Октомврийската пролетна

• 16 304
  • 287
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро Hug
Айде и аз да се отчета нашата кака ЕЛЕНА вече е 2 дена съмичка на ЧЕНОМОРЕЦ всеки ден се обаждаме на госпожата да чуем как е,на мен все още ми е притеснено и ми е мъчно за моето момиченце,ама важното че на нея и харесва и е щастлива че е на море. newsm03
Вчера моляви се изяла на обяд повечето десерт,който бил диня на децата които не обичат сладуранка.
Днес ми каза че сутринта като ги водят на плаж щяла да ми себере мидички.
Ей колко е хубаво така като  се съживи темичка Hug
АНГЕЛИНКА и на мен ми се идва да те гледам,но за съжеление са далеч предтсвленията няма ли да има нещо по-натък тук в Сф?
Ох да ви се оплача САШЕТО от вторник ми вдига една тмепература днес сутринта в 2 беше 40 градуса,докато я свалим дадохме течен аналгин сложихме на крачетата чорапки с оцет и го увихме с студен чаршаф.
Вчера бяхме при педито и той го слуша каза че са му чисти гърдите,ушите,нямаме хрема не кашляме,било от зъбите щото ни никнат едновременно 4 кътника,абе аз такива високи температури никога не сме имали с ЕЛЕНА,ама то всяко дете си е различно.
Но ако и днес сме пак така ще го водим пак да го гледа,едното го изпратихме на море то е здраво друго за компенсация не е добре,това ужас малък,ама така си е с малки деца.
ПРЯТЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ДНЕС! Hug Hug

# 136
Верчеееее-стига с тия зъби вече, моля ти се.
Щооо, вашите колко са?

# 137
Споко, не са всичките,всъщност незнам колко са  33uu,просто не дава да му ровя в устата,но имаме 2 горни кучешки.
Аз сигурно до последно няма да знам за балета,за мен има ли билет?Ако сте ми взели ще го платя пък каквото стане,но много ми се идва и то главно за да се видим всички пак newsm19 newsm19.

# 138
Ужас!  hahaha Мойто пак на опашката. tiptoe Тези четири зъба половин година ги вади. Аз ви казах. За бала ще сменяме предните...    tooth

Таси, запазила съм билети, но днес не съм се чувала с Илиянка. Може да е минала да ги вземе, а може да не е още. Аз трябва да платя билета за Теди, че и тя ще идва. Аз се глася за биричка след балета, има ли желаещи?

# 139
Аз се глася за биричка след балета, има ли желаещи?
Е аз за какво идвам!!!! Mr. Green  bigdance2

# 140
Снимкииииии Crossing Arms ,за биричката ще увидим.

# 141
Еййй, Русенки, като ви чета и ви завиждам мъничко... Браво на вас! Simple Smile
Еййй, тези болести и температурииии Sad Бързо да оздравяват всички!
Момичета, утре влизам в 9-тия месец! Нищо не съм приготвила и не знам дали въобще ще намеря време за всичко, което трябва да се направи. А най-лошото е, че не мога да седна и да си направя план, та даже не знам точно какво трябва да направя...
Иначе днес за сефте пуснах Али без памперс - по гащури в къщи. Не направи беля, но стоя така не повече от 2 часа. Май сериозно ще се заема с махането на памперса, само дето като прави бели ще ми е много трудно да я вдигам и мия. Затова май само когато сме с Боян, тогава ще се пробваме.
Иначе Али започна да си пада по анимационни филмчета. Когато имам нужда от малко свбодно време й пускам някое на Лаптопа - любимото й е Лейди и Скитникът. Като й го пусна и 30-40 мин. мога да се занимавам с нещо друго. Гледам, разбира се да не прекалява и съм забранила да се гледа повече от 3-4 пъти седмично. Иначе ми казаха, че и 101 далматинци също им е интересно на тази възраст. Та някой ако иска може да пробва.  Wink
Лека нощ от нас!  Hug Heart Eyes Hug

# 142
Здравейте!
Ангелина, на 25.06 съм във Варна значи на балет-представлението в операта ли е? Нали знаеш, че съм ти фен-как ще хпропусна  Laughing
Евелинка, я ела малко у нас да видиш какво се казва постоянен скандал и после при вас ще ти се стори спокойно и кротко!  Тъжно ми е да си го призная, но моят брак наникъде не върви освен към пропаст. Фрики, чакам слънцето, за което пишеш да изгрее и на нашата улица, ама вече ми се изчака чакалотооооо!
Мише, дори и да имате проблем с трета сливица, в което силно се съмнявам, това не означава, че трябва да я махате сега. яни все още е много малък, а и отстраняването й в никакъв случай не решава генерално проблемите. По-скоро се замисли за каляващи процедури - например пролет иесен на Сандански за две седмици. И при толкова често боледуване, за мен постоянният контрол и хигиена на носа е асольтно задължителен.
Илияна, да ти е жив и здрав таткото - много млад нещо ми се струва, браво!
Мире, задължително се обади да се видим, щом ще идвате към Балчик - ние имаме вила там! Ще ти пратя мои координати на лични! Много ще се радвам да се запозная с нежния Калоян-моят ще го отнесе просто (няма да кажа колко тежи  Blush)
Сега за нас малко инфо-бяхме за около седмица на вилата в Балчик заедно и с братовчед ни! Мартин много хапе и това силно ме притеснява вече-хапе Вяра и Дани (братовчеда), колкото и да го пазя Confused Бяхме на моренце  и Марти се чувстваше страхотно-само да ми иминат изпитите, ще отида сама с децата да си почина малко там!
Това е от нас - радвам се, че ви има и много ви обичам!

# 143
Ma4o, права си и май търся под вола теле, но ми писна от това боледуване #2gunfire.Докато бяхме в болницата се държах, но като се прибрах се сринах.Там човек се наглежда на какви ли не истории.Просто не ми се иска да изживявам този ад отново Praynig!
Иначе и аз ще ходя на почивка пак в с.Кранево от 08.07 до 16-17.07, та ще се радвам, ако се видим пак с някой от мамите  bouquet!

# 144
  • Варна
Ужас!  hahaha Мойто пак на опашката. tiptoe Тези четири зъба половин година ги вади. Аз ви казах. За бала ще сменяме предните...    tooth
Joy Joy Joy Верче, съквартирантката ми в общежитието беше точно така - за бала й бяха паднали предните зъби. На всички снимки беше със затворена уста, ама пак си беше супер мацка. Не се притеснявай, ще пораснат. Hug

Мише, много кофти с тез болести. Sad Стискай зъби, ще го израсте. Hug Просто някои деца боледуват повече. Брат ми е била така като малък - вечно болен, майка ми все разправя, че ако й е бил първо дете, никога нямало да има второ. Confused Сега е голям мъж и почти не боледува.

Са, то не останало. Ще се приготвиш, няма страшно. Нали вече си минала веднъж по тоя път и сега ще ти е поне по-ясно какво те чака и какво ще ти трябва. Hug
За филмчетата - Ема не се заглежда хич. Thinking Максимум 2-3 мин. и то трябва да съм с нея, тя да ми сочи на екрана, а аз да казвам какво животно е, ако мълча или се разсея нещо, много се сърди. Crazy И с книжките е така - изобщо не дава да й чета приказки, блъска ме и ми запушва устата и иска само да показваме картинките и да казвам какво е нарисувано. ooooh!

Момичета, и аз скоро не съм писала, ама ме мързеше. Ема е добре (да чукна на дърво), изпи си антибиотика и прахчетата и сега ще пускаме контролно изследване на урината, дано сме ги утрепали гадните бактерии. Praynig
Да се похваля, вчера роди най-добрата ми приятелка - момиченце Сияна, 3 кг. 49 см. и днес й ходих на свиждане. Мислех, че само нея ще видя, но видях и бебчето - толкова е мъничко и сладко Heart Eyes направо се размечтах и аз за второ... Но силно се надявам тоя път да си стане когато сме го планирали (след 2 години), че не знам как ще се оправям иначе. Crazy

Айде, че малко се улях.
Лека нощ и целувки. Heart Eyes Hug

# 145
Миринда, това за съквартирантката ти сериозно ли го казваш?  ShockedНаправо ме уби. Аз по нощите си завършвам една курсова работа и утре съм на изпит сутринта. Трябва да стана вседем и да отлитам за Варна, а мъжо ще ходи на плаж. Няма справедливост на този свят ,ей!

# 146
Ма4о, успех на изпита! Ще минат и ти ще ходиш на плаж, не съжалявай!  Peace
Миринда, радвам се, че Ема се е оправила. Много ми беше мъчно като писа как се мъчите двете. Предполагам, че с изследванията всичко ще е наред! Да ви е жива и здрава Сияна! Големи приятелки да станат с Ема. Simple Smile
Мише, а Яни сега добре ли е? Не се притеснявай толкова, май наистина си има периоди, в които доста боледуват децата.
Али днес се събуди в 7. Така ми се спешеее Tired ама трябваше да ставам. Тя сутрин много сладко ни вика от другата стая - Маааамоооооо, тааааатииииии.  Laughing
Иначе вчера за първи път я оставих без памперс следобед и за час и 20 мин. изпрах 3 чифта гащури. Пишаше през 15 мин. по малко... Сега от сутринта сме по голо дупе. Още не сме направили беля. А току що дойде до мен и гледам, че стиска краката и се държи долу. Веднага я сложих на гърнето и голямо пишане падна! Еййй, дано се получи! Simple Smile
Хубав ден от нас и целувки на сладурите!  Hug Heart Eyes Hug

# 147
Сега малкия е добре.Дано е бил просто период, че то сега много вируси върлуват.Панирах се, защото зимата ми е боледувал нормално през 3-4 месеца.Това сега през две-три седмици ме смаза.Да се молим вече да не е така Praynig!

# 148
  • София
Здравейте и от нас с Венци!
Чета, чета и не вярвам на очите си на изказванията на някои хора.
Нормално е някой да ни е по-симпатичен от други , но лично мое мнение е, че е много грозно да се афишира кой е най-свестен тук и кой не. Всички сме различни и всеки си има някакви предпочитания, дори било и те за виртуално общуване с намиращите се тук момичета.

Мачо, стискам палци за изпита - изкарвай го и бегом на плажа!
Михаела, някъде четох, че след годинка и половина на децата рязко им спада имунитета и започват по-често да боледуват. Наистина помисли за закаляващи процедури и гледай малко по-оптимистично на живота. Понякога и нагласата има значение.
Са, стискам палци всичко да е наред с вас и бебка, съмнявам се, че си забравила.
На русенки приятно изкарване на постановката и биричката след това.
Евелинка, много мъчно ми стана като прочетох за влошените ви семейни отношения. Преди всичко ви трябва почивка и малко отделяне от децата. Ние, които сме с по едно, се нервираме, пък вие с тези породени дечица как ли издържате на моменти. Дано всичко се оправи - отстрани изглежда, че доста се обичате.  Peace
Мире, браво за класирането. Венци не се класира никъде и добре, че си бях подала молба за ясла в началото на годината. Та наесен и той на ясла, а догодина пак ще борим системата.

Ами това е от мен! Понеже ви попрочетох малко по диагонал, не взимам мнение по всичко, което сте писали. Искам да ви пожелая повече усмивки, много щастие и здрави бебоци цяло лято!   bouquet

П.П. Наистина много момичета отдавна не са писали....

# 149
Ma4o успех на изпита и дано се оправят семейните ви отношения. Peace
_миринда_ да е жива и здрава Сияна и да носи много радост на мама и тате!  bouquet
Ние също все още сме с памперс /Саши де/  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт