Чак СЕПТЕМВРИ ще проплачат нашите бандити малки

• 10 699
  • 285
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Добро да бъде Simple Smile
Аз черпя виртуално, че днес си имам 5-годишно момченце bowuu  party023
Ето, аз се похвалих Simple Smile

# 106
Стелллла, не съм от Пловдив, за съжаление, защото и на мен ми е любимият град. От Свиленград съм.
Тука досега имаше що годе слънце и като наближи време за излизане навън взе да се скрива ooooh!. Само да не завали, ние пак ще излезем, де, ама по-хубаво като е топло!

Ирина Радева, да ти е жив и здрав рожденника!

# 107
Здравейте сладурки!!! Hug Стискам палци на Мирка за изследванията всичко да мине бързичко Peace и резултатите да са хубави.
Ох с тия череши нерви не ми останаха да ги чакам вече,ама още малко и ще ядем на корем Mr. Green
Честито на тези които вече знаят момченце или момиченце ще си гушкат stork-boy stork-girl
irinaradeva Честито да ти е жив и здрав и много да ви радва  Gift  party002
Айде лек ден на всички, а на работещите лека работа Hug Hug Hug

# 108
Ма зетя ли бе сватя? Що не казваш? Да ти е жив и зрав.Скромно подаръ4е от баба му. Joy
 Hug за майка му   bouquet
http://www.igra4kite.com/images/6496_little_tikes.jpg

# 109
Здравейте момичета  как сте днес дано настроението да ви е по-хубаво от времето на вън
Ирина  newsm59  Gift Tada само да те радва и много да помага като един голям батко

# 110
Шийлаааааааааа аз ли съм загубена, или наистина те няма в блога?
Мирка как си мила?

айде събирайте се и вси4ки на 4ере6ите във Лове4.Ва6ите ще станат по-късно и аз пук ще дийда при вас  Joy

Асееееееее куде из4езна? Прибра  ли се?как бе6е Шипка?

# 111
Добро утро и от мен   bouquet
Иринка, да ти е жив и здрав рожденикът  Hug Да те слуша и помага за бебока  Hug
Бора, и моя корем никакъв го нямаше и изведнъж се показа, че чак ни изплаши  Joy За няколко дни така изпъкна, че вече приличам и аз на бременна, а не на "просто преяла"  Joy
Желая слънчев и хубав ден на всички   bouquet

# 112
Ей ме на и мен бъзлата!! Embarassed
Малеее половин час чакане да ми вземат кръв и още толкова да вляза в стаята за жк!! #Crazy
Бебето е много добре!Доки каза че е "повече от перфектно"!И каза на мъж ми "Гриша/така се казва/има женска пишона"!!Веч слагай РОЗОВИЯ щърк!! stork-girl
Много съм щастлива а мъжа ми помръкна милия! SadКакто каза доки "Нищо бе и момичетата са хора и аз щерка имам" PeaceС усмивка влязох да давам кръв с усмивка излязох!!А наш тати само гледа малките момченца дошли с майките си на "чичо доктор" и въздиша и се мръщи!!"как ще гледам момиче?" ooooh! вика.
Мама не е мръднала от килограмите си предния месец!!Кръвно 110/75 мисля че е добро!!Доки каза че да ми изтръпват крачетата е нормално!Не ми предписа магнезий!Сега с нетърпение очаквам срещата с Марков и най-вече с малкото ми момичене!
Много ви благодаря за подкрепата снощи!!  bouquet
Ирина да ти е жив и здрав младежа!!Много да те радва и слушка и да е батко за пример!! newsm59  ura

# 113
Мирка   welcome
И моя така вика, като разбра.Сега на стари години и навиците трябва да си променям  hahaha Joy Joy Joy

# 114
Здравейте мами,моля сложете ми синьо щъркелче Grinning
Иринка да ти е жив и здрав рожденника bdbaloni

# 115
Здравейте, мами!
Да запишем за нас 31-вото  stork-boy! Вчера д-р Марков рече и отсече - пишка! Пак! Трета! т.е. четвърта в къщи, като броим и таткото Laughing. Ето го юнака:
.

Утре отивам на зъболекар, за профилактика.
Наистина в линка за столчетата има много полезна информация. Ние за батковците купхме направо категория 0-18кг, на шейна. Те не са много едри, по 12-13 кг са, та смятам ще им стигнат до 4-годишни. Но като съвсем малки бебета не им бяха супер удобни де. Едното столче е на Инглесина - по-готиното, а другото на Нео-нато. Н а предна седалка не сме ги слагали, заради еърбега.
Честито на Иринарадева за малкия рожденик!!!   bouquet

Аз вече съм 72кг Confused.
Simple Smile Хайде, до скоро и леко бременеене!

# 116
Mirkata_21, ninka3103, Lu честити  stork-boy stork-girl много се радвам за вас явно септември ще е мъжки месец

# 117
Честити две нови момченца в отбора!Да са ви живи и здрави!!Охх Надеждата на нашия тати е в Марков "ама нали ще каже на 100% Ох ще видиш че ще се окаже момче накрая!!" Mr. Green
Казах му че няма шанс!! Mr. GreenАз си знам че е мома и това си е!!Мамита доки не ми каза колко сме големи!! newsm78Бебка беше с дупето надолу и каза че трудно да се хване така!!Само знам че главичката ни е 5см!Първото което видяхме бяха две крачета свити в коленцата и едно сладко дупе!! Heart EyesУтре какво да питам доктора??Какво да не забравя??
Lu ама много ти е сладък малкия чипоноско!!Каква хубава снимка е направил доктора!!Мамин той пу пу да не му е уруки!  bouquetСамо не те мисля с 4 пишки у вас!!Особено като има мачове мале малееее! #Crazyаз поне ще съм спокойна в това отношение!!

# 118
Опитах се и аз да представя себе си в албума, но снимката ми стои като прикачен файл. Как да си я сложа за да е отстрани на написаното както са вашите?

# 119
  • София
Лу ,честито ти мъжлее!
Мдааа, и ние сме като вас Simple Smile
Момичета, благодарско за пожеланията за порасналото ми Павче Hug

Общи условия

Активация на акаунт