Отговори
# 90
Здравейте момичета! Исках само да ви кажа здрасти и да видя кой как е  Wink
Анджи стискам ти палци всичко да мине и да си добре   bouquet
Северинка честит племеник   bouquet
Аз не зная дали усещам бебока - от няколко дни в корема ми се "случват" едни и същи неща ама като не зная бебото ли е,червата ли са  newsm78.Чакам да мине Гергьовден, както каза доктора пък ще видим  Laughing

# 91
  • София
Момичета, току що звънях на Мрков да си запиша час - и се оказа че има свободна дата за 5 май  Crazy . Аз няма да мога даотиа, защото ще пътувам, нонякоя от вас може да се възползва - имало още няколко свободни часове   bouquet

# 92
Здравейте и Честити празници на патерица:)
ние бяхме в Гърция и беше супер Великден но днес денят беше още по-велик. Ходихме на ФМ в Фемина-всичко на бебо е добре и ще е МОМИЧЕ супер-чак се разплаках когато докторката ни каза много исках момиченце. Слагайте ми розово щъркелче Laughing

# 93
Светли, честито ти момиченце! Таткото беше ли с теб? Той как реагира на новината? Моят утре ще го водя с мен на прегледа, иска пак момче! То бива лакомия, ама чак пък толкоз!  Crazy

# 94
  • София
Исками аз момичееее  Praynig
Ама при Марков съм чак на 16 юни...на обикновен ехограф не може ли вече да се види?

# 95
  • София
SvetlI_81, честито ти розово щъркелче  bouquet Аз се надявам, че щом до сега никой не видя пишок остава възможността за девойка. Иначе два пъти вече бях във Фемина и нищо не можаха да видят. При Марков съм на 12 юни.

feel_u, ще чакаме утре да ни разкажеш как е минал прегледът и как е реагирал таткото. Пък може и цвета на гащите да кажат Wink

# 96
Исками аз момичееее  Praynig
Ама при Марков съм чак на 16 юни...на обикновен ехограф не може ли вече да се види?
Може и на двуизмерен, стига да е добър специалистът! 16 юни е тооолкова далече...

SvetlI_81, честито ти розово щъркелче  bouquet Аз се надявам, че щом до сега никой не видя пишок остава възможността за девойка. Иначе два пъти вече бях във Фемина и нищо не можаха да видят. При Марков съм на 12 юни.

feel_u, ще чакаме утре да ни разкажеш как е минал прегледът и как е реагирал таткото. Пък може и цвета на гащите да кажат Wink

mylili, сигурно и вие сте с розови гащи  Wink Абе, ще ми се да наруша традицията в рода на мъжа ми само мъже да се раждат, ама каквото е писано... дет' се вика.... следващият път ще сменя коча Joy

# 97
SvetlI_81   честита ти девойка)))))

И аз така се надявам да е момиченце, но до 15-ти май има толкоооова много дни за моята ФМ...

# 98

И аз съм при Марков на 12.06 Simple Smile Ти от колко си, аз съм от 14ч.

# 99
  • София
Аз съм от 15,20ч. Пък може и да се видим  Simple Smile

# 100
Благодаря ви за поздравите,
таткото беше до мен той през цялото време си държеше на момченце, но и той много се зарадва, а понеже той има брат свекървата пък беше най-щастливата бъдеща баба днес:) Мислех си че ще е рано за ФМ в 17та г.с. но всичко се виждаше и можеше да се измери-само малкия мозък не беше доразвит докрай-той към 18та седмица се оформял напълно.Сега ми казаха че от 28 до 30 г.с е хубаво да си направя 2та морфология и ми дадоха талон за БХС-мисля утре да отида до Майчин дом. Относно витамините Центрум матерна от които повръщах ми каза да ги заменя с сокчета на Хип-ще ги видя и те как ми понасят.
Бебето толкова мъдаше-качваше си краката до главата направо лудница-ох днес си вървя по улиците и си се усмихвам самичка-пожелавам ви на всички безпроблемни оставащи месеци(ще минат като едното нищо) и здрави и хубави бебчета

# 101
  • Варна
Момичета, за Центрум Матерна има много лоши проучвания  напоследък. Според мене не прекалявайте с тях.
Искам да ви питам и още нещо. При вас колко е пулса на бебо от консултациите?При мене е 146-150 и май ще е момиче според него, но още на видеозона не се вижда.

# 102
Ужас! В събота съм на сватба и нищо не мога да си харесам ,не знам какво ще облича!Защо и аз нямам бивши бременни приятелки... те бяха много отдавна.
Браво SvetlI_81!И аз искам.
Пуканка кажи нещо повече за Матерна ,какво знаеш?

# 103
Здравейте момичета Simple Smile
SvetlI_81 честити ти розови гащи Simple Smile
Анджи стискам палци скоро да спре кървенето и бебо да се захване здраво  Hug
Сев честит племеник Simple Smile
аз вече нямам търпение да дойде 13-ти да видим бебо при Марков... така като не съм ходила на доки от 10-ти и ми е търсене и само се притеснявам дали всичко е ОК Sad не е честно толкова време... ако имах време бих се заисала на чстно само да видя бебчо как е как мърда... аз снощи сънувах, че ме подритва сериозно Simple Smile явно вече само там ми е акъла щом взех да сънувам ритници Simple Smile после ще се моля да спре, за да поспинкам  Laughing
Nikozi сега по новините казаха че витамините по принцип не били полезни  newsm78 да вземат да решат вече  #Crazy

# 104
Здравейте сладурки.Надявам се че сте си изкарали страхотно по празниците.
 Svetli_81 честито ти момиченце искам и аз ,но каквото е такова
 Andjy дано всичко е наред  Hug
Severinka честито
 Днес си взех резултатите от БХС  и ми казаха , че всичко е наред но аз да ви питам дали е така наистина много се п притеснявам а днес не можах да се  свържа с моя доки Sad
   възрастов риск  1 от 932
  ВАШИЯТ РИСК  е  1 от 740
 дали е наред всичко   newsm78

И на мен ми се иска да усещам бебето вече,даже през нощта след поредното ходене до ОО като си легна и чакам да го усетя  , ама няма нищо  CryНа ФМ съм чак на 22 .05. а искам да е утре  .
 Да ви кажа за витамините всеки доктор е на различно мнение така чеее......

Общи условия

Активация на акаунт