поне е спокойно днес. Лафим си с колегата Wink
Много се радвам за тези които вече си усещат бебчетата, даже мъничко ви завиждам  Embarassed  Аз каквато съм дебела ще има доста да почакам Wink За сега на мойто бебче му е прекалено много мястото че да го усещам Simple Smile На 7ми съм на БХС и вече почнах да се притеснявам малко. Освен това ще взимам и таткото с мен. Simple Smile

# 80
  • София
Не не усещам бебчето още. Имах едно заблудно усещане за топва, но доки категорично каза че няма начин. От червата било. А на мен ми се стори като подритване отвътре даже Crazy Дето се вика, ще ми се.

Сега отивам при доки. Не е на работа но каза че ще мине да ме погледне. За мен това е истински лекар, да можеш да разчиташ на него по всяко време. Аз затова не й се обадих по Великден че знам ли дали няма да се засили към болницата да ме гледа. Дано не е нищо сериозно. Моля ви стискайте ни палци Praynig

# 81
Здравейте Simple Smile Аз за съжаление съм на работа, ама поне е спокойно днес. Лафим си с колегата Wink
Много се радвам за тези които вече си усещат бебчетата, даже мъничко ви завиждам  Embarassed  Аз каквато съм дебела ще има доста да почакам Wink За сега на мойто бебче му е прекалено много мястото че да го усещам Simple Smile На 7ми съм на БХС и вече почнах да се притеснявам малко. Освен това ще взимам и таткото с мен. Simple Smile

Мила мимисофиа, напълно те разбирам, аз съм утре на БХС, да си призная и аз доста се притеснявам! Дано всичко да е наред и да се поуспокоиш Praynig Hug
mylili стискам палци вси1ко да е наред Praynig Hug
След това кажи какво е станало.

# 82
И аз утре съм на... фетална морфология във Варна! Не се притеснявам, но съм развълнувана, защото чакам повече от месец /питайте Ели_кв/ какъв зор е да се запишеш  Wink / По телефона ли не звънях, тя ходи лично да ни запише преди да отворят регистратурата, пробвахме и вариант да отидем без час в края на приемното време... нъц... Накрая мъжо вкара артистични номера и успя да убеди секретарката да ме запише извън петъка, в който може да се записва, тъй като съм щяла да родя докато се вредим, а пък Ели отиде във въпросния петък да чака от 7 ч сутринта, за да успее. Е, успяхме! Дано и новините са хубави и да се развиват добре дребните  Hug

# 83
Здравейте момичета ,дано сте прекарали добре празниците ,много съжалявам за проблемите ти Anji ,знам как се чувстваш аз също имах кървене в 8 седмица(поради заушка)и направо умирах от страх при всяко ходене до тоалетна ,но само спокойно щом се е задържал бебчо значи е силен и ще се пребори !Не спирай да вярваш в това и не се отчайвай,всичко ще е наред ! Аз си записах час за фетална морфология на 20,05 при д-р Панова в болница Св.София.Тогава ще съм в 18 седмица и 5 дни,малко е раничко май ама вече нямам търпение.А за БХС ,моята гинеколожка нищо не е споменала и аз мисля да го пропусна това изследване,и без това тази" вероятност" ми е много смущаваща, на 07,05 съм на консултация и ще питам все пак ама засега съм пас.

# 84
А и аз все още не усещам бебето ,въпреки че доста ми личи и не съм много пухкава -56кг .Е за моите 156см не са малко ама съм си добре ,явно е раничко още много му е широко и затова ,но вечер като си легна не спирам да се вслушвам  в коремчето ,дано се обади скоро !

# 85
Христос Воскресе! Бъдете много здрави, усмихнати и влюбени, щастливи, благоденствие и късмет в семейството!
Утре съм на преглед преди да пътуваме към Гърция и май ще започна като предния път да ходя на всеки 7-10 дни чувствам се по-спокойна и щастлива като видя бебето  Simple Smile
Резултата от БХС са ми ОК и някак си ми е по-спокойно на душата  Simple Smile
Andjy стискам палци  Praynig Praynig Praynig
Всичките ми приятелки се изредиха с бременните си дрехи, та сега съм със 7 панталона за всички месеци от бременноста си имам, 5 потника, 6 тунки с къс ръкав и 2 с дълъг  Simple Smile направо един гардероб дрехи  Simple Smile

# 86
Здравейте ей сега се прибирам от ЖК.Не съм качила и съм свалила 0,500 грама hahaha
Взеха ми кръв за БХС и видяхме бебчо надупи се на екрана и му видях пръстчетата и махаше с ръчичка.Отговаря точно на 16седмици и 2 дни и по УЗ

# 87
Здравейте ей сега се прибирам от ЖК.Не съм качила и съм свалила 0,500 грама hahaha
Взеха ми кръв за БХС и видяхме бебчо надупи се на екрана и му видях пръстчетата и махаше с ръчичка.Отговаря точно на 16седмици и 2 дни и по УЗ
Гери много се радвам за теб Hug

# 88
radkakaka  и аз не съм се записвала за БХС, и ако не кажат изрично, си трайкам. Ако кажат-кажат.

EkaterinaM е цял гаредроб... завиждам ти  Wink аз още нищо бременлинско не съм си купила  Sad чудя се какво и откъде... мен панталоните са ми проблем, до блузи ще го докарам, ама панталони... все ги правят от ластични материи, а аз никак не обичам да са ми ластични самите крачолки...

gery_roz и нашето бебче сутринта на прегледа отговаряше на 16.2 седмици))) но не ми казаха мериките и аз набързо преди работа... не се и сетх да питам, заплес!

# 89
  • София
Ето ме и мен Hug Много благодаря, че ми стискахте палци. Всичко ни е наред, шийката на матката също, пуснах урина, но и тя е чиста. Все пак ще пия нош па 10-тина дни.

Екатерина, честито за новите дрешки. Добри приятелки си имаш. Аз освен панталона, който ми уши свеки, нямам нищо специално бременлийско. Нося си още старите панталони с разкопчано горно копче.

Аз си мислех, че само аз съм лудата да ходя през две седмици на преглед. Blush И на мен така ми е по-спокойно. Днес си мислех как някои от нас си тормозим гинеколозите, а после и педиатрите.  WhistlingНе се става лесно майка, ей.

Общи условия

Активация на акаунт