Любители на КОТКИ тема 2

• 36 905
  • 480
  •   1
Отговори
# 420
Охх тази сутрин не е повръщал! Heart Eyes
Сигурно нещо лошо е изял, защото досега като е повръщал все го е правил сутрин, а и никога няколко пъти. Confused Веднъж повърна обелка от пастет ooooh!, но сега нищо, лудо коте, сто неща може да е набарал...

# 421
  • DE
Уффф, да ви се оплача, майка ми се обади сега да ми каже, че котката е започнала да пишка и ака навсякъде, даже по леглата. Тя още преди няколко месеца започна да се изпуска, наслагахме легенчета навсякъде, но сега даже голямата нужда не знае къде да си върши.  Това е много обезпокоително, заедно с факта, че е вече тотално сляпа и се блъска по стените, направо не знам вече какво да правим...

# 422
  • София
Милата  ,котинка.Ветеринарите,какво  казват.

# 423
  • DE
Милата  ,котинка.Ветеринарите,какво  казват.

ЕГН, гони я деменция вече...

# 424
  • София
Не   съм  забравила  за  най-възрастната  ни  писинка.Моята Джеси  беше  наборка  с   твоята.
Милата,миличка,дано се  подобри  състоянието й!!!!!!!

# 425
  • DE
Адски ми е тъпо, майка ми за момента чисти, пере и оправя безропотно, но ако това объркване и дезориентираност на Пусана продължи трайно мисля, че ще поиска да я приспим, а аз не съм сигурна, че мога да взема такова решение.

# 426
  • Countryside
Олеее, милото животинче, май това ни чака всички стопани, тежка раздяла с котинка някой ден  Confused

# 427
  • София
 Сиамка ,миличка само  да  попитам   ----пие ли   водичка  и   храни  ли  се   писката?Важно  е.

# 428
  • DE
Сиамка ,миличка само  да  попитам   ----пие ли   водичка  и   храни  ли  се   писката?Важно  е.

Ох, храни се, да ти кажа, и водичка пие доста.  След последната операция, която беше най-тежка докторът ни предупреди, че може да не яде няколко дена и да я заведем да й сложи система. Обаче нашето момиче през нощта стана и още замаяна от упойката си стигна до паничката да папка. Тъй като шевовете й бяха много стегнати (то кожа не й остана, от толкова операции)  се опасявахме, че няма да иска да яде нормално, защото няма място за храна в стомахчето, обаче тя си навакса бързо и то й провисна от неоперираната страна, много беше смешна. Сега вече се е нормализирало, кожичката й се е разтегнала достатъчно и не й стяга вече. Абе уж всичко е наред, ама не вижда, недочува, пишка, ака на странни места...

# 429
  • София
И  аз  съм   имала  оперирана  котка  и  още  помня  провисналата   кожичка.Косъмчетата  на  козинката избиха   и  са  по  гъсти  нали?
Добре  е  (според  мен)  щом  се  храни  и  пие   водичка.Знам  ,че   това   е   основното  при  болно  и  оперирано  писи.

# 430
Най-накрая добавих снимките на моето хайванче в албума -

Тук е в обичайната си поза -
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=240441

Тук е с играчката си от великденската украса -
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=240441&photo=2

Тук е качена на клавиатурата, тъй като ревнува, че се занимавам с компютъра, а не с нея -
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=240441&photo=3

Последна редакция: чт, 08 май 2008, 14:06 от argun

# 431
 argun , на мен ми се отваря началната страница от линковете , които си пуснала.Аз нещо май съм несериозна, та още не съм качила снимки в албумчето !  newsm78  Embarassed

# 432
argun , на мен ми се отваря началната страница от линковете , които си пуснала.Аз нещо май съм несериозна, та още не съм качила снимки в албумчето !  newsm78  Embarassed

Пардон, качени са в общия албум на темата, сега ще проверя какво не съм направила както трябва.

Сега (може би) съм ги оправила...

Последна редакция: чт, 08 май 2008, 14:08 от argun

# 433
argun, много ти е готина Коткодзилата  Grinning има бузки за мачкане, ама  ми изглежда от котките, дето не дават много много да ги пипат ?
 Сиамка, много е неприятно това, но явно много си я обичате мацата и няма да се решите да я приспите. Поговори с ветеринаря, виж какво ще те посъветва той.
Котката на нашите е на 11 години. Баба Мима й викаме. Много хитра и умна, тя затова и оцеля толкова години. Не живее вкъщи, навън си ходи, ловува си, и нашите я хранят. Аз като ходя я къпя, че е почти чисто бяла и се цапа. Зимата става ужасно дебела и снежно бяла, тогава обичам да я мачкам. Ражда по 1-2пъти на година и много добре си гледа котетата. Страхотна майка.
Имаше преди години  една нейна дъщеря, която забременя и не знаеше как да си гледа котетата,нито плацентата облиза, нищо, седи и гледа уплашена. Та баба Мима отиде, помага при раждането, после и котетата гледа и кърми.
Сега един зъб й е паднал  и яде по- мекички неща.
Учудва ме, че продължава да забременява. Всяка година си казваме - за последно й е. Ама не е. Сякаш мисията й е да е майка на тоз свят.
Та в този ред на мисли котките не са ли като хората, при определена възраст да не могат да имат бебета?  Thinking

# 434

Ще си имам СИН !!!  newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

МНОГО СЪМ ЩАСТЛИВА !!!

Това като запис, отивам да ви чета  Peace

Общи условия

Активация на акаунт