Любители на КОТКИ тема 2

• 36 911
  • 480
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Не  сме  кастрирани.Давам й от  известно  време  само  храна от  консерви.Около  3,5кг е.На три години.Спи по  20 часа в  денонощието.Останалото време  обикаля,рядко играе.Прави бели.Спи само  завита на кълбо,никога по гръб.Ляга или върху мен или под юргана при мъжа ми.Обича  децата.Привличат  я птичките отвън.

# 166
  • DE
Еее, ама то зависи и от телосложението колко ще е тежко животното. Моята със зор е 2.700-2.800, най-много 3 килограма. А като я погледне човек, прилича на охранено прасенце, просто е доста дребничка. При нас и дума не може да става за диета, опитвали сме, обаче ни обявява война, ако не й даваме да яде започва да хапе, да пишка напук извън тоалетната. Та с времето се примирихме, че ще си е слонче, то пък й отива Simple Smile

А за Иванчо стискам палци да се оправи  Praynig, милото, явно тия телчета са объркали много нещата...

# 167
Като прочетох килограмите на вашите сладури хукнах да гоня моя да видя дали ще му напипам ребрата.  Grinning Там са !  Grinning И има тънък пласт само кожа върху тях - значи не е тлъст!  Joy После прочетох , че килограмите зависят и от породата , но все пак 4-5 кг. са нормално тегло.

# 168
А за Иванчо стискам палци да се оправи  Praynig, милото, явно тия телчета са объркали много нещата...

Доктора каза, че бил развил лек гастрит, раздразнено му било коремчето и затова не яде. Леле като слушам колко ви тежат котетата се засрамвам. Вярно, че останалите ми котараци са добре сложени, незнам колко тежат, ама Иванчо вчера беше 1800 гр. Той доста смъкна от повръщането ама...

# 169
  • София
Ще се  оправи   Иванушка.Много  лесно  свалят/качват  килограми котките.От породата   зависи  колко    тежка  е  писата.

# 170
  • DE
Доктора каза, че бил развил лек гастрит, раздразнено му било коремчето и затова не яде. Леле като слушам колко ви тежат котетата се засрамвам. Вярно, че останалите ми котараци са добре сложени, незнам колко тежат, ама Иванчо вчера беше 1800 гр. Той доста смъкна от повръщането ама...

Ама няма начин, Пусана след последната операция беше сигурно и тя към 2 кила, няма страшно, той да се оправи, бързо ще навакса с теглото, ще видиш!

# 171
леле леле...като чета, че котките ви спят по 20 часа и завиждам!
силно се надявам скоро да почне да спи повече, щото сега само бели твори
20 часа...каква мечта само!
като заспи настава празник, даже гледаме да не говорим високо и да не вдигаме шум, че тя става  Joy

# 172
20 часа...каква мечта само!
като заспи настава празник, даже гледаме да не говорим високо и да не вдигаме шум, че тя става  Joy

Малииии  Grinning ,  то все едно имате малко бебе!Даже на него не му се пази толкова тишина!  Grinning Нашият белите ги прави предимно вечер , очите му стават огрооооомни , мустаците му щръкват напред и се почва едно бясно тичане и нападане от засада!  Grinning Всичко хвърчи по пътя му!  Grinning Ама повече от 20 мин. не беснее.След това се тръшка някъде по гръб и заспива.  Laughing

# 173
Shocked hahaha hahaha hahaha

# 174
20 часа
...каква мечта само!

Защото е още детенце - на една година още й се играе, тича, скача.

Ела да видиш моята - на три години е и само яде и спи, толкова дебела е станала, че не може да си почисти дупето сама, след тоалетна ходим в банята да й го мия. До преди 6 месеца беше като Тазманийския дявол - откъдето минеше, здраво нищо не оставаше, скачаше като акробат, гонеше мухи... заставаше в противоположния край на стаята, наежваше опашката и започваше да мята глава заплашително без да сме й се карали, без никакъв повод... спим си ние, а тя всяка сутрин в 5 часа започваше да тича като кон от стая в стая... Обаче сега и с топ не можем да я повдигнем от дюшечето й - по цял ден спи, на кръгъл час отива да хапне от паничката си, след това директно отива в тоалетната (за да не се хаби с второ ставане за тази работа) и пак си ляга. Вечер около 1 час се моли на мъжа ми за пастет, накрая той й дава и тя пак си ляга.

# 175
Значи още година и половина терор  Joy

# 176
Значи още година и половина терор  Joy

Радвай му се на зверчето, че после ще ти е мъчно и ще си спомняш с умиление какво диваче е било  Hug

# 177
  • София
Тоалетът си го прави самичка.Пази се много чистичка и беличка.В момента  се е гушнала в скута ми и дремучи.

# 178
  • София
Моите котараци са по 4 - 4.200 кг. Въпреки че са мъжки, телосложението им е като на женски котки - къси крачка, малка и нежна главичка. Като напълнеят, напълняват във врата и корема, като последният стига до земята. След като започнахме да спазваме диета /само на консерви сме/ отслабнаха средно с по около 800 гр. Те не ядат по много, само че искат да опитват от всичко, като по-голямата част от храната използват за футбол. Ако съм забравила някакви тестени изделия навън, разкъсват опаковката, орезиляват ги, но не ги ядат. Хапват си честичко като съм си у дома, а иначе - по 2-3 пъти максимум. Не консумират каквито и да било колбаси, с изключения на единия, който може да хапне луканка/суджук. Месото също не бива да бъде тлъсто. Бюльоните /които ни препоръча чичо доктор/ дори не биват помирисвани. Никакви цветя не виреят у нас от тормоз. Дори букетите са унищожавани за една нощ, а ако реша да ги вдигна някъде на високо, цяла нощ вият отдолу и се пребиват, скачайки да ги стигнат. В къщи вазите се харчат повече, отколкото крушките за осветителни тела. Ако им купя трева /в саксия/, хапват до насита, а като им омръзне изкарват с нокти буци почва с тревата и ги разнасят из апартамента. Интересното е, че почти не пият вода.

# 179
Емел, твоите котки са живи нашественици!
А колко време след като съм дала 1/4 хапче против вътрешни, но за куче, трябва изчакам, за да дам такова за котка? Някой да е имал същия проблем като мен - блеенизъм се казва

Общи условия

Активация на акаунт