ЮЛСКИ БЕБОЦИ 2008 (тема 46)

• 15 756
  • 301
  •   1
Отговори
# 150
Аелия, колко е дълбоко това легло? На снимката не изглежда чак толкова ..а не му ли се сменя положението на матрака - до към 6ти месец можеш да си държиш бебето високо и да си сменяш лесно чаршафите.

Аз днес имам всъщност имн ден

Майра, честит имен ден  smile3525   ura  Gift
Леглото е комбинирано бебешко и детско в едно и е височко. Стига ми някъде го гърдите, а аз съм 174 висока. Не знам дълбочината колко е, на снимката не изглежда много, но наживо е по-голямо. Височината на матрака не може да се сменя. Единствено като детето порасне се маха горната част (бебешката кошарка), която става на бюро, и скринчето, а отдолу основата става на детско - юношеско легло.

# 151
  • Бургас
честит имен ден и от мен!

Жива и здрава и много положителни емоции!!!   bouquet   bouquet   bouquet

Да се похваля - имаме си ве4е 6 4ифта разли4ни 4орапки,много са хубавки и толкооова малкиииииииииииии!!!!

Взехме и две паму4ни хавлии - праскова и жълта за бебка!  newsm44

Завещават ми кошара на 4ико и мисля да се възползвам и ще купим матрак само и допълнителните джунджурии...

Ох времето най-после светна и настроението се оправи....

ще дават сам в къщи 2 ,който му се гледа за 10000 хиляден път да щракне на бтв.  Flutter

с

# 152
  • София
Ей,това лагло за което говорите има положение на матрака..аз ходих да го гледам,и точно поради тази причина е по-високо от другите,а и решетката му се сваля-с два болта отстрани

# 153
   Майра,4естит имен ден!!!  Да ти е живо и zдраво името   bouquet И бърzо и беzпроблемно раждане преz лятото.  Grinning
 Много е сладка  "дребната"  Grinning
  Тити,  много си хубава.По_4есто си слагай рокли4ки  Wink
 Аz сигурно ве4е всеки ден 6те пи6а тук,zа6тото трябва да по4ивам.Имам раzкритие,а и плацентата се е пропукала  Cry
 А сега ни предсои да се местим в новата къ6ти4ка,та викнах мама да помага.Тя пък много се притеснила_та сега вси4ки сме притеснени  Laughing
 В4ера бяхме на един яzовир и си играхме с много сладки де4ица( 7 на брой).Мислих,4е са само с ба6та си,а се окаzа,4е това бил въzпитателят им.Децата са от дом и нямат родители.Ужасно се по4увсвах.Най_малкото бе6е на 2,5 годинки. Вzех им адреса и таzи седмица 6те им ходим на гости.А като си трагнахме едно от моми4енцата каzа" Но аz се нуждая от вас..."  Cry

# 154
  • София
malkonosle, почивай си много и се пази Hug
Днес въпреки дъжда излязохме на кратка разходка и в книжарницата на Orange Center имаше промоция - Купуваш две книги, третата е безплатна:) Колко много книги накупих пак, не е истина Grinning
Моята бебка може да си няма нищичко друго освен една шапчица, ни книги съм накупила ехееее - от бебе до тиинейджър по всякакви теми и въпроси Joy
Страшно много обичам да чета книги и не спирам да си купувам. Лошото е, че нямах време и все не смогвах да изчета всичко, което съм накупила. И откакто съм на легло чета ли, чета... Тъкмо ми оставаха още две непрочетени книжки от огромната купчина и днес се зарадих и с нови  Simple Smile

# 155
  • Варна
Майра,честит имен ден! Със здраве да си носиш хубавото име!

malkonosle, почивай щом така трябва. Много е тъжна съдбата на тези деца, само като си помисля как всички треперим над нашите деца и с колко много любов ще бъдат обградени ... И като си помисля за тези изоставени деца, ужасно е ... Cry

# 156
Кали-76, току що се върнахме от Пигис хаус. Това легълце, аделина лукс няма различни положения на матрака, а и решетката е неподвижна. Поне така ми казаха продавачите. Сега обаче чета отново в сайта и там пише че решетката се сваля.  newsm78 Съвсем се обърках.  ooooh!Вече 5ти път ходим до магазина и съм питала и разпитвала, чак вече ми е неудобно - само се влачим там и нищо не си купуваме засега. Днес отидохме за да вземем карта за 5% намаление и утре ЖЗ смятаме да купим по-големите неща.
Всички бебешки легла в магазина са без свалящи се решетки - има само две с частично свалящи или с различно положение. Peace
Малконосле, пази се и почивай   bouquet Малко остана.

# 157
Привет, ние се прибрахме. Днес пак съм с някакво ужасно сърцебиене, мерих кръвно, пулс, всичко окей. Какво ми става не знам, ама ми досажда вече Tired

Белинда, питах Маленов кога е на море, че може би при него ще раждаш и той каза, че ако решиш, няма да замине Grinning

Майра, честит имен ден, да си жива и здрава и никакви неразположения вече  Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet

# 158
Мерси още веднъж за пожеланията Hug

Малконосле, лежи и се пази - малко остана Wink

Аелия, според  мен не сте се доизяснили с продавачката - значи на някои легла решетката може да се вдига и сваля нагоре-надолу. На други - не може така - трябва да разкачиш болтовете. Моето например е от вторите - но при него има 2 пръчки, които се махат и става дупка - и малката си излиза като се наспи.

# 159
http://july2008.multiply.com/photos/album/17#34
От тази снимка до 38-ма са новите ни придобивки Simple Smile Бялото гащеризонче е на дупки, които правят зайчета, но снимките са много малки и не си личи. На живо нещата са по-хубави Crossing Arms

# 160
Дуци, такива шапки много уважавам, малкият още ходи с такава, само че в по-ярки цветове. А дупките наистина не се виждат и не разбрах какви зайчета стават Simple Smile /слоне, слоне, казала мама кит.....това ми е партизанското име сега - мама кит/

малконосле, как се е пропукала плацентата? Не ми е ясно това.

# 161
 Mr. Green Тити, ако натиснеш зуума се виждат Crazy

# 162
  • София
Кали-76, току що се върнахме от Пигис хаус. Това легълце, аделина лукс няма различни положения на матрака, а и решетката е неподвижна. Поне така ми казаха продавачите. Сега обаче чета отново в сайта и там пише че решетката се сваля.  newsm78 Съвсем се обърках.  ooooh!Вече 5ти път ходим до магазина и съм питала и разпитвала, чак вече ми е неудобно - само се влачим там и нищо не си купуваме засега. Днес отидохме за да вземем карта за 5% намаление и утре ЖЗ смятаме да купим по-големите неща.
Всички бебешки легла в магазина са без свалящи се решетки - има само две с частично свалящи или с различно положение. Peace
Малконосле, пази се и почивай   bouquet Малко остана.
чудна работа и аз ходих и питах...и ми казаха,че да това по-високото легло е с 2 положения на матрака и като отвиеш болтовете отстрани на решетката я сваляш newsm78
http://dizainbaby.com/bg/adelina.php
ето Peaceто си го пише.....ма това е само Аделина,пък има и Аделина лукс newsm78
http://dizainbaby.com/bg/adelinalux.php

# 163
  • София
Обърках се,в този сайт на всички легла пише едно и също-2 нива на дъното и сваляща се решетка  http://dizainbaby.com/bg/products.php  newsm78.Пък в магазина като ги питах ми казаха,че само по-високото има 2 нива....но то кое беше-Аделина или Аделина-лукс #Crazyсъвсем се обърках,пак ще ходя Peace

# 164
  • София
Майра ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН  bouquet Пожелавам ти много радости и много, много здраве Heart Eyes

Момичета вчера изписахме бебето Heart Eyes Еййййй, голям кеф.Толкова обичам бебоци, че ако не бях бременна, сега със сигурност щях да искам бебе Laughing
Толкова е миличко, като си представя, че след 2 месеца и ние ще имаме такива слънчица лелеееееееееееееееее Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ето малко обещани снимки.
Бебе Гого

Ето ме и мен

Героя с гипса

боди за беба от Джъмбо

Спално чувалче
Тъничко като боди На Gap е, намалено от 30лв на 5 лв Whistling

Комплект за бебе Гого 
тънка пелена, чорапки , шапка и гащеризонче

Последна редакция: пн, 05 май 2008, 21:03 от ketito

Общи условия

Активация на акаунт