ЯНУАРЧЕ сладкодумно песни пее, иде топло лято, слънце грее

• 16 700
  • 284
  •   1
Отговори
# 150
Много обичам като се включа и да чета добри новини  Mr. Green

Телма, честита дъщеричка и нека бъде послушничка като кака си! На теб бързо възстановяване, а на каката бързо адаптиране  Laughing  bouquet

Много се радвам и, че мами дето не са писали отдавна са се включили и са добре и то с две деца  Wink Grinning

Лудмилана, честито ново зъбче. За съжаление и при Калоян напоследък зъбите избиват с Т, но поне е за кратко.

# 151
  • София
Благодаря на всички за прекрасните пожелания и нека ви се връщат стократно! Hug
Дейзи ще ми излезе име с тоя масажист май, а ти даже два си ми турила на снимката. Joy единия за теб ли си пазиш,че само един даваш насам? hahaha
Телма честита ти втора рожба! На лична дата си родила, дано ви носи здраве, щастие и късмет!
Ира и Таня честити и на вас слънцата - да са ви здрави, щастливи и късметливи!
Ще се справите прекрасно - просто трябва добра организация и време!
За всички вас!

# 152
Здравейте,- tanitaia и ira честити ви втори рожбички.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=238107
Ето малко снимки от вчера.
В събота изчистихме стаята,разместихме мебелите,сложихме новия килим,а дограмата оставихме за другия месец.Харесахме детско перде с Мечо Пух и него ще слагаме.
Това е от нас ,че ще тръгвам за работа.

# 153
# 154
Телма, честита рожба!Да расте здравичка и веселичка малката Андреа!

ludmilana, подписах се Peace
Заглавието ми харесва много!
Много точно си описала контакта между кърмеща мама и дете- нещо толкова хубаво и лично, което никой не може да отнеме Grinning Как е Мъри?Дано сополките и Т са били от резеца Praynig
Neda, ако двамата ти идват в повече, веднага взимам единия Joy Joy Joy
tanitaia, разбираемо е да се чувстваш уморена с две деца Hug....аз с едно се уморявам..важното е да са здрави Peace
Пепито, честито килимче!Свежо е! Simple Smile
В събота бяхме в зоологическата градина.Поли научи имената на някои непознати до сега за нея животни-птица паун и камила, (която в първият момент беше оприличена на "лошо куче, аууу" hahaha)Беше забавно Grinning

Последна редакция: пн, 26 май 2008, 15:28 от *Daisy*

# 155
ТЕЛМА, БРАВО И ЧЕСТИТО ТИ МОМИЧЕНЦЕ! Да сте живи и здрави, много да се гушкате и кака Боянка да е щастлива със сестричката и много да ти помага! Бързо възстановяване, чакаме те да разказваш!   bouquet  Hug

# 156
tanitaia, твоят дребчо все пак има да гони батко си. Аз какво да кажа, като малкия ми е на едно кило разстояние от батко си?  Rolling Eyes В момента Максим носи бодитата на брат си, които е носил около раждането на Мацо, т.е. преди една година.  Animal Pig Не е далеч денят, когато Максим ще тежи повече от Стефан.  Laughing
Ние вчера открихме сезона на плажа.   grinning039 В началото Стефан го беше малко страх, не искаше даже чорапите да му събувам, но после се цопна в една надуваема лодка, пълна с вода от морето и едва го изкарах оттам. Аз се престраших да се окъпя в морето на няколко пъти, доста е студенка водата още  Rolling Eyes но на мен ми беше приятно. Мъжът ми влезе едва след като се увери, че излизам жива и здрава от водата.  Joy

# 157
  • Варна
Ани, и Сашко носи дрехи на батко си, когато е бил поне на 3. Браво на момчетата ни!  Wink Честита ви първа морска баня. Аз не мога да се престраша още. Още ми е полупролетно-лятно.

Аз си имам вече завършило с отличен първокласниче, значи вече второкласниче.  Mr. Green И тъй като нямаше на кого да оставя Александър, отидох с него. Оооо, то беше направо екшън. Ходеше си нашият все едно си е у нас. Седна на бюрото на госпожата, пя на батерия от фотоапарат, яде бонбони пред катедрата, накрая потупна 2-3 майки (минавайки покрай тях) по дупетата... През цялата учебна година си ходихме най-редовно на лавката, жената го познава вече... ooooh! Laughing Готови сме за училище. Mr. Green

Сили и бързо възстановяване на повторилите ни майчета!

# 158
Честито бебче, Телма! Да е здраво, усмихнато и винаги да е заобиколено с много обич!

# 159
Ха,здравейте пак Laughing
Добре,че Йони взе да спи до късно,та да мога да пописвам.На малкото съм му пуснала една въртележка и той я съзерцава до пълно изтощение Stop
Лудмилиана,благодаря за съвета,така и смятам да направя,гащи сме купили,просто трябва да действам Sunglasses
Петенцето,честита втора бременност,много леко и бързо да мине!
Май вторите бебешоци са подобрена реколта откъм ядене Wink Имах предвид,че Яско е на три месеца и носи бодитата на Йони от миналото лято,когато батито беше на година и половина Sunglasses
Искам да сложа снимки в майското албумче,ама нещо не се получава,защо така?,Аз ли съм забравила как или тези от бгснимка нещо се заяждат Rolling Eyes
Много целувки и хубав ден ви пожелаваме Heart Eyes

# 160
И тъй като нямаше на кого да оставя Александър, отидох с него. Оооо, то беше направо екшън. Ходеше си нашият все едно си е у нас. Седна на бюрото на госпожата, пя на батерия от фотоапарат, яде бонбони пред катедрата, накрая потупна 2-3 майки (минавайки покрай тях) по дупетата...
hahaha  hahaha  hahaha Разби ме! Коцкар ще става, а?  Joy И честит ви второкласник!   bouquet

# 161
  • Варна
hahaha  hahaha  hahaha Разби ме! Коцкар ще става, а?  Joy И честит ви второкласник!   bouquet

Смей се ти, смей се. Wink ooooh!

# 162
  • София
Дейзи чувала ли си я тая - "Много на душмани!"  ? hahaha
Да попитам вашите ясли докога ще работя и колко ще почиват лятото? При нас казаха, че ще почиват юли и август, иначе ще има сборна дежурна градина, но не мисля, че е удачно да му причиня този кошмар - нова обстановка, г-жи и деца и без друго не иска да ходи.  Лошото е, че не знам какво ще го правя толкова време. За единия ще взема отпуск, ама за другия ??? newsm78 Вие имате ли баби или др.идеи ?

# 163
В групата на Ади има варицела ooooh!
Чакаме да се ошарим.....
В нашата ясла казаха да си изберем почиващ месец/юни,юли или август/.Аз избрах август,сестра ми обеща да я вземе на Добрич за 2 седмици,другите 2 ще се оправяме някак си.Ще се мъча да изляза 10 дни в платена.

# 164
  • София
А и в нашата има варицела и аз чакам включване.
Пепи, забравих да ти кажа, че стаята е станала много приятна. Гледах снимки на хубавото дете.

Общи условия

Активация на акаунт