Айде и аз да се отчета нашата кака ЕЛЕНА вече е 2 дена съмичка на ЧЕНОМОРЕЦ всеки ден се обаждаме на госпожата да чуем как е,на мен все още ми е притеснено и ми е мъчно за моето момиченце,ама важното че на нея и харесва и е щастлива че е на море.

Вчера моляви се изяла на обяд повечето десерт,който бил диня на децата които не обичат сладуранка.
Днес ми каза че сутринта като ги водят на плаж щяла да ми себере мидички.
Ей колко е хубаво така като се съживи темичка

АНГЕЛИНКА и на мен ми се идва да те гледам,но за съжеление са далеч предтсвленията няма ли да има нещо по-натък тук в Сф?
Ох да ви се оплача САШЕТО от вторник ми вдига една тмепература днес сутринта в 2 беше 40 градуса,докато я свалим дадохме течен аналгин сложихме на крачетата чорапки с оцет и го увихме с студен чаршаф.
Вчера бяхме при педито и той го слуша каза че са му чисти гърдите,ушите,нямаме хрема не кашляме,било от зъбите щото ни никнат едновременно 4 кътника,абе аз такива високи температури никога не сме имали с ЕЛЕНА,ама то всяко дете си е различно.
Но ако и днес сме пак така ще го водим пак да го гледа,едното го изпратихме на море то е здраво друго за компенсация не е добре,това ужас малък,ама така си е с малки деца.
ПРЯТЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ДНЕС!

,просто не дава да му ровя в устата,но имаме 2 горни кучешки.
Мойто пак на опашката.
Тези четири зъба половин година ги вади. Аз ви казах. За бала ще сменяме предните... 
,за биричката ще увидим.
Бързо да оздравяват всички!
)
.Докато бяхме в болницата се държах, но като се прибрах се сринах.Там човек се наглежда на какви ли не истории.Просто не ми се иска да изживявам този ад отново
!
!
Максимум 2-3 мин. и то трябва да съм с нея, тя да ми сочи на екрана, а аз да казвам какво животно е, ако мълча или се разсея нещо, много се сърди.
И с книжките е така - изобщо не дава да й чета приказки, блъска ме и ми запушва устата и иска само да показваме картинките и да казвам какво е нарисувано. 

ама трябваше да ставам. Тя сутрин много сладко ни вика от другата стая - Маааамоооооо, тааааатииииии.