ЯНУАРЧЕ сладкодумно песни пее, иде топло лято, слънце грее

• 16 699
  • 284
  •   1
Отговори
# 165
Благодаря,Neda  Hug ,Ади е станала невъзможна......
Стаята е детска,само нашето легло я разваля,но така е засега.Ще дойдат по-добри времена и ще се отделим.

# 166
И в нашата група има варицела. Детето си е вкъщи и се е разболяло, докато Стефан е почивал, но аз нямам нищо против да се зарази, поне да минава. Само че пък Максим май е още малък да се заразява... newsm78

# 167
Вяра днес вдига необяснимо за мен температура.Събуди се пареща сутринта,свалихме я с Панадол,след следобдият сън пак пареше пак свали с панадола и преди малко и дадох още една доза Tired Какво ли е това чудо newsm78 Няма никакви видими причини,не кашля,няма хрема,весела е дори като е с Т (друг път като е вдигала се отпуска,една такава измъчена,сега - не).Ох дано да не е нещо сериозно,че се плаша Sad

Охх вие пък Варицела ooooh!,то вярно е хубаво да я изкарат,ама дан се случи на всеки в подходящият момент и мине бързо Praynig Hug

# 168
Дес даноне е нещо сериозно с Вяра,това много ми напомня на гнойната ангина която изкара Ади.Само първия ден с Т  и никакви други признаци.Чак като я заведохме при педито,тя каза зачервено гърло.Имахме и апетит......
Бързо да се оправяте  Hug

# 169
Добро утро!

Sea Woman, честит ти второкласник! Много успехи му пожелавам  bouquet

Неда, Пепито, как са децата? Вярно, че е добре да я изкарат тая варицела децата - само дано да е леко  Praynig

Дес, дано да не е нещо сериозно и бързо да се оправя Вяра - Калоян миналата седмица почна да кашля, два дни кашля, спря и вдигна Т, доки каза няма му нищо леко зачервено гърло, но не е сериозно, дадох му два пъти Панадол и после не е вдигал... Не знам какво беше  newsm78 Струва ми се, че е един кътник, но той не показва много...

tanitaia, точно аз не мога да ти дам съвет как да качиш снимките, щото аз съм най-несериозна и не съм качвала  Embarassed, но другите ще ти дадат съвет...

Аз от вчера не съм се спряла - тичане, ходене и вече май ми дойде в повече. Ще взема да пийна едно чайче (ободряващо) и ще закуся, дано ми дойде малко силица  Wink

# 170
  • там където ме зове сърцето!!!
Добро утро!!!

# 171
petenceto , мила по-спокойно го давай,закусвай си редовно.
Аз в твойте седмици/тогава беше август/бях почти на легло/,много ми се виеше свят и постоянно лежах/ Единствено добре се чувсвах вечер след 7.
Засега нямаме пъпки ,но те нали бързо избиват,може да си я приберем с такива.А може и въобще да не прихване. Wink
VIVKA благодаря,аз току що си го допивам.
Ти само толкова ли.....?Как е юнака  Калоян?

# 172
Пепито, аз за закусване си закусвам...  Embarassed А и си обядвам, и вечерям...  hahaha Чувствам се добре по принцип и напоследък нямам никакви оплаквания - вчера обаче доста се поуморих, че прехвърляхме апартамента та търчахме по нотариуси, банки... Иначе съм си ОК, ама повечеко ходих. Не знам какво да ти пожелая - да се върнете със или без пъпки...  Hug

Вивка, мерси за кафенцето, но наистина поразкажи нещичко за вас  Wink

# 173
Петенце,я си дай малко почивка,че в тез горещини...

Дес, дано не е нещо сериозно!

Бети трети ден е с хрема(днес епо-добре де),вчера запушен нос,цял ден не спря да киха,не можеше да спи.Предполагам,че се зарази от батко си,той беше с хрема преди няколко дни.

sea woman,честит ти отличник.

Пепито,хубаво е да изкарат шарките докато са малки,но ми се струват доста малки-ама то не пита.

Вивка,бих пинала и сега едно кафенце,въпреки,че следобяд не пия,но довечера съм на купон със съучениците ми(годишнина от бала),та трябва да се ободря.
Отивам да приготвям тоалета и маникюра.

# 174
Дес даноне е нещо сериозно с Вяра,това много ми напомня на гнойната ангина която изкара Ади.Само първия ден с Т  и никакви други признаци.Чак като я заведохме при педито,тя каза зачервено гърло.Имахме и апетит......
Бързо да се оправяте  Hug
Пепиии ей така се ококорих като прочетох това Shocked #Crazy Ми точно така излезе Rolling Eyes,някаква ангина с афти по гърлото.Педито каза,че от антибитик не се влияели тези гадости,а се разпространявали повече,затова каза тантум верде да впръскваме и да сваляме Т с каквото ни харесва.Днес след прегледа аз отидох на работа и майка ми каза че към 2ч пак вдигнала Т,свалила я с панадол и дореди минутки щурееше и беснееше.Така и се радвах,мислех си че се оправя.След банята и миенето на косата тя сякаш се преобрази.Отпусна се едно такова и вика искам да си лягам,студено ми е,завий ме.Стори ми се даже че пребледня,говори ми едно таков тихичко,леле как само се преобрази за минути ooooh! Много съм притеснена,толкова болести накупа от месец насам не съм си и мислела че ще прекараме.
А да не ви разправям каква безмилостна борба е да я хвана и да и пръсна това тантум верде в гърлото ooooh! ooooh! ooooh! Дърпа се,пищи,ууужжасссс.......

А пък снощи след като писах тук аккъв ужас изживях.Не бях виждала толкова висока Т,аз не съм вдигала или поне не помня.Това дете пареше от разстояние - 39.3 показа термометъра,но аз мисля че беше повече,че му нямам много доверие на този.Дадох и Панадол,стори ми се че не спада (или аз исках по бърз ефект),извадих лед от хладилника и сложих вода и почнах да и обтривам челцето ръчичките,крачетата.Тя милата седи и чака,без грам да протестира.После свали и беше пак същото живо и енергично дете.А аз подобен кошмар не бях изживявала и си представих занапред какво ме чака Close То като се замисли човек една висока температура не е нищо,но за такивакато мен,които не са го изпитвали си беше истински кошмар,който все още продължава Confused

Пепи,вие с какво се лекувахте?За колко време и мина на Ади?

Пете,почивай в тия жеги къде си се разтърчала и ти Naughty Като те чета и ми става някак едно драго,като се сетя за миналата година по това време Heart Eyes Пази се мила Hug

ВиВка,само кафета предлагаш никаква те няма едно Виски да турнеш на масата Mr. Green Как е Кико?
Бисе,много се смях с твоя сваляч Саши hahaha Joy Ми има усет момчето Crazy

ХАйде весел ден (четвъртък) ви желая и лягам,че съм изтощена.

# 175
Дес, ама наистина ужасии с тая Т. Стискам плаци да започне да се оправя Вяра, а и да не се зарази малката Хриска  Praynig Аз при Калоян съм забелязала следната аномалия - при ниската Т (37.2-37.5) се умърлушва и полегва, като стигне до 38.0 температурата и на него му се връща енергията...

Лилия, а Бети как е?

Пете,почивай в тия жеги къде си се разтърчала и ти Naughty Като те чета и ми става някак едно драго,като се сетя за миналата година по това време Heart Eyes Пази се мила Hug

Още малко задачки и се кротвам  Blush Другата седмица (ако доки не се възпротиви за което не виждам причина) отивам малко командировка на моренцето, а на 22.06 заминаваме на почивчица... Sunglasses

Лек ден на всички  Heart Eyes

# 176
Деси, прекрасно те разбирам. И аз така се бях ошашавила, Стефан като вдигна около 40 градуса преди месеци. Бях сама с двамата, мъжа ми дежурен, Стефан гори.... Беше кошмар. Натиках го под душа в паниката си, облях го със студена вода (абе май ледена беше Embarassed), а то само реве милото и едва успява да произнесе, че му е студено. Направо ми скъса сърцето! Cry Уф, толкова е гадно да са ти болни децата, ужас, не пожелавам на никого да се случва, така че всички болни бързо да оздравяват!  Hug

# 177
  • Варна
Ох, ужасии направо. Деска, как е днес Вяра? Пиши, че направо ми извади акъла. Hug Sad

Всички болни да се оправят, че времето е за щуреене и дивеене навън. Hug

# 178
Ние скоро не сме имали висока темп , ама си спомням преди как заради 2 кътника , как 5 дни всяка нощ в 1 часа  беше с 39 градуса... При толкова висока темп давам капки Хексалгин , и кърпичка с оцетена вода но челото (тя кърпичката така се стопля бързо от горещото й чело...) Но Хексалгина действа бързо , и още след 20-тина минути като е почнала да спада темп, тя вече се унася и заспива... Голям кошмар е Sick като гледаш детето си отпуснато и хленчещо и цялото изгаря от температурата ... :crazy
А сега като почнем на яслата , сигурно бързо ще си припомня какво е да ти е болно детето  Sick Confused
Бързо оздравяване ви пожелавам  Hug

# 179
Здравейте!

Деска, много кофти Sad Дано скоро да се оправи Вяра!  Hug Али също беше с висока Т, като се оказа, че е с ангина ...

Аз да ви кажа нещо напоследък не смогвам и с работа и в къщи.А сега ми предстои командировка и  седмица няма да съм в БГ. Али ще я гледа татко й и баба й ще помага.Толкова ми е сдухано и напрегнато, никога не съм я оставяла за толкова време ...  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт