Чак СЕПТЕМВРИ ще проплачат нашите бандити малки

• 10 702
  • 285
  •   1
Отговори
# 120
Беба, влез на Едит и виж картинките, потърси Инсерт имидж. Като кликнеш на него, ще ти даде възможност да качиш снимката, а долу което си прикачила можеш да го затриеш. Дано ме разбра! Praynig
Иринка, жив и здрав да ти е Павел! Много бели да прави и да си те обича!  bouquet
Отивам да оправя щъркелите.

# 121
Айде честито на новоиздалите се бебоци  Hug
Мирка, видя ли, че даже ще се смееш докато ти взимат кръв Wink Но шубето си е голям страх, както е казал народа  Hug
Лу, много мъже, много нещо  Hug Верно ще ти е тежко на световните по футбол  Joy Но пък ще си много обгрижвана жена Wink
Беба, горе има иконка Insert Images  Wink (e, малко късно)

# 122
Мамита може ли линк към сайта на доктор марков че не го намирам в нета и ще полудея!!А и тоя адрес ми е тъмна индия!Дано да го намерим!!

# 123
# 124
На доктор Марков от Фемина ли?

# 125
Мирката, ти утре ли си при Марков? Нещо такова помня да си споменавала. Аз имам час за утре за 17-40 ч. Доколкото знам се намира близо до Черковна. В сайта го има адреса.

# 126
чакай малко!!!Моят час е 17.40!!И ми е записан от преди месец!!!!Как така имаме еднакъв час за един и същи лекар????????Аз имам час за доктор Марков на Алеко константинов!!Той преди е бил във фемина до колкото знам!!Благодаря за сайта   bouquet

# 127
Еееееее най после си сложих и снимки в албума  newsm44! Да ми видете и вие шкембето колко ми е голямо! То не е само шкембето де,  цялата съм се удвоила вече.

# 128
ехаа сега разгледах коремчетата!Браво много са ви хубави!! HugМалее ама как растат само-моето не е пораснало грам!Седи едно топче кръгло на средата и не мърда!! BlushСутрин е два пъти по-малко от колкото вечер щото явно като се наям и тогава придобива форма на бременен корем!!Дето вика Дидето много е смешен hahaha

# 129
  • София
Ей ме на и мен! Днес ходих до Токуда да дам кръв и урина, и за първи път ми стана лошослед като ми взеха кръв. Причерня ми пред очите, ребледнях, стана ми горещо... ужас! ooooh! В лабораторията бяха много мили и веднага ми дадаха чаша студена вода, сложиха ме да легна. Стреснах се малко, но бързо ми помина. Другата седмица в сряда съм на ЖК. И така. Сложих снимка на размазачньока ми в албумчето с бебетата. Нашия 560-грамов калпазан! Като гледам снимката на Лу и благородно и завиждам! Ама явно нашия манекен крие цялата си прелест за първата среща с мама и тати!
Исках да ви кажа и за количката дето съм си харесала и избрала. Днес ходих да я видя, тооолкова ми е красиивааа! Искам да я купя вечеееее! Ама пусто му има време още! Страх ме е да не ми я купи някой че ще полудея!

# 130
Честит рожденник на Ирина Радева!  newsm44 bdbaloni hbday happy bd
Да ти е жив и здрав!   bouquet

# 131
Здравейте сладурки! smile3534

Аз днес ще ходя при Марков - нямам търпение, дано всичко да е наред.
Напоследък има достатъчно за какво да се ядосвам - предписаха ми ампицилин smile3518 и куп други хапове.
Затова се надявам поне този преглед да ме накара да се почувствам по-добре и по-щастлива  Praynig
Стискайте ми палци!

Hug голямо гуш на всички  Hug

# 132
Оффф, и аз сложих снимка на коремчето в сайта. Само че, явно съм я слагала едновременно с беба и сега стана фалът! Първо ми в обърната на 90 градуса и второ...там, където показва всички снимки наведнъж, моята припокрива втората на беба. Ако ги разглеждаш отделно, няма такъв проблем. Опитвам се да направя някаква промяна, но не успявам Sad Някой може ли да помогне ? А как се подреждат отделните снимки на местата, които искаш ?

# 133
Оффф, и аз сложих снимка на коремчето в сайта. Само че, явно съм я слагала едновременно с беба и сега стана фалът! Първо ми в обърната на 90 градуса и второ...там, където показва всички снимки наведнъж, моята припокрива втората на беба. Ако ги разглеждаш отделно, няма такъв проблем. Опитвам се да направя някаква промяна, но не успявам Sad Някой може ли да помогне ? А как се подреждат отделните снимки на местата, които искаш ?
Нещо се е сбъгнал сайта, аз също се опитах да я изправя преди малко, но ми излизаха разни глупости.
Ще пробвам по-късно пак.

# 134
Мерси, Веч  Hug

Общи условия

Активация на акаунт