Отговори
# 105
Здравейте, момичета!
SvetlI_81, честито за девойката. Искам и аааааз

sisanka, не се шашкай предварително. Говори първо с лекаря си и ако и той каже, че всичко е наред, значи е така.

Аз пък днес бях на преглед. Мъничето е станало много сладко - видяхме му гръбнака, ребрата, даже ми се стори, че видях мъжки атрибути, но доки нищо не спомена. Дано да съм се объркала... Измери го цялото, ама не си спомням размерите му, само помня че крачето му е 2.5 см, а то цялото е ок. 16 см. Утре съм на БХС, въпреки че лекарят ми каза, че това изследване не е много сигурно и че по-важна е ФМ. Каза, че съм избрала много добър лекар за ФМ (даже може би най-добрия), спомена също че има много добра техника и всичко се вижда при него  Peace

Krusteva, моля те да ми смениш термина отново за 04.10.   bouquet

# 106
Сев чудесен размер, цели 16 см, аз не съм виждала моето бебе, откакто беше 7 см преди месец, сигурно сега е толкова различно. Пак ще ви се оплаквам-напоследък само неприятни неща чувате от мен. Изкарахме с таткото и двамата един противен грип един след друг и точно се пооправихме и него го приеха за операция от апендицит снощи в Пирогов и ми е толкова самотно и мъчно ...скъсах се от рев и притеснения по него. Cry

# 107
Здравейте мамчета!!!!
Прочетох всичко дето се изписали откакто ме няма  Grinning
Честито на всички ,които вече знаят пола на бебчето.Аз утре съм на преглед и може би ще го науча.
Тия дни голямо ядене падна и сигурно съм качила нещичко,утре кантара ще покаже.
Никози аз също се готвя да пия "матерна",предната бременност я пих през месец и се чувствах много добре.Даже когато я пиех не съм боледувала,а тогава беше зима и имаше доста грипчета,а аз работих с много хора.Може би страничния и ефект е леко напълняване  newsm78 така съм чувала......
Анджи добре си се върнала  Hug сега като нищо не трябва да правиш,а само да си лежиш те чакаме да се разписваш на всяка страничка  Wink
Миналата бременност усетих бебето към 5м. така че все още чакам търпеливо.А октомври ми се вижда така далечееееее.Искам вече да си гушкам бебето и да е по възможност момченце  Praynig
Lauren  Hug

# 108
  • София
Добро утро, момичета Grinning
Честито на всички, които знаят пола на бебока Hug Аз нямам търпение да го науча и много се надявам да е момче   Hands Thumbsup, но най-важно е да е живо и здраво, и всичко де ОК Praynig 
Желая ви слънчев и усмихнат ден Wink

# 109
  • София
Здравейте момичета! Христос Воскресе!
 Някой чувал ли е за магазин- "Големи кореми"?
 Намира се някъде в лозенец, бил нов магазин и имало страхотни неща за бременни мами.
 ако някоя от вас е ходила, моля кажете какви са цените
 Аз като разбера точния адрес ще мина да видя за какво става въпрос
mandragora, вчера прочетох в един форум, че адресът  на магазина е ул. "Бигла" 6. Днес, ако ми остане време и успея да го намеря ще намина от там да разгледам и ще ви напиша отзиви Wink

# 110
Добро утро мамчета   bouquet
На работещите по-бързо да мине днешния ден и да си починем.
На тези, на които им предстои ФМ дано всичко е наред и им кажат желания цвят гащи Wink

# 111
Добро утро мами...
аз днес май ще съм сама в офиса и ще изкукам  hahaha
сега гледам през прозпреца как мъжа от поддръжката сменя нещо и 3-ма други са застанали до него със скръстени ръце и го гледат какво прави.... смяяях... 3 началници и един работник  Joy
Сев ще си дойдеш ти на най-хубавата дата   bouquet  Hug аз обаче си мисля, че ще изпреваря, защото моето бебе на снимките все пише че е за 23-24 септември  #Crazy явно е голяма дуда  hahaha не случайно го сънувах с огрооооооомни бузи  Joy  smile3532
Днес сутринта дадох урина... май чак на 7-ми ще има резултати....
Звездна мама недей да говориш за качване, че аз  Embarassed вече съм качила 4 кг. за 20 дена.... корема ми се показа сериозно и  bombs вече в абсолютно никой сутиен не се побираааааам  smile3514... вчера пробвах една рокличка, че пак сме на сватба... една с висока талия..... е да ви кажа, че ако си я взема никой няма да забележи че съм бременна, просто защото деколтето е мноооого голяяяяяямо и съм като памела андерсън с най-големите й импланти  Embarassed
Имам най-готиния шеф, почти като на Сев Simple Smile днес сме до 12 часа и ни е превел по 1 заплата премия..... обичам го този човек   Heart Eyes newsm44

# 112
Добро утро!
Относно качването аз се успокоих вече защото очаквах да съм качила доста а пък то даже съм назад hahahaСигурно защото си имам запаси от миналия път LaughingТози път съм решена да си върна старите кила ако трябва да умра от глад Whistling
Вчера като влезнах в кабинета и едната лекарка реши че съм качила поне 10 кила за 16 седмици така ме изгледа и ме пита колко съм и аз и казах колко са ме мерили миналия път и не съм била качила а сега нз и като ме премери се опукли LaughingА пък аз съм много доволна Grinning
Другия път съм на доплер заедно с конс. на 3 юни.Чакам резултатите от скрининга след около 3 седмици

# 113
  • София
Добро утро, момичета!
Днес ще помързелувам самичка в къщи. Утре пристига майка ми, а в други ден започват да боядисват двамата с мъжа ми. От мен идейния проект  Wink Дано навреме да приключат (предвидила съм им един ден резерва към план програмата), че на 5 май имаме първа годишнина от сватбата и кумовете ще идват на вечеря. Така че празно няма да има през почивните дни.

# 114
Мамчета, относно Матерната и всички синтетични витамини, напоследък масово се отричат особенно по време на бременност. Доказано е, че водят до много по-бързо, преждевременно  нарастване на плода. Проф. Димитров има теория на тема колко е вредна Матерната. Освен вкостяването, напомпването на плода има още странични ефекти, а ако се храниш пълноценно, а сега имаме тази възможност, можем да доставим всичко необходимо за себе си, а бебчето си взима за него от нас  Simple Smile
Аз лично и първата бременност не съм пила допълнителни витамини и сега няма да пия! Имам много приятелки и познати лекари и нито една от тях по време на бремността си не приемаше допълнително витамини (две са АГ и непрекъснато са някакви семинари и конгреси и са в час с всички новости) . Естествено всеки сам си решава, факт е че много лекари ги препоръчват и то не защото са убедени в полезността им, а са обвързани с търговски представители и реклами и др., но да не навлизаме в странични теми  Peace

# 115
Здравейте и от мен!
С първата ми бременност не съм пила витамини, сега също мисля да го пропусна. Хубавото е , че хващаме сезони през които може да ядем много разнообразни плодове и зеленчуци.
SStea, дано да имаш верме да минеш през магазина, ще чакам отзиви. Аз нямам никаква възможност да отида тези дни.

# 116
  • София
Здравейте, момичета! Колко е хубаво да не трябва да ставам рано и да не трябва да ходя в гадния офис.....наслаждавам се на почивката!
Днес следобяд ще имам резултатити от микробиологията, дано всичко е наред!  Praynig
Днес ще стягам багажа, че утре рано летим за Виена, само дано да е хубаво времето, голямо обикаляне щи падне!
честито на тези които знаят пола на бебчетата!
Elichka_mama, браво на твоя шеф....при моя няма такива промоции
Приятен ден на всички!

# 117
И аз ще чакам отзиви нали трябва да пазарувам кажете ми дали има официални дрехи
Благодаря за сайта който ми даде една от вас но вече не помня коя Embarassed Embarassed Embarassed  bouquetМного хубави рокли има там и на мен много ми харесаха но още нз какво искам точно но съм сигурно че ще измисля нещо

# 118
gery_roz вие кога ще ставате кумуве, че забравих  newsm78 защото сега като се заглеждам по витрините на магазините има разни роклички с висока талия и разкроени надолу... ама не съм имала време да разгледам сериозно.... а и ти самата казваш, че не знаеш какво точно искаш... но ако е съвсем в топлото по-добре лека рокличка или туника с панталон... кума кума, ама не трябва да ти е неудобно и като е топличко няма нужда да си в супер официален тоалет  #Crazy
знам ли и аз....
trixy аз много му се радвам, защото и на лекции си ме пуска и отпуск за учене ми дава около сесиите... въобще мечта Simple Smile пожелавам и на теб един такъв шеф!

# 119
Здравейте  Heart Eyes
Светли и от мен поздравления за момиченцето   bouquet
Аз нали ви писах ,че минах на прегледите за този месец и микробиологии и всичко и сега ми е много приятно като чета какво разказвате за след прегледите  Hug Сега чакам 13-ти май - толкова нямам търпение,че както и преди казвах ми идва да ходя да спя пред кабинета  Crazy шегувам се разбира се... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт