Отговори
# 120
Здравейте и от мен. Честити празници на всички.
И аз чакам с нетърпение да свърши днешния ден  Mr. Green След това съм отпуска до 17 май, но май ще ми се налага да идвам за по няколко часа, защото не ми се ще да оставям много работа на колегите ми  Rolling Eyes А от юни месец съм се замислила сериозно да изляза по майчинство  Thinking
Мойто доки, което е на частно няма да работи до 7-ми май и ще ми се наложи да почакам за нова среща с бебока. А всеки път като ходя тайничко се надявам да се окаже че бебо всъщност е беба  Mr. Green Мисля, че мамите с момченца ме разбират какво имам предвид  Wink
Никой нищо не спомена за срещичка през този месец на много почивни дни  newsm78

# 121
Манана преди няколко дни пак се разприказвахме за среща,но нали има много почивки,повечето момичета пътуват,сега някои от съботите също са работни и така си остана  Grinning може би ще е най- добре към края на май да се организираме знам ли - ама живи и здрави до тогава  Grinning 

# 122
Здравейте Simple Smile И аз вече си копнея за почивка. малко остана Wink
относно витамините аз пия пре натал. Те са изцяло от натурални продукти, няма никаква химия в тях. Малко скъпички идват ама са много Simple Smile

# 123
Здравейте!
Аз също гледах  репортажа за витамините ,но да ме извинява докторката ,но все едно не знае какво има на пазара-бомби с нитрати.Да не говорим как "узряват" доматите.Вие знаете ли?продават препарат -боя ,в който се потапят и почервеняват.
Аз в момента пия витамини,,защото забелязах,че много бавно ми заздравяват раните и около устата получих едни лишейчета от недостиг на витамини от гр.В.Мисля по нататък да не пия ,защото е добър сезона-изобилие от плодове и зеленчуци,но сега през пролетта аз май имам допълнителна нужда от тях.

# 124
Здравейте!
Аз също гледах  репортажа за витамините ,но да ме извинява докторката ,но все едно не знае какво има на пазара-бомби с нитрати.Да не говорим как "узряват" доматите.Вие знаете ли?продават препарат -боя ,в който се потапят и почервеняват.
Аз в момента пия витамини,,защото забелязах,че много бавно ми заздравяват раните и около устата получих едни лишейчета от недостиг на витамини от гр.В.Мисля по нататък да не пия ,защото е добър сезона-изобилие от плодове и зеленчуци,но сега през пролетта аз май имам допълнителна нужда от тях.

Във всяко нещо трябва да има мярка, добре си го решила! Аз пък засега пия "CETEBE", заради главоболието, което ме мъчеше и грипа, който изкарах. Добре ми се отразява сякаш, вече не ме боли глава  Thinking

Стискайте палци, след малко тръгваме за Варна на ФМ, дано докторът все още е в час, че днес преглежда от 8 ч горкия,а нашия час е за 17 ч.... Като се има предвид, че прегледите са на всеки 15 минути... представям си какво е... Дали да не му занеса един шоколад... Thinking Май е глупаво, все пак го виждам за първи път... Но, надявам се, да се справи...

# 125
ФееІю дано всичко е наред и се върнеш много щастлива от прегледа и увеличиш отбора на розовите гащи  Hug

# 126
  • София
Здравейте и от мен   bouquet
Аз днес съм толкова заспала и нямам търпение да си тръгна....а и нямам такъв готин шеф, че да имам някакъв стимул да стоя на работа  Confused
В този ред на мисли живот и здраве от юни месец ще си изляза в болничен  Peace
Ще пътувам доСмолян почивните дни, но чак в събота
Какво мислите и знаете за пътуването с кола (друсането) по времена бременост  Thinking
Привтела ми вчера беше на зъболекарка и тя му наговорила такива страховити неща, че той сега никъде не ме пуска да ходя....  Rolling Eyes

# 127
  • София
Мария, до колкото знам ако се чувстваш добре можеш да пътуваш, но да се спира често и да се разтъпквате. Зависи и коло далеч ще пътувате. Аз за сега мисля да си седя на гъзеца. Може би страхът ми е в повече, но страх лозе пази. Не ми е наложително а после цял живот ще имам на разположение да ходя. Поне моята логика е такава. Питай доки.

feel_u, успех на прегледа. И да се върнете с желаните гащи Wink

# 128
  • Варна
Пътувания повече от час не са желателни.

# 129
feel_u  веднага да пишеш като се върнеш от ФМ.

За пътуването на нас утре ни предстои да пътуваме до Стара Загора от София и вдругиден обратно... дано всичко мине нормално... ще се заредя с водичка и солетки и разни залъгалки пък да видим.

А в този ред на мисли като казах вода... момичета каква вода пиете? Айде като съм си вкъщи е лесно да си я преваря или от чешмата, поне с години съм я пила та... но доколко минерална може да се пие и доколко не... има една розова девеин, която я препоръчват за бебчета и бременни, но около работата ми няма никъде, а от нас да мъкна 3 кила... Shocked ще се озоря.

# 130
За водата знам че трябва да се редува щом в къщи пиеш чевмяна може в работата да пиеш минерална.Не е полезно да се пие само минерална вода.
За пътуването четох че е препоръчително с кола за да се спира ние до морето ще пътуваме с кола

# 131
Аз съм чела, че няма проблем с пътувания, но на 2-3 часа трябва почивка, да се разтъпчеш, иначе няма проблем, стига да е внимателен шофьора  Peace
Аз от както съм бременна съм пътувала 3 пъти София - Варна и обратно и според мен няма грижи, ако ти протича без проблеми бременността. Разбира се притеснително си е, но не е повод 9 месеца да не мръднеш никъде  Rolling Eyes
Мисля, че който се чуства добре, няма причина да се ограничава, все пак сме бременни, не болни  Peace
 Това е моето мнение, всеки сам си преценява разбира се  Hug

# 132
  • Варна
Аз редувам минерална вода с изворна. Скоро мисля само на изворна да я подкарам, че да не се товаря с минералната.

# 133
Здравейте и от мен.Честито на тези които си знаят пола и успех на тези които са на преглед.Аз чак на 13 май съм на фетална морфология,БХС ще го пропусна заради неточностите които дава пак и лекаря ми каза че ФМ е достатъчна да се види дали всичко е наред.
Много се радвам  за Аndjy че всичко е наред, почивай повече.
На всички хубави почивни дни пожелавам. Hug

# 134
Аз напоследък не пия от чешмата, защото при нас нещо много се вмириса водата. Купувам си минерална и изворна и гледам да е различна всеки път.

Общи условия

Активация на акаунт