Дзен, или изкуството да поддържаш компютър - II

• 95 854
  • 1 903
  •   1
Отговори
# 915
  • Galaxy 13197853088
само ако току що го е направила ...а май е минал ден.

# 916
  • Видин

не стана,много ме е яд

# 917
  • София
Тогава каквото рече Labrador. Аз лично не съм се занимавала с възстановяване на карта, не знам дали и как става.

# 918
Предварително се извинявам, ако тук не е правилното място на въпроса ми и нека модераторите го преместят ако сметнат за необходимо.
Питането ми е към тези, които от PC са преминали на MAC - имахте ли някакви затруднения в началото, с кое ви беше по-трудно да свикнете, има ли програми, които не можахте да инсталирате, как се държат програмите за графичен дизайн?
Ще съм ви благодарна за всичко, което споделите по темата  Simple Smile

# 919
голям кошмар ми беше да свикна как се вади CD-то  Joy разбира се , че има програми, които не са пригодени за макинтош, но се свиква  Peace

# 920
А как се вади CD-то?  Flutter

# 921
изхвърляш му иконата в кошчето

# 922
wow  Shocked
Явно ако си взема MAC ще има да уча много и да си фантазирам решения на проблемите Joy

# 923
първият макинтош, който видях през живота си беше на немски  Mr. Green аз знаех 20 думи на немски и ми идеше да се гръмна  #2gunfire но не е толкова страшно, колкото изглежда  Peace

# 924
Не се оплаквайте с Маковете. Мъжът ми е инсталирал принтер... на китайски уиндоус. Още си пази тест пейджа  Mr. Green

# 925
ей това е направо геройство  bowuu a

Последна редакция: вт, 25 ное 2008, 23:00 от Дъмпер

# 926
  • някъде там
Днес сутринта спокойно си гледах биг брадър на живо от сайта .Сега не мога.От стационарния компютър си върви без проблем.Всички други видеа в сайта си ги гледам , само на живо не ми върви.Като кликна с десен бутон вурху черния екран и избера Еррор детаилс ми излиза някакъв проблем с уиндоус медия плеър.Въпроса ми е дали мога да деинсталирам преъра и да го инсталирам на ново?
Какво стана така и незнам Confused

# 927
  • някъде там
Няма ли кой да ми отговори дали мога да преинсталирам Уиндойс Медиа Плеъра без да скапя целия уиндойс
Съжалявам ако звучи глупаво , но не съм веща по въпроса Embarassed

# 928
Просто нямам никаква идея  Confused Какъв проблем ти излиза? Това в браузер ли го гледаш?
Пиши и  в тамошния форум, сигурно имат такъв, да не би проблема да е в тях.

# 929
  • някъде там
Windows Media Player encountered a problem while playing the file. For additional assistance, click Web Help.
Ето това е съобщението

Общи условия

Активация на акаунт