СЕПТЕМВРИйче щом роди, мама пак ще се втали

• 12 095
  • 296
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Здравейте и от мен! Хубава седмица!

# 121
Добро утро!!То вече е добър ден!Ама аз пак си поспах!!
Асе благодаря ти много!!Аз днес очаквам девер ми да ме води  а едно място да видя някаква количка!Сега най-новото е че той искал да я купува!!!Съвсем откачих вече!!Искал да видя и да преценя и ако ми хареса той вади парите ако ен която си избера!!Ама то и това е свързано с време!!
Иринка ако си харесала нещо не се клебай!!В този продавалник ма за всеки по нещо!!!Няма да остана без количка!!За сега искам да видя какво ще ми сервира девера-уж "най-нормалния"от родата на мъжа ми с най-раздвижено мислене и лесен за убеждаване,но ще видим дано не се закучи!!
Жълтурче честити рожден ден!Много радост и септември най-пискливия подарък Joy  bouquet
Пееща еххх как се радвам за колата ако знаеш!!!Браво със здраве да се дундуркате в нея!! Hug

# 122
Благодаря ви много момичета за пожеланията Hug Hug Hug
Сега само остава да и оправим документите каско маско гражданска и сме готови,малко с паричките ни идва леко нагорно,но моя мъж ме успокоява че ще се оправим аз да не съм мислила за такива работи сега,дано само с майченството да не се бавят,чувам че сега ги вкарвали на време ама има и доста случаи на мами дето ги бавят сумати време.Абе живи и здрави да сме това е най-важното,все пак парите не са всичко Wink
Люси честита племеница и от мен да ви е жива и здрава малката принцеса  bouquet

Последна редакция: пн, 12 май 2008, 12:37 от singing_girl

# 123
  • Свиленград
Jaltrur4e, ЧРД - пожелавам ти преди всичко здраве  nbirthday newsm67 newsm59  bigdance2  Party Time Tada
Честито на всички за новите придобивки. Simple Smile
Мъж ми е много зле, съмняват се за дезинтерия та тук съм изпаднала в тих ужас. Някой знае ли колко е инкубационния период на това нещо и как да разбера дали сме се заразили и ние?  Cry

# 124
Здравейте и от мен,
Жълтурче,  nbirthday  Gift всичко най-хубаво ти желая
Пееща, много се радвам за количката ви  - леко и безааварийно каране  car003 въпреки всички мои мрънканици, комбито е адски удобно. единствено мъжа ми го отнася, защото като пътуваме дори 2 дни до Варна, толкова мнооооого багаж мога да взема, че на него му се взема акъла да товари и разтоварва Wink
Люси, честита племенница. да ти е здравичка и дано успеете да запознаете братовчедите по скоро  Hug
Мирка, дано видиш Твоята количка, където ще те водят днес. Пък и чудесно да я получиш подарък - токлова неща ще има още за купуване. стискам ти палци
Имаме май две розови щъркелчета днес - да са ви честити    bouquet  stork-girl
Асе, аз още правя опознавателни обиколи Simple Smile като се спра на някой моделче задължително ще поискам съвет тук. все пак да се възползваме от натрупания опит. мерси за съвета за бебе конфорта - ще имам предвид за кошчето  Hug
таккаааа, не се сещам какво друго искам да напиша
Приятен ден на всички и не се оставяйте да ви ядосват на работа.  hug

Вили, нищо не знам за това. Дано всичко е наред с мъжа ти, да се оправя  Praynig

# 125
  • Свиленград
Благодаря ти mari_p   bouquet
Пропуснах да честитя племенницата на Люси и да й кажа,че името е страхотно със или без тире. Кралско име,дано и съдбата на бебчето да е кралска ! Hug

# 126
Асенце, за Чико става дума, да  Hug Водих го милото да види и Макси козито, но нещо не го хареса, защото нямало борд отпред. Пък и в магазина нещо запецна при сгъването (късмет) и той си направи извод, че не е в ред  Joy Не можах да го разубедя  Joy Но поне проявява интерес милия  Heart Eyes  Иначе тва Куини е супер, ама 16 кг.  Shocked Аз имам доста стълби да качвам, та всеки грам ми е важен.
Мирка, стискам палци за количката  Hug
vilistar, дано всичко е ок с мъжа ти  Praynig Дано нещо по-леко се окаже. Иначе инкубационния период е до седмица май. Ето малко инфо http://arsmedica.bg/bg/illness/c_id/2490/subprm/infections/alpha/0.html
Аз пак имам въпрос  Sunglasses Знае ли някой нещо за този гестационен диабет, който се прави 24-та седмица? Къде се прави изследването, какво представлява? Че аз наближавам и да не съм пак в последния момент  Tired

# 127
Вилистар, много неприятно! Дано не се потвърди диагнозата! Peace
Сонче, ако говориш за натоварването с глюкоза, то протича по следния начин - взема ти се кръв на гладно, след което изпиваш определено количество чиста глюкоза, и се вземат отново кръвни проби на 1 час и на 2 час след изпиването. Така може да се проследи дали има опасност от развиване на диабет или няма.
Защо ще ти правят това изследване?
Асе, забравих на теб да вметна - избора ти за возило е много добър. Това е френско производство, ако не се лъжа. Гледах при нас - новите са от 300 евро нагоре.

# 128
Соня, ти имаш ли проблем с кръвната захар?
Мен понеже ме следят за такъв. Слава Богу  засега всичко е ок, но и аз му треперя

# 129
Благодаря на всички ви за честитките!  Hug
Забравих да спомена, че вчера бях кума до късно вечерта и днес мигам на парцали. Така ми се спи, че ниищо не виждам. Като гледам какво слънце е излязло ще взема да се поразходя.
Рени, ти нали беше наблизо? Може да се разходим заедно някой път ако искаш разбира се Hug

# 130
А тези изследвания за гестационния диабед не се ли правят задължително???Или май само се следеше кръвната захар на бременната,което изглежда е по-различно!
И да ви питам-на тези ми листчета за изследванията от ЖК са оградили само:Кръв-Хемоглобин и Урина-белтък, седимент!! Друг път ми уграждат всичко и кетотелата и кръв/в урината/и всичко дето е за кръвта не разбирам!Значи ли това че сега само тези показатели ще изследват или.... newsm78

# 131
Здравейте момичета пожелавам лека седмица и само слънце
Честито на всички които имат нови придобивки
Честито на празнуващите
Честито на мамите разбрали пола на бебета
Честито на Луси за племенницата и може да се видим на Плиска но да не е днес или утре

# 132
ОООООООООООООО забравих Асе видях Сияна на корицата на сп. Моето дете много е сладка дано да е все такава и само да те радва

# 133
Здравейте, емичка се връща от морфология, много сме си добре живуркаме си и това  smile3533е и този доктор потвърди за момата, толкова исках младеж ама нищо ще правим наказателна обиколка, втори опит. успокоих се вече. Всичките ми страхове и съмнения се разсееха. Гушвам ви! Усмихнат ден!

# 134
Здравейте и от мен!Много се радвам да ви съобщя,че най-после научихме пола на бебчо-момиченце.Ще ви помоля да ми сложите розовото щъркелче.Ходих на преглед в Тутракан,което е доста далече от нашия град.Но заслужава си.Бях при д-р Бойчев и съм очарована от него.Не бях срещала такова отношение от лекар.Гледа ме на 4д и се успокоих,че с бебка всичко е наред.А в нашия град едва ли не си прося да ми направят рутинните изследвания.Абе думи нямам...

Общи условия

Активация на акаунт