Отговори
# 150
  • София/Търново
Severinka и мен не ме мериха. Специално повдигнах въпроса. Явно накрая е по-важно.
Цитонамазката е безопасна по всяко време. Мен ми взеха... 16 седмица ли беше.

# 151
  • Lovech
Привет от мен, току-що си идвам от София, при нас всичко е наред! Най-важното - слагайте ми синьо щъркелче, сто п роцента е сигурна докторката.  stork-boy
Така, сега обещаното, имам час за утре след обяд за Фетална при Димитрова във "Фемина", няма да ходя, отстъпвам си часа, ако някоя иска да отиде вместо мен, да ми пише на лични, за да й кажа имената си и часа. За да не се сърдите, ще отговоря на първата.
Приятна вечер.

# 152
  • София
 bidapet , честито ви момченце! Леле, ама само мъже ли ще се раждат през октомври Shocked

# 153
Момичета понеже засегнахте въпроса с окосмяването по корема- аз съм направо като маймунче! А откакто съм бременна кола маската толкова ме боли, че не си и помислям да ги махам. Другата седмица съм на сватба и беше сложна задача да си намеря тоалет- днес си купих панталон и туника от noppies в 9+ магазина, имат много много хубави неща, навсякъде другаде освен в Бенетон бяха толкова бабешки дрехите, все едно като сме бременни трябва да се обличаме като пенсионерки. За козметиката съм много доволна от Mustela, взела съм си почти всички кремове от серията за бременни и доста добре ми се отразява. Вие заглеждате ли се вече по колички, аз се влюбих в Bugaboo Cameleon  в 9+ страшно маневрена и лека, обаче и цената си я бива, мисля да я поръчам по интернет, мисля че то това ще е количката.
bidapet, зает ли е вече часът ти, може би са ме изпреварили, аз ти писах на лични, само ми пиши да знам, благодаря ти   bouquet

# 154
  • София
Здравейте момичета!!! Grinning

Днес си взех резултатите от БХС и съм много щастлива, защото жената, която ми ги даде ми каза, че всичко е в норма. Възрастовият ми риск е 1 от 1264, а моят риск е 1 от 3916.

Относно таза - на мен ми го мериха с едно странно нещо на предишния преглед - бях в 15 седмица и ми казаха, че всичко било нормално. Иначе без да разбирам въобще от тези неща мисля, че не зависи от обиколката на ханша. Сестра ми е доста финна - варираше от 39 до 42 килогама, на ръст 160 см преди да забременее, по време на бремеността в гръб въобще не й личеше, че е бременна - имаше само едно сладко коремче и си роди напълно нормално без да има някъкви разкъсвания, шевове и т.н., което пожелавам от сърце и на всички нас Praynig Praynig Praynig

# 155
Здравейте и от мен.
Аз бях вчера на ФМ в Фемина при Врагалева.Всичко с бебчо е наред само къде май трябва да си сменя цветът на линийката ooooh! ,но все пак ще изчакам до 19 май за часът ми при Марков засега си имам още мъничко надежда  Naughty
За стрийте аз ползвам двойното действие на Мустела много съм доволна от нея и през първата бременност я ползвах нея и нямам нито една стрия Praynig хидратира кожата чудесно.
За въпроса с раждането аз родих миналата година нормално с епидурална упойка в Шейново и момичета чесно да ви кажа по този начин бих родила както се казва още 100 пъти Peace

# 156
За раждането направо не знам , бях решила в Токуда, до 1 април цените бяха 800 за нормално и 1000 за секцио, неонатологичният  пакет беше 200. Сега има нови цени-1500 лв. без значение секцио или нормално и пакета отделно  #Crazy #Crazy Направо съм изумена

# 157
  • София
За раждането направо не знам , бях решила в Токуда, до 1 април цените бяха 800 за нормално и 1000 за секцио, неонатологичният  пакет беше 200. Сега има нови цени-1500 лв. без значение секцио или нормално и пакета отделно  #Crazy #Crazy Направо съм изумена

Аз също бях решила там, но според мен това си е живо кожодерство Sad Сега съм просто в шах и не знам накъде да се насоча Confused Аз миналото лято така се напатих от една гинеколожка и от тогава много ме е страх на какъв лекар ще попадна Shocked Това честно казано ми е най-голямата драма от както разбрах, че съм бременна - при кой лекар да се запиша и към коя болница да се насоча newsm78 Има доста време, живот и здраве, до октомври, но ми се иска от по-рано да се насоча Thinking Постоянно чета из нета, говоря с познати, но както сигурно сами сте се убедили, трудно се срещат две еднакви мнения по тези въпроси  Sad

# 158
Аз ще раждам в клиниката на Щерев и там беше 1400 секцио. Скоро обаче вдигнаха цените и сега е 1800лв. Ама какво да се прави, ще ги даваме.

# 159
Тия хора  т.с доктори нямат срам да ви кажа.Ние направо си купуваме бебетата   от родилното newsm61 не ,че аз няма да си плащам ,но това си е направо КОЖУДЕРСТВО  smile3515 Само гледат как да ти отмъкнат парите .
 Аз да си кажа ,че още не съм решила как ще раждам и къде,но това ще видим чак накрая  Crossing Arms

Последна редакция: чт, 08 май 2008, 22:00 от sisanka

# 160
  • Lovech
Момичета, извинявам се че се забавих с отговора, но бях излязла, и съм ви писала на лични.

# 161
Ариана, объркала си, миличка. Аз съм твърдо ЗА нормалното раждане, макар винаги да има едно "ако" и вероятност да се наложи секцио. Първото го родих нормално и ми се иска и второто да е така.
Северинка, за епидурална упойка ли говориш? Защо толкова се страхуваш от моментната болка (макар че момента понякога да трае половин-един ден)? Зълва ми е раждала с такава упойка и ми каза в никакъв случай да не си и помислям. Каза, че като не се усеща болката, напъваш непрекъснато и се разцепваш отвсякъде, а след това пада един шев и кройка  ooooh!. Но наистина  все още е рано да мислим за това.
Нинка, благодаря ти за оптимизма  Hug. Днес бях на консултация и докторката ми препоръча да отида в София за допълнителен преглед при специалисти, които се занимават само с морфология, за да съм по-спокойна. Утре ще ми изпрати на СМС телефона, за да си запазя час. Кажи къде смяташ да ходиш на ФМ?
Съни, не са ми взимали скоро, само на първата консултация когато регистрираха бременността ми. Другата седмица ме викат за кръв и урина, но за секрет не сме говорили. Ако не са те тествали за хламидия е възможно.
Бебочка, сигурна ли си, че не е вредно да мажеш антицелулитния крем точно сега? Честито ти мъжленце   bouquet
Еос, успя ли да се свържеш с доки? Не е нещо сериозно, нали?
Криси, ти и за второ започна да мечтаеш вече........ голяма сладурана си  Heart Eyes
bidapet, честито ти момченце   bouquet. Така ми се иска и на мен. Нашето бебе все още не се показва добре, ама май към девойка клонят нещата. Честно казано с таткото сме малко разочаровани. И двамата толкова много искахме да е момченце.
sstea, страхотен резултат от БХС. Поздравления  bouquet!

Сега да си споделя болката. Момичета, направо не съм на себе си от известно време. Само си бройкам мъжлето и така ми се иска, че чак ми се реве. На всичкото отгоре все още имам леко кървене и естествено, табу за такива забавления. Вече имам чувството, че това моето е болестно състояние. Вие имате ли желание за *екс, или само аз съм ненормална?

# 162
  • София/Търново
Мина. След посещение в Пирогов. Където след 30-40 мин чакане за 2 мин ми обясниха: "Ама всичко ти е наред. Има ли други? Супер-няма". И се чудя за Токуда...

# 163
Bidapet Много ти благодаря, аз бях там при Димитров , така че сега при Димитрова ще се ориентирам, че часът ми при Марков е много далеч , а ми се искаше по-рано да мина. Много съм ти благодарна за жеста.  bouquet (Пиша ти тук, защото кутията ти е препълнена)

# 164
Сега да си споделя болката. Момичета, направо не съм на себе си от известно време. Само си бройкам мъжлето и така ми се иска, че чак ми се реве. На всичкото отгоре все още имам леко кървене и естествено, табу за такива забавления. Вече имам чувството, че това моето е болестно състояние. Вие имате ли желание за *екс, или само аз съм ненормална?

Съвсем нормална си, още повече хормоните сега може да ти влияят особено в насока 'желание'  Wink
На мен ми се струва особено лирично/романтично/еротично правенето на секс по време на бременност, така че стига докторът ти да не е забранил изрично, не виждам защо да не го правиш  Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт