,Ади е станала невъзможна......Стаята е детска,само нашето легло я разваля,но така е засега.Ще дойдат по-добри времена и ще се отделим.
Какво ли е това чудо
Няма никакви видими причини,не кашля,няма хрема,весела е дори като е с Т (друг път като е вдигала се отпуска,една такава измъчена,сега - не).Ох дано да не е нещо сериозно,че се плаша 
,то вярно е хубаво да я изкарат,ама дан се случи на всеки в подходящият момент и мине бързо

Струва ми се, че е един кътник, но той не показва много...

Чувствам се добре по принцип и напоследък нямам никакви оплаквания - вчера обаче доста се поуморих, че прехвърляхме апартамента та търчахме по нотариуси, банки... Иначе съм си ОК, ама повечеко ходих. Не знам какво да ти пожелая - да се върнете със или без пъпки... 

Ми точно така излезе
Много съм притеснена,толкова болести накупа от месец насам не съм си и мислела че ще прекараме.
Дърпа се,пищи,ууужжасссс.......
То като се замисли човек една висока температура не е нищо,но за такивакато мен,които не са го изпитвали си беше истински кошмар,който все още продължава
Като те чета и ми става някак едно драго,като се сетя за миналата година по това време
Пази се мила 
Ми има усет момчето 
Аз при Калоян съм забелязала следната аномалия - при ниската Т (37.2-37.5) се умърлушва и полегва, като стигне до 38.0 температурата и на него му се връща енергията...
Като те чета и ми става някак едно драго,като се сетя за миналата година по това време
Пази се мила 
Другата седмица (ако доки не се възпротиви за което не виждам причина) отивам малко командировка на моренцето, а на 22.06 заминаваме на почивчица... 
Уф, толкова е гадно да са ти болни децата, ужас, не пожелавам на никого да се случва, така че всички болни бързо да оздравяват!
като гледаш детето си отпуснато и хленчещо и цялото изгаря от температурата ... :crazy
Дано скоро да се оправи Вяра!
Али също беше с висока Т, като се оказа, че е с ангина ... Препоръчани теми